-
Με το καλό να παραλάβεις
Τα 500€ θα στα αφαιρέσουν από την τιμή;
Πριν από λίγο είδα τυχαία στην tv και μια διαφήμιση του Duster με τη 'διασκευή' του 'Another one bites the dust' σε 'Another one drives a Duster'...είναι πετυχημένη! -
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Είδα και το Kadjar, είναι πολύ όμοιο, με πιο σύγχρονη αισθητική και εργονομία, αλλά 4-5000 παραπάνω. Μερικά καλούδια του δεν τα θέλω, όπως το ηλεκτρικό χειρόφρενο και την κεντρική κονσόλα που σε εμποδίζει να μπεις από την πόρτα του συνοδηγού (σε στενά παρκαρίσματα) αλλά συνολικά είναι ωραίο αυτοκίνητο, με τα μηχανικά μέρη του Duster και ωραιότερο από το Qashqai (και τα Mokka/Yeti φυσικά). Δείτε το όποιοι θέλετε το κάτι παραπάνω από πλευράς μπλιμπλικιών και μοντερνισμών.
Μα καμια σχεση... Το εξηγεις και μονος σου στις επομενες γραμμες.
-
Μιλώ για κινητήρα, μηχανικά μέρη, χώρους (ίδιος χώρος αποσκευών), ύψος, multimedia σύστημα κλπ. Ίδια, όχι παρόμοια.
-
Σαν αίσθηση στον δρόμο και ποιότητα υλικών στο εσωτερικό, έχω την εντύπωση πως έχουν αρκετά μεγάλες διαφορές.
-
Το δεύτερο το επικυρώνω, για το πρώτο που να ξέρω;
Ας πούμε πως έχουν διαφορές 5000€ -
Είχα ενα θέμα είχα γράψει παλιοτερα με το πίσω ηλεκτρικό παράθυρο που είχε κολλήσει το έλεγξαν στην αντιπροσωπεια και δεν προέκυψε κατι . ο λογος που είχε κολλήσει τοτε το χειμωνα ηταν οι υπο του μηδενος θερμοκρασίες που είχε τοτε και προέκυψε καθοδόν για χιονοδρομικο
Υ.γ. thanks Σπύρο θα επανελθω..
-
RENAULT Kadjar και NISSAN QQ λογω μεγαλου εμπρος προβολου (χαρακτηριστικο γνωρισμα σχεδον ολον των καινουριων crossover) δεν ενδείκνυται για ψιλοσοβαρο off roading.
-
Σε οτι έχει να κάνει με το αυτόματο κιβώτιο βρήκα ένα βιντεάκι που δείχνει στο τέλος και αυτόματο κιβώτιο.
Youtube VideoΕπίσης τη διαφήμιση που είχε παραπάνω ο ομοϊδεάτης την είδα και στο STAR πριν λίγο. Λογικά θα πέσει προώθηση του Duster πριν αφιχθεί το νέο το 2017, έτσι ώστε να φύγουν τα κομμάτια που θα έχουν οι αντιπροσωπείες. Αυτό λογικά θα σημάνει και κάποια έκπτωση....;;; Μακάρι μπας και επωφεληθούμε και το πάρουμε κι εμείς....
Ετσι θυμάμαι είχε πάρει η αδερφή μου το Citroen ZX πριν αφιχθεί η Xsara. το είχαν φορτώσει με καλούδια και μια γενναία έκπτωση.Σε άλλο ένα βιντέάκι (αυτό παρακάτω) φαίνεται σε κάποια στιγμή του βίντεο στο πίσω δεξί μέρος του Duster (εδώ ως Renault) το '2.0'. Στα σχόλια κάτω από το βίντεο λέει για 2λιτρο με 143 άλογα.
Youtube Video -
Αντε πάμε και μια βόλτα στη Βραζιλία για παρουσίαση του μοντέλου από γυναίκα...
Youtube Video -
Νομίζω στο εξωτερικό κυκλοφορεί με αυτόματο και το υπάρχον.
2.0 στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Οχι Ευρώπη.
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Μιλώ για κινητήρα, μηχανικά μέρη, χώρους (ίδιος χώρος αποσκευών), ύψος, multimedia σύστημα κλπ. Ίδια, όχι παρόμοια.Μονο και μονο που το σασσι ειναι διαφορετικο, που ειναι και η κυρια διαφορα, μιλαμε για εντελως διαφορετικα αυτοκινητα απο εκει και περα. Επιμερους στοιχεια ειναι ιδια.
-
Δεν έχω αντιρρήσεις παιδιά, μια γενική εντύπωση πήρα.
Παρέλαβα επιτέλους το Duster. Άρχισαν οι συγκρίσεις με το Matrix (μοιραία). Μου φάνηκαν φάνηκε σχεδόν το ίδιο ευκολοδήγητο, αν και ακόμη δεν έχω εξοικειωθεί με τα όρια. Μου λείπουν οι πολλές θέσεις αποθήκευσης (έχω να μεταφέρω πράγματα από εδώ και από εκεί) και ένιωσα έλλειψη ισχύος χαμηλά, πριν μπει το turbo προφανώς, η οποία ξεπερνιέται με λίγο περισσότερο γκάζι και την κοντή πρώτη. Συγκεκριμένα, έμεινα σε μεγάλη ανηφόρα που το Matrix την είχε για πλάκα. Όταν το πάτησα έφυγε σφαίρα. Κατανάλωση μου εδειχνε 10,και εκεί πρέπει να προσαρμοστώ. Από συνήθεια ξεκινούσα με πρώτη, χωρίς να απαιτείται. Αντί για όπισθεν έβαζα 6η. Όλα αυτά θα ξεπεραστούν σύντομα. Η ποιότητα των υλικών είμαι είναι παρόμοια. Το Media Nav ευχάριστη πολυτέλεια, αν και με τον ήλιο και γυαλιά ηλίου δεν το έβλεπα καθαρά.
Θέση οδήγησης πολύ καλή με εποπτεία του δρόμου. Καθρέπτες μικροί, η ρύθμιση ευκολότερη από ότι περίμενα (λόγω θέσης του χειριστηρίου). Χώροι άφθονοι. Τραβάει πολύ τα βλέμματα (και ας μην έχει σπουδαίο σήμα στο καπώ). Το υποβραχιόνιο όπως το ήθελα, αλλά δυσκολεύει την ασφάλιση της ζώνης. Το κάθισμα μαλακό, ανάρτηση άνετη, air condition μέτριο (με θόρυβο ψηλά όπως στο Hyundai), ταμπλό κλασσικό, όπως το προτιμώ.
Θα τα πάμε καλά προβλέπω. -
Kαλοταξιδο φιλε και να το ευχαριστηθεις οσο δεν παει......
-
Καλοριζικο φιλε, με πολλα, απροβληματιστα και ασφαλη χιλιομετρα!!!
-
Καλοτάξιδο και ασφαλές! Μην βιάζεσαι να κρίνεις ούτε τη μηχανή ούτε την κατανάλωση σε άστρωτο αμάξι!
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Καλοριζικο φιλε, με πολλα, απροβληματιστα και ασφαλη χιλιομετρα!!!+1
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλοτάξιδο και ασφαλές! Μην βιάζεσαι να κρίνεις ούτε τη μηχανή ούτε την κατανάλωση σε άστρωτο αμάξι!Επίσης +1
nickthetrib from tapatalk
-
Καλές βόλτες ! Πολλα και ασφαλή χιλιόμετρα. Κατανάλωση θα στρώσει πιστεύω αλλα πήρες βαρύ σκαρί και βενζίνη όποτε ψηλά λογικά θα κινείσαι
-
Καλοτάξιδο!
Μια πρώτη εικόνα κατανάλωσης θα δεις όταν πιάσει 1.000-1.500 km
Και μετά όσο το συνηθίζεις θα μαζέψεις κι άλλο. -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Μια ερώτηση για το Media Nav. Έβαλα ένα USB 32GB με 4000+ τραγούδια. Αφού έκανε λίγη ώρα να το διαβάσει, άρχισε να παίζει το πρώτο. Αλλά πέραν του Pause, καμμιά επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη. Ούτε suffle, ούτε προηγούμενο ή επόμενο, τίποτε. Έτσι είναι και στα δικά σας η χρειάζεται ώρα να εμφανιστούν οι επιλογές λόγω μεγέθους του USB; Και το Bluetooth το είδε το iPhone αλλά όχι η ταμπλέτα Android μου.
Dacia Duster