-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Επειδή τελικά έγινε μέγα θέμα μία μλκία που έκανα και εγώ όσο βρίσκομαι σε αυτά τα 2 φόρουμ (4Τ και insigniaclub)...και προσέβαλα και τη αξιοπιστία και των δύο,αλλά πάνω απ'όλα θίχτηκε το φιλότιμό μου αλλά και η αξιοπιστία των όσων έχω γράψει εδώ, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω και απο τα δύο... ήδη στο Insigniaclub,δημοσίευσα μήνυμα σχετικό με την αποχώρησή μου...Ευχαριστώ πολύ...
καλή συνέχεια...Ποια αξιοπρεπεια και ποιο φιλοτμο; Που απο μια απλη ψηφοφορια για το πιο ομορφο μεσαιο καταντησε να ειναι παιδικο παρτυ;; 'Οχι θα βγαλω το δικο μου με το ζορι', 'το δικο μου ειναι καλυτερο', 'νια νια νια νια νια', 'θα φωναξω και τα αλλα forum να δειτε τι θα παθετε' Παιδια ειμαστε και μαλιστα κακομαθημενα;; Ελεος!!
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Επειδή τελικά έγινε μέγα θέμα μία μλκία που έκανα και εγώ όσο βρίσκομαι σε αυτά τα 2 φόρουμ (4Τ και insigniaclub)...και προσέβαλα και τη αξιοπιστία και των δύο,αλλά πάνω απ'όλα θίχτηκε το φιλότιμό μου αλλά και η αξιοπιστία των όσων έχω γράψει εδώ, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω και απο τα δύο... ήδη στο Insigniaclub,δημοσίευσα μήνυμα σχετικό με την αποχώρησή μου...
Ευχαριστώ πολύ...
καλή συνέχεια...**Μλκια δεν ήταν αυτό που έκανες , αλλά οτι φεύγεις από το φόρουμ για ένα τόσο ασήμαντο λόγο-λαθος, κρίμα **
Το τονισμένο πιστεύω και εγώ Σταμάτη. Δεν υπάρχει λόγος να φύγεις. Άνθρωποι είμαστε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δηλαδη αργυρη δεν ηταν η 159?Γιαυτό δεν την λέω...
'Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται' -
Επειδή τελικά έγινε μέγα θέμα μία μλκία που έκανα και εγώ όσο βρίσκομαι σε αυτά τα 2 φόρουμ (4Τ και insigniaclub)...και προσέβαλα και τη αξιοπιστία και των δύο,αλλά πάνω απ'όλα θίχτηκε το φιλότιμό μου αλλά και η αξιοπιστία των όσων έχω γράψει εδώ, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω και απο τα δύο... ήδη στο Insigniaclub,δημοσίευσα μήνυμα σχετικό με την αποχώρησή μου...Ευχαριστώ πολύ...
καλή συνέχεια...Ένα λάθος δεν διορθώνεται με ένα άλλο λάθος.
Μην φτάνουμε στο άλλο άκρο. -
καλή συνέχεια...Το μισό απο το φιλότιμό σου θα το περίμενα απο κανέναν πολιτικό...χαλάρωσε...
Δεν σε παρεξήγησε κανείς...τροφή για πλάκα ήταν...τουλάχιστον μπορώ να σου πω ότι κατάλαβα, τον λόγο που το έκανες και δεν με ενόχλησε καθόλου...(προσωπικά μιλάω...και έχει αξία η γνώμη μου...σαν Ιταλόφιλος που είμαι)... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στους 219 που ψήφισαν ... ένας δεν βρέθηκε που να του αρέσει αυτό?
Μια χαρά αμάξι και πολύ ωραίο είναι,αρκεί να ξερεις τι θέλεις.
Απλά τα IS κ Accord είναι ακόμη πιο θελκτικά,γιατί
γίνονται και συνειρμοί με πιο καλές εκδόσεις (IS-F κ Type S). -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν υπάρχει ούτε ένα Volvo στη δημοσκόπηση....Σε αυτή την κατηγορία η Volvo έχει 3 μοντέλα.... S40,V50,S60....
Για τα s40,s60 εξηγω στην πρωτη δημοσιευση..
Το v50 ειναι sw..Για το S60 και το V50 έχεις δίκιο ,
Αλλά για το S40 έχεις άδικο , είναι μεσαίο με συμπαγή σχήμα και έντονες όμορφες γραμμές.
Δεν υπάρχει λόγος που λείπει από την ψηφοφορία
-
καλή συνέχεια...Κάτσε καλά ρε φίλε που θίχτηκε η αξιοπιστία σου Με τι κάθεσαι και σκας τώρα.
Λες και είναι άξιος να σε παρεξηγήσει κανένας, σε ένα φόρουμ που το 99% των χρηστών είμαστε τρολς
Άααααραξε -
**Νομιζω οτι το θέμα της αποχώρησης το εξαντλήσαμε. Υπερβολικές αντιδράσεις γενικότερα και από τις 2 πλευρές ας παραμείνουμε ον τοπικ σε αυτή την άτυπη δημοσκόπηση **
-
Οι επιλογές μου είναι Alfa Romeo 159 και Lexus IS 250.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν υπάρχει ούτε ένα Volvo στη δημοσκόπηση....Σε αυτή την κατηγορία η Volvo έχει 3 μοντέλα.... S40,V50,S60....
Αλλά για το S40 έχεις άδικο , είναι μεσαίο με συμπαγή σχήμα και έντονες όμορφες γραμμές.
θα συμφωνησω, αλλα πες ποιο να βγαλει, γιατι μεχρι 15 μπορεις να βαλεις
στα περι stam θα συμφωνησω με τους απο πανω, δεν υπαρχει λογος να φυγεις απο πουθενα ασε τις βλακειες και τις υπερβολες..
τουλαχιστον οσοι σε συμπαθουμε στα λεγαμε για πλακα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
stan ξερεις ποσο σε εκτιμω, αλλα δεν επρεπε να το κανεις αυτο ή τουλαχιστον καντο οπως ο πασχος που δεν τον βρισκουμε
Σου χω ξαναπει οτι εισαι κλασσικος μπανταβος αγοραστης audi.δε νιωθεις δλδ. Το οτι η 59 γαζωνει τον ανταγωνισμο ειναι απολυτως φυσικο.Δε χρειαζεται κανενα καλεσμα σε κανενα κλαμπ.. Αλλωστε βλεπεις οτι οι 7 στους 10 που δηλωνουν την επιλογη τους εδω μεσα περιλαμβανουν την 59 στην πρωτη συνηθως θεση.Το θεωρω αυτονοητο οπως ακριβως θεωρω αυτονοητο και το οτι εισαι μπανταβος και εριστικος κατοχος εμετου=audi.
οσον αφορα το Σταματη προφανως υπαρχει παρεξηγηση..εναν ανθρωπο της οπελ εχουμε κι εμεις κι εσεις του φερεστε μ αυτον τροπο; Εγω πιστευω ειπε πως φευγει γιατι ενω καλεσε ενα ολοκληρο κλαμπ,το εμετικο insignia ειναι ακομα στο 1/3 των ψηφων της 59..κι αυτο ειναι βαρυ ακομα και για το σταματη..
Το κορυφαιο το διαβασα στο insignia club για αυτην την ψηφοφορια που αφορα το πιο ομορφο μεσαιο (ασχετα αν η 59 ριχνει στ αυτια στον οποιονδηποτε αντιπαλο της κατηγοριας ), 'βαλε' λεει 'τον πινακα πωλησεων κι ασε απο μονος του να μιλησει' Μουχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
-
Ψήφισα την C-class και το C5.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δικιο εχω...
Το s40 θα το κατεσασα στα μικρομεσαια με ουρα..octavia 5 ,chevrolet cruze,lancer,corolla κτπλ..γι αυτο και δε το εβαλα..
Μονο το superb αδικως λειπει.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δικιο εχω...
Το s40 θα το κατεσασα στα μικρομεσαια με ουρα..octavia 5 ,chevrolet cruze,lancer,corolla κτπλ..γι αυτο και δε το εβαλα..
Μονο το superb αδικως λειπει..Και για πρωτη φορα εχεις απολυτο δικιο nonos σε θεμα με Volvo...αρχιζεις και μαθαινεις !!
To S40 ειναι κατηγορια C και λανσαρετε ως το μονο πριμιουμ σενταν της κατηγοριας, αρα δεν εχει θεση στο συγκεκριμενο θεμα. -
Ε την αλλη φορα την πατησα λογω εξωτερικων διαστασεων με το s60.. Ασε που αν ειχε ηδη ερθει το νεο s60 σιγουρα θα το ειχα βαλει και μετα δε θα ηξερα τι να πρωτοψηφισω....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα για το ότι το S40 θα έπρεπε να βρίσκεται στην ψηφοφορία. Άλλωστε είναι τόσο μεσαίο όσο η σειρά 3 το 9-3 και η 159. Αλλά όπως έχει συζητηθεί και αλλού η γνώμη των πολλών είναι άλλη. Αν ήταν στην ψηφοφορία εννοείται ότι θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Άλλωστε το ότι μου άρεσε ήταν από τους βασικούς λόγους που το αγόρασα όπως έχουμε συζητήσει και αλλού. Ειδικά το εσωτερικό είναι άπαικτο.
Τέλος πάντων οι κατηγορίες είναι κάτι σχετικό όπως και το τι τις προσδιορίζει (αν και τελικά το μέγεθος μετράει ... ). Ο Νονός έκανε μια επιλογή μοντέλων με τα δικά του κριτήρια και μεταξύ αυτών ψήφισα και εγώ. Πάντως το συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι άλλο αυτοκίνητο τους αρέσει και άλλο αγοράζουν έχει βάση και δικαιώνεται από το αποτέλεσμα τις ψηφοφορίας. -
Αν δεν κανω λαθος το s40 εχει κοινο σασσι και μονο με το focus (?) αλλωστε εχουν και ακριβως το ιδιο μεταξονιο..
Με 2750+ μεταξονιο η 3αρα ειναι ξεκαθαρα μεσαιο...
Το τελευταιο ειναι το πιο σημαντικο απ ολα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος το s40 εχει κοινο σασσι και μονο με το focus (?) αλλωστε εχουν και ακριβως το ιδιο μεταξονιο..
Με 2750+ μεταξονιο η 3αρα ειναι ξεκαθαρα μεσαιο...
Το τελευταιο ειναι το πιο σημαντικο απ ολα..εχεις δικιο, τουλαχιστον το passat εχει νομιζω αλλο μεταξονιο απο golf
-
ελεος, οχι και πιο λιγες ψηφους απο το accord
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..