-
Τα καλύτερα all season ελαστικά και διαφορές με ένα θεωρητικά τοπ καλοκαιρινό.
Δείτε στο aquaplaning σε ευθεία και στρίψιμο… -
@wantone said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@kostis20 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Εγω βλέπω ουτι ειχε πάρα πολύ νερό .Αν πηγαινε και γρήγορα δε θέλει και πολύ.Ειδικά αν φοραγε και φαρδύ λαστιχο.
Tα all saeson ειναι χειρότερα στο βρεγμένο στο στρίψιμο.Δε ξέρω αν παρουσιαζουν μωριτερα aqua planing.αφού έχουν μεγαλύτερα ανοίγματα για να φεύγει το νερό πως είναι χειρότερα; το ανάποδο είναι
Και ομως στο στρίψιμο έχω πολύ νωρίτερα υποστροφή. Αν δεις και τις δοκιμές συμφωνούν. Μάλλον λόγω γομας και σχεδίασης.
-
Πάντως η πλειοψηφία του κόσμου απλά δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Μιλάω για τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και τις βροχές αυτές τις μέρες.
Παντού λιμνάζοντα νερά, δεξιά και αριστερά στις οριακά 2 λωρίδες κυκλοφορίας που έχουν απομείνει, απίστευτη βροχή, χαμηλή ορατότητα, 06:50 το πρωί και η πλειοψηφία των οδηγών να κολλάει στα προπορευόμενα οχήματα, παίξιμο φώτων σε αρκετές περιπτώσεις.
Να πηγαίνεις με 60-70 km/h, να αισθάνεσαι ότι κινείσαι ήδη παραπάνω από αυτό που επιτρέπουν οι συνθήκες και να περνάει από δίπλα σου αυτοκίνητο με 100+km/h πετώντας άπειρη ποσότητα νερού στο παρμπρίζ σου.
Ειλικρινά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Μόνη λύση να βάλουν παντού κάμερες στον περιφερειακό και να στέλνει αυτόματα τις κλήσεις στα ΑΦΜ.
-
Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα αλλά έχετε βρει τη μόνη σωτηρία λύση, άρα υπάρχει ελπίδα.
Κατάλαβα σωστά; -
Πάντως εμένα μου φαίνεται για κλασική υδρολίσθηση.
-
@eltonjohn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα αλλά έχετε βρει τη μόνη σωτηρία λύση, άρα υπάρχει ελπίδα.
Κατάλαβα σωστά;Δεν υπάρχει ελπίδα στο να αλλάξουμε μόνοι μας συμπεριφορά. Η λύση είναι ο βούρδουλας.
Από εξυπνάδες πάντως έχουμε χορτάσει, δε χρειαζόμαστε άλλες.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#