-
Καλά τα λέει ο φίλος και παραθέτει και στοιχεία.
-
Απο τη παραπανω παραγραφο νιωθω οτι λειπει η φραση 'ειναι βαρια αμαξια κρατανε καλα στο δρομο'
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Τα audi αν τα συντηρείς βάση κατασκευαστή δε σ'αφήνουν στο δρόμο και γενικώς δε βγάζουν ζημιές αλλά θέλουν βαθιές τσέπες για να τα πάρεις.Αν με τα σημερινά δεδομένα πάρεις το Α4 2.0 TDI, δεν πα να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας? Αν το βάλεις κάτω μ' ένα άλλο οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε βάθος 10ετίας θα δεις πως τα χρήματα που επένδυσες για να πάρεις το audi είναι κατά 70% λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα (βλέπε ζημιές-συνεργεία-νεύρα.....γιατροί).Κι ύστερα αν θες να το πας με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου......εν μερη καλα τα λες. σε πετρελαιοκινητιρες μονο ο 1,9 tdi αξιζε αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πιο αξιοπιστοι απο τους πετρελαιοκινητηρες της φιατ.
-
O 1.9 tdi είναι ένα μπουρδέλο και μισό και όχι μόνο σε αξιοπιστία. Βέβαια turbo βρίσκεις και στο περιπτερο με τους ρυθμούς που τα χρειαζόνται οι κάτοχοι του
-
Ενώ ο 2.5 V6 tdi είναι καλός;
Το Α6 (quattro tiptronic) έχει μόλις 200.000 χλμ και χρειάστηκε επισκευή το σασμάν ενώ χρειάζεται να αλλαχθούν και οι 4 εκκεντροφόροι του κινητήρα.Τουλάχιστον δεν καίει λάδια ούτε βγάζει μαύρους καπνούς και βρώμα από την εξάτμιση.
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Τα audi αν τα συντηρείς βάση κατασκευαστή δε σ'αφήνουν στο δρόμο και γενικώς δε βγάζουν ζημιές αλλά θέλουν βαθιές τσέπες για να τα πάρεις.Αν με τα σημερινά δεδομένα πάρεις το Α4 2.0 TDI, δεν πα να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας? Αν το βάλεις κάτω μ' ένα άλλο οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε βάθος 10ετίας θα δεις πως τα χρήματα που επένδυσες για να πάρεις το audi είναι κατά 70% λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα (βλέπε ζημιές-συνεργεία-νεύρα.....γιατροί).Κι ύστερα αν θες να το πας με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου......+1
Για αυτό η Audi σκέφτεται να ανεβάσει τις τιμές κατά 30%, έχουν βαρεθεί να τους πιάνουν κώτσους -
Εγώ πάντως,όταν χρειάστηκα αντ/τικό,πήγα στο περίπτερο και δεν είχε.......και έτσι πήρα τ'@ρχί@ια μου.......!!!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Εγώ πάντως,όταν χρειάστηκα αντ/τικό,πήγα στο περίπτερο και δεν είχε.......και έτσι πήρα τ'@ρχί@ια μου.......!!!!!Δε θα πήγες σε κεντρικό περίπτερο, αλλά σε συνοικιακό
Τα Audi έχουν την ικανότητα να εξαφανίζουν τα παράθυρα όπως κάνουν τα VW; -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Τα audi αν τα συντηρείς βάση κατασκευαστή δε σ'αφήνουν στο δρόμο και γενικώς δε βγάζουν ζημιές αλλά θέλουν βαθιές τσέπες για να τα πάρεις.Αν με τα σημερινά δεδομένα πάρεις το Α4 2.0 TDI, δεν πα να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας? Αν το βάλεις κάτω μ' ένα άλλο οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε βάθος 10ετίας θα δεις πως τα χρήματα που επένδυσες για να πάρεις το audi είναι κατά 70% λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα (βλέπε ζημιές-συνεργεία-νεύρα.....γιατροί).Κι ύστερα αν θες να το πας με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου......
εν μερη καλα τα λες. σε πετρελαιοκινητιρες μονο ο 1,9 tdi αξιζε αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πιο αξιοπιστοι απο τους πετρελαιοκινητηρες της φιατ.
η fiat ειναι κορυφη στο πετρελαιο!
οκ, καλοι κ οι tdi, ομως ακουγονται οτι αρκετοι στα μεγαλα κυβικα βγαζουν θεματα, ενω στα μικρα κυβικα οι tdi ειναι ψοφιοι... -
Ότι και να λέτε η μηχανή 1.9 TDi της audi-vw αποδείχτηκε στα ταξί scoda oktavia λίρα 100.Έχω πολλούς φίλους ταξιτζήδες με οχήματα της group vw και πάρα πολλοί απ'αυτούς έχουν σήμερα 1.200.000χλμ χωρίς να έχουν κάνει ακόμη επισκευή στη μηχανή. Δεν έχουν βγάλει επίσης το παραμικρό σε καροσερί ζημιά.Αυτό δε λέει κάτι? Αν θέλετε ρωτήστε ταξιτζήδες. Τώρα τι λέει ο καθένας χωρίς να τα δουλέψει, για μένα είναι ψιλά γράμματα.Όποιος βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη παίρνει αμάξι κι όχι τσικρίκια. Εξάλλου αν πας σε μπουζουκτσίδικο πρώτη μούρη οι παρκαδόροι βάζουν porce ferrari mercedes audi bmw κι όλα τα υπόλοιπα σε κάνα παρατημένο χωράφι.......
-
και εγώ από αρκετούς έχω ακούσει τα καλύτερα για τους πρώτους 1.9 ,αν δεν κάνω λάθος τους με 110 άλογα...
-
Και μη λέτε κι άλλα γιατί εκτός απ'το quattro έχω κι ένα vw Τ4 1.9 TDi μοντ' 92 με 830.000 χλμ. και 131 hp. Αυτά δεν πάτησαν στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένα γιατί έβγαιναν ακριβά.Στην Ελλάδα πάτησαν κυρίως τα Τ4 2.4 πεντακύλινδρα κι όλα βγήκαν προβληματικά για έναν λόγο. Κανένας δεν άλλαξε θερμοστάτη γιατί κανένας δεν ενημερώθηκε πως όλα αυτά παρήχθησαν με προορισμό την Σκανδιναβία.Όλα πάθανε από φλάντζα κεφαλής αρχικά με όλα τα επακόλουθα μετά.
-
Έτσι. Καλά τους τα πες.
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Τα audi αν τα συντηρείς βάση κατασκευαστή δε σ'αφήνουν στο δρόμο και γενικώς δε βγάζουν ζημιές αλλά θέλουν βαθιές τσέπες για να τα πάρεις.Αν με τα σημερινά δεδομένα πάρεις το Α4 2.0 TDI, δεν πα να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας? Αν το βάλεις κάτω μ' ένα άλλο οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε βάθος 10ετίας θα δεις πως τα χρήματα που επένδυσες για να πάρεις το audi είναι κατά 70% λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα (βλέπε ζημιές-συνεργεία-νεύρα.....γιατροί).Κι ύστερα αν θες να το πας με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς σου......
εν μερη καλα τα λες. σε πετρελαιοκινητιρες μονο ο 1,9 tdi αξιζε αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πιο αξιοπιστοι απο τους πετρελαιοκινητηρες της φιατ.
οκ, καλοι κ οι tdi, ομως ακουγονται οτι αρκετοι στα μεγαλα κυβικα βγαζουν θεματα, ενω στα μικρα κυβικα οι tdi ειναι ψοφιοι...Δε δούλεψες έξω φίλε μου γι αυτό μιλάς για fiat και πράσινα άλογα.Ξέρεις τι είναι να έχεις το μαχαίρι στο λαιμό στη Γερμανία ξυπνώντας το πρωί με -10 για να βγάλεις μεροκάματο με το αμάξι σου? Δεν πήρε μπρος ... έβγαλε ζημιά την έβαψες......
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Ότι και να λέτε η μηχανή 1.9 TDi της audi-vw αποδείχτηκε στα ταξί scoda oktavia λίρα 100.Έχω πολλούς φίλους ταξιτζήδες με οχήματα της group vw και πάρα πολλοί απ'αυτούς έχουν σήμερα 1.200.000χλμ χωρίς να έχουν κάνει ακόμη επισκευή στη μηχανή. Δεν έχουν βγάλει επίσης το παραμικρό σε καροσερί ζημιά.Αυτό δε λέει κάτι? Αν θέλετε ρωτήστε ταξιτζήδες.Έχεις δίκιο έχουν καλή αξιοπιστία και πολύ καλή οικονομία καυσίμου παρόλα τα σκισίματα των ταξιτζίδων αλλά μεγάλο ρόλο στην δημοφιλία τους στους ταρίφες είναι και η τεράστια μπαγαζιέρα αλλά και η φθηνή τους τιμή αγοράς. Το τελευταίο από όσα ανέφερες είναι η ποιότητα κατασκευής που παίζει από ελάχιστη εώς καθόλου ρόλο είδικα αν το βλέπεις το ταξί σαν εργαλείο και όχι σαν μέσο επιδειξης. Επακόλουθο της δημοφιλίας τους είναι και η τεχνογνωσία στις επισκευές και η πληθώρα ανταλλακτικών. Αλλά να το γενικεύεις και να λες ότι επειδή το Skoda Octavia έχει τόσα πλεονεκτήματα το Audi είναι το το καλύτερο αυτοκίνητο ever καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν είναι και πολύ λογικό έτσι;
Τώρα τι λέει ο καθένας χωρίς να τα δουλέψει, για μένα είναι ψιλά γράμματα.Όποιος βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη παίρνει αμάξι κι όχι τσικρίκια.
Αυτό πες το σε κατόχους τέτοιων αυτοκινήτων που αναφέρεις να δεις τι θα σου πούνε. Η Mercedes πάλι τώρα τελευταία αρχίζει και βελτιώνεται μετά από μια 10ετία + που στις έρευνες ικανοποίησης πελατών και αξιοπιστίας έβγαινε στον πάτο, ή σε κάτι καταπληκτικά μοτέρ της BMW που κάθε φορά που έβαζες βενζίνη έβαζες και λάδι όπως έκανε και ο παππούς μου στο Puch. Να μην πάω στους κατόχους Mini, εκεί να δεις ικανοποιημένους πελάτες. Πολλά προβλήματα και ακριβές επισκευές. Αυτό που θα πω γενικότερα σαν σχόλιο είναι ότι όλα τα αυτοκίνητα πλέον είναι κατασκευασμένα με ημερομηνία λήξεως.
Εξάλλου αν πας σε μπουζουκτσίδικο πρώτη μούρη οι παρκαδόροι βάζουν porce ferrari mercedes audi bmw κι όλα τα υπόλοιπα σε κάνα παρατημένο χωράφι.......
Τελείως fail το επιχείρημα αλλά έτσι για να σε τρολάρω λίγο, αν δηλαδή πάω σε τέτοιο μαγαζί με ένα Range Rover Evoque , τίποτα Aston Martin DB9 ή έστω καμία Corvette θα πάω να την πάρω από το χωράφι έ;
-
Στο χωράφι ίσως βρεις και τον τζέιμς μποντ.
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
οκ, καλοι κ οι tdi, ομως ακουγονται οτι αρκετοι στα μεγαλα κυβικα βγαζουν θεματα, ενω στα μικρα κυβικα οι tdi ειναι ψοφιοι...Δε δούλεψες έξω φίλε μου γι αυτό μιλάς για fiat και πράσινα άλογα.Ξέρεις τι είναι να έχεις το μαχαίρι στο λαιμό στη Γερμανία ξυπνώντας το πρωί με -10 για να βγάλεις μεροκάματο με το αμάξι σου? Δεν πήρε μπρος ... έβγαλε ζημιά την έβαψες......
Γι'αυτό και η Opel χρησιμοποιεί δικούς τις κινητήρες και δεν παίρνει από την Fiat.
Οχ μπερδεύτηκα από εκεί τους αγοράζει.
-
Έναν καιρό φίλε μου gakost είχα και alfa romeo 145 twin spark.Τι κατάλαβα? Μέσα σε 60.000 χλμ μ' έκοψε 2 φορές ιμάντα χρονισμού, χώρια τα ηλεκτρικά προβλήματα που όταν άναβα δεξί φλας άναβαν κι όλα τα κόκκινα μαζί.
-
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Γι'αυτό και η Opel χρησιμοποιεί δικούς τις κινητήρες και δεν παίρνει από την Fiat.
Οχ μπερδεύτηκα από εκεί τους αγοράζει.
Μα αν πάλι βλέπεις με μισό μάτι τα Γερμανικά αυτοκίνητα, έχω και μια σουηδέζα....scania R730.Μήπως έχεις να μου αναφέρεις τίποτα για IVECO?
Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;