-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Αν και έχει ήδη γυριστεί στο σύνολό του (?) δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στο 2ο μέρος. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το comic (άρα ξεχνάμε κοσμικές μάχες, Eternity, Tribunal κλπ), αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εμφανιστεί ο Warlock. Τώρα πως ξαφνικά από μια αναφορά 3' σε ένα post-credit spoiler, θα εμφανιστεί ως βασικός χαρακτήρας για να σώσει το σύμπαν, δεν μπορώ να το φανταστώ....Έλα μου; Από που προέκυψε αυτό για τον Warlock; Τα αντίθετα διάβαζα (αντίθετα με την Captain Marvel φυσικά που είναι σιγουράκι), ότι δεν μπορείς να «πετάξεις» έτσι (χωρίς δική του ταινία) τέτοιο χαρακτήρα στο «μίξερ» Avengers.
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Αν και έχει ήδη γυριστεί στο σύνολό του (?) δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στο 2ο μέρος. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το comic (άρα ξεχνάμε κοσμικές μάχες, Eternity, Tribunal κλπ), αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εμφανιστεί ο Warlock. Τώρα πως ξαφνικά από μια αναφορά 3' σε ένα post-credit spoiler, θα εμφανιστεί ως βασικός χαρακτήρας για να σώσει το σύμπαν, δεν μπορώ να το φανταστώ....
Έλα μου; Από που προέκυψε αυτό για τον Warlock; Τα αντίθετα διάβαζα (αντίθετα με την Captain Marvel φυσικά που είναι σιγουράκι), ότι δεν μπορείς να «πετάξεις» έτσι (χωρίς δική του ταινία) τέτοιο χαρακτήρα στο «μίξερ» Avengers.
Καλά και ο Thanos δεν είχε 'δική' του ταινία, πέρα από τα 20-30' που εμφανίζεται σε διάφορα spoilers, και έχει καπαρώσει σχεδόν το μισό screen-time του IW Για τον/την CM έχεις δίκιο, αλλά δεν γράφω άλλα μην το χαλάσουμε στους υπόλοιπους που δεν το έχουν δει.
Για τον Warlock, τόσο το spoiler που τον 'δείχνει' (περίπου) όσο και η εμπλοκή του στο comic, θεωρώ ότι θα εμφανιστεί στο τέλος. Βέβαια ήδη έχουμε απομακρυνθεί από το comic (ειδικά με το Soul gem, που είχε ο ίδιος ο Warlock), βάλε και την μυστικότητα για το IW2, οπότε ο καθένας κάνει τις δικές του υποθέσεις (από critics/viewers μέχρι όλα τα μέσα που ασχολούνται με κινηματογράφο)
-
Tomb Raider (2018): απογοήτευση
Περίληψη ταινίας: η Vicander κρέμεται από μια προεξοχή. Αυτό.
-
Σποϊλερ
-
-
Να δω τον νεο Γκοτζιλα ή πρεπει να εισαι κατω απο 13 ετων για να εχει νοημα;
-
Παιζει και ο λανιστερ τρομαρα του.
Οσο πιο εντυπωσιακο το τρεϊλερ τοσο μαπα η ταινια.
Παντως ενας γκοτζιλα εδω στην ελλαδα να σκασει μουρη σε καμια μυκονο ως δρωμενο θα χε νοημα. Αυτο μας ελειπε
-
Το προηγουμενο το εσωζε η φωτογραφια. Το καινουριο φαινεται για τα σκουπιδια.
-
Ειχε φωρογραφια το γκοτζιλα;
-
Είδα το Shaft 2.
Πολύ καλό μου άρεσε. Είχε πολύ καλές ατάκες μέσα στη δράση η οποία δεν είναι κατεγιστική, αλλά είναι καλή θεωρώ.
λαικ -
Ωραιος το βαζω να το δω
-
Ειδα το Τεντ Μπαντι,πραγματευεται τη ζωη του διαβοητου σιριαλ κιλερ,που ηταν η πρωτη δικη σε live tv
Το μονο ενδιαφερον ηταν οτι προσεγγισαν διαφορετικα το θεμα,δηλαδη οχι δειτε το φρικτο τερας που σκοτωνε τα βραδια και παρτε 10 κιλα αιμα σε καθε σκηνη,αλλα δειτε ενα ανθρωπο που την ημερα ζουσε μια φυσιολογικη ζωη,θα μπορουσε να ηταν δικηγορος και οικογενειαρχης, αλλα... εχανε τον ελεγχο και σκοτωνε βαρβαρα και αναίτια
Απουσιαζουν εντελως οι σπλατεριες,δεν απουσιαζουν καποια αναληθη στοιχεια που προσφανως κριθηκε οτι θα τονιζαν τον δραματικο χαρακτηρα -
Είδα κι εγώ το πολυθρύλητο Joker, το οποίο μας οδηγεί στη γένννεση του Batman.
Στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας ο Joker σου είναι συμπαθής μέσα στην απύθμενη μιζέρια του.
Ο Φοίνιξ σαν πρωταγωνιστής είναι εκπληκτικός και για αυτό λένε πολλοί ότι θα πάρει το όσκαρ ανδρικού ρόλου.
Η μουσική επίσης είναι εντυπωσιακή σε βαθμό έπους.
Σαν ταινία δεν είναι ταινία δράσης.
-
Είδε κανείς το It? Πώς σας φάνηκε η νέα έκδοση;
-
Ford Vs Ferrari ΤΑΙΝΙΑΡΑ!
Τα εχει ολα και συμφαιρει.
Συναισθημα,σασπενς,ερμηνειες,κινηματογραφηση.
-
Μόλις τελείωσα το Ford vs Ferrari. Εκπληκτικό! Μην το χάσετε!
-
Sorry off topic αλλά δεν βρίσκω νήμα για το νετφλιξ είδα την χρέωση τώρα από 10.99 σε 13.99! Συμβαίνει και σε άλλους; Ψάχνω στο δίκτυο δεν διαβάζω για κάποια προγραμματισμένη αύξηση. Τι παίζει;
-
Sorry off topic αλλά δεν βρίσκω νήμα για το νετφλιξ είδα την χρέωση τώρα από 10.99 σε 13.99! Συμβαίνει και σε άλλους; Ψάχνω στο δίκτυο δεν διαβάζω για κάποια προγραμματισμένη αύξηση. Τι παίζει;
Μήπως άλλαξες πρόγραμμα? Εγώ που είμαι στο full πληρώνω €13,99 αλλά το κανονικό πρόγραμμα συνεχίζει να είναι στα €10,99.
Δες και εδώ: https://help.netflix.com/el/node/24926
-
Ναι τελικά με κάποιον μυστήριο τρόπο είχαν αλλάξει οι ρυθμίσεις και είχα περάσει στο φουλ! Χωρίς όμως να έχω παρέμβει! Το ξαναπήγα πίσω , έτσι κι αλλιώς δεν έχω τιβι 4Κ αλλά θα αλλάξει σε ένα μήνα περίπου....ελπίζω να μην το έκανε ο πιτσιρικάς....
Το επίσης περίεργο είναι ότι τώρα που το ξαναπήγα στο 10.99 μου ήρθε email με την αλλαγή ενώ όταν πήγε στο 13.99 δεν μου είχε έρθει τπτ...
-
Οχι μονο ανέβηκε για το 4k αλλά σκέφτονται οι πολλαπλές άδειες να επιτρέπονται μόνο στο ιδιο σπίτι!!!!
Δεν έχεις 4k;;;;
Αααα να αγορασεις και να ανοίξεις θέμα.... Ειναι πολυ ωραίες και οι τηλεοράσεις. Ναι ναι ξέρω θα σου φανει γελοίο το θεμα αλλά όταν αγοράσεις μια καλη τηλεόραση κολλάς και οντως μπορείς να εντοπίσεις τεράστιες αλλαγές στην εικόνα. Και εγω έλεγα παλιά σιγά μωρέ με τι ασχολούνται και άλλα τέτοια, αλλά πλέον δεν μπορώ να δω ταινία στις πολύ φθηνές τηλεοράσεις. Έγινα τηλεσνομπ!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]