-
Βρε τοσο δυσκολο ειναι να γινουν πεντε πραγματα κατανοητα..?
Το octavia 5 ειναι μικρομεσαιο με κωλο..εχει το μεταξονιο του golf αλλωστε, με την ιδια λογικη δεν εβαλα τα lancer,cruze,corolla,s40..
Για το superb 'απολογηθηκα' λεγοντας οτι επειδη κι εγω καμια φορα τη παταω με το octavia νομιζοντας το μεγαλυτερο, ετσι τη πατησα και με το superb που δειχνει ακομα πιο μεγαλο απο μεσαιο..
Πραγματικα το superb θα μπορουσα-επρεπε να το ειχα βαλει.. -
Ελάτε τώρα ρε παιδιά που έχουμε ανοίξει κουβέντα για το Φάου Βι. Και το sedan που έχουμε βάλει (θα μου πεις το CC τι είναι??) πολύ του είναι...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Life is not fair!Πολυ σημασια δινεις βρε συ σε ενα δημοψηφισμα στο ιντερνετ
Ούτε εντεταλμένος της Κοσμοαυτοκίνητο δε θα έκανε έτσι.
Αλλά βέβαια βγαίνει για πλάκα πιο όμορφη η Alfa και it's not fair και οι πωλήσεις δείχνουν πάντα το fair....ΥΓ: Το Passat CC ναι μεν ανήκει σε αυτή την μεσαία κατηγορία αλλά για άλλους λόγους δε μπορεί να ενταχθεί στην ψηφοφορία και σίγουρα δεν είναι ότι τελείωσε ο χώρος στη λίστα.
Προσωπικά το CC είναι το μοναδικό VW που θα επέλεγα. Και αν υπήρχε στην ψηφοφορία εκεί θα πήγαινε η 2η ψήφος μου. Τώρα θα την έδινα στην Merc C-Klasse, όμως πήγε μονοκούκι -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στην τελική δεν βγάζουμε και τα exit poll των εκλογών. Μια φορουμική ψηφοφορία είναι. Κοινώς μηδενική αξιοπιστία
σαν το poll της Lancia Delta ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην τελική δεν βγάζουμε και τα exit poll των εκλογών. Μια φορουμική ψηφοφορία είναι. Κοινώς μηδενική αξιοπιστία
σαν το poll της Lancia Delta ?
+Mazda 3
-
Άραγε το superb θα το κέρδιζε το Avensis σε ένα ( 1 v 1 ) ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Άραγε το superb θα το κέρδιζε το Avensis σε ένα ( 1 v 1 ) ?Χαλαρα πιο ομορφο το superb..
-
Ε όχι κι έτσι! Είπαμε ότι το Avensis είναι βαρετό αλλά το Superb είναι άσχημο...
-
Κι ομως το avensis δε το αντεχω..δε το εχω κοιταξει συνεχομενα πανω απο 2 sec.. Τουλαχιστον το superb βγαζει κατι σε limo..
-
Γούστα είναι αυτά κύριοι. Όσο μου αρέσει τεχνικά το Superb (τεράστιοι χώροι, καλό πλαίσιο, καλά μοτέρ), τόσο άσχημο μου φαίνεται.
-
το καινουριο το χαλασαν νομιζω
-
Αν ήμουν δεμένος σε δέντρο και η ζωή της ανθρωπότητας κρέμονταν από την απόφαση μου θα ψήφιζα avensis .
Μετά όταν όλα θα ηρεμούσαν θα το έβαφα μπλε θαλασσή , και την συνέχεια την γνωρίζεται -
Eγώ πιστεύω θα αυτοκτονούσες με το που το ψήφιζες.
-
από πωλήσεις πως πάει το avensis?? δεν το βλέπω να πολυκυκλοφορεί
-
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
Η C έχει καλύτερο εσωτερικό από ένα Volvo; Δεν νομίζω. Ακόμα και το S40, που πολλοί δεν το βάζουν καν στην κατηγορία των μεσαίων πλέον, έχει πολύ ανώτερη ποιότητα από την C.
... volvo...
Πλαστικό και όχι πραγματικό ξύλο σε ένα αυτοκίνητο 40.000 και αυτό το λέτε ωραίο;;;;
Είσαι σίγουρος ότι το πραγματικό ξύλο 'περνάει' κρας τέστ;
Ολοι παραδεχονται οτι η εσωτερικη ποιοτητα τοσο των υλικων οσο και της συναρμογης των volvo αγγιζει κορυφη και φυσικα ειναι ισαξια με μια ΜΒ. Ακομα και ο 'αμεροληπτος' ελληνικος ειδικος τυπος.. Μπειτε και σε κανα volvo να το διαπιστωσετε..
Ολα παιζουν ρολο σε αυτοκινητο 40000 ευρω.. Και η επενδυση ξυλου και η παθητικη ασφαλεια.. Για το δευτερο η volvo εχει τον πρωτο λογο
Και να συμπληρώσω ότι το S40 με πραγματικό ξύλο στην κεντρική κονσόλα και στις λαβές στις πόρτες περνάει τα κρας τεστ και διαπρέπει. Απλά γιατί όταν μιλάμε για ωραίο αυτοκίνητο η σχεδίαση, η αισθητική και τα υλικά έχουν τον πρώτο λόγο. Η Volvo στον τομέα αυτό είναι πολύ μπροστά. Κρίμα που έχει καθυστερήσει η εμφάνιση του νέου S60 ....
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
από πωλήσεις πως πάει το avensis?? δεν το βλέπω να πολυκυκλοφορείκατσε να παρουν τις συνταξεις πρωτα οι ενδιαφερομενοι
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Η C έχει καλύτερο εσωτερικό από ένα Volvo; Δεν νομίζω. Ακόμα και το S40, που πολλοί δεν το βάζουν καν στην κατηγορία των μεσαίων πλέον, έχει πολύ ανώτερη ποιότητα από την C.
... volvo...
Πλαστικό και όχι πραγματικό ξύλο σε ένα αυτοκίνητο 40.000 και αυτό το λέτε ωραίο;;;;
Είσαι σίγουρος ότι το πραγματικό ξύλο 'περνάει' κρας τέστ;
Ολοι παραδεχονται οτι η εσωτερικη ποιοτητα τοσο των υλικων οσο και της συναρμογης των volvo αγγιζει κορυφη και φυσικα ειναι ισαξια με μια ΜΒ. Ακομα και ο 'αμεροληπτος' ελληνικος ειδικος τυπος.. Μπειτε και σε κανα volvo να το διαπιστωσετε..
Ολα παιζουν ρολο σε αυτοκινητο 40000 ευρω.. Και η επενδυση ξυλου και η παθητικη ασφαλεια.. Για το δευτερο η volvo εχει τον πρωτο λογο
Και να συμπληρώσω ότι το S40 με πραγματικό ξύλο στην κεντρική κονσόλα και στις λαβές στις πόρτες περνάει τα κρας τεστ και διαπρέπει. Απλά γιατί όταν μιλάμε για ωραίο αυτοκίνητο η σχεδίαση, η αισθητική και τα υλικά έχουν τον πρώτο λόγο. Η Volvo στον τομέα αυτό είναι πολύ μπροστά. Κρίμα που έχει καθυστερήσει η εμφάνιση του νέου S60 ....
Στα περί αισθητικής του εσωτερικού συμφωνώ, είναι πράγματι πολύ έξυπνα σχεδιασμένα τα Volvo, με ωραία υλικά, που όμως πάσχουν στη συναρμογή (δημοσιογραφικό C30 1,8 R-Line με 20.000 χλμ. έτριζε σαν... αλάδωτος-30-χρονια-μεντεσές). Από κει και πέρα, οι ιδιοκτήτες C30 και S40 μπορούν να είναι περήφανοι που σκάσανε του κόσμου τα λεφτά για ένα Focus 3d/4d με περιποιημένο εσωτερικό
Τα περί παθητικής ασφάλειας τ' ακούω βερεσέ, μιας και όλοι οι κατασκευαστές που σέβονται τον εαυτό τους μαζεύουν τα 5 αστέρια του Euro NCAP, ενώ στην ενεργητική τα μεν C30 και S40 πατάνε στην καλή δουλειά της Ford στην ανάρτηση (εξαιρετική, πράγματι), αλλά δεν έχουν ένα μοτέρ της προκοπής (το Τ5 είναι για λίγους, καίει πολύ, στις 5.000 έχει λαχανιάσει και το στήσιμο δεν ακολουθεί), τα δε μεγαλύτερα είναι φορτωμένα με ένα σωρό ηλεκτρονικά, μπας και μπορέσουν και περάσουν τις υπερτροφοδοτούμενες ροπές στο δρόμο. Ο ανταγωνισμός είναι ήδη αιώνες μπροστά, και το αυτό ισχύει για τα SUV.
Οπότε... Volvo; για ποιο λόγο; Γιατί σου αρέσει να το βλέπεις; Πάσο. Άλλον δε βλέπω.
ΥΓ: πριν ρωτήσει κανείς, εννοείται ότι δεν υπάρχει Volvo που να μην έχω οδηγήσει, πριν πιάσω πληκτρολόγιο να γράψω.
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
από πωλήσεις πως πάει το avensis?? δεν το βλέπω να πολυκυκλοφορεί2162 κομμάτια κυκλοφόρησαν φέτος. Ζήτημα όμως να έχω δει καναδυο!
Από http://www.seaa.gr/data/segments/2009-12-seg.pdf
Πολύ άσχημη μούρη και ξενέρωτο εσωτερικό. Το προηγούμενο ακόμα και τώρα πιο όμορφο μου φαινεται!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στα περί αισθητικής του εσωτερικού συμφωνώ, είναι πράγματι πολύ έξυπνα σχεδιασμένα τα Volvo, με ωραία υλικά, που όμως πάσχουν στη συναρμογή (δημοσιογραφικό C30 1,8 R-Line με 20.000 χλμ. έτριζε σαν... αλάδωτος-30-χρονια-μεντεσές). Από κει και πέρα, οι ιδιοκτήτες C30 και S40 μπορούν να είναι περήφανοι που σκάσανε του κόσμου τα λεφτά για ένα Focus 3d/4d με περιποιημένο εσωτερικόΕνημερωσου καλύτερα...
Με την ιδια λογικη ποσο περηφανοι πρεπει να ειναι οι ιδιοκτητες Audi / Alfa κτλ κτλ...?Τα περί παθητικής ασφάλειας τ' ακούω βερεσέ, μιας και όλοι οι κατασκευαστές που σέβονται τον εαυτό τους μαζεύουν τα 5 αστέρια του Euro NCAP, ενώ στην ενεργητική τα μεν C30 και S40 πατάνε στην καλή δουλειά της Ford στην ανάρτηση (εξαιρετική, πράγματι), αλλά δεν έχουν ένα μοτέρ της προκοπής (το Τ5 είναι για λίγους, καίει πολύ, στις 5.000 έχει λαχανιάσει και το στήσιμο δεν ακολουθεί), τα δε μεγαλύτερα είναι φορτωμένα με ένα σωρό ηλεκτρονικά, μπας και μπορέσουν και περάσουν τις υπερτροφοδοτούμενες ροπές στο δρόμο. Ο ανταγωνισμός είναι ήδη αιώνες μπροστά, και το αυτό ισχύει για τα SUV.
Ενημερωσου καλυτερα......
Παθητικη ασφαλεια δεν ειναι μονο τα αστερια....θυμισου τι εκανε η Μερκ οχι στα τεστ του ΑΜS αλλα στα πρωτα ncap και τι η Volvo....
Τα ηλεκτρονικα μονο παρεμβατικα δεν τα λες....ακομα και ανοιχτα το αυτοκινητο γλυστραει προοδευτικα...αν πραγματικα ισχυε αυτο που λες πιο κατω θα το ειχες διαπιστωσει...ΥΓ: πριν ρωτήσει κανείς, εννοείται ότι δεν υπάρχει Volvo που να μην έχω οδηγήσει, πριν πιάσω πληκτρολόγιο να γράψω.
Δυσκολο λοιπον να το πιστεψει κανεις....
-
Έτσι κι αλλιώς είμαστε οφτόπικ, αλλά σιγά μην κάτσω ν' ασχοληθώ και περισσότερο. Καλά χιλιόμετρα
ΥΓ: έχω οδηγήσει και ΟΛΟΝ τον ανταγωνισμό, επίσης. Ενημερώσου
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..