-
Μήπως ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης είναι ο κ*λοεργολάβος που άφησε ημιτελές το έργο; Μήπως αν υπήρχε η ρημαδομπαριέρα και 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση δεν θα είχε συμβεί τίποτα;
-
τα μηπως δεν εχει σημασια πια
οπως ειπα και πριν δεν ειναι θεμα οδηγικης ασφαλειας αλλα οδικης παιδειας.. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μήπως ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης είναι ο κ*λοεργολάβος που άφησε ημιτελές το έργο; Μήπως αν υπήρχε η ρημαδομπαριέρα και 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση δεν θα είχε συμβεί τίποτα;Είναι το ένα σκέλος της απάντησης.
Αλλά δυστυχώς όσο δεν ολοκληρώνεται το έργο , αλλο τόσο η πολιτεία ή κάποιος άλλος φορέας δεν ολοκληρώνει την προσπάθεια για απόκτηση (έστω και καθυστερημένα) οδηγικής παιδείας.
Αλλο ένα ημιτελές έργο στο θέατρο του παραλόγου που διαδραματίζεται σ αυτή τη χώρα.ΥΓ:δεν αρκεί η θλίψη και η οργή για το συμβάν , έχουμε και ευτράπελα!
http://www.trikalanews.gr/article/17530/ -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μήπως ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης είναι ο κ*λοεργολάβος που άφησε ημιτελές το έργο; Μήπως αν υπήρχε η ρημαδομπαριέρα και 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση δεν θα είχε συμβεί τίποτα;Όχι. Θα συνέβαινε πάλι. Απόδειξη ότι και σε τελειωμένα καλοδουλεμένα έργα, συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα. Σε απέραντες ευθείες. Ακόμη και στην σούπερ Αττική Οδό.
Και ούτε φταίει το 'κράτος' για την έλλειψη οδηγικής παιδεία. Αυτή η καραμέλα απόδοσης ευθυνών σε άλλους πρέπει να σταματήσει. Άκου εκεί το κράτος φταίει που δεν μου δίνει παιδεία. Το κράτος φταίει για τη μαλακή στύση μου, το κράτος φταίει για το χιόνι έξω απ' το σπίτι μου και άλλα παρόμοια. Το κράτος ναι, φταίει, αλλά για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Δειτε την φοβερή εκπομπή / ντοκιμαντέρ του Σταύρου Θεοδωράκη της Κυριακής με θεμα τα Νεανικά Τροχαία!!Ειναι απο τους λιγους που ασχολήθηκε με το θεμα! Ακόμα και το κράτος δεν νοιαζετε και κοιτάει να γραψει κανενα παράνομο παρκαρισμένο απο το να βάλει μια τάξη στους δρόμους. Ο ελληνας δύστυχος μονο με φόβο και βρεγμένη σανιδά μαθαίνει καποια πράγματα!
Ειδα και εγω μολις τωρα την εκπομπη.Πραγματικα συγκλονιστικα πραγματα τι μπορει να γινει με καποια πραγματα τα οποια αγαπαμε.Μακαρι να μειωθουν τα ατυχηματα στην Ελλαδα αλλα δεν το βλεπω λογο της ζωαδας που κυριαρχει και του σταρχιδισμου...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Μήπως ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης είναι ο κ*λοεργολάβος που άφησε ημιτελές το έργο; Μήπως αν υπήρχε η ρημαδομπαριέρα και 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση δεν θα είχε συμβεί τίποτα;
Όχι. Θα συνέβαινε πάλι. Απόδειξη ότι και σε τελειωμένα καλοδουλεμένα έργα, συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα. Σε απέραντες ευθείες. Ακόμη και στην σούπερ Αττική Οδό.
Και ούτε φταίει το 'κράτος' για την έλλειψη οδηγικής παιδεία. Αυτή η καραμέλα απόδοσης ευθυνών σε άλλους πρέπει να σταματήσει. Άκου εκεί το κράτος φταίει που δεν μου δίνει παιδεία. Το κράτος φταίει για τη μαλακή στύση μου, το κράτος φταίει για το χιόνι έξω απ' το σπίτι μου και άλλα παρόμοια. Το κράτος ναι, φταίει, αλλά για πολύ συγκεκριμένα πράγματα.Ενας δρόμος χωρίς μπαριέρα δεν είναι κάτι το ξαφνικό στην κατάσταση του δρόμου που σε αιφνιδιάζει (πχ. λακούβα, κακή χάραξη-στροφή που κλείνει, ανάποδο κάμπερ, λάδια-νερά στο στεγνό οδόστρωμα), είναι ένα εμφανές και γνωστό πρόβλημα που ένας οποιοσδήποτε οδηγός θα έπρεπε να το λάβει υπόψη του και να προσαρμόσει την κίνησή του ανάλογα. Πρακτικά δηλ. η οδηγική παιδεία που λες.
-
Φταιει και το κράτος γιατί όταν έχει βάλει διαχωριστικό διάζωμα θα γλυτώσει τον απέναντι με την οικογένεια του από τον χωρίς 'οδηγική παιδεία' που πάει με 180 χλμ και χάνει τον ελέγχο και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Φταιει και το κράτος γιατί όταν έχει βάλει διαχωριστικό διάζωμα θα γλυτώσει τον απέναντι με την οικογένεια του από τον χωρίς 'οδηγική παιδεία' που πάει με 180 χλμ και χάνει τον ελέγχο και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.ναι φταιει που κανει προσπεραση ενω βλεπει οτι δεν υπαρχει διαζωμα.. σαν να εισαι στην αριστερη χωρις διαζωμα και να θες να προσπερασεις τον αντιθετο..
ναι η κυβερνηση φταιει για ολα εμεις ποτε δεν φταιμε παντα η ευκολη λυση..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
αμα φταει ο ενας απο τους δυο οδηγους ποσος με νοιαζει -1 τρομοκρατης στον δρομο κριμα μονο σε οσους ειχαν την ατυχια να τον ειχαν πατερα και οδηγο
Κανείς άνθρωπος δεν αξίζει κάτι τέτοιο που περιγράφεις. Άλλο το νευριάζω, άλλο το θέλω να δω νεκρό κάποιον άλλο. Είναι ανήθικο και αποτελεί ύβρη αυτό που γράφεις.
Ευχαριστώ.
+1
Στη τελική καλύτερα ένας μ@λ@κ@ς παραπάνω ζωντανός παρά 7 άτομα στο νεκροταφείο.
Μάλλον καλύτερα ένας μ@λ@κ@ς στο νεκροταφείο παρά 7 άτομα.
-
οταν σε αυτον το τοπο δεν λειτουργει τιποτα σωστα πως περιμενουμε να αποκτήσουμε οδηγικη παιδεία ?
ποιος ειναι ο υπεύθυνος ο οποιος μπορει και θα αναλαβει να αλλαξει νοοτροπιες δεκαετιων ?
Τι καλυτερο να περιμενουμε οταν οι εκπαιδευτες και οι εξεταστες λαδωνονται και σου φέρνουν το δίπλωμα στο σπιτι ? 'η οταν περνάνε στις εξετασεις και δινουν διπλωμα σε ατομα τα οποια δεν ξερουν ουτε τα σηματα ?
Δεν υπαρχει βουληση απο κανενα για να καλυτερεύσει η κατασταση σε κανενα τομεα οχι μονο στην οδήγηση , αντι οι φωστηρες μας να εισαγουν στα σχολεια μαθηματα οπως η κυκλοφοριακη αγωγη , η σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση κ.λ.π διδάσκουν θρησκευτικα !
αντι να χαρίζουν το κρανος στους μοτοσυκλετιστές ή να το επιδοτούν το φορολογουν οποτε τι να λεμε τωρα... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Είναι το ένα σκέλος της απάντησης.
Αλλά δυστυχώς όσο δεν ολοκληρώνεται το έργο , αλλο τόσο η πολιτεία ή κάποιος άλλος φορέας δεν ολοκληρώνει την προσπάθεια για απόκτηση (έστω και καθυστερημένα) οδηγικής παιδείας.
Αλλο ένα ημιτελές έργο στο θέατρο του παραλόγου που διαδραματίζεται σ αυτή τη χώρα.ΥΓ:δεν αρκεί η θλίψη και η οργή για το συμβάν , έχουμε και ευτράπελα!
http://www.trikalanews.gr/article/17530/Πολύ πιθανό να ήταν μεθυσμένος και ο ξάδελφος να τον 'κάλυψε' μέχρι να συνέλθει. Αν τον έβρισκαν μεθυσμένο, πέρα από την όποια ποινή, θα πλήρωνε τις οικογένειες των 7 θυμάτων μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εαν εγινε ετσι γιατι ακριβως ειναι ανηθικο? που βριζω εναν βλακα που πηγε να προσπερασει αλλον και τελικα πηρε και τον ιδιο + την οικογενεια του και τους αλλους που δεν εφταιγαν? το να κουβαλας την οικογενεια σου και να κανεις ταρζανιες στον δρομο ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις(κατ εμε παντα)
γιατι μπορει να σκοτωσεις καποιον και να πας εσυ φυλακη
μπορει να κλεψεις αλλα εσυ θα πας φυλακη
αλλα αμα τρακαρεις ρισκαρεις ολη σου την οικογενεια επειδη εχεις καβλες? οχι ρε φιλε δεν παει ετσι..Μάλλον καλύτερα ένας μ@λ@κ@ς στο νεκροταφείο παρά 7 άτομα.
Μεχρι αυτος ο μαλακας την επομενη φορα που θα βγει να προσπερασει αερα πατερα να ερθει να πεσει πανω σου κ στην οικογενεια σου...
Νομοτέλεια. Αυτά τα άτομα ψάχνονται για ατύχημα.
Καταλαβαίνω ότι μία βλακεία μπορεί να σκοτώσει και μιλάω εκ πείρας (με μία τιμονιά σε άσφαλτο γυαλί έφυγα και έκανα ζημιά 800€ και είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός). Βλέπω και την αντίθετη πλευρά, γνωρίζω και τον κίνδυνο να σκοτώσει εμένα ή την οικογένειά μου** ο οποιοσδήποτε*. Πέρα από αυτό όμως, υπάρχει αυτό που έγραψα ήδη:
Κανείς άνθρωπος δεν αξίζει κάτι τέτοιο (δηλαδή θάνατο). Άλλο το νευριάζω, άλλο το θέλω να δω νεκρό κάποιον άλλο. Είναι ανήθικο και αποτελεί ύβρη κατά την αρχαιοελληνική έννοια του όρου.
Ευχαριστώ.
- Ο ίδιος που εύχεται το θάνατο του λανθάνοντα, είναι ο ίδιος που ζητάει turbo να κάνει σφήνα στον αργό της αριστερής λωρίδας για να μάθει (βλ. kacey). Αυτό δείχνει την έλλειψη υπομονής (κι εγώ νευριάζω πολλές φορές, άγιος δεν είμαι, ίσα ίσα, αλλά δεν εύχομαι και θάνατο σε οποιονδήποτε άλλο κάνει το ίδιο) και την αφοβία ή άγνοια του κινδύνου. Ό,τι ακριβώς είχε ο προκαλέσας το ατύχημα.
** Πιτσιρικάς, ξεκινάω με το Kadett από Κερατσίνι για Περιστέρι. Έχω 1-2 χρόνια το δίπλωμα, αλλά είμαι αρκετά έμπειρος καθώς οδηγώ από 14 ετών.Ενώ βρίσκομαι στη συνέχεια της Ταξιαρχών προς Αγ. Βαρβάρα (δε θυμάμαι όνομα δρόμου), πριν φτάσω στη ανηφορίτσα που οδηγεί στο Praktiker (τότε δεν υπήρχε), κοντά σε ένα βενζινάδικο που έχει και ένα super market που έχει είσοδο στο ρεύμα προς Κορυδαλλό. Μπροστά μου Kadett C λευκό, η τελευταία πισωκούνα, πριν βγει το D του 1978-1984 που οδηγούσα εγώ. Πίσω από το Kadett μία vespa με οδηγό έναν 45άρη χωρίς κράνος. Η vespa βρίσκεται αριστερά κολλημένη στο Kadett το οποίο ανάβει δεξί φλας για να στρίψει, αρκετά νωρίς ώστε να μπορέσω να αφήσω γκάζι και να μη χρειαστεί να πατήσω φρένο. Σιγά σιγά πιάνω αριστερά στη λωρίδα, έχοντας αφήσει γκάζι. Το Kadett στρίβει και ο οδηγός της vespa, που προφανώς δεν έχει δει το φλας όντας κολλημένος αριστερά, ακολουθώντας το Kadett αρχίζει να στρίβει και αυτός, χωρίς φυσικά να το θέλει. Βλέπω και φαντάζομαι ότι θα γίνει η στραβή και αυτομάτως κατεβάζω 3η από 5η που είχα (γι' αυτό καίω ελάχιστα, γιατί οδηγώ με 2 ταχύτητες πάνω και με άνεση) και πάω ακόμα πιο αριστερά. Μόλις κάνω αυτή την κίνηση, μέσα σε 1 s δηλαδή, ο τύπος με τη vespa κόβει απότομα αριστερά για να συνεχίσει ευθεία και πάει να πέσει στο μπροστά δεξιά μου. Γκάζι, τιμονιά αριστερά και βγαίνω τελείως στο αντίθετο (ήταν 15:00-16:00 Σάββατο μεσημερί = 0 κίνηση) για να τον αποφύγω, τρομάζει, πατάει φρένο, πετάει κώλο η vespa, αλλά τη σώζει και μπαίνει ξανά στο δρόμο. Έρχεται στο παράθυρό μου και αρχίζει να με βρίζει, να με απειλεί ότι θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει κτλ. Πασιφανές λάθος του: λάθος θέση στο δρόμο, χωρίς απόσταση ασφαλείας, ελιγμοί επικίνδυνοι. Άξιζε το θάνατο; Ίσως, αν υπολογίσουμε ότι έκανε 1.000 βλακείες μαζεμένες και απείλησε και στο τέλος (με είδε μικρό και σου λέει τον έχω). Το ευχήθηκα; ΟΧΙ. Θα μπορούσα να το πραγματοποιήσω; Άνετα, και μετά να έκανα την πάπια λέγοντας ότι, ο τύπος βγήκε από STOP ανάποδα από μονόδρομο αφού θα τον χτυπούσα με το δεξί μου στο δικό του αριστερό.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
** blah blah blahΕυχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
** Πιτσιρικάς, ξεκινάω με το Kadett από Κερατσίνι για Περιστέρι. Έχω 1-2 χρόνια το δίπλωμα, αλλά είμαι αρκετά έμπειρος καθώς οδηγώ από 14 ετών.Ενώ βρίσκομαι στη συνέχεια της Ταξιαρχών προς Αγ. Βαρβάρα (δε θυμάμαι όνομα δρόμου), πριν φτάσω στη ανηφορίτσα που οδηγεί στο Praktiker (τότε δεν υπήρχε), κοντά σε ένα βενζινάδικο που έχει και ένα super market που έχει είσοδο στο ρεύμα προς Κορυδαλλό. Μπροστά μου Kadett C λευκό, η τελευταία πισωκούνα, πριν βγει το D του 1978-1984 που οδηγούσα εγώ. Πίσω από το Kadett μία vespa με οδηγό έναν 45άρη χωρίς κράνος. Η vespa βρίσκεται αριστερά κολλημένη στο Kadett το οποίο ανάβει δεξί φλας για να στρίψει, αρκετά νωρίς ώστε να μπορέσω να αφήσω γκάζι και να μη χρειαστεί να πατήσω φρένο. Σιγά σιγά πιάνω αριστερά στη λωρίδα, έχοντας αφήσει γκάζι. Το Kadett στρίβει και ο οδηγός της vespa, που προφανώς δεν έχει δει το φλας όντας κολλημένος αριστερά, ακολουθώντας το Kadett αρχίζει να στρίβει και αυτός, χωρίς φυσικά να το θέλει. Βλέπω και φαντάζομαι ότι θα γίνει η στραβή και αυτομάτως κατεβάζω 3η από 5η που είχα (γι' αυτό καίω ελάχιστα, γιατί οδηγώ με 2 ταχύτητες πάνω και με άνεση) και πάω ακόμα πιο αριστερά. Μόλις κάνω αυτή την κίνηση, μέσα σε 1 s δηλαδή, ο τύπος με τη vespa κόβει απότομα αριστερά για να συνεχίσει ευθεία και πάει να πέσει στο μπροστά δεξιά μου. Γκάζι, τιμονιά αριστερά και βγαίνω τελείως στο αντίθετο (ήταν 15:00-16:00 Σάββατο μεσημερί = 0 κίνηση) για να τον αποφύγω, τρομάζει, πατάει φρένο, πετάει κώλο η vespa, αλλά τη σώζει και μπαίνει ξανά στο δρόμο. Έρχεται στο παράθυρό μου και αρχίζει να με βρίζει, να με απειλεί ότι θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει κτλ. Πασιφανές λάθος του: λάθος θέση στο δρόμο, χωρίς απόσταση ασφαλείας, ελιγμοί επικίνδυνοι. Άξιζε το θάνατο; Ίσως, αν υπολογίσουμε ότι έκανε 1.000 βλακείες μαζεμένες και απείλησε και στο τέλος (με είδε μικρό και σου λέει τον έχω). Το ευχήθηκα; ΟΧΙ. Θα μπορούσα να το πραγματοποιήσω; Άνετα, και μετά να έκανα την πάπια λέγοντας ότι, ο τύπος βγήκε από STOP ανάποδα από μονόδρομο αφού θα τον χτυπούσα με το δεξί μου στο δικό του αριστερό.
Ευχαριστώ.
Αν και δεν αρμόζει στο ύφος του νήματος, ωστόσο διαβάζοντας την ιστορία σου το μυαλό μου χωρίς να το θέλω πήγε εδώ...:
-
Όχι ακριβώς αυτό που έδειξες. Αυτό που έβαλες μου θυμίζει κάτι τέτοιο:
Θυμάμαι πολύ καλά μερικά πράγματα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όπως το περιέγραψα, μου είχε έρθει στο μυαλό σαν εικόνα, αν και έγινε πολύ παλιά (νομίζω 1995-96).
Ευχαριστώ.
-
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμη πουθενά στο Internet οι τελευταία εκπομπή 'Πρωταγωνιστές' με θέμα τα τροχαία. Έψαξα αλλά δε βρήκα τίποτα. Αν γίνεται στείλτε κανέναν Pm. Thanks!
-
Εγω παλι, ευχομαι τον θανατο πολλων που πετυχαινω γυρω μου, κ τους αξιζει.
Pipine
η διαφορα εμου κ του βλακα που καρφωθηκε στην νταλικα προσπερνωντας ειναι οτι εγω περιμενω 'να αποκτησω turbo για να εχω ροπη για τις προσπερασεις στους ηλιθιους που με πηζουν' (κ γενικα περμενω για τις καταλληλες συνθηκες για την εκαστοτε προσπεραση), ενω εκεινος την εκβιασε κ τελικα την εβαλε να μην σου πω που (την νταλικα). Επειδη κατι ειπες για ανυπομονους κλπ...
-
η 'ανυπομονησία' είναι αποτέλεσμα και που οδηγείς.
θυμάμαι προ Α.Ο ή και πριν πάρω την μηχανή, που έπρεπε να περνάω σχεδόν κάθε μέρα απο Γαλατσίου, Ψυχικό, Κηφισίας,Μεσογείων.
νεύρα τσατάλια, οδήγηση στα όρια της αυτοκτονίας. και όχι μόνο εκεί αλλά και μετά, στη βραδινή έξοδο, στα ψώνια στο ΣΜ κοκ. αναπτύσσεται μια επιθετική συμπεριφορά που δύσκολα την αποβάλλεις.αντιθέτως τώρα, εντός Αθήνας πάω παντού με μηχανή ή Μετρό. μηδέν προβληματισμός και για το παρκάρισμα.
επίσης οδηγοί επαρχίας-επαρχιακών πόλεων είναι αρκετά πιο συγκρατημένοι ΙΜΗΟ. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμη πουθενά στο Internet οι τελευταία εκπομπή 'Πρωταγωνιστές' με θέμα τα τροχαία. Έψαξα αλλά δε βρήκα τίποτα. Αν γίνεται στείλτε κανέναν Pm. Thanks! -
Για το ατύχημα στα Τρίκαλα : Τι διαζώματα και μπαριέρες λέτε μερικοί , το φορτηγό το είδατε; έχετε δει πως κόβουν αυτά τα οχήματα ακόμα και τα διαζώματα με το χώμα στη μέση ;
Το έχω δει live , ήμουν Εγνατία και ευτυχώς έγινε καμιά 500 μέτρα μπροστά μου και το γλυτώσαμε. Η νταλίκα πέρασε το διάζωμα σα να μην υπήρχε (κοιμήθηκε ο οδηγός , κτύπησε πρώτα δεξιά , ξύπνησε ,τρόμαξε, τιμονιά αριστερά και εμβολίζει σχεδόν κάθετα το διάζωμα). Από τότε ακόμα και με 200 είμαι δεξιά για μέγιστη ορατότητα , να βλέπω ακόμα και πίσω από το διάζωμα στο αντίθετο ρεύμα. Εγρήγορση επίσης στο φουλ , το πρώτο σημάδι ότι κάτι δε πάει καλά ήταν η σκόνη που σηκώθηκε όταν κτύπησε δεξιά τις μπαριέρες, άφησα το γκάζι (πως κόβουν αυτά τα V6 , όταν φρενάρεις με το κινητήρα!) το πόδι στο φρένο και όταν γκροκάρισα* τη κατάσταση φρέεεεενα και το σώσαμε! Η γυναίκα μου μίλαγε στο κινητό, κατάλαβε πως κάτι έγινε όταν μας κάλυψε το σύννεφο της σκόνης
Από τότε συνειδητοποίησα ότι ούτε διαζώματα ,ούτε Εγνατίες σε σώζουν , αυτοσυγκέντρωση μέχρι εξαντλήσεως , τι κινητά και bluetouth, όλα σβηστά και πεταμένα στο ντουλαπάκι, μουσική μόνο από cd , usb, mp3 ,οθόνες και περιηγήσεις σε φακέλους κομμένα, όταν κατεβαίνεις από το αμάξι πρέπει να είναι κομμένα τα πόδια σου και να τρέμουν αλλιώς δεν οδήγαγες μεταφερόσουν, πως ήταν ο Κοβάλσκι ** ένα πράγμα όταν πήρε τις αμφεταμίνες για να ξεκινήσει τη κούρσα; Αν θες να φτάνεις ξεκούραστος πάρε το τραίνο!
Α και να μη το ξεχνάω , μέτρο της αυτοσυγκέντρωσης είναι το να μη τρώς κλήσεις, αν φας πχ κλήση για υπερβολική ταχύτητα δε φταίνε οι μπάτσοι, δεν ήσουν εσύ αρκετά συγκεντρωμένος να δείς τα στοπ των μπροστινών να ανάβουν όταν πλησίαζαν εκείνο το παρκινγκ, δεν είδες τους απέναντι να σου παίζουν τα φώτα κλπ*Χαινλάιν : Ξένος σε ξένη χώρα ,μου κόλλησε από τότε που το διάβασα πριν κάτι δεκαετίες.
**Vanishing point. Είπαμε είμαι παλιός ,την είχα πρωτοδεί στην ΕΡΤ2 τωρινή ΝΕΤ.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#