-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Και μη λέτε κι άλλα γιατί εκτός απ'το quattro έχω κι ένα vw Τ4 1.9 TDi μοντ' 92 με 830.000 χλμ. και 131 hp. Αυτά δεν πάτησαν στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένα γιατί έβγαιναν ακριβά.Στην Ελλάδα πάτησαν κυρίως τα Τ4 2.4 πεντακύλινδρα κι όλα βγήκαν προβληματικά για έναν λόγο. Κανένας δεν άλλαξε θερμοστάτη γιατί κανένας δεν ενημερώθηκε πως όλα αυτά παρήχθησαν με προορισμό την Σκανδιναβία.Όλα πάθανε από φλάντζα κεφαλής αρχικά με όλα τα επακόλουθα μετά.
tzo,χάρηκα οταν διάβασα οτι έχεις scania r730 ,αλλα οταν διάβασα για τους 2.0 tdi και αυτά που γράφεις για τα Τ4.Mπορείς να μας πείς που βρήκες Τ4 1.9 tdi 131 hp του 1992,οταν το 1992 κινητήρας tdi ΔΕΝ υπήρχε??? Οπως και αυτό που γράφεις για τα πεντακύλινδρα Τ4 2.4 δεν πιστευω να το λες σοβαρά.
To T4 το πήρα μεταχειρισμένο απ'το Μανχάιμ της Γερμανιάς και απ'την εταιρία ΑΒΒ, η οποία το 1997 πούλαγε 8 όμοια.Αν θέλετε κλείνω ένα ραντεβού και το βλέπετε κι από κοντά.Όταν πήρα τηλ ένα γνωστό μου που δουλεύει στην αντιπροσωπεία της VW-AUDI στην Αθήνα για να μου στείλει μια φυσούνα ημιαξονίου, μόλις του έδωσα τον αριθμό πλαισίου, μου λέει.... καλά, που το βρήκες αυτό τ'αμάξι?
tzo,μπορείς να μας πεις τον κωδικό του κινητήρα που έχει το Τ4,πόσους κυλίνδρους έχει και αν είναι μακρυμούρικο?? Και κάτι άλλο,δεν είναι δυνατόν να οδηγάς το R730 του Τσαγκα και να μου βάζεις βίντεο με τραγούδια Αυτό άστο να το κάνουν οι άλλοι με τα 6κύλινδρα volvo,daf... Eσυ έχεις το καλύτερο 'μουσικό σύνολο' που υπάρχει,τον V8 και μου βάζεις τραγόυδια?? Βάλε μια ανάβαση απο το Μπρένερο και το τσαγάκι που κερνάει το 730,στα άλλα Στον Τσαγκα δουλεύεις χρόνια?? Αν ναι σίγουρα κάπου έχουμε βρεθεί, τα προηγούμενα χρόνια στους ελληνικούς δρόμους.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Και μη λέτε κι άλλα γιατί εκτός απ'το quattro έχω κι ένα vw Τ4 1.9 TDi μοντ' 92 με 830.000 χλμ. και 131 hp. Αυτά δεν πάτησαν στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένα γιατί έβγαιναν ακριβά.Στην Ελλάδα πάτησαν κυρίως τα Τ4 2.4 πεντακύλινδρα κι όλα βγήκαν προβληματικά για έναν λόγο. Κανένας δεν άλλαξε θερμοστάτη γιατί κανένας δεν ενημερώθηκε πως όλα αυτά παρήχθησαν με προορισμό την Σκανδιναβία.Όλα πάθανε από φλάντζα κεφαλής αρχικά με όλα τα επακόλουθα μετά.
tzo,χάρηκα οταν διάβασα οτι έχεις scania r730 ,αλλα οταν διάβασα για τους 2.0 tdi και αυτά που γράφεις για τα Τ4.Mπορείς να μας πείς που βρήκες Τ4 1.9 tdi 131 hp του 1992,οταν το 1992 κινητήρας tdi ΔΕΝ υπήρχε??? Οπως και αυτό που γράφεις για τα πεντακύλινδρα Τ4 2.4 δεν πιστευω να το λες σοβαρά.
To T4 το πήρα μεταχειρισμένο απ'το Μανχάιμ της Γερμανιάς και απ'την εταιρία ΑΒΒ, η οποία το 1997 πούλαγε 8 όμοια.Αν θέλετε κλείνω ένα ραντεβού και το βλέπετε κι από κοντά.Όταν πήρα τηλ ένα γνωστό μου που δουλεύει στην αντιπροσωπεία της VW-AUDI στην Αθήνα για να μου στείλει μια φυσούνα ημιαξονίου, μόλις του έδωσα τον αριθμό πλαισίου, μου λέει.... καλά, που το βρήκες αυτό τ'αμάξι?
tzo,μπορείς να μας πεις τον κωδικό του κινητήρα που έχει το Τ4,πόσους κυλίνδρους έχει και αν είναι μακρυμούρικο?? Και κάτι άλλο,δεν είναι δυνατόν να οδηγάς το R730 του Τσαγκα και να μου βάζεις βίντεο με τραγούδια Αυτό άστο να το κάνουν οι άλλοι με τα 6κύλινδρα volvo,daf... Eσυ έχεις το καλύτερο 'μουσικό σύνολο' που υπάρχει,τον V8 και μου βάζεις τραγόυδια?? Βάλε μια ανάβαση απο το Μπρένερο και το τσαγάκι που κερνάει το 730,στα άλλα Στον Τσαγκα δουλεύεις χρόνια?? Αν ναι σίγουρα κάπου έχουμε βρεθεί, τα προηγούμενα χρόνια στους ελληνικούς δρόμους.
Μηχανή μπροστά έχει το Τ4 και είναι 4κίλυνδρο. Όσο για το video τυχαίο είναι απ'το youtube. Δε γύρισα ακόμη video με το δικό μου.
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Μέρα με τη νύχτα είναι όμως τα γερμανικά audi με τα Ελληνικά.6 ψαλίδια το δικό μου μπροστά 4 τα Ελληνικά.Πολλαπλή αλουμινίου το δικό μου πλαστική τα Ελληνικά.Καδένα το δικό μου,ιμάντας χρονισμού τα Ελληνικά.Σωληνάκια αλουμινίου το δικό μου στο ABS,πλαστικά τα Ελληνικά. Κλιψάκια μεταλλικά στους μηχανισμούς των παραθύρων το δικό μου, πλαστικά τα Ελληνικά (αυτά που σπάνε και μένουν τα παράθυρα ανοιχτά....). Να πω κι άλλα?Θα βάλεις φωτό από τα 6 ψαλίδια σου;
-
Τι βλακείες διαβάζω Λένιν μου...
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Μηχανή μπροστά έχει το Τ4 και είναι 4κίλυνδρο. Όσο για το video τυχαίο είναι απ'το youtube. Δε γύρισα ακόμη video με το δικό μου.
Τι παπατζομαρια Θεέ μου
-
tzo,αρχίζεις και με λες για βίντεο με το 730 και μετά μου λες οτι δεν είναι δικό σου,Λες για Τ4 1.9 tdi 131 ps μοντέλο 92 4κύλινδρο,χωρίς να μου λες κωδικό κινητήρα .Στο είπα και ποιο πάνω,Τ4 92 μοντέλο με tdi εργοστασιακό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Τ4 1.9 tdi 131 ps εργοστασιακό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Περιμένω κωδικό για τον κινητήρα του Τ4 και το 730 είναι δικό σου ή είσαι οδηγός???
-
Μάλλον βρίσκομαι σε μια κλίκα εδώ μέσα που δε δέχεται κουβέντα για κάτι άλλο εκτός από ιταλικά αυτοκίνητα.Απ'την αρχή σε ότι έγραψα είστε αρνητικοί.Εντάξει τότε......έχω ένα Α4 που μου μαύρισε την ψυχή κι ένα Τ4 που ψάχνω γκρεμό να το ρίξω.Ανυπομονώ τη στιγμή που θα πάρω fiat για να σωθώ...... Και κάτι άλλο, δε διαβάζετε σωστά ότι γράφω.Και ξαναλέω πως το βίντεο με το r730 δεν είναι δικό μου.
-
'Ενας τρελος? χιλιαααααδες τρελοι'
....... -
Φίλε Τζο, όσα δεν φτάνει η μακαρονού αλεπού τα κάνει σπαγγετίνι. Άσε τους κομπλεξικούς ιταλόφιλους να τα χώνουν στα Audi, στην πραγματικότητα θα ήθελαν πολύ να έχουν ένα.
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Μάλλον βρίσκομαι σε μια κλίκα εδώ μέσα που δε δέχεται κουβέντα για κάτι άλλο εκτός από ιταλικά αυτοκίνητα.Απ'την αρχή σε ότι έγραψα είστε αρνητικοί.Εντάξει τότε......έχω ένα Α4 που μου μαύρισε την ψυχή κι ένα Τ4 που ψάχνω γκρεμό να το ρίξω.Ανυπομονώ τη στιγμή που θα πάρω fiat για να σωθώ...... Και κάτι άλλο, δε διαβάζετε σωστά ότι γράφω.Και ξαναλέω πως το βίντεο με το r730 δεν είναι δικό μου.Eγώ δεν σου είπα κάτι για φιατ ή τίποτα γαλλικά.Σε ρωτώ συγκεκριμένα πράγματα σε ολα τα προηγούμενα ποστ μου και εσύ δεν απαντάς και ούτε σε τρολάρω σαν κάποιους άλλους.Διάβασε λοιπόν,ολα τα προηγούμενα πόστ που έχω γράψει και απαντησε στις ερωτήσεις ,γιατί αλλιώς θα είσαι σαν τον ελβετό στον αντίλογο
-
Mην ξεχνάμε και τα 6 ψαλίδια παρακαλώ.
-
-
Δλδ ο postruck. τον έχει πάρει στα σοβαρά αυτό τον τύπο με τα 6 ψαλίδια
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Σίγουρα κάποια πατέντα του κυρ.Αντώνη θα ειναι...
Ερώτηση, τα πίσω φινιστρίνια ειναι μονά η διπλά ; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δλδ ο postruck. τον έχει πάρει στα σοβαρά αυτό τον τύπο με τα 6 ψαλίδιαSent from my Nexus 4 using 3
Αυτό κατάλαβες εσύ?? Δεν βλέπεις οτι τον ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα και οι απαντήσεις του είναι Διαβασες τις τελευταίες μου λέξεις στο προηγούμενο ποστ μου??
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Αυτό κατάλαβες εσύ?? Δεν βλέπεις οτι τον ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα και οι απαντήσεις του είναι Διαβασες τις τελευταίες μου λέξεις στο προηγούμενο ποστ μου??
Μου ζητάς τον αριθμ.μηχανής του Τ4. Αν ήσουν γνώστης του αυτοκινήτου δε θα μου το ρώταγες, γιατί θέλω 2 ώρες να ξηλώσω τη μούρη του για να τον δω.Και αν είσαι περίεργος για τα οχήματά μου, πάρε όλο το τιμ σου και ελάτε στον τόπο μου να τα δείτε live.Γιατί εδώ μέσα πολλά λέτε.......
-
Ω τι του είπε ο ψαλιδοχέρης
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Μου ζητάς τον αριθμ.μηχανής του Τ4. Αν ήσουν γνώστης του αυτοκινήτου δε θα μου το ρώταγες, γιατί θέλω 2 ώρες να ξηλώσω τη μούρη του για να τον δω.Και αν είσαι περίεργος για τα οχήματά μου, πάρε όλο το τιμ σου και ελάτε στον τόπο μου να τα δείτε live.Γιατί εδώ μέσα πολλά λέτε.......
https://wiki.bentleypublishers.com/disp ... VW+Eurovan
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
tzo,μην φορτώνεις μαζί μου,γιατί οπως έχεις διαβάσει,ούτε σε ειρωνεύτικα απο την αρχή,ουτε σε χαρακτήρισα με φωτογραφίες σαν μερικούς άλλους Εσύ για να μας πεις τον αριθμό κινητήρα, πρέπει να ξηλώσεις την μούρη του Τ4?? Η άδεια δεν το γράφει να το διαβάσεις?? Αν ήσουν γνώστης του Τ4 λοιπόν,θα ήξερες οτι επάνω στον κινητήρα του Τ4 δεν γράφει τον κωδικό του,αλλα μόνο τον αριθμό,εγω σου ζητάω τον κωδικό που γράφει στην άδεια.Επίσης αν ήσουν γνώστης του Τ4 θα ήξερες οτι,βγάζοντας τις μεσαίες βίδες στην επάνω τραβέρσα της μετώπης,τα ψυγεία έρχονται προς τα έξω και μπορείς να δείς τα πάντα επάνω στον κινητήρα.Αν ήσουν γνώστης του Τ4 σε 2 ώρες έχεις ξηλώσει όλη την μούρη ΚΑΙ έχεις κατεβάσει κινητήρα,κιβώτιο,μπροστινό σύστημα και ντεπόζιτο,μόνος σου και χωρίς τιμ Λοιπόν,το ξαναγράφω άλλη μια φορά,τόσο δύσκολο είναι να μας πείς τον κωδικό του κινητήρα??? Μήπως κάτι δεν κολλάει σε όλα αυτά που μας λές??? Αλήθεια το 730,είναι 730 ή είναι κανα 500,τσιπαρισμένο?? Οπως ξέρεις,αφου είσαι της δουλειάς, εργοστασιακά 730 δεν έχουμε και πολλά στην χώρα μας
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
grante pundo t-jet face lift του 09 50.000 χιλιόμετρα από προβλήματα κάηκε το λαμπάκι του αναπτήρα κάηκε μια ξένον λάμπα αλλαξα μια μπαταρία και 4 λάστιχα αυτά
Προβληματικό αμάξι πήρες...!!!!
ναι αστα
Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;