-
Άκλαφτο..
-
Τι αμαξάρα είναι αυτή;;;
Γιατί 2λιτρο ρε Mitsu ??? -
Η Mitsubishi κάπου το έχει χάσει με την πάροδο των ετών. Έχει μείνει πολύ πίσω και με τα μοντέλα που κυκλοφορεί δείχνει ότι δεν ξέρει τί θέλει. Είχε ξεσπάσει και ένα σκάνδαλο με πειραγμένα νούμερα...
Ο πατέρας μου αγόρασε το Lancer '84 1200cc (ήταν μεταξύ αυτού και του Civic το οποίο όμως είχε μεγαλύτερη αναμονή). Δόθηκε ανταλλαγή 1997 με 268.000 χλμ και 'βλάβες' φούσκες ημιαξονίων, ρουλεμάν πίσω αρ. τροχού.
Στη συνέχεια πήρε το Carisma '97 1600cc το οποίο πουλήθηκε το 2009 με 135.000χλμ και 'βλάβες' τρόμπα βενζίνης.
Κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ότι η Mitsubishi θα 'εξαφανιστεί λόγω αξιοπιστίας'. Κρίμα -
Τεράστια εταιρία που έμεινε πίσω σε θέματα σχεδιασμού και μπλιμπλικιών αλλά μηχανικά κατασκεύαζε πάντα τρομερά αυτοκίνητα.
Είχα πέσει πιο παλιά πάνω σε έρευνες που έβγαζαν ή το lancer ή το charisma πιο αξιόπιστο αμάξι παγκοσμίως. Ίσως το 'κακό' με τη Μιτσουμπα είναι ότι αποτελεί κολοσσό σε δεκάδες πράγματα και όχι μόνο αυτοκίνητα...
Από εκεί και πέρα τα Evo αποτελούν από μόνα τους λόγο για να προσκυνά κάποιος για πάντα τη Mitsubishi... -
Βγαζει φοβερα κλιματιστικα
-
Βασικά είναι ένα τρομερό conglomerate που βγάζει από διαστημόπλοια μέχρι βίδες. Το φοβερό και τρομερό μαχητικό αεροσκάφος Zero του Β' ΠΠ ήταν της Mitsubishi.
-
Εγώ πιστεύω δεν την πολυενδιαφερει πλέον η παραγωγή αυτοκινήτων. Και ότι βγάζει το κάνει για να μένει σαν όνομα μέσα στα πράγματα. Κάπου είχα διαβάσει ότι η πατέντα για τις βάσεις μηχανής που χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες αυτοκινήτων είναι δική της,και τα έσοδα και μόνο από αυτό είναι πολύ μεγάλα. Τα πάντα βγάζει και πολύ καλά κλιματιστικά όπως είπε ο Lap δεν είναι daikin και Fujitsu αλλά είναι πολύ δυνατά μέσα στην τριάδα. Μετά το χάος και η σάρα.
-
Πλέον δεν ανήκει στο γκρουπ Renault Nissan; Πιθανότατα τα επόμενα μοντέλα να είναι πιο σύγχρονα και πιο εμπορικά.
-
-
Αγαπητοί,ενδιαφερεται φιλος για μεταχειρισμένο asx 1.8 diesel 4x4 μοντ. 2012. Ποια είναι τα κυριότερα θεματα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο και ποιες οι γενικοτερες εντυπώσεις απο κατοχους. Αξίζει μια τέτοια αγορα;
-
Γεια σας παιδιά και από εμένα. είμαι καινούργιος στο follow, και είναι η πρώτη φορά που έχω. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την αγορά του mishubishi asx 1.8 di-d. έχω παρακολουθήσει πολλές συζητήσεις σας και όποιος θα είχε τη διάθεση να μου στείλει μερικές λεπτομέρειες αρνητικές και θετικές. Ευχαριστώ πολύ.
-
Συγνώμη Ξέχασα ξέχασα να σας πω πολύ το μοντέλο που έχω δει είναι του 2011.
-
Συγνώμη Ξέχασα ξέχασα να σας πω πολύ το μοντέλο που έχω δει είναι του 2011.
Χρόνια πολλά σε όλους. Αγαπητέ φίλε πριν λίγους μήνες ήμουν στη θέση σου και έφτασα αρκετά κοντά στο ASX. Η απόσταση απο το έδαφος, οι χωροι και ο best seller 1.6 dci 130hp με εκαναν να βαλω ακόμα 2-3 χιλ. ευρώ και να πάω σε ενα qashqai+2 (7 θεσιο) 4x4 2012 από το οποίο μέχρι στιγμής είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Ως πρώην κατοχος colt 2008 δεν γνωρίζω αμεσα για το Asx αν και απ οτι ειχα και γω μελετήσει θα μεινεις νομιζω ευχαριστημένος αν εχεις συνειδητοποιησει τι παιρνεις με 13χιλ περιπου. Τρεφω απεριοριστο σεβασμό για τη mitsubishi, καθώς του πρωην πια colt μου του ειχα πιει το αίμα και περα απ τα λαδακια του για 12 χρονια δε μου ειχε ζητησει ΤΙΠΟΤΑ.
-
Ξεθαβω λιγο το θεμα. Παιδια πως σας φαινεται το ASX που υπαρχει στην Ελλαδα σαν σημερινη λυση για καποιον που ψαχνει οικογενειακο με χωρους ;
https://www.mitsubishi-motors.gr/cars/asx
Απο 17.170 ευρω η χαμηλη εκδοση inform και 19790 η invite plus. Τι αλλο υπαρχει κοντινο σαν προταση σε αυτα τα λεφτα για καποιο οικογενειακο αυτοκινητο τυπου SUV / crossover; Πως θα το συκρινατε σε σχεση πχ με ενα Duster 1.0Lpg prestige στα 17660 ευρω;
-
Ξεθαβω λιγο το θεμα. Παιδια πως σας φαινεται το ASX που υπαρχει στην Ελλαδα σαν σημερινη λυση για καποιον που ψαχνει οικογενειακο με χωρους ;
Απο 17.170 ευρω η χαμηλη εκδοση inform και 19790 η invite plus. Τι αλλο υπαρχει κοντινο σαν προταση σε αυτα τα λεφτα για καποιο οικογενειακο αυτοκινητο τυπου SUV / crossover; Πως θα το συκρινατε σε σχεση πχ με ενα Duster 1.0Lpg prestige στα 17660 ευρω;
vitara δικουνο 1.4 gl+
καμμια συγκριση με τις μπουρουχες
-
vitara δικουνο 1.4 gl+
Αυτο που με κανει να απορριπτω το Vitara ειναι το μικρο πορτ μπαγκαζ στα 375λιτρα για την κατηγορια και τον ογκο του.
-
psych0 wrote:
vitara δικουνο 1.4 gl+
Γατε προσεχε τι λες....
-
Duster φυσικά, ειδικά με lpg και λειτουργία eco που αλλάζει την χαρτογράφηση θα ξενοιασει η τσέπη σου απο θέμα καυσίμων, να σκεφτείς κινούμαι στην πόλη κυρίως και η μέση κατανάλωση είναι στο 6.6. Ο κινητήρας 1.0 tce 100 είναι της renault, εξέλιξη του 0.9 tce 90(απροβληματιστος), αρκετά ροπατος και νευρικός δεν θα σε κρεμάσει. Σε ποιότητα κύλισης είναι πολύ άνετο ότι πρέπει για τους ελληνικούς καροδρομους που έχουμε ακόμα και με 17αρα ζάντα. Επίσης βοηθάνε πολύ οι 4 κάμερες στο παρκάρισμα οπότε μετριαζεται η αρχική δυσκολία που είχα λόγο όγκου.
Δεν μου άρεσε η έλλειψη πλαφονιερας στους πίσω επιβάτες, ο αεροδυναμικός θόρυβος μετά τα 110 κυρίως απ τους μεγάλους καθρέπτες και λιγότερο τις μπάρες οροφης και τελος η έλλειψη εξατομίκευσης(ζαντες, χρώματα εσωτερικά, ηλεκτρικό χειρότερο κ.α) ωστε να έχεις ενα πιο 'δικό' σου αυτοκίνητο.
Γενικά το απολαμβάνω σαν αμάξι οπότε σου αναφέρω την εμπειρία και την άποψη μου για την εκδοση Prestige με τον 1.0
-
@johann strauss επειδή έχουμε το ίδιο μοτέρ (εγώ στο captur) σε τι στροφές κινήστε εγώ μάλλον το κρεμάω λίγο στις χαμηλές και έτσι μου τσιμπάει λίγο .
EDIT: όντως το DUSTER lpg είναι πραγματικό VFM
-
@johann strauss επειδή έχουμε το ίδιο μοτέρ (εγώ στο captur) σε τι στροφές κινήστε εγώ μάλλον το κρεμάω λίγο στις χαμηλές και έτσι μου τσιμπάει λίγο .
EDIT: όντως το DUSTER lpg είναι πραγματικό VFM
1500 με 2500 θα έλεγα. Βασικά ακολουθώ τον δείκτη με την προτεινόμενη σχέση όταν φυσικά με παίρνει, αν νιωθω πάει να κρεμάσει κατεβάζω ή ίσα που παταω γκαζι, ανάλογα με την στιγμιαία κατανάλωση. Επίσης οι επιτάχυνση είναι πιο ήρεμη και κοιτάω 'μακριά' στον δρόμο οπότε αν δω ότι θα σταματήσω βάζω νεκρά και εκμετάλλευομαι την αδράνεια. Ολα αυτά με eco και start/stop. Η πόλη μου βέβαια είναι σε κάμπο χωρίς ιδιαίτερες ανηφόρες και βαριά κίνηση. Εσένα φίλε μου πόση είναι η μέση κατανάλωση?
Mitsubishi ASX Crossover