-
Το είχα πάθει στο C3, έβγαλα μπαταρία και επανήλθε.
-
Σε peugeot 208 blue hdi,μοντελο 2018, πως στο διαολο σηκωνονται οι μπροστινοι υαλοκαθαριστηρες?Προσπαθησα να τους σηκωσω καθως καθαριζα το παρμπριζ,αλλα δεν εχουν αυτο τον μεντεσε που τους επιτρεπει να αναδιπλωνονται προς τα πανω οπως στα υπολοιπα αυτοκινητα.Θελει καποιο ειδικο κολπο ή δεν εχουν καθολου δυνατοτητα ανασηκωματος?Εψαξα στο manual αλλα δεν βρηκα κατι.Και αν δεν ανασηκωνονται,τοτε τι κανουμε σε περιπτωση επικειμενης χιονοπτωσης για να αποφυγουμε το παγωμα?
-
Το μάνιουαλ το γράφει μια χαρά.
Μόλις κλείσεις την μηχανή πριν βγάλεις το κλειδί κάνεις μία κίνηση με τον διακόπτη υαλοκαθαριστήρων.
Στους φέρνει κάθετα στο καπώ και μπορείς να τους σηκώσεις.
-
Με ενδιαφέρει το νέο υβριδικό 208, αλλά με συμβουλεψαν να το αποφυγω γιατι το νέο ηλεκτρικό αυτόματο κιβωτιο EDCT-6 είναι αδοκίμαστο και γενικά τα διπλοσυμπλεκτα αυτόματα βγάζουν βλάβες. Ισχυει κάτι τετοιο;
-
Το συγκεκριμένο είναι πολύ αδοκίμαστο, κάτι άλλα έχουν ψιλολύσει τα προβλήματα νεότητας.
-
Καλησπέρα,εγώ έχω το υβριδικό,μια χαρά μέχρι τώρα.Εχω κάνει 6500χλμ
-
@nickb said in Peugeot 208:
Καλησπέρα,εγώ έχω το υβριδικό,μια χαρά μέχρι τώρα.Εχω κάνει 6500χλμ
Για πες φίλε, εντυπώσεις ;
Κατανάλωση εντός και εκτός; -
Καλημέρα,περίπου στα 5 λτ/100 χλμ είναι.Με ένα ρεζερβουαρ κάνεις 850-900 χλμ περίπου.Αύτό με 70-30 πόλη.Πολύ καλό στήσιμο και ηχομόνωση.Μόνο κάτι χαζοτριξίματα που θα το πάω στην αντιπροσωπεία να το τσεκάρουν.
-
Καλημέρα,περίπου στα 5 λτ/100 χλμ είναι.Με ένα ρεζερβουαρ κάνεις 850-900 χλμ περίπου.Αύτό με 70-30 πόλη.Πολύ καλό στήσιμο και ηχομόνωση.Μόνο κάτι χαζοτριξίματα που θα το πάω στην αντιπροσωπεία να το τσεκάρουν.
Πολυ καλό νούμερο. Είναι μισό λίτρο μονο πάνω απο το γιαρις το οποίο ομως εχει τον θόρυβο του cvt και δεν ειναι ουτε τοσο όμορφο ουτε τοσο άνετο οσο το γαλλάκι. Τωρα για την αξιοπιστια θα δειξει, αλλά με εγγυηση εντάξει, το πολύ να κανεις καμια βολτα απο το συνεργειο. Ειμαι μεταξύ αυτού και του C3 Hybrid που ο μοναδικός λογος που το σκεφτομαι ειναι γιατί μπορεί να καβαλήσει και κανα πεζοδρομιο αφοβα.
-
Ετοιμάζεται νέο 208. Εάν δεν βιάζεσαι ...περίμενε.
Βλέπω σχέδια του εσωτερικού του και θα είναι ίδιο με του 3008. Διαστημόπλοιο.
Με τα 8 έτη αρχίζει και σε μένα να γυρίζει στο μυαλό μου.
Γενικά θα το αγόραζα και θα είχα 2Κ στην άκρη για μετά τα 8 ετη.
-
@dimgeo said in Peugeot 208:
Πολυ καλό νούμερο. Είναι μισό λίτρο μονο πάνω απο το γιαρις το οποίο ομως εχει τον θόρυβο του cvt και δεν ειναι ουτε τοσο όμορφο ουτε τοσο άνετο οσο το γαλλάκι. Τωρα για την αξιοπιστια θα δειξει, αλλά με εγγυηση εντάξει, το πολύ να κανεις καμια βολτα απο το συνεργειο. Ειμαι μεταξύ αυτού και του C3 Hybrid που ο μοναδικός λογος που το σκεφτομαι ειναι γιατί μπορεί να καβαλήσει και κανα πεζοδρομιο αφοβα.
Θεωρώ ότι αν συνεχίσουν οι εκπτώσεις μέχρι το Πάσχα θα έχουμε ακόμα καλύτερες τιμές και στο 3.
Peugeot 208