-
Τι εννοείς 'δε σε αφορά'; Αν, εξαιτίας της πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων τους, δεν αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες των γύρω σταθμευμένων αυτοκινήτων (μπορεί να μην τους ενημερώσει κανείς), δε θα ενοχληθείς; Στο ανάποδο σενάριο (ήσουν ένας από αυτούς που το πρωί θα έβρισκε χτυπημένο το αυτοκίνητό του) δε θα έριχνες τα ατελείωτα μπινελίκια εδώ πέρα το επόμενο πρωινό;
Δεν είπα να πάρεις τηλέφωνο στο 100 για να γκρινιάξεις για τη συμπεριφορά τους. Απλά να κρατήσεις πινακίδα από παπί (και περιπολικό), ώστε να ενημερώσεις όποιον μπορέσεις από τους άτυχους γείτονές σου
-
Ηταν αλλοι δεκα κατω, οι ιδιοκτητες των τριγυρω ειναι γειτονες κ μαλλον ηταν κατω, ηρθαν ασφαλιστικες (φροντιδα ατυχηματος), τι αλλο να κανω εγω?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ηταν αλλοι δεκα κατω, οι ιδιοκτητες των τριγυρω ειναι γειτονες κ μαλλον ηταν κατω, ηρθαν ασφαλιστικες (φροντιδα ατυχηματος), τι αλλο να κανω εγω?Ok
Από την περιγραφή μού δημιουργήθηκε η εντύπωση (χωρίς να αναφέρεις κάτι τέτοιο) ότι έγινε των συγκρουομένων, ήρθε η αστυνομία και το έληξε στα γρήγορα χωρίς να πάρει πολύς κόσμος είδηση τι έγινε
-
Οχι ρε, εδω εγινε της Κορεας , απλα η αντιμετωπιση του συμβαντος απο τα αστερια μας ηταν απο την αρχη ως το τελος λαθος.
Το μονο καλο που βγηκε ειναι οτι εξαφανιστηκε το παρατημενο φορτηγακι.
-
Αν και δεν περιγράφεις ακριβώς τί έγινε, υποθέτω ότι ο μηχανάκιας έφυγε όρθιος από εκεί και όχι με ασθενοφόρο...
Υποθέτεις δηλαδή ότι μόλις έφτασαν εκεί δεν τον ρώτησαν αν χρειάζεται ιατρική βοήθεια αλλά κατευθείαν ζήτησαν τα χαρτιά του ;;; -
Κοιτα, εγω παρακολουθουσα απο τον 4ο οροφο, δεν μπορω να ξερω αν στα πρωτα 10 δευτερολεπτα που πλησιασαν το σκηνικο ρωτησαν για ιατρικη αναγκη (ετσι κ αλλιως το ασθενοφορο ειχε ειδοποιηθει), αλλα μετα τα πρωτα αυτα 10 δευτερα που ρωτησαν τον ΙΧ τι συνεβη, πηγαν πανω απο τον μηχανακια κ του ζητησαν τα χαρτια του. Μπορει να ρωτησαν αν εχει χτυπησει (αυτος ανασκελα στο εδαφος, με δυσκολια στην κινηση κ το 'σπαστο' κρανος σπασμενο), αλλα αυτος οπως ηταν ανασκελα αρχισε να παλευει να βγαλει χαρτια τα οποια πηραν αυτοι κ αρχισαν να γραφουν στη φορμα ατυχηματος.
-
-
Ελεγχος απο ΔΙ.ΑΣ πριν 3 λεπτα, εγω με το μηχανακι. Ζητανε χαρτια, βγαζω της μηχανης, ζητανε κ διπλωμα (που το ξεχασα να το βγαλω μαζι με τα της μηχανης γιατι ειναι το νεο διπλωμα-καρτα κ το εχω στο πορτοφολι), ανοιγω πορτοφολι κ χωρις να κοιταω βγαζω κ τους δινω
Ευθυμησαμε κ οι 5
-
Λάδωμα με δόσεις;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ξεχασα τη συνεχεια: αφου γελασαμε, μου λεει ο ενας 'κρατα τη προχειρη για μετα που θα χρεωσουμε'...Ξαναγελασαμε βεβαια...
-
Ωραίοι!!!
-
Σήμερα το μεσημέρι από το Λαδάδικα και μέχρι τον Σιδηρ. Σταθμό είχα ένα μηχανάκι της τροχαίας να ρίχνει ξερόγκαζα και να κολλάει δίπλα στα υπόλοιπα μηχανάκια. Αλλαγές λωρίδας όπως να 'ναι και το ποδόφρενο σχεδόν σταθερά πατημένο. Έψαχνε κάποιον να παίξει το 'παιδάκι'. Μάλλον θα πήρε πρόσφατα μηχανάκι και δεν χόρτασε ακόμη. Επικίνδυνοι άνθρωποι!
-
Ο χρήστης pantelikas έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι από το Λαδάδικα και μέχρι τον Σιδηρ. Σταθμό είχα ένα μηχανάκι της τροχαίας να ρίχνει ξερόγκαζα και να κολλάει δίπλα στα υπόλοιπα μηχανάκια. Αλλαγές λωρίδας όπως να 'ναι και το ποδόφρενο σχεδόν σταθερά πατημένο. Έψαχνε κάποιον να παίξει το 'παιδάκι'. Μάλλον θα πήρε πρόσφατα μηχανάκι και δεν χόρτασε ακόμη. Επικίνδυνοι άνθρωποι!Αστυνομικός τα έκανε αυτά εν ώρα υπηρεσίας;
-
Με στολή και υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα ήταν. Δεν ξέρω το ωράριό του. Στον σιδηρ. σταθμό σταμάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο όπου υπήρχαν άλλες δυο μοτοσυκλέτες της τροχαίας.
-
Ο χρήστης pantelikas έγραψε:
Με στολή και υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα ήταν. Δεν ξέρω το ωράριό του. Στον σιδηρ. σταθμό σταμάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο όπου υπήρχαν άλλες δυο μοτοσυκλέτες της τροχαίας.Αν ήταν εν ώρα υπηρεσίας μπορούσε να γίνει ακόμα και καταγγελία.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Με στολή και υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα ήταν. Δεν ξέρω το ωράριό του. Στον σιδηρ. σταθμό σταμάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο όπου υπήρχαν άλλες δυο μοτοσυκλέτες της τροχαίας.
Αν ήταν εν ώρα υπηρεσίας μπορούσε να γίνει ακόμα και καταγγελία.
και μετα ο διοικητης του θα σηκωνε αγριεμενος το τηλ και θα παρηγγελνε ενα καφε να ηρεμησει..(που δεν επιασε το στοιχημα χτες βραδυ)
-
Εγώ τι να κάνω που έχω γνωστό που είναι στην τροχαία και ποτέ του με τη μηχανή δε φοράει κράνος;
-
Δυστυχώς αρκετοί έτσι είναι. Τώρα αυτό με το διηκητή διοικητή ίσως είναι λίγο υπερβολικό
-
Να χαιρονται το τσογλανι με τη xsara που εμπαινε μαλλιοκουβαρα παντου απο Μεσογειων μεχρι τερμα Αγιου Ιωαννου χθες κατα τις 03.30.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αν ήταν εν ώρα υπηρεσίας μπορούσε να γίνει ακόμα και καταγγελία.
Μα οι περισσότεροι έτσι πάνε. Εγω απορώ με αυτά τα παιδιά που κάθονται στην πίσω θέση και ανέχονται να παίζει (σφήνες, σούζες, κόκκινα) ο μπροστά τρόμπας τη ζωή τους.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4