-
Όταν τα 'παιδια' είναι αναμεταξύ τους είναι πιο απολαυστικά...
Γιάννενα, πρωτοχρονιά μεσημεράκι, χαμηλά στην Αβέρωφ λίγο πριν το κάστρο (στενεύει). Grand Vitara πολιτικό δίχως πίσω πινακίδα, ( τι είμαστε τίποτε να μας πιάσει καμία κάμερα; ) έχει κλείσει το δρόμο χαλαρά και έρχεται το κεραταδικο...
Βγαίνει ο 'συνάδελφος' και βέβαια δε τρέχει κάστανο. Κουβεντουλα και τηλ από τον Χαλκιδεο διακοποvitarουχο σε έτερο Γιαννιώτη συνάδελφο για επιβεβαίωση και εκεί που έκλεινε ένας το δρόμο μέχρι να γίνουν όλα αυτά τους κάναμε 2.
Έχετε κάνα πρόβλημα...'πολιτακια;' Σε όποιον αρέσει... -
Σάββατο πρωί στην εθνική, ΒΟΑΚ, ακριβώς στο ύψος του εργαστσιου της ΔΕΗ. Ακριβώς στο διαχωριστικο του δρόμου έχει κάποιο φρεατιο το οποίο προφανώς είχε φραξει. Ένα περιπολικό είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου και ένας αστυνομικός προσπαθούσε να να ανοίξει το φρεατιο να φύγουν τα νερά. Είναι δουλειά της αστυνομίας να τα κάνει αυτά?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σάββατο πρωί στην εθνική, ΒΟΑΚ, ακριβώς στο ύψος του εργαστσιου της ΔΕΗ. Ακριβώς στο διαχωριστικο του δρόμου έχει κάποιο φρεατιο το οποίο προφανώς είχε φραξει. Ένα περιπολικό είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου και ένας αστυνομικός προσπαθούσε να να ανοίξει το φρεατιο να φύγουν τα νερά. Είναι δουλειά της αστυνομίας να τα κάνει αυτά?Όχι, δεν είναι η δουλειά της αστυνομίας αυτή.
Τώρα γιατί κάνουν ότι κάνουν οι αστυνομικοί, είναι πολύ μεγάλη κουβένταSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αστυνομικός σταματάει αγροτικό. Στη καρότσα του αγροτικού έχει δεξαμενή ποτίσματος, λάστιχα κλπ κλπ. Πλησιάζει ο αστυνομικός την πόρτα του αγροτικού, ανοίγει ο οδηγός το παράθυρο. Μέσα στο αυτοκίνητο μύριζε έντονα λιπασματίλα και ο οδηγός έδειξε ένα χαρτί στον αστυνομικό που έγραφε ότι πάει σε συγγενικό του πρόσωπο που χρίζει βοήθειας. Τον κοιτάζει ο αστυνομικός και του λέει
'Θείε άντε να πας να ψεκάσεις τις ελιές σου γιατί αυτή η επίσκεψη που μου δείχνεις είναι μούφα'
'Σε ευχαριστώ πολύ παλικάρι μου να είσαι καλα'
Αληθινό επεισόδιο πριν 2 μέρες..
-
Καθημερινα για να παω στην δουλεια σταματω στο φαναρι στην οδο Αγαμεμνονος που συναντα την οδο Μοναστηριου για να παω προς Κορδελιο,περνανε μηχανακια και αυτοκινητα με κοκκινο και το φαναρι της Μοναστηριου και της Αγαμεμνονος. Κατα μεγαλη συμπτωση 9 στους 10 μπαινουν στο Αστυνομικο Μεγαρο....
-
-
Πηλιε δεν βλέπω κάτι περίεργο, βλέπεις εσύ;
Τώρα που η καραντινα πνέει τα λοίσθια πρέπει να τους δεις που την πέφτουν μόνο σε Πακιστανούς για το εξοδοχαρτο.
Η υπόθεση έχει ψωμάκι και αφού έπαιξε στην ΕΡΤ:
https://www.zougla.gr/greece/article/ine-i-oxi-stelexos-tou-maksimou-o-episimos-me-tous-dio-mpravous
-
Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω προσέξει ένα σκούρο μπλε αυτοκίνητο - νομίζω Toledo - με συμβατικές πινακίδες σε 2-3 πολύ συγκεκριμένα σημεία του ΒΟΑΚ πέριξ της πόλης του Ηρακλείου να έχει σταματήσει αυτοκίνητα για έλεγχο. Οι αστυνομικοί φοράνε στολές κανονικά αλλά το αυτοκίνητο ξανα λέω είναι με συμβατικές πινακίδες χωρίς τα χρώματα της στυνομίας. Το μόνο που παραπέμπει σε περιπολικό είναι ένας φορητός φάρος στο πλάι του 'ουρανού'
Και ρωτάω τώρα εγώ. Είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω αν μου κάνει σήμα να σταματήσω ένα τέτοιο αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή έχει ένα φάρο?
-
Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω, αλλά μπορείς εσύ να μη σταματήσεις και μετά να μας πληροφορήσεις για το τι έγινε...
Σοβαρά τώρα: Γράφεις ότι δεν ξέρεις αν 'είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις αν σου κάνει σήμα να σταματήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή έχει ένα φάρο'. Πιο πάνω όμως λες ότι οι αστυνομικοί φοράνε στολές. Ε λοιπόν, το σήμα δεν σου το κάνει το αυτοκίνητο, αλλά ένας ένστολος αστυνομικός! Καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις, φαντάζομαι...
-
Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω, αλλά μπορείς εσύ να μη σταματήσεις και μετά να μας πληροφορήσεις για το τι έγινε...
Σοβαρά τώρα: Γράφεις ότι δεν ξέρεις αν 'είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις αν σου κάνει σήμα να σταματήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο μόνο και μόνο επειδή έχει ένα φάρο'. Πιο πάνω όμως λες ότι οι αστυνομικοί φοράνε στολές. Ε λοιπόν, το σήμα δεν σου το κάνει το αυτοκίνητο, αλλά ένας ένστολος αστυνομικός! Καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις, φαντάζομαι...
Δεν κατάλαβες. Επειδή εγώ το έχω δει σταματημένο να ελέγχει αυτοκίνητα δεν πάει να πει ότι ήταν σταματημένο και ο αστυνομικός ήταν έξω από το αυτοκίνητο και έκανε σήμα στο αυτοκίνητο να σταματήσει. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει αφού το έχω συναντήσει σταματημένο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης σταματημένο άρα λογικά με κάποιο τρόπο, π.χ. με τη χρήση του φάρου, 'σταμάτησε' το άλλο αυτοκίνητο. Θεωρείς ότι είναι ξεκάθαρο./ ευδιάκριτο πέρα πάσης αμφιβολίας ότι αυτός που κάθεται στο τιμόνι είναι αστυνομικός άρα πρέπει να σταματήσεις? Εγώ διατηρώ αμφιβολίες πάντως.
Σήμερα το πρωί οδηγώ πάλι στο ΒΟΑΚ, πάλι στο κομμάτι που διασχίζει το Ηράκλειο. Σε ένα μεγάλο κομμάτι του ΒΟΑΚ σε εκείνο το σημείο γινόταν εργασίας ασφαλτόστρωσης και είδα στην αρχή της παρέμβασης άλλο ένα Toledo, λευκό, πάλι με συμβατικές πινακίδες, με φορητό φάρο και 2 αστυνομικοί που απλά προειδοποιούσαν τους οδηγούς για τα έργα. Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι το πλαίσιο της πινακίδας ήταν πλαίσιο .... HERTZ
Τέλος, συζήτησα το θέμα με γνωστό μου αστυνομικό από άλλο νομό και μου είπε ότι παρόμοιο περιστατικό έγινε με μια κυρία στην οποία πάλι 'περιπολικό' με συμβατικές πινακίδες της έκανε σήμα να σταματήσει κι αυτή πανικοβλήθηκε και δεν σταμάτησε. Μάλιστα επειδή είδε ότι την ακολουθούσε, πήγε και σταμάτησε το αυτοκίνητό της έξω από το μέγαρο της αστυνομίας. Δυστυχώς δεν έμαθε για ποιο λόγο της έκανε το σήμα και δεν ξέρει αν τελικά την έγραψε.
-
Αν δεν εβλεπα στολες, ουτε εγω θα σταματαγα . Μάλλον θα επαιρνα τηλ στο 100 λιγο παρακατω να ρωτησω, ειδικα αν εβλεπα την πινακιδα του οχηματος τους
-
Περίεργα οχήματα έχει η ελληνική αστυνομία εδώ στο Ηράκλειο. Σήμερα στην εθνική αριστερή λωρίδα περνάω δίπλα από Dacia Duster χρώμα κάτι σαν 'ποντικί' πινακίδα Αθηνών, πλαίσιο όπως και όλα τα προηγούμενα Hertz, κανονικά με φάρο και μάλιστα το συγκεκριμένο είχε στην πόρτα του οδηγού το κλασσικό σήμα της Ε.Α.
Τι παίζει? Να είναι δωρεές από ιδιώτη? Βασιλάκη πχ?
Μόνο εδώ στο Ηράκλειο βλέπω τέτοια κουλά?
-
Είναι απλό. Έχουν ξεμείνει από αυτοκίνητα και νοικιάζουν από την Hertz. Ενίοτε βάζουν κι ένα σήμα στην πόρτα οι πιο μερακλήδες ?!
-
Πάντως και η Avis και η Hertz διέθεσαν αυτοκίνητα (εκατοντάδες) για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μπορεί να είναι κάποιο από αυτά.
-
προσφατα εγραψαν φιλου μου για ταχυτητα στο ηρακλειο με τετοιο οχημα.
μηπως τα εχουν για να κανουν μετρησεις ταχυτητας χωρις να τραβανε τα βλεμματα;
-
Αν τον έπιασαν με ραντάρ σε μπλόκο, τον κατέγραψαν πριν καν τους δει κι ας είχαν Citroen Jumper.
-
Χθες βράδυ επιστροφή από Χαλκίδα. Πάντα έχω 'μικρό' περιθώριο (21:00 φεύγω από πάνω και 22:00 πρέπει να έχω μπει στο σπίτι) οπότε δεν πηγαίνω τελειως χαλαρά, αφού έρχομαι από τον παλιό δρόμο κιόλας οπότε γίνεται ολίγον challengeακι.
Λίγο μετά τη Βαρυμπόμπη μου κολλάει στον πόντο μαύρο cx-7. 'Καλώς τα παιδιά' που έλεγε ο Αλέφαντος, ανεβάζω ταχύτητα. Ξανά στον πόντο. Πήγαμε μέχρι την παλιά renault ετσι και τότε 'θυμήθηκε' να μου πατησει τα στρομπακια. Δεν τα άναψε από την αρχή και πιο μακριά, αλλά αφού έβλεπαν πια ότι...δεν. Μαύρο cx-7 δίχως να συνοδεύει κανένα. Μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν μέχρι το Περιστέρι. Σειρήνα αυτός και εγώ στον πόντο. Όσο και να πάταγε δεν μπορούσε να ξεφύγει και στη παρατεταμένη δεξιά (bmw Σφακιανάκης) που πολλές φορές έχει βγει κόσμος είδε και έπαθε να στρίψει.
Παιχνιδάκια τα 'παιδιά' με τα πολιτακια...
-
...που δουλεύει, αυτό είναι το βασικό.
-
...που δουλεύει, αυτό είναι το βασικό.
Αυτό θελαν να τεστάρουν μάλλον, για αυτό το πίεσαν κιόλας!!!
-
OOOOO MG!!!!
κατι τέτοιο θα είπαν μολις σε είδαν
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4