-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχετε δοκιμάσει να το βγάλετε με έναν αναπτήρα από κοντά?Μια φορά στης μητέρας μου το αμάξι (του 2002). Ακόμα και τώρα έχει το ενθύμιο του μισοκαμμένο. Δεν το προτείνω...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Έχετε δοκιμάσει να το βγάλετε με έναν αναπτήρα από κοντά?
Μια φορά στης μητέρας μου το αμάξι (του 2002). Ακόμα και τώρα έχει το ενθύμιο του μισοκαμμένο. Δεν το προτείνω...
Μα δεν το καις, να το βάλεςι φωτιά. Απλά το ζεσταίνεις πα΄ρα πολύ, οπότε μετά βγαίνει πανευκολα. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτό το τρόπο.
-
Ξύστρα τζαμιών ρε παιδιά, το κάνατε μέγα ζήτημα
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Μια φορά στης μητέρας μου το αμάξι (του 2002). Ακόμα και τώρα έχει το ενθύμιο του μισοκαμμένο. Δεν το προτείνω...
Σεσουάρ ρε παιδιά με ζεστό αέρα....πρέπει να χρησιμοποιηθεί αναπτήρας?
Επιπλέον πάρτε αν θέλετε ανταλλακτικά ξυραφάκια που είναι για πλαστικές ξύστρες (που ξύνεις δάπεδα κτλ όχι ξύστρες μολυβιών ) και πάρτε μαζί σας λίγο οινόπνευμα και μπαμπάκι για να καθαρίσετε (αν θέλετε) την κόλλα του παλιού.Προσωπικά μου φαίνεται πολύ πιο πρακτικό από οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει ως τώρα και αρκετά πιο γρήγορο από οτιδήποτε άλλο.
ΥΓ:σας το λέω εκ πείρας γιατί κάθε χρόνο ξεκολλάω και κολλάω 9 τέλη συνολικά (βάζω και τα αμάξια της κοπέλας μου και των 'συμπέθερων' )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:σας το λέω εκ πείρας γιατί κάθε χρόνο ξεκολλάω και κολλάω 9 τέλη συνολικά (βάζω και τα αμάξια της κοπέλας μου και των 'συμπέθερων' )
Ούτε ενοικιαζόμενα να είχες
@famas δεν είχα πρόθεση να το κάψω, αλλά πήρε φωτιά. Μαύρισε για την ακρίβεια, ξεκόλλησε ένα μέρος του αλλά το άλλο έμεινε εκεί. 'Ισως φταίει ότι προσπάθησα να το βγάλω του 2007 και ήταν εκεί 5 χρόνια
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μα δεν το καις, να το βάλεςι φωτιά. Απλά το ζεσταίνεις πα΄ρα πολύ, οπότε μετά βγαίνει πανευκολα. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτό το τρόπο.
Έτσι. Χρόνια τώρα με αναπτήρα το βγάζω και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
-
Κάτι τέτοιο: http://bestrcshop.com/eshop/product_inf ... ts_id=2018
ή έστω ένα κλασσικο ΑΣΤΟΡ με λίγη ταινια για να μην κοπείτε και μετά λίγο διαλυτικό ή οινόπνευμα για τα υπολοίματα της κόλλας...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σεσουάρ ρε παιδιά με ζεστό αέρα....πρέπει να χρησιμοποιηθεί αναπτήρας?
Επιπλέον πάρτε αν θέλετε ανταλλακτικά ξυραφάκια που είναι για πλαστικές ξύστρες (που ξύνεις δάπεδα κτλ όχι ξύστρες μολυβιών ) και πάρτε μαζί σας λίγο οινόπνευμα και μπαμπάκι για να καθαρίσετε (αν θέλετε) την κόλλα του παλιού.Προσωπικά μου φαίνεται πολύ πιο πρακτικό από οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει ως τώρα και αρκετά πιο γρήγορο από οτιδήποτε άλλο.
πόσες κοπελιες έχεις;
-
Kαι πως φτανεις το σεσουαρ στο αυτοκινητο;Μπαλαντέζα απο το μπαλκόνι;
-
εμενα περισυ μου το εβγαλε πανευκολα ο βενζινας με ενα πανι με βενζινη κατευθειαν απο την αντλια
δεν εχω παει ομως ακομα για βενζινη γιατι ειμαι πολυ οικονομικος πλεον
μαλλον αυριο λεω
ο πατερας μου που ειπε οτι αυτο μπορει να χαλασει τη μεμβρανη, αλλα νομιζω οτι υπερβαλλει (το ιδιο ομως πιστευα οταν μου ελεγε να μην τρεχω σε χωματοδρομους στα 19 μου και εσπασα τα ψαλιδια )
-
Αν και είμαστε off-topic (υπάρχει παλιά συζήτηση στο θέμα με τα τέλη, νομίζω), ήταν πολύ κουφό όταν εβγαλα το δικό μου σηματάκι του '09: βγήκε πανεύκολα και αυτούσιο, τόσο τέλεια που θα μπορούσε να ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλο όχημα!
-
Και στα 5 αυτοκίνητα βγήκε ατόφιο το σήμα, μόνο ξύνοντας τη γωνία με το νύχι. Μάλλον βοηθάει οτι παρκάρουν σε κλειστό χώρο και δέν τα πολυβλέπει ο ήλιος.
-
Ρε ΄σεις, αυτό εδω θα πρέπει να είναι αρκετό...!! Τί ΑΣΤΟΡ λεπίδες με ταινίες μην κοπούμε και γάντια kevlar λέτε...;;;
-
Όταν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες ενός αυτοκινήτου, αυτό μπορεί να παραμένει παρκαρισμένο στο δρόμο (εννοείται ότι εκεί που επιτρέπεται)? Ή ο κάτοχος οφείλει να το μαζέψει? Ή το μαζεύει ο Δήμος?
-
Ο κάτοχος πρέπει να το μαζέψει.
Αν δεν το μαζέψει ο κάτοχος πρέπει να του το πάρει ο δήμος.
Πάντως στο δρόμο δεν πρέπει να βρίσκεται. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Όταν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες ενός αυτοκινήτου, αυτό μπορεί να παραμένει παρκαρισμένο στο δρόμο (εννοείται ότι εκεί που επιτρέπεται)? Ή ο κάτοχος οφείλει να το μαζέψει? Ή το μαζεύει ο Δήμος?Ειναι δυνατον να ρωταμε τετοια πραγματα? Τα τελη δεν αφορουν και την πληρωμη υπηρεσιων που παρεχει το κρατος, περαν οποιουδηποτε αλλου λογου που πιθανως και αδικως το κρατος να επικαλειται προκειμενου να αυξησει τα εσοδα του ?
Το δρομο εξω απο το σπιτι μας, οπου παρκαρουν οσοι δεν εχουν ιδιοκτητο χωρο σταθμευσης, εμεις τον φτιαξαμε ή το κρατος?
Περαν της αγνοιας των νομων, η ηθικη και η συνειδηση καποιων δεν λειτουργει?
ΥΓ: Το θεμα ειναι οτι περιπου 20% των αυτοκινητων δεν εχει σημα τελων ετους 2010, ακομη και σημερα, και τουλαχιστον τα μισα απο αυτα, απο την κατάστασή τους, φαινεται οτι δεν θα αποκτησουν ποτε. Πρεπει επειγοντως να εξαφανιστουν, μηπως και τελικα ελευθερωθουν θεσεις σταθμευσεις για τους 'νομιμοφρονες'. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Όταν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες ενός αυτοκινήτου, αυτό μπορεί να παραμένει παρκαρισμένο στο δρόμο (εννοείται ότι εκεί που επιτρέπεται)? Ή ο κάτοχος οφείλει να το μαζέψει? Ή το μαζεύει ο Δήμος?
Ειναι δυνατον να ρωταμε τετοια πραγματα? Τα τελη δεν αφορουν και την πληρωμη υπηρεσιων που παρεχει το κρατος, περαν οποιουδηποτε αλλου λογου που πιθανως και αδικως το κρατος να επικαλειται προκειμενου να αυξησει τα εσοδα του ?
Το δρομο εξω απο το σπιτι μας, οπου παρκαρουν οσοι δεν εχουν ιδιοκτητο χωρο σταθμευσης, εμεις τον φτιαξαμε ή το κρατος?
Περαν της αγνοιας των νομων, η ηθικη και η συνειδηση καποιων δεν λειτουργει?
ΥΓ: Το θεμα ειναι οτι περιπου 20% των αυτοκινητων δεν εχει σημα τελων ετους 2010, ακομη και σημερα, και τουλαχιστον τα μισα απο αυτα, απο την κατάστασή τους, φαινεται οτι δεν θα αποκτησουν ποτε. Πρεπει επειγοντως να εξαφανιστουν, μηπως και τελικα ελευθερωθουν θεσεις σταθμευσεις για τους 'νομιμοφρονες'.KAI ΓΙΑΤΙ ΓΜΤ το ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ όταν τους τηλεφωνώ στο Δήμο για το ότι έχουν παρκάρει γύρω γύρω αμάξια κάνουν τους Κινέζους? Που πρέπει να απευθυνθώ?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
KAI ΓΙΑΤΙ ΓΜΤ το ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ όταν τους τηλεφωνώ στο Δήμο για το ότι έχουν παρκάρει γύρω γύρω αμάξια κάνουν τους Κινέζους? Που πρέπει να απευθυνθώ?
πας αυτοπροσώπως στο Δήμο.
-
To είδα και αυτό σήμερα....
Ενας τυπάς έχει παρατημένο στην γωνία στην γειτονιά μου ένα hundai sonata. Φαίνεται απο τα πράγματα που έχει μέσα ότι το χρησιμοποιεί για κάποιος είδος αποθήκης.
Οι πινακίδες είναι εξαφανισμένες απο το αμάξι εδώ και ένα 6μηνο τουλάχιστον.
Πριν κανα 2 μέρες του κόλλησαν το περιβόητο αυτόκολλητο περί στερεών αποβλήτων.
Αφού ο μάγκας το ξεκόλλησε την ίδια μέρα απο ότι είδα, πήγε και έφτιαξε 'πινακίδες' σε κάποιο μαγαζί, καταλαβαίνεται πλαστές πως να το πω διαφορετικά(χωρίς το ελληνική δημοκρατία πάνω) και τις έβαλε πάνω.
Φωνάζεις τώρα την αστυνομία να τον περιποιηθεί λίγο κύριε πρόεδρε η δεν την φωνάζεις; -
Φυσικα! Καταγγελια στην αστυνομια, για υποπτο οχημα το οποιο μαλιστα φερει και ΠΛΑΣΤΕΣ πινακιδες κυκλοφοριας!
Να σου πω εγω μετα αν θα τρεξει η αστυνομια μετα τις τελευταιες επιθεσεις.... Μην ξεχασεις να αναφερεις και το εξισου 'υποπτο' περιεχομενο!!!Μην ανεχεστε καμια κουτοπονηρια... Φτανει στους βλακες που προσπαθουν να το παιξουν εξυπνοι!!!!
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες