-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σε γνωστή μου σήμερα έκοψαν κλήση και πήραν άδεια δίπλωμα και πινακίδες για καμένη λάμπα stop. Προβλέπεται κάτι τέτοιο?και πως θα το μάθεις ότι κάηκε (ο τιραμόλα είσαι?)
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σε γνωστή μου σήμερα έκοψαν κλήση και πήραν άδεια δίπλωμα και πινακίδες για καμένη λάμπα stop. Προβλέπεται κάτι τέτοιο?
και πως θα το μάθεις ότι κάηκε (ο τιραμόλα είσαι?)
Στο (πολύ μπροστά από την εποχή του) Mazda Xedos σχεδόν 20ετίας έχει ένδειξη στον πίνακα οργάνων για καμμένη λάμπα στοπ. Σίγουρα θα το έχει και σε άλλα αυτοκίνητα αλλά θα έπρεπε να είναι στάνταρ σε όλα (όπως και η ένδειξη καμμένης πίσω λάμπας γενικά).
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σε γνωστή μου σήμερα έκοψαν κλήση και πήραν άδεια δίπλωμα και πινακίδες για καμένη λάμπα stop. Προβλέπεται κάτι τέτοιο?
και πως θα το μάθεις ότι κάηκε (ο τιραμόλα είσαι?)
Οταν παρκαρεις με τον κωλο σε τζαμι κανε ενα τεστ, ειδικα με vag που τις καινε σα σπιρτα.
Αν εχει καει κανα λεντακι απο το μεσαιο στοπ τι σου κανουν; Ακου εκει διπλωμα και πινακιδες... -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σε γνωστή μου σήμερα έκοψαν κλήση και πήραν άδεια δίπλωμα και πινακίδες για καμένη λάμπα stop. Προβλέπεται κάτι τέτοιο?ΕΕΦΤΑΑΣΕΕΕΕΕΕΕ:
10 μερες αφαιρεση κ 3 ποντοι, το γραφει στα πινακακια με τα διοικητικα προστιμα στο τελος του ΚΟΚ. Δεν αναφερεται μεσα στο αρθρο στο κυριως κειμενο.
αμεση εξυπηρετηση
-
Wow!!! Τρελή τιμωρία!!! Μη σού τύχει και καεί ενώ κινείσαι.
Ασχετο:
Πόσοι αστυνομικοί λέτε ότι χρειάζονται για ένα 'γνήσιο της υπογραφής' σε υπεύθυνη δήλωση;
ΤΡΕΙΣ.
Ενας αξιωματικός υπηρεσίας να επιβλέπει.
Ένας ειδικός φρουρός να γράφει.
Και άλλος ένας ειδικός φρουρός να υπαγορεύει στον πρώτο τα στοιχεία της ταυτότητας.
Μα το θεό το είδα σήμερα και με το ζόρι κρατήθηκα από τα γέλια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΕΕΦΤΑΑΣΕΕΕΕΕΕΕ:
10 μερες αφαιρεση κ 3 ποντοι, το γραφει στα πινακακια με τα διοικητικα προστιμα στο τελος του ΚΟΚ. Δεν αναφερεται μεσα στο αρθρο στο κυριως κειμενο.
αμεση εξυπηρετηση
Το έψαξα. Έτσι προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. Κάθισε ο αξέχαστος υπουργός Λιαπης, και είπε στους νομομαθείς: 'Σκίστε τους ραγιάδες να μάθουν...' Κι έτσι έκαναν στους υπηκόους της Μπανανίας.
Δηλ. 3 βαθμοί και 10 ημέρες δίπλωμα/άδεια και -150 ευρώ που κάηκε λάμπα. Αναλογικά έπρεπε ο μεθυσμένος να εκτελείται με εκδορά και βασανιστήρια.
Σοβαρά τώρα, στην πολιτισμένη και πολύ αυστηρή στα οδικά Μ.Βρετανία έχει όντως 3 βαθμούς ποινής. Μέχρι εκεί όμως, κάτι σαν επίπληξη να προσέχεις. Και βεβαίως άμεση ακινητοποίηση οχήματος - που είναι λογικό. Τι δουλειά και δικαίωμα έχει να μου αποστερεί το περιουσιακό μου στοιχείο και τη δυνατότητα να αυτοκινούμαι, για μη ελεγχόμενη από μένα βλάβη?? ΑΙΣΧΟΣ. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πόσοι αστυνομικοί λέτε ότι χρειάζονται για ένα 'γνήσιο της υπογραφής' σε υπεύθυνη δήλωση;
ΤΡΕΙΣ.
Και άλλος ένας ειδικός φρουρός να υπαγορεύει στον πρώτο τα στοιχεία της ταυτότητας.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κι ένας τέταρτος, να φροντίζει να μη μπει κανένας άσχετος, χαλάσει την αυτοσυγκέντρωση στους άλλους τρείς και γίνει κανα λάθος.
Πόσο συχνά είπαμε ότι βλέπουμε μπάτσους στο δρόμο??....
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
ΕΕΦΤΑΑΣΕΕΕΕΕΕΕ:
αμεση εξυπηρετηση
Το έψαξα. Έτσι προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. Κάθισε ο αξέχαστος υπουργός Λιαπης, και είπε στους νομομαθείς: 'Σκίστε τους ραγιάδες να μάθουν...' Κι έτσι έκαναν στους υπηκόους της Μπανανίας.
Δηλ. 3 βαθμοί και 10 ημέρες δίπλωμα/άδεια και -150 ευρώ που κάηκε λάμπα. Αναλογικά έπρεπε ο μεθυσμένος να εκτελείται με εκδορά και βασανιστήρια.
Σοβαρά τώρα, στην πολιτισμένη και πολύ αυστηρή στα οδικά Μ.Βρετανία έχει όντως 3 βαθμούς ποινής. Μέχρι εκεί όμως, κάτι σαν επίπληξη να προσέχεις. Και βεβαίως άμεση ακινητοποίηση οχήματος - που είναι λογικό. Τι δουλειά και δικαίωμα έχει να μου αποστερεί το περιουσιακό μου στοιχείο και τη δυνατότητα να αυτοκινούμαι, για μη ελεγχόμενη από μένα βλάβη?? ΑΙΣΧΟΣ.Θα πρότεινα να γραφτεί σχετικό άρθρο και να αποσταλεί σε ξένα περιοδικά κι εφημερίδες, να γελάσουν λίγο με τα χάλια μας. Μήηηηηπως και πάρουν πρέφα οι 'αρμόδιοι' εδώ κι αλλάξει τίποτα. Λέω, μήπως (χλωμό, αλλά ό,τι μπορούμε κάνουμε).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΕΕΦΤΑΑΣΕΕΕΕΕΕΕ:
αμεση εξυπηρετηση
Ρε γμτ, δεν πιάνεσαι στον ΚΟΚ
Εγώ στην αρχή έκανα λάθος και κοίταξα την ποινή για τα πίσω ερυθρά φώτα θέσης
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
ΤΡΕΙΣ.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κι ένας τέταρτος, να φροντίζει να μη μπει κανένας άσχετος, χαλάσει την αυτοσυγκέντρωση στους άλλους τρείς και γίνει κανα λάθος.
Πόσο συχνά είπαμε ότι βλέπουμε μπάτσους στο δρόμο??....
Παντος για να λεμε και του στραβου το δικιο, τελευταια βλεπω συχνα πυκνα πεζο-περιπολιες απο 3 ή 4 αστυνομικους ταυτοχρονα.
-
http://akida-eu.blogspot.com/2009/10/bl ... _6203.html
http://akida-eu.blogspot.com/2009/10/bl ... _6048.html -
Στο θέμα που βάζει ακριβώς παραπάνω ο συνφορουμίτης kostis20 αν δικαιούται να παρκάρει παράνομα το περιπολικό, η απάντηση είναι πολύ απλή και αυτονόητη.
Αν είναι εκεί για εκτέλεση υπηρεσίας και δεν υπάρχει ελεύθερη θέση παρκαρίσματος, ναι δικαιούται διότι είναι δημόσιο όχημα έκτακτης ανάγκης. Δηλ. αν κάποιος καλέσει 100 γιατί κάποιοι τσακώνονται ή υποψιάζεται κλοπή, είναι παράλογο να ζητήσουμε από το περιπολικό να περιμένει (!!) πρώτα να παρκάρει και μετά να ψάξει για τον κλέφτη, για τους ανθρωπους που παίζουν ξύλο κλπ.
Αν απλά βρίσκεται εκεί χωρίς λόγο, όχι για εκτέλεση υπηρεσίας τότε δεν δικαιουται και θα πρέπει να ελεχθεί πειθαρχικά.
Ολα τελικά είναι θέματα κοινής λογικής και παιδείας. -
http://www.msfree.gr/msdet.php?id=8644
'Προσαγωγή κύριος, προσαγωγή'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
http://www.msfree.gr/msdet.php?id=8644'Προσαγωγή κύριος, προσαγωγή'
Το κακό που το βλέπεις; Αυτό προβλέπει ο νόμος και καλώς εφαρμόστηκε.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
http://www.msfree.gr/msdet.php?id=8644'Προσαγωγή κύριος, προσαγωγή'
Σε άλλες χώρες, που συχνά-πυκνά ζηλεύουμε, θα είχε φάει και 2-3 με το γκλομπ...
-
Αν δεν είχε κάμερες, εδώ να δεις πόσες θα είχε φάει
-
Σημερα ειδα αστυνομικο να κοβει κλιση σε ενα Saab 9 3 Cabrio το οποιο ηταν παρκαρισμενο καθετα πανω σε πεζοδομιο
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σημερα ειδα αστυνομικο να κοβει κλιση σε ενα Saab 9 3 Cabrio το οποιο ηταν παρκαρισμενο καθετα πανω σε πεζοδομιοναι και? και γω εχω δει να κοβει σε cayenne
το θεμα ειναι οτι τους πολυ πλουσιους δεν τους αγγιζουν αμα δε θελουν οι πλουσιοι να τους αγγιξουν..με ενα τηλεφωνο τελειωνει το θεμα
τα προστιμα για αυτους ειναι φραγκοδιφραγκα και αν προκειται να χασουν διπλωμα ή πινακιδες να εισαι σιγουρος οτι θα τα παρουν αμεσως πισω..
το 93 καμπριο δεν ειναι και κανα επιφοβο αυτοκινητο για να γραψουν, σε πιο ακριβα κανουν τις κοτες μη βρουν το μπελα τους και ακουσουν κατσαδες απο προισταμενους τουςαυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τη χαρα σου που εγραψαν ενα saab ?
δεν εγινε δα και καμια επανασταση
για να πανε αν εχουν @@@δια εξω απο κατι τρεντομαγαζα του κωλου οπου κανουν παρανομα το πεζοδρομιο παρκινγκ και διπλοπαρκαρουν τα πορσικα και τα x5 να γραψουν.. -
Χθες ενας γνωστος κατεβαινε τη κορινθου-πατρων..η οποια ειχε κλεισει λογω του οτι ειχε γινει κανονικο ποταμι σε καποια σημειο..Το παιδι λοιπον κι ενω κινειται με 20km αντε max 30 και μιλαει στο κινητο βλεπει διπλα του περιπολικο ή μηχανη να του κανει νοημα να βγει δεξια..πιστευοντας οτι κατι αλλο συμβαινει συνεχιζει να μιλα και κανει δεξια. Ακινητοποιει και μιλωντας ακομα στο κινητο ανοιγει παραθυρο (εδω κλεινει τηλεφωνο) και δινει τα χαρτια του καθως του τα ζητανε..Ρωταει τι παιζει χωρις ακομα να εχει καταλαβει και ακουει να του λενε κληση και κινητο και 30 μερες το διπλωμα...
Απο τις λιγες περιπτωσεις που και οι δυο πλευρες πιστευω εχουν το δικιο τους αλλα και πολυ αυστηρη η παρακρατηση διπλωματος πιστευω.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4