-
Όχι αγαπητε Δια. Όμως πήρα γεύση Καυλαδοκαμπου εεε...Αχλαδόκαμπου μέχρι να ξεκινήσει ο αγωνας. Τα ίδια άλογα με το mg -διλιτρη-, μυρωδιά 100ρας κάργα...
-
Πω πω ομορφια,
Το gear knob, (πως λεγεται ελληνικα; ) απο rover 75
-
+1 johan για τις φώτο της Iουλίας! ( ιδίως με το εσωτερικό με γύρισες πολλά χρόνια πίσω όταν τη δεκαετία του 70' ο πατέρας μου είχε μία 1.6 Super -διπλοφάναρη μπροστά-.Το 1ο αυτοκίνητο που μεγάλωσα και λάτρεψα...)
-
#egw_ftaiw_kyria_Tzouliaaaa
-
Και εγώ με το δερμάτινο που δεν αναπνέει να δεις πόσα χρόνια πίσω γύρισα. Έχω πιο πολύ αλάτι στη μπλούζα μου από αλυκές.
Ο,τι πρέπει γιατί επηξα στα suv χθες...
-
-
-
Corolla Trek Hybrid στέισιον. για μια κατηγορία σχεδόν νεκρή. Κρίμα.
Πόσο συμφωνούμε. Για μένα είναι η καλύτερη υλοποίηση για οικογενειακό αυτοκίνητο, ειδικά 4κίνητο. Όμως πόσα έμεινα στην ελληνική αγορά; 4κίνητα ίσως το Α4 allroad και το Octavia Scout. (κόπηκαν τα Leon και golf/passat) και το Volvo V60 CrossCountry. Subaru outback υπάρχει; Από 2κίνητα, Focus Active, η εικονιζόμενη, και…?
-
Και το Trek δεν το βλέπω στο toyota.gr, μόνο το 2κινητο. Αυτο εδώ έχει Ισπανικά νούμερα.
-
-
Και στο Ηράκλειο κυκλοφορεί πλέον i8 και μάλιστα ο οδηγός ήταν ιδιοκτήτης rent a car.
-
-
Από την εξωτική Φινλαμια. Άμα έχει και c20xe μέσα...
-
Ε ρε τι τρελές συμπτώσεις. Πάνω που δεν μπόρεσα να φωτογραφίσω καινούργια mercedes s amg πέφτω στην Αρεόπολη στον παλιό μας γνώριμο in the flesh. Ήθελα να βγάλω φωτό αλλά 1) νύχτωνε και κυρίως 2) δεν ήθελα τυχόν μανουρες με τον Bob Marley ιδιοκτήτη, του είπε ο μικρός μου βέβαια πως 'ήταν λίγο χαλια πίσω'. Αν διαβάζεις Δια το τρελό ήταν πως απέναντι από το rallye ο τύπος είχε ένα... αντιαεροπορικό πυροβόλο β'ππ (μάλλον bofors αλλά δεν ήμουν σίγουρος από τη σαστιμαρα) σε αντίστοιχα χρώματα!!!!
-
911er Urmodell στα δυτικά προάστια, αυτά είναι...
(Οι παρατηρητικοι μπανιζουν και θυρεό ΕΛΠΑ στην γρίλια)
-
..με τους προφυλακτήρες σπατουλαρισμένους λευκούς ... μερακλίδικη δουλειά! Χρώμια ; Ξεπερασμένα πράγματα.
Κατά τα άλλα ωραίο.
-
Ειναι τρέλα η άτιμη, ίσως ο ιδιοκτήτης να θέλει 'πινελιές', πχ το τιμόνι είναι τριακτινο σπορ και όχι το δικο της. Από ζάντα εχει τη δικια της. Θα βγάλω και άλλη φωτό αν μπορέσω.
Α, 1.000.000.000 points μερακλοσυνης:
Όχι πειτε, και Α4, και avant και allroad και βαμμένο ματ...
(Καλά Γυρε, αυτό το παρμπρίζ τρακοκιαοκτω είναι τρομακτικά μεγάλο. Τα βράδια σε κάνα ερημο σκοτεινο επαρχιακο είναι λες και οδηγάς το πλανητάριο... )
-
Πέτυχα χθες στο Lidl της περιοχής Tesla Model S με πινακίδες... Σουηδίας. Ποιος ανώμαλος το έφερε απο εκεί και σταματούσε για φόρτιση κάθε 300 χλμ;
-
προς γιοχαν ενταυθα. κυκλοφορει συνεχεια στο προλεταριακο περιστερι τεσλα ενας παππούς στην Αγιας Παρασκευης, εσο ετοιμος για φωτο.
-
Πέτυχα χθες στο Lidl της περιοχής Tesla Model S με πινακίδες... Σουηδίας. Ποιος ανώμαλος το έφερε απο εκεί και σταματούσε για φόρτιση κάθε 300 χλμ;
Και εγώ είχα πετύχει στον Πειραιά με Ελβετικές την προηγούμενη Κυριακή! Το ίδιο σκέφτηκα, ποιός το έφερε, χαράς στο κουράγιο του...αχαχα!
Carspotting [#7]