-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν είναι απόλυτο αυτό. O IKE είχε ανεβάσει παλαιότερα ένα βίντεο στο οποίο είχε μποτιλιάρισμα σε έναν motorway της Αγγλίας και είχαν κλείσει τα αγγλικά ζωόμορφα την ΛΕΑ.Μίλησα εγώ για Αγγλία;
-
-
εν οψει ΔΕΘ εχει γεμισει η πολη με τους διαδοχους του Σταθη Ψαλτη, του Γαρδελη και των αλλων παιδιων που τριγυρνανε 30-30 μαζι και βαλε...
προχθες τη νυχτα 'καψανε' σε κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης κοκκινο φαναρι και χτυπησαν μια μοτοσυκλετα που μολις εμπαινε στον κεντρικο, με κανονικο πρασινο. εννοειται οτι δεν ειχαν μπλοκαρει τους παραδρομους για τη διελευση τους που νομιζω οτι ειναι προβλεπομενο...
ο οδηγος της μοτοσυκλετας εκσφενδονιστηκε και κατεληξε στο καπω και στο παρμπριζ αυτοκινητου φιλου, ο συνοδηγος συρθηκε στο δρομο και η μοτοσυκλετα μπηκε κατω απο το αυτοκινητο του φιλου...
τα παιδια ευτυχως δε τραυματιστηκαν σοβαρα αλλα φυσικα πηγαν νοσοκομειο...με την αφιξη του πατερα του οδηγου και μολις ακουσε το τι ειχε συμβει με την υπαιτιοτητα δαυτων, εγινε τεξας! ενας ασβερκος απο τους Ψαλτηδες ειχε το θρασσος να πουλησει και αστυνομιλικι ψευτοτσαμπουκα στον πατερα ενω καταφερθηκε και εναντιον του οδηγου λεγοντας οτι οι Ψαλτηδες περασαν με πορτοκαλι τη στιγμη που υπηρχαν τουλαχιστον 3 μαρτυρες για το αντιθετο...
γινανε και αλκοτεστ ακομα και στο φιλο μου που απλως υποδεχθηκε τα συντριμια γιατι εκεινη την ωρα δε κινουνταν και μονο μετα τη παρεμβαση ενος υπαρχιφυλακα απο κοντινο τμημα ηρεμησε καπως η καταστασητο να κανεις μαλακια ειναι οκ, το να κανεις μαλακια και να πας να τη καλυψεις ειναι πολυ ακυρο και οι Ψαλτηδες δε καταλαβαν οτι τα γραμματια εχουν αρχισει να μαζευονται για δαυτους...
-
Την επική ατάκα την είπε προχτες ο skye. '...όταν θα κρεμμάσω τον τελευταίο βουλευτή με τα άντερα του τελευταίου ματατζή.'
-
Ψάλτηδες; Ομάδα Ψ; Καινούρια είναι αυτή;
-
Ναι, από το 'ψωλαρμενίζω'.
-
εν οψει ΔΕΘ εχει γεμισει η πολη με τους διαδοχους του Σταθη Ψαλτη, του Γαρδελη και των αλλων παιδιων που τριγυρνανε 30-30 μαζι και βαλε...
τί σου φταίνει ο Ψάλτης κ ο Γαρδέλης
η ομερτά κ η συγκάληψη που δείχνουν οι σκατόμπατσοι μεταξύ τους ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Δικαιολογουν τα παντα που ακουνε κ εχουν κάνει άλλα γουρουνια, γιατί έτσι
ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από αρκετά που έχω ακουσει:
πριν χρόνια, φίλος-τοτε- μπατσος μου δικαιολογουσε άλλους σκατομπατσους που στη παραλιακή είχαν σφάξει κόκκινο κ είχαν σκοτώσει δυο (αν θυμαμαι καλά) νεα παιδιά που ήταν με μηχανή...'αφου τρεχουν οι μηχανές'
Χ κατευθειαν κ αστονα να κάνει παρεα με τα άλλα γουρουνια της φαρμαςεπίσης, είναι κ γκομενιάρηδες! φίλες μου μου λένε (κ εχω τύχει κ εγώ σε σκηνικό) πως κάνουν καμάκι κ όχι τη δουλειά τους. Νομίζω πως θεωρουνε πως είναι κ ψαρωτικό για τις γκόμενες να ακουμπανε το όπλο τους (δεν μπορεί να είναι τυχαίο)
Με τη βλακεία που δέρνει πολλές υποθέτω πως ισχύει -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τί σου φταίνει ο Ψάλτης κ ο Γαρδέλης
η ομερτά κ η συγκάληψη που δείχνουν οι σκατόμπατσοι μεταξύ τους ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Δικαιολογουν τα παντα που ακουνε κ εχουν κάνει άλλα γουρουνια, γιατί έτσι
ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από αρκετά που έχω ακουσει:
πριν χρόνια, φίλος-τοτε- μπατσος μου δικαιολογουσε άλλους σκατομπατσους που στη παραλιακή είχαν σφάξει κόκκινο κ είχαν σκοτώσει δυο (αν θυμαμαι καλά) νεα παιδιά που ήταν με μηχανή...'αφου τρεχουν οι μηχανές'
Χ κατευθειαν κ αστονα να κάνει παρεα με τα άλλα γουρουνια της φαρμαςεπίσης, είναι κ γκομενιάρηδες! φίλες μου μου λένε (κ εχω τύχει κ εγώ σε σκηνικό) πως κάνουν καμάκι κ όχι τη δουλειά τους. Νομίζω πως θεωρουνε πως είναι κ ψαρωτικό για τις γκόμενες να ακουμπανε το όπλο τους (δεν μπορεί να είναι τυχαίο)
Με τη βλακεία που δέρνει πολλές υποθέτω πως ισχύειγιατί ποιός κλάδος δεν το κάνει; μήπως οι ταρίφες, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί κτλ...;
-
Οι φωτογράφοι πάντως δεν το κάνουν
-
Οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί σφάζουν συνεχώς τον κοκ?
Ώρες ώρες είναι θρασυτατοι και δε λεω κι εγώ θα ψιλοεγραφα τον κοκ κάνοντας κατάχρηση εξουσίας (τον γράφω άλλωστε σε κάποια πράγματα και χωρίς εξουσία ) , αλλά κάποιες φορες κάνουν δολοφονικά πράγματα
Sent from my LG-P500
-
Η λύση αναφέρθηκε πιο πάνω. Μια GoPro να γράφει όταν οδηγούμε και ξεμπρόστιασμα στα κανάλια όταν καταγράφονται τέτοιες τραγικές συμπεριφορές.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η λύση αναφέρθηκε πιο πάνω. Μια GoPro να γράφει όταν οδηγούμε και ξεμπρόστιασμα στα κανάλια όταν καταγράφονται τέτοιες τραγικές συμπεριφορές.+1
κ να έιμαστε 100% νόμιμοι ακόμα κ με κιτ πυροσβεστήρα, φαρμακείο για να μη δίνουμε πάτημα για οτιδήποτε -
Εχθές σε διαδρομή από Πειραιά έως Κηφισιά (απογευματινές ώρες) η ΔΙΑΣ είχε πάρα πολύ δουλειά και μοίραζε αρκετά αυτόγραφα, τουλάχιστο τρεις περιπτώσεις μέτρησα κατά την διαδρομή ειδικά στο κέντρο του Πειραιά στην Ηρώων Πολυτεχνείου και στην 34ου Συντάγματος. Όχι σε παράνομα παρκαρισμένα αλλά σε παραβάσεις που διαπιστώθηκαν επί τόπου (μιας και οι οδηγοί τους ήταν παρόντες. Το καλύτερο ήταν κάτω από την γέφυρα της Καβάλας όπου έγραψαν TDM με οδηγό προβλεπόμενο (ασυνήθιστο για τέτοια μηχανή) αλλά ο συνεπιβάτης εντελώς καλοκαιρινός!
Επίσης παρατήρησα ότι πλέον οι ομάδες τους έχουν min. αριθμό μηχανών 3-4 , μάλλον έχει να κάνει με τα πρόσφατα γεγονότα...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
επίσης, είναι κ γκομενιάρηδες! φίλες μου μου λένε (κ εχω τύχει κ εγώ σε σκηνικό) πως κάνουν καμάκι κ όχι τη δουλειά τους. Νομίζω πως θεωρουνε πως είναι κ ψαρωτικό για τις γκόμενες να ακουμπανε το όπλο τους (δεν μπορεί να είναι τυχαίο)
Με τη βλακεία που δέρνει πολλές υποθέτω πως ισχύειΣτα σημεία που αράζει η ομάδα ΔΙΑΣ όλο και κάποια γκόμενα θα δεις, είτε θα τη σταματήσουν είτε θα σταματήσει αυτή μιας και έλκονται ιδιαίτερα από τους ένστολους.
-
Εξαρτάται απο τον Διοικητή τους! Θα μπορούσαν να είναι στρατιωτάκια απο το να παριστάνουν τους 'υπερ-γκομενους' στις κοπελίτσες στα Goodies και στα καφέ μπροστά!
Χθες στην Πλαστήρα στην ανηφόρα για Πυλαία σταματημένο στην άκρη αστικό στην μια λωρίδα και ένα ΙΧ με αλαρμ ... πιθανό τρακάρισμα και από την άλλη έρχεται η Octavia5 και σταματαει ακριβώς απέναντι αφήνοντας ένα κενό στην μέση για ένα συτοκίνητο. 5 μέτρα πριν αλλα και μετά ... αλανα με κενό χώρο να μπει το περιπολικό και να αφήσει τουλάχιστον τις 2 λωρίδες ελευθερες!
Απαιτηση στον Έλληνα έχει γίνει πλέον να χρησιμοποιεί το IQ του ακόμα και στα πιο απλά! Αμάν!ΥΓ. Εχοντας βιώσει επι 40 χρόνια την τυπικότητα, το 'καλό' και την υπερασπιση του με εκνευρίζουν που λίγα μα#@!$#!$$να λειτουργούν 'αστυνομικά' με το 'κάτω' κεφάλι και όχι με το 'πάνω' ή με το PH τους αντί με το IQ τους!
-
Ο μοτοσυκλετιστής τροχονόμος που από τα τουλάχιστον δέκα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην αρχή της Μητροπόλεως στο Σύνταγμα, επιλέγει να πουλήσει τσαμπουκά στον οδηγό μιας BMW X3 με πινακίδες επαρχίας που έφυγε τελικά και έκοψε κλήση σε ένα smart επίσης με πινακίδες επαρχίας ενώ την χάρισε σε όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα με πινακίδες Λεκανοπεδίου, πως χαρακτηρίζεται ;
-
Εκλεκτικός;
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
και έλκονται ιδιαίτερα από τους ένστολους.δε νομιζω οτι αυτος ειναι ο κανονας..
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Ο μοτοσυκλετιστής τροχονόμος που από τα τουλάχιστον δέκα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην αρχή της Μητροπόλεως στο Σύνταγμα, επιλέγει να πουλήσει τσαμπουκά στον οδηγό μιας BMW X3 με πινακίδες επαρχίας που έφυγε τελικά και έκοψε κλήση σε ένα smart επίσης με πινακίδες επαρχίας ενώ την χάρισε σε όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα με πινακίδες Λεκανοπεδίου, πως χαρακτηρίζεται ;Το ιδιο ΜΑΛΑΚΑΣ με ολους τους ΒΛΑΧΟΥΣ επαρχιωτες μπατσους που γραφουν μονο τους 'ξενους' και αφηνουν τους δικους τους ανενοχλητους.
-
Δυστυχώς έτσι είναι όπως το λες, έχουν όλοι τους αυτή την συγκεκριμένη λανθασμένη νοοτροπία, κατά τα άλλα επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους. Έπρεπε να έβλεπες και την αφεντομουτσουνάρα του για να καταλάβεις περί τίνος επρόκειτο. Βέβαια που να σκεφτεί ότι ο κάτοχος του αυτοκινήτου μπορεί και να ήταν κάτοικος Λεκανοπεδίου, όσοι μένουμε εδώ θα έχουμε διαπιστώσει ότι αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι έχουν αυτοκίνητα και μηχανές με πινακίδες επαρχίας.Το ίδιο συμβαίνει και στην επαρχία βεβαίως αλλά εκεί σχεδόν γνωρίζονται μεταξύ τους οπότε τα όργανα ξέρουν ποιούς να γράψουν.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4