-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αμα δεν ηθελε καποιος να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του , θα μπορουσε απλα να δειξει διπλωμα και οχι ταυτοτητα
Sent from my LG-P500
Παλιά δεν ζήταγαν ταυτότητα, πλέον ζητάνε σε όλους. 9 στις 10 φορές μαζί με ασφάλεια και δίπλωμα μου ζήτησαν και ταυτότητα. Αρα δεν ισχύει αυτό που λες.
Sent from my phone using Οpera Mobile
ναι αυτο μου χει τυχει κι εμενα, αλλα οπως λενε και οι ενστολοι το φορουμ, το διπλωμα ειναι αρκετο ως μεσο ταυτοποιησης
(προσωπικα δεν εχω ποτε ταυτοτητα πανω μου )
-
-edit-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτό με την ταυτότητα το παθαίνω και εγω.
Και χωρίς να ήµουν ποτέ ενστολος.Παπανδρέου, Καραμανλής ή Κόκκαλης;
-
Μπα.
Απλά είναι γνωστό το όνοµα στην αστυνοµία λόγω του πατέρα μου. -
Ε, και ο bayern αυτό λέει. Του Κόκκαλη είσαι, του Παπανδρέου ή του Καραμανλή?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μπα.
Απλά είναι γνωστό το όνοµα στην αστυνοµία λόγω του πατέρα μου.εισαγγελέας ο μπαμπάς;
Sent from my phone using Οpera Mobile
-
Οχι ρε σεις.
Πρώην ταξιαρχος. -
Τους έφτιαχνε τσάμπα τα περιπολικά και για το ευχαριστώ πήρε πρόστιμο!!
Αθάνατη Ελλάδα, αθάνατη Ελληνική Αστυνομία… Γιατί η εμφατική εισαγωγή; Μα πως αλλιώς να σχολιάσει κανείς την είδηση από το e-volos πως ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στη... Μαγνησία επισκεύασε αφιλοκερδώς περιπολικά της ΕΛΑΣ και οι αστυνομικοί για «ευχαριστώ» του έκοψαν…πρόστιμο.Εσείς μπορεί να γελάτε με την ψυχή σας τώρα αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήξερε πραγματικά αν θα έπρεπε να γελάσει ή να κλάψει! Ο ίδιος, γνωρίζοντας το πρόβλημα με την έλλειψη κονδυλίων από το υπουργείο, γεγονός που έχει ακινητοποιήσει πάνω από επτά οχήματα των τοπικών διωκτικών αρχών, προσφέρθηκε να τα επισκευάσει αφιλοκερδώς ώστε η τοπική αστυνομία να μπορεί να κάνει απροβλημάτιστα τη δουλειά της.
Έφτιαξε, λοιπόν, τα οχήματα και δεν δέχθηκε ούτε ευρώ γιατί ήξερε ότι τα λεφτά που θα έπαιρνε προέρχονταν από έρανο που είχαν κάνει οι αστυνομικοί μεταξύ τους… Ποιο ήταν το «ευχαριστώ» της αστυνομίας; Λίγες μέρες μετά έκανε έλεγχο στο συνεργείο του και του έκοψε ένα «περιποιημένο» πρόστιμο και μάλιστα για τυπική παράβαση…
http://www.trelokouneli.gr/2011/08/blog-post_2467.html
http://e-volos.gr/el/ellada_1/eftiaxe_a ... stimo.html -
Τι θα πει 'για τυπική παράβαση'; Αν ο συγκεκριμενος είχε την εντύπωση ότι με αυτο που έκανε θα κέρδιζε την ανοχή των αρχών, πολυ καλά του έκαναν και πραγματικά τα όργανα κέρδισαν τον σεβασμό μου.
-
μπραβο στην αστυνομια που εκτελεσε το καθηκον της...και μπραβο και στον κυριο που επισκευασε βερεσε τα οχηματα των οργανων...στο κατω κατω τι πιο φυσιολογικο στον κοσμο!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι θα πει 'για τυπική παράβαση'; Αν ο συγκεκριμενος είχε την εντύπωση ότι με αυτο που έκανε θα κέρδιζε την ανοχή των αρχών, πολυ καλά του έκαναν και πραγματικά τα όργανα κέρδισαν τον σεβασμό μου.Συμφωνώ !
Χίλια μπράβο στους αστυνομικούς!
-
Mαλλον για τον συνεργεια το αφιλοκερδώς πως θα κανει οτι γουσταρει και θα εχει την ανοχη της αστυνομιας.
-
Εγω στη θέση του, στο επόμενο που θα μου έφερναν για επισκευή, θα έκοβα τα σωληνάκια των φρένων.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγω στη θέση του, στο επόμενο που θα μου έφερναν για επισκευή, θα έκοβα τα σωληνάκια των φρένων.Κωστάκο μου, ούτε 2 ώρες δεν θα επιζούσες...
-
Θα το έκανα να φανεί ατύχημα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα το έκανα να φανεί ατύχημα.Μου έφαγε τα σωληνάκια των φρένων (την εργασία, που λέγαμε στο σχολείο) ο σκύλος...
-
Σήμερα ξημερώματα Κυριακής 3:30 στην Εθνική οδό έχει γίνει ατύχημα με 3-4 αυτοκίνητα στο ύψος της εξόδου για Περιστέρι κατεύθυνση προς Πειραιά.1 χιλιόμετρο πιο πριν περιπολικό έχει μπει μπροστά με τους φάρους και μας πάει πολύ αργά,ενώ οι φωτεινές πινακίδες ενημερώνουν για σύγκρουση μπροστά.Κάποια στιγμή 50 μέτρα πριν την σύγκρουση το περιπολικό σταματάει και δεν αφήνει κανέναν να περάσει.Εκεί ακριβώς γίνεται το θεϊκό. Ναι οι ελληνάρες (από που πηγάζει η αισιοδοξία κάποιων ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα φτιάξουν κάποια στιγμή?) μπλοκάρανε την ΛΕΑ. Αμέσως μετά γίνεται το ακόμα πιο θεϊκό. Ο αστυνομικός του περιπολικού έχει μπλοκάρει όλα τα αυτοκίνητα που κινούνταν κανονικά και αρχίζει να αδειάζει την ΛΕΑ για να μπορεί να φτάσει και το 2ο περιπολικό που ούρλιαζε 200 μέτρα πίσω.Το αποτέλεσμα... οι εγκληματίες που έκλεισαν την ΛΕΑ πήγαν σπίτι τους 20 λεπτά νωρίτερα από εμένα που ήμουν μόλις 30 μέτρα πιο πίσω και ποιος ξέρει πότε ξεμπλοκάρανε αυτοί που ήταν πολύ πιο πίσω.
Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει στα 'Λάθη και σωστά' ή στα 'Ζώα' ή και στα δύο. -
Τραγικό!!
-
Ο χρήστης sopen έγραψε:
Αμέσως μετά γίνεται το ακόμα πιο θεϊκό. Ο αστυνομικός του περιπολικού έχει μπλοκάρει όλα τα αυτοκίνητα που κινούνταν κανονικά και αρχίζει να αδειάζει την ΛΕΑ για να μπορεί να φτάσει και το 2ο περιπολικό που ούρλιαζε 200 μέτρα πίσω.Το αποτέλεσμα... οι εγκληματίες που έκλεισαν την ΛΕΑ πήγαν σπίτι τους 20 λεπτά νωρίτερα από εμένα που ήμουν μόλις 30 μέτρα πιο πίσω και ποιος ξέρει πότε ξεμπλοκάρανε αυτοί που ήταν πολύ πιο πίσω.Μόνο εγώ βρίσκω την κίνηση του αστυνομικού λογικότατη;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αμέσως μετά γίνεται το ακόμα πιο θεϊκό. Ο αστυνομικός του περιπολικού έχει μπλοκάρει όλα τα αυτοκίνητα που κινούνταν κανονικά και αρχίζει να αδειάζει την ΛΕΑ για να μπορεί να φτάσει και το 2ο περιπολικό που ούρλιαζε 200 μέτρα πίσω.Το αποτέλεσμα... οι εγκληματίες που έκλεισαν την ΛΕΑ πήγαν σπίτι τους 20 λεπτά νωρίτερα από εμένα που ήμουν μόλις 30 μέτρα πιο πίσω και ποιος ξέρει πότε ξεμπλοκάρανε αυτοί που ήταν πολύ πιο πίσω.
Μόνο εγώ βρίσκω την κίνηση του αστυνομικού λογικότατη;
Σωστότατη κίνηση, αλλά έπρεπε κάποιος άλλος να τους σταμάταγε λίγο μετά το ατύχημα και να τους γ@μ@γε στις κλήσεις που κλείσανε τη ΛΕΑ. Από τη στιγμή που είχαν μπλοκάρει τις κανονικές λωρίδες, μπορούσαν να το κάνουν ΑΝΕΤΑ.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4