-
Βρε και η 4C σούπερ είναι, σαν χθες τη θυμάμαι στα Μέγαρα να ρίχνει κλανιτσες στις αλλαγές. Άσε που ήταν το πρώτο 4τροχο που πήρα στον υιό. Οπλακι. Αλλά άλλο στις φωτό η Γαλλιδουλα και άλλο μπροστά σου.
-
-
Simca 1508 στους Αγ. Θεοδώρους προχθές, σε συμπαθητική κατάσταση. Παίζει να είχα 25-30 χρόνια να δω κάτι τέτοιο.
-
Δεν υπάρχει Αλεξ. Πανέμορφη...
Μη βαρατε ιταλομπλοκεδες, αλλά ποια 4C. Η πιο συγκλονιστικη βέβαια μια Lisa (Elise) κομπρεσσορατη που είχα δει με την άνεση μου στο Διόνυσο πριν από 2 χρόνια. Άσπρη, με carbon μπακετ, εισαγωγή αέρα στην οροφή και ξαπλωτο intercooler πάνω από το μοτέρ...
Πάλι καλά που σε τέτοιους εχθρικούς καιρούς κάποιοι φτιάχνουν (για πόσο ακόμα) τέτοια αυτοκίνητα. Όλα τρέλα...
Η εμφάνιση είναι πάντα θέμα γούστου. Η Ιταλίδα μου φαίνεται πιο εξωτική, η Γαλλίδα πιο κομψή. Σίγουρα όμως η 4C είναι πιο ψαγμένη μηχανολογικά με carbon tub κλπ, αλλά αυτή που θα ήθελα να οδηγώ κάθε μέρα θα ήταν η πιο φιλική Α110. Σχετικά με την Elise, σίγουρα είναι και θέμα ρυθμίσεων (αυτή που είχα οδηγήσει ήταν καμπερωμένη μπροστά), αλλά ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που με απογοήτευσαν, με την έννοια ότι περίμενα πιο πολλά οδηγικά, με όλα αυτά που είχα διαβάσει.
ΥΓ: Τι κτήνος κι αυτή η Μ8!!!
-
Εθεάθη ο (κάποτε) έρωτας, δλδ η 911 στην τελευταία της έκδοση, 992. Άλλη μια περίπτωση που το 'από κοντά' είναι καλύτερο από τη φωτό...
-
Oχι βρε, η 911 ήταν ο έρωτας διαχρονικά. Ξεκίνησε από car and driver το 1991, με μια κόκκινη carrera 4 στα χιόνια. Απογειώθηκε με τις μπορντώ 993 turbo με τη μπροστινή ρόδα σηκωμένη αλλα και την 964 turbo 3,6 S του Lauda, στο Auto Motor und Sport. (Εννοείται πως αγοράζονταν και οι 4Τ παράλληλα).
Στο γραφείο έχω πάντα την τελευταία έκδοση του βιβλίου του Paul Frére. Αλλά η μνημονιαδα εξασφάλισε ότι ποτέ δε θα γίνει το όνειρο πραγματικότητα.
Είχα ευκαιρία να οδηγήσω μια 2,4 αγωνιστική κιόλας κάποτε, προ κρισης, αλλά αρνήθηκα ευγενικά λέγοντας 'θα οδηγήσω τη δική μου μόνο'. Το ίδιο είχα κάνει και με βόλτα με 930 turbo. Που να 'ξερα...
-
S6 as fuck με τις 20αρες:
Αλλά, άλλη είναι η σταρ της ημέρας:
Tο S6 παίζει να είναι και μαϊμού. Ο προφυλακτήρας δεν είναι γνήσιος
-
-
Με ελληνικες πινακιδες ηταν ?
-
o Μανωλάς είναι γιατρέ!!! Είχε παρκάρει έξω από το σπίτι μου πριν 4 χρόνια στα γενέθλια της μεγάλης μου (τότε έκλεινε χρόνο) και με δουλεύανε όλοι ' ρε της πήρες ferrari!!! '
-
Με ελληνικες πινακιδες ηταν ?
Ιταλικές
o Μανωλάς είναι γιατρέ!!! Είχε παρκάρει έξω από το σπίτι μου πριν 4 χρόνια στα γενέθλια της μεγάλης μου (τότε έκλεινε χρόνο) και με δουλεύανε όλοι ' ρε της πήρες ferrari!!! '
Ο ανηψιός που παίζει Ιταλία, ε; Που βρέθηκε εδώ; Ήταν έξω από το 'Αρτόπολις' που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή.
-
ναι, ο ανιψιός είναι! θα ήρθε καμιά βόλτα. Το διαγώνια απέναντι 2οροφο έφτιαχνε ο θείος το καλοκαίρι.
είχα ανεβάσει κάτι φωτος τότε αλλά δεν τις βρίσκω
-
-
-
Jaguar E-type : Ένα από τα ωραιότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών! Ακόμη κι ο τεράστιος Enzo Ferrari την είχε 'ζηλέψει' χαρακτηρίζοντας την σε δήλωση του ως 'το ωραιότερο αυτοκίνητο που έχει ποτέ φτιαχτεί'.
-
Γεια σου criu 'ανωμαλιαρη'...
(Κίτρινη, coupe, ιστορική αγωνιστική σε αγώνα στα Μέγαρα κάποτε. Τσόντα!)
Οοοοταν ξανανοιξουμε, θα ψάξω στο 'προσωπικό μου αρχείο' να βρω τις φωτό του Ford GT40 από αγώνα στη Ρόδο (προ κρίσης αυτά). Έχουμε βγει παρέα για βουλκανιζατέρ στην Ιαλυσό πριν τον αγώνα, οι αντιδράσεις του κόσμου όλα τα λεφτά...
-
Αυτοι οι μαυροι λαστιχενιοι τακοι να ελειπαν...απο κανα Blue Star τους δανειστηκαν?
-
Κοίτα συμπτωσαρα criu, με ένα σμπαρο δύο τρυγονια. Αχνοφαινεται η εν λόγω Αγγλίδα...
Άμα θέτε κωλο, ιδού:
...μας έχουν πρήξει με αυτή την ΚρεμLIDLου, beat this μαρή...
-
Μόλις είδα το gr yaris κύριοι. Τρέλα...
-
Πού τα πετυχαίνεις ρε τέτοια εργαλεία??? Φωτογραφία?
Carspotting [#7]