-
Καλά και εδώ σκατά είναι, απλά λίγο καλύτερα
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Καλά και εδώ σκατά είναι, απλά λίγο καλύτεραΌντως δεν βγάζουν το κουμπούρι με την πρώτη εδω
χωρίς πλάκα,εκτός ελληνικής πραγματικότητας οι οδηγοί στην Βέροια......έχουν απ'ότι είδα και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής! -
Το πρώτο πράγμα που μου είπε συγγενής όταν κατέβηκα στην Κρήτη πριν μια βδομάδα είναι να σταματάω σε όλα τα στενά στο χωριό παρόλο που έχει ΣΤΟΠ ο άλλος, γιατί εδώ λέει δεν τα υπολογίζουν. Πέρνα εδώ στην Αθήνα 2-3 ΣΤΟΠ αέρα και να δούμε σε πόση ώρα θα αγκαλιαστείτε με τον άλλο. Η διαφορά στην Αθήνα είναι ότι είμαστε πολλοί και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στις παραβάσεις
-
Απιστευτη σφοδροτητα..
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... nekro-foto -
Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι αυτοκίνητο
-
Για Mercedes A θα το έκανα..μ
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mercedes CLA AMG-Pack πρέπει να ήταν.
Νίκος
-
Η σύγκρουση πρέπει να έγινε με περισσότερο από 200χλμ πάντως.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τώρα πρόσεξα πως έγινε και ο τράκτορας της μιας από τις νταλίκες.
Διαλύθηκε το κάτω μέρος -
Κρητη διχως ελεος.
http://www.sport-fm.gr/article/fwtograf ... ti/3452710 -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κρητη διχως ελεος.
http://www.sport-fm.gr/article/fwtograf ... ti/3452710Τέτοια σύγκρουση? Και ζωντανοί όλοι?
Όλοι να παίξουν από ένα τζόκερ!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κρητη διχως ελεος.
http://www.sport-fm.gr/article/fwtograf ... ti/3452710Τέτοια σύγκρουση? Και ζωντανοί όλοι?
Όλοι να παίξουν από ένα τζόκερ!!!Ανέπαφες σχεδόν οι καμπίνες των επιβατών! Αν φορούσαν και ζώνες ασφαλείας μειώθηκε ο κίνδυνος θανατηφόρου. Όμως όπως λέει ο Ιαβέρης, όταν ακούμε για τραυματίες, δεν ξέρουμε αν πρόκειται για ελαφρά ή σοβαρά. Δηλαδή ακόμη και για περιπτώσεις αναπηρίας....Ελπίζω να είναι καλά όλοι τους σε λίγο καιρό και να μείνουν μόνον οι λαμαρίνες τσαλακωμένες.
-
Αγρίνιο σήμερα το πρωί
http://www.agriniopress.gr/ιχ ... %BA%CE%AE/ -
Πριν λίγο στις Σισσες κι άλλος νεκρός...
http://www.cretalive.gr/crete/den-antek ... lobisthkan -
7:15πμ σήμερα, στον περιφερειακό του Αιγάλεω και περίπου 1,5 χλμ πριν την είσοδο στην ΑΟ , στο ρεύμα δηλαδή της ανόδου, ένα passat προηγούμενης γενιάς, 'κομμάτια' στην κυριολεξία. Όλοι οι αερόσακοι ανοιγμένοι και το μόνο τμήμα του αυτοκινήτου που είχε μείνει σχετικά ανέπαφο ήταν το πίσω μέρος. Αυτό είχε καβαλήσει τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα από το ρεύμα της καθόδου. Μακάρι να μην έχει πάθει τπτ. Απορία... Πόσο μπορεί να έτρεχε (στο ρεύμα της ανόδου και σε σημείο που απλά αν αφήσεις το γκάζι είναι σαν να φρενάρεις) ώστε να τα καταφέρει έτσι; Το όριο ταχύτητας εκεί είναι τα 80χλμ/ώρα και το οδόστρωμα πολύ καλό. Δυστυχώς ελάχιστοι οδηγοί κατανοούν πως τα όρια ταχύτητας είναι για την ασφάλεια μας.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δυστυχώς ελάχιστοι οδηγοί κατανοούν πως τα όρια ταχύτητας είναι για την ασφάλεια μας.Tα ποιά;
Ο μακαρίτης ο Σταθάκης, έλεγε, πως οι πινακίδες με τα ανέφικτα όρια ταχύτητας, δημιουργούν στο τέλος απαξία στο σύνολο... -
Μάλλον κάτι τέτοιο πίστευε και ο τύπος που είδα εκείνο το πρωινό. Πλην ελαχίστων καλών πραγματικά δρόμων που και εκεί θα έπρεπε τα όρια να είναι ελάχιστα μεγαλύτερα στην πλειοψηφία τα όρια δείχνουν πως πάνω κάτω πρέπει να πηγαίνει ο οδηγός για να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να του συμβεί κάτι. Προσωπικά εκτονώνομαι με άλλον τρόπο όταν θέλω να τρέξω να στρίψω να φρενάρω και να γκαζώσω πάλι και στον προτείνω. 'Καρτ'.
-
Όσο πιο αργά πάει κάποιος τόσο μικρότερη πιθανότητα ατυχήματος. Αν δε απαγορευτούν τα αυτοκίνητα θα μηδενιστεί και η πιθανότητα τροχαίου αν πηγαίνουμε με τα πόδια.
Ότι τα όρια είναι ως επί το πλείστον χαμηλά και ότι αυτό προκαλεί με τον καιρό πλήρη αδιαφορία προς αυτά ισχύει.
Οποίος έχει κάνει το πείραμα να οδηγήσει μια μέρα σε επαρχιακό οδικό δίκτυο τηρώντας αυστηρά τα όρια ταχύτητας μπορεί να διαπιστώσει πόσο εκνευρίστηκα χαμηλά είναι τα όρια.
Υγ δεν οδηγώ σαν ραλίστας πηγαίνοντας με 200χαω. -
Ατυχημα σημερα στη παραλιακη, 2 νεα παιδια σε smart roadster ο ενας νεκρος ο αλλος δυσκολα.
Απ οτι γραφεται, πρεπει να ετρεχε και δε φορουσαν και ζωνη μ αποτελεσμα να κυκλοφορουν φωτο με τον εναν ξαπλωμενο στο δρομο..... τραγικοΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Όσο πιο αργά πάει κάποιος τόσο μικρότερη πιθανότητα ατυχήματος. Αν δε απαγορευτούν τα αυτοκίνητα θα μηδενιστεί και η πιθανότητα τροχαίου αν πηγαίνουμε με τα πόδια.
Ότι τα όρια είναι ως επί το πλείστον χαμηλά και ότι αυτό προκαλεί με τον καιρό πλήρη αδιαφορία προς αυτά ισχύει.
Οποίος έχει κάνει το πείραμα να οδηγήσει μια μέρα σε επαρχιακό οδικό δίκτυο τηρώντας αυστηρά τα όρια ταχύτητας μπορεί να διαπιστώσει πόσο εκνευρίστηκα χαμηλά είναι τα όρια.
Υγ δεν οδηγώ σαν ραλίστας πηγαίνοντας με 200χαω.Δεν είναι τα όρια το πρόβλημα που είναι χαμηλά αλλά ο τρόπος που οι δρόμοι έχουν υλοποιηθεί στην χώρα μας όπως και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται. Μπορώ να αναφέρω πολλά παραδείγματα. Θα αρκεστώ σε ένα δύο. Στο χωριό μου απ' έξω περνά εδώ και χρόνια ένας μεγάλος 18μετρος περιφερειακός. Η ευθεία 3,5 - 4 χλμ είναι ιδανική να τρέξει κανείς όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Συχνά χρησιμοποιείται από αγρότες και λοιπούς ντόπιους που χρησιμοποιούν τρακτέρ. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν συμβεί τρομακτικά δυστυχήματα καθώς σε πολλές περιπτώσεις οδηγοί που πήγαιναν με υψηλές ταχύτητες έπεσαν επάνω σε καρότσια που μετέφεραν σωλήνες ή σε αλέτρια ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Εχω δει μπέμπα με όλο το μπροστινό της μέρος κομμένο σε φέτες από την σύγκρουση με άροτρο. Σαν αβγό κομμένο φέτες ήταν. Στον περιφερειακό του Αιγάλεω έχουν συμβεί πολλά τροχαία καθώς συχνά πυκνά εισέρχονται ζώα στο οδόστρωμα. Γεμάτος ο δρόμος από νεκρά ζώα αλλά και απομεινάρια προφυλακτήρων παρμπρίζ ή ότι άλλο. Ναι λοιπόν λέω ξανά πως εκεί που άνετα μπορώ να πιάσω τα 180 ακόμη και με το duster η max ταχύτητα μου είναι τα 100 - 110 και πάλι προσεύχομαι να μην μου πεταχθεί κάτι από το πουθενά. Στην ΑΟ τα όρια θα έπρεπε να είναι ευμετάβλητα βάσει του φόρτου ενδεχομένως και όχι κάτι 100 - 120 που σου φέρνουν ύπνο. Βέβαια επειδή τόσα χρόνια την χρησιμοποιώ έχω δει τα απίστευτα. Περυσι ένα range rover είχε πέσει πίσω από ένα σχολικό και ειδικά το δεύτερο είχε γίνει φυσαρμόνικα. Τα όρια ασφαλείας είναι αυτά που είναι και αν αναθεωρηθούν πάνω από 10 ή 20 χλμ/ώρα δεν θα μπορούσαν να αυξηθούν στην συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών δρόμων. Ειδικά μέσα στην Αθήνα και τις γειτονιές της δεν πρέπει ο νοήμων οδηγός να ξεπερνά τα 50χλμ/ώρα με την καμία. Μετά από 30 χρόνια και πολλές εκατοντάδες χλμ στην Ελλάδα οι μόνοι δρόμοι που πραγματικά αξίζει να κινηθεί κανείς με γρήγορους ρυθμούς είναι οι καινούργιες ΕΟ. Στα υπόλοιπα συστήνω την προσοχή. Κλείνοντας να αναφέρω πως ήταν κάπου το 1997 που κινούμενος στην ΕΟ Αθηνών - Λαμίας έτυχε να δω στην μεγάλη ευθεία στο Ακραίφνιο αυτοκίνητο να έχει γίνει βίδες από σύγκρουση με αριογούρουνο. Νύχτα ήταν και το γουρούνι δεν είχε φώτα να φαίνεται...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#