-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@tasosdevΨήφισε Λεβέντη
Γιατί; Αν πρόκειται για ειρωνία θα χαρώ πολύ να σταθείς στο σημείο που στην ενέπνευσε
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τώρα, ζορίζομαι γιατί σκέπτομαι τα εξής(ΠΟΛΙΤΙΚΑ σκεπτόμενος).
Φυσικά διατηρώ το δικαίωμα να αλλάξω απόφαση.Εάν ΔΕΝ αποφάσιζες πολιτικά σκεπτόμενος, παρά μόνο με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον, θα κατέληγες στα ίδια συμπεράσματα;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τώρα, ζορίζομαι γιατί σκέπτομαι τα εξής(ΠΟΛΙΤΙΚΑ σκεπτόμενος).
Φυσικά διατηρώ το δικαίωμα να αλλάξω απόφαση.Εάν ΔΕΝ αποφάσιζες πολιτικά σκεπτόμενος, παρά μόνο με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον, θα κατέληγες στα ίδια συμπεράσματα;
Θεωρώ συμφέρον μου μια δίκαιη κοινωνία.
-
Λευκό δεν έριξα ποτέ.... δεν το προσέχει κανένας...
Εαν δεν θέλω συγκεκριμένο κόμμα προτιμω να κάνω πλάκα:
Κρίμα που δεν έχουμε τέτοιους.. θα πηγαινε δαγκωτό
http://en.wikipedia.org/wiki/Official_M ... oony_Party
http://www.loonyparty.com/ -
Τελικά αυτό λέω να ψηφίσω
http://filoi2an.blogspot.com/ -
-
Λυπάμαι ειλικρινά που δεν υπάρχει ένα ηθικό τίμιο καπιταλιστικό κόμμα, να σας αποδείξει πως σας γ@μάει εξ ίσου απολαυστικά και ο τίμιος καπιταλισμός. Απ την άλλη πλευρά μη πετάμε κι όλα τα χαρτιά στο τραπέζι με τη μία, άσε και κάνα χαρτί σπέαρ μεγάλε
-
Λυπάμαι ειλικρινά που δεν υπάρχει ένα ηθικό τίμιο καπιταλιστικό κόμμα, να σας αποδείξει πως σας γ@μάει εξ ίσου απολαυστικά και ο τίμιος καπιταλισμός. Απ την άλλη πλευρά μη πετάμε κι όλα τα χαρτιά στο τραπέζι με τη μία, άσε και κάνα χαρτί σπέαρ μεγάλεαφού και αριστερό κόμμα να κυβερνήσει πάλι προλετάριος θα είσαι
-
γιατι το πασοκ λογιζεται ως αριστερο κομμα?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Λυπάμαι ειλικρινά που δεν υπάρχει ένα ηθικό τίμιο καπιταλιστικό κόμμα, να σας αποδείξει πως σας γ@μάει εξ ίσου απολαυστικά και ο τίμιος καπιταλισμός. Απ την άλλη πλευρά μη πετάμε κι όλα τα χαρτιά στο τραπέζι με τη μία, άσε και κάνα χαρτί σπέαρ μεγάλε
αφού και αριστερό κόμμα να κυβερνήσει πάλι προλετάριος θα είσαι
προλετάριος είναι οικονομική τάξη όχι φαντασίωση αγαπητέ. Δεν γουστάρω να είμαι και δεν είμαι προλετάριος, όσο δεν γουστάρω να είμαι και άφραγκος. Είμαι αναμφισβήτητα αστός, απλά παλεύω να αποδεχτώ το δικαίωμα του άθλιου να είναι άθλιος, θα τα καταφέρω, νέος είμαι ακόμα
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
γιατι το πασοκ λογιζεται ως αριστερο κομμα?Αποκλείεται να είναι αριστεροί οι πασόκοι, ούτε αυτιστικοί είναι ούτε μερτσέντες σλκ οδηγάνε να φρενάρουν μπροστά στα γατάκια , ούτε μουσάκι καλλιεργούν. Σύμφωνα τουλάχιστον με έναν εξαιρετικό ορισμό της ελληνικής αριστεράς που είχα την τιμή να διαβάσω σε ένα φορουμ.
-
προλετάριος είναι οικονομική τάξη όχι φαντασίωση αγαπητέ. Δεν γουστάρω να είμαι και δεν είμαι προλετάριος, όσο δεν γουστάρω να είμαι και άφραγκος. Είμαι αναμφισβήτητα αστός, απλά παλεύω να αποδεχτώ το δικαίωμα του άθλιου να είναι άθλιος, θα τα καταφέρω, νέος είμαι ακόμαΑνήμπορος να επηρρεάσεις τι εξελίξεις είσαι ?
Γιατί εγώ είμαι, και έτσι θα πρέπει να φάω στην μάπα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, όπως ανέχθηκα τους ΝΔίτες 5 χρόνια τώρα να δίνουν ρεσιτάλ ανικανότητας...
Αλάνθαστο το κριτήριο του Έλληνα ! -
Ενναλακτική λύση για να γλυτώσουμε από τα λαμόγια ενθεν κακειθεν υπάρχει;
Εκτός από μετανάστευση και αυτοκτονία.
-
Αποκλείεται να είναι αριστεροί οι πασόκοι, ούτε αυτιστικοί είναι ούτε μερτσέντες σλκ οδηγάνε να φρενάρουν μπροστά στα γατάκια , ούτε μουσάκι καλλιεργούν.
Σαφως.Οδηγουν 'οικολογικα' Lexus,αφηνουν 80'sτικο μουστακι και δεν φρεναρουν προ ουδενος.
Σύμφωνα τουλάχιστον με έναν εξαιρετικό ορισμό της ελληνικής αριστεράς που είχα την τιμή να διαβάσω σε ένα φορουμ.
Χαιρομαι που η ευρυζωνικοτητα εχει φτασει στα γκουλαγκ και τα (μετα)μορφωνει
Υ.Γ.
ξεχασες να συμπεριλαβεις δηκτικο σχολιακι για το iphone Παπαρηγας του ορισμου -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ενναλακτική λύση για να γλυτώσουμε από τα λαμόγια ενθεν κακειθεν υπάρχει;Εκτός από μετανάστευση και αυτοκτονία.
Nαι.Να μη παρουν αυτο που επιθυμουν:
Το δικαιωμα να κυβερνανε αυτο/παντοδυναμοι. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ενναλακτική λύση για να γλυτώσουμε από τα λαμόγια ενθεν κακειθεν υπάρχει;Εκτός από μετανάστευση και αυτοκτονία.
Δυστυχώς όχι.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Nαι.Να μη παρουν αυτο που επιθυμουν:
Το δικαιωμα να κυβερνανε αυτο/παντοδυναμοι.και να καταφευγουν στις καλπες καθε 2 χρονια για νωπη εντολη,σαν κακομαθημενα παιδακια
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ενναλακτική λύση για να γλυτώσουμε από τα λαμόγια ενθεν κακειθεν υπάρχει;
Εκτός από μετανάστευση και αυτοκτονία.
Δυστυχώς όχι.
ΓΤΠΜ
...η Σκύλλα και η Χάρυβδη βρίσκονταν η μια απέναντι από την άλλη, σ' ένα στενό θαλάσσιο πέρασμα που, σύμφωνα με τον Όμηρο, ονομαζόταν Πλαγκτές Πέτρες.
http://www.mythologia.8m.com/skila.html -
@tasosdev
Ψήφισε ΛεβέντηΓιατί; Αν πρόκειται για ειρωνία θα χαρώ πολύ να σταθείς στο σημείο που στην ενέπνευσε
Καθόλου ειρωνικό!
Παρότι αρκετά γραφικός ως άνθρωπος θεωρώ ότι οι πολιτικές απόψεις που εκφράζει είναι ιδιαίτερα λογικές. Όσες φορές έχει τύχει να τον ακούσω μου έχει φανεί ότι οι προτάσεις του είναι και ρεαλιστικές και κοινωνικά αποδεκτές.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Αποκλείεται να είναι αριστεροί οι πασόκοι, ούτε αυτιστικοί είναι ούτε μερτσέντες σλκ οδηγάνε να φρενάρουν μπροστά στα γατάκια , ούτε μουσάκι καλλιεργούν.
Σαφως.Οδηγουν 'οικολογικα' Lexus,αφηνουν 80'sτικο μουστακι και δεν φρεναρουν προ ουδενος.
Σύμφωνα τουλάχιστον με έναν εξαιρετικό ορισμό της ελληνικής αριστεράς που είχα την τιμή να διαβάσω σε ένα φορουμ.
Χαιρομαι που η ευρυζωνικοτητα εχει φτασει στα γκουλαγκ και τα (μετα)μορφωνει
Υ.Γ.
ξεχασες να συμπεριλαβεις δηκτικο σχολιακι για το iphone Παπαρηγας του ορισμουΑν γράψεις ποτέ κάτι που να μοιάζει με θέση, πέρα απ το να προσπαθεί να είναι χαριτωμένο με την ειρωνία του, σου υπόσχομαι να το σχολιάσω.
Εκλογές 2009