-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ναι η ονομασια μου φανηκε λιγο Anonima Lombarda Fabbrica Automobili και τα ρεστα
πολυ εφφετζηδες αυτοι οι ιταλοι
Δηλαδή το Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, τι το εφετζίδικο έχει σε αντιστοιχία;
Καλό!!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ναι η ονομασια μου φανηκε λιγο Anonima Lombarda Fabbrica Automobili και τα ρεστα
πολυ εφφετζηδες αυτοι οι ιταλοι
Δηλαδή το Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, τι το εφετζίδικο έχει σε αντιστοιχία;
Καλό!!!
οταν το ακους στα ιταλικα ειναι εφφετζιδικο
επισης εχουν ΚΑΙ ιστορια (απο το 1526 ) και εχουν και ιδρυτη που τον φωναζαν Maestro Bartolomeo Beretta of Gardone Val Trompia (Brescia, Lombardy, Italy αντε απο τα μερη σας κι αυτος )
δηλαδη αναρωτιεμαι ποσο περισσοτερο θα μπορουσε να εξτασιαστει ο busso μετα απο ολα αυτα και να τα ανακυρηξει τα καλυτερα?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για μας δεν ξέρω...Δεν θέλει πολύ να γυρίσει η 'βίδα' και να έχουμε άλλα!! Και πάντα άσφαιρα μέσα εννοείται!!θα βγαλεις σε καποιον, που πιθανον οπλοφορει, να του δειξεις το δικο σου που θα εχει ασφαιρα???
και αν, λεμε τωρα..., αυτος αποφασισει να προασπισει τη ζωη του με το δικο του οπλο, εσυ τι θα κανεις? Θα πας διπλα στο αυτι του να τον κουφανεις?
-
3 ασφαιρα και μετα live ,τοτε
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
3 ασφαιρα και μετα live ,τοτεμεχρι να ριξεις 3 ασφαιρα μπορει να βλεπεις τον Αγ. Πετρο να σε καλωσοριζει.
-
τα ασφαιρα υποτιθεται οτι θα τα εχεις για εκφοβισμο.(ριπη στον αερα κτλ)
Αν δεις τον αλλο να 'ρχεται με κουμπουρι και αγριες διαθεσεις,αδειαζεις γρηγορα τρεις φορες τη θαλαμη κι αρχιζει το shootout
Μ'αρεσει παντως που συζηταμε σοβαρα,τοσο 'ρεαλιστικα' και 'καθημερινα' σεναρια...
και φυσικα δεν βαζω στην ιδια μοιρα το οπλο στο σπιτι και το οπλο στ'αυτοκινητο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για μας δεν ξέρω...Δεν θέλει πολύ να γυρίσει η 'βίδα' και να έχουμε άλλα!! Και πάντα άσφαιρα μέσα εννοείται!!
θα βγαλεις σε καποιον, που πιθανον οπλοφορει, να του δειξεις το δικο σου που θα εχει ασφαιρα???
και αν, λεμε τωρα..., αυτος αποφασισει να προασπισει τη ζωη του με το δικο του οπλο, εσυ τι θα κανεις? Θα πας διπλα στο αυτι του να τον κουφανεις?
Αυτος γιατί να υπερασπίσει τη ζωή του?? Το όπλο είναι αμυντικός μηχανισμός! Δεν είναι για να κάνουμε τους καΫμπόιδες που λέει και η γιαγιά μου! Για εκφοβισμό πρεπει να υπάρχει στο αμάξι και σε περιπτώσεις μη οπλοφορίας του άλλου! Αλλιώς αν ο άλλος είναι αποφασισμένος να με φάει θα το κάνει χωρίς να προλάβω να πω ούτε την προσευχή μου!
Και όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος από πάνω άλλο το όπλο στο σπίτι και άλλο στο αμάξι!
-
Να νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη.
Δε ξερω αν θα λυθει το προβλημα της Εγκληματικοτητας αλλα σιγουρα θα λυθει το κυκλοφοριακο.Καθε μερα και μερικες εκατονταδες οδηγοι λιγοτεροι.
-
Ολοι όσοι συζητάτε για όπλα, είσαστε αλήθεια-αλήθεια αποφασισμένοι να ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ?
Γιατί το όπλο δεν παίζει 'για εκφοβισμό', ή το έχεις για να σκοτώσεις ή είναι σα να μην το έχεις.Οντως υπάρχει τόσο ζήτημα ασφάλειας ? Πόσοι από αυτούς που ψήφισαν 'υπερ' έχουν υποστεί τη βάσανο μιας κλοπής ή ληστείας ?
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Τι stun gun μου λέτε και μ@λ@κίες... αυτά είναι για αδερφές...
Α,δηλαδη τα stun guns να τα χρησιμοποιουμε μονο πανω στις αδερφες...
για τους υπολοιπους υπαρχει το παλιο καλο Simson....
όχι είναι για να τα χρησιμοποιούνε όσοι δεν έχουν μεγάλα @@ για όπλα... Self evident και στο πνεύμα του δημιουργού του τόπικου...
Για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολλά καλά παιχνίδια να διαλέξουν...
Προσωπικά προτιμώ όσα λειτουργούν με κουμπάκια από απόσταση... σιχαίνομαι τα αίματα... χώρια που δεν βγαίνουν με τίποτε από τα ρούχα...
μερικά θέματα είναι καταπληκτικά! προσφέρονται αφάνταστα για τρολλάρισμα! thank you skye!!!!!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ολοι όσοι συζητάτε για όπλα, είσαστε αλήθεια-αλήθεια αποφασισμένοι να ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ?
Γιατί το όπλο δεν παίζει 'για εκφοβισμό', ή το έχεις για να σκοτώσεις ή είναι σα να μην το έχεις.Οντως υπάρχει τόσο ζήτημα ασφάλειας ?
Υπαρχει οντως? Εγω παντως ειμαι υπερ αλλα οχι για να το εχεις συνεχεια πανω σου. Το πιο σωστο θα ελεγα ειναι να εχεις την αδεια και να το χρησιμοποεις σε ελεγχομενο περιβαλλον και να βγαζεις το αχτι σου. Βεβαια νομικως δεν ξερω αν οντως επιτρεπεται αυτο και τωρα. Διοτι πολυ θα γουσταρα πχ να ριξω με ενα τετοιο:
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
... Διοτι πολυ θα γουσταρα πχ να ριξω με ενα τετοιο:
E ρε Παναγια μ'...
Να χεις ενα τετοιο Γαλατσιου και Βεϊκου γωνια να δεις για ποτε αδειαζει η διασταυρωση... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί το όπλο δεν παίζει 'για εκφοβισμό', ή το έχεις για να σκοτώσεις ή είναι σα να μην το έχεις.Οντως υπάρχει τόσο ζήτημα ασφάλειας ? Πόσοι από αυτούς που ψήφισαν 'υπερ' έχουν υποστεί τη βάσανο μιας κλοπής ή ληστείας ?
Μιας και ψήφισα υπέρ, τιμώντας φυσικά το πνεύμα του τόπικ, θες να σου απαντήσω ;
Ο άλλος συμφωνεί, λέει, σε πολλά με το skye
-
Ποιος εχέφρων άνθρωπος θα ψήφιζε όχι
Μόνο έτσι βλέπω ελπίδα για επανάσταση, όταν ο κάθε προλετάριος συνειδητοποιήσει την δύναμη που κρατά στα χέρια του
ά ρε σκάι, είσαι ο θεός του τρόλινγκ τελικά, σπεκ
-
Για όσους ΘΕΛΟΥΝ να έχουν όπλο στο σπίτι:
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Στις χώρες που επιτρέπεται η οπλοκατοχή, το όπλο χρησιμοποιείται (σχεδόν αποκλειστικά) από τον ιδιοκτήτη του για αυτοκτονία.
Αν δεν αυτοκτονήσει ο κάτοχος θα σκοτώσει μέλη της οικογένειάς του.Είναι σπάνιο να χρησιμοποιηθεί το όπλο για να πυροβολήσουν κάποιον ξένο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για όσους ΘΕΛΟΥΝ να έχουν όπλο στο σπίτι:ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Στις χώρες που επιτρέπεται η οπλοκατοχή, το όπλο χρησιμοποιείται (σχεδόν αποκλειστικά) από τον ιδιοκτήτη του για αυτοκτονία.
Αν δεν αυτοκτονήσει ο κάτοχος θα σκοτώσει μέλη της οικογένειάς του.Είναι σπάνιο να χρησιμοποιηθεί το όπλο για να πυροβολήσουν κάποιον ξένο.
Μα φυσικά γι αυτό ψήφισα υπέρ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
όχι είναι για να τα χρησιμοποιούνε όσοι δεν έχουν μεγάλα @@ για όπλα... Self evident και στο πνεύμα του δημιουργού του τόπικου...
Για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολλά καλά παιχνίδια να διαλέξουν...
Προσωπικά προτιμώ όσα λειτουργούν με κουμπάκια από απόσταση... σιχαίνομαι τα αίματα... χώρια που δεν βγαίνουν με τίποτε από τα ρούχα...
τοτε (απο μακρια) δεν ειναι που κατανταει τελειως αδερφιστικο,ομως? Αν δεν μπορεις να τον σαπισεις τον αλλο με τα χερια σου(ή εστω να προσπαθησεις)δε λεει...
Τα οπλα ειναι για πολυ ειδικες περιπτωσεις imho.
-
κοίτα ο μαρκβαγκ είναι αντάρτης πόλης, έχει μεγαλώσει με πυροκροτητές, εγώ τον καταλαβαίνω
-
Κάποιο εκλεκτό μέλςο του φόρουμ με άδεια οπλοκατοχής δεν υπάρχει εδω μέσα να μας πει καλύτερα;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη;