-
Τα all season τα κάνουν όλα μέτρια. Καλύτερα ένα θερινό με καλές επιδόσεις και στο βρεγμένο παρά όλα σε ένα.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Επισης, επειδη χειμωνα δεν εχουμε στην Ελλαδα οπως αλλες χωρες, πολυ λιγες οι μερες που τα 4 εποχων θα αποδειχθουν καλυτερα των θερινων.
Και για να ειμαι πιο σωστος, και σε μερικες μονο περιοχες της Ελλαδος, ορεινα!
Ακομα και 10 βαθμους να εχει εξω τα θερινα θα αποδειχθουν καλυτερα.
Τελος σκεψου και το οτι αξιζει να βαλεις τα 4 εποχων για αυτες τις λιγες μερες της μιας εποχης και να φορτωθεις το οτι μειωνεκτουν εναντι των θερινων για τις υπολοιπες τρεις εποχες? -
Edit
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Τον χειμωνα ειναι καλυτερα απο τα θερινα.
Μόνο κάτω από τους 7 βαθμούς!!!
αλλα ειναι ασχημο πολυ απλο ελαστικο στην εμφανιση
Πρώτη φορά ακούω να είναι κριτήριο η εμφάνιση για ένα λάστιχο...
edit [mod] flame baiting
Εχεις προβλημα...
-
χοντρό...
-
Όχι μόνο έχει πρόβλημα αλλά είναι εντελώς edit και έχει λάθος ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ από όσα γράφει. Εγώ φταίω που ήθελα να τον βοηθήσω τον καθυστερημένο όταν έγραψα το παρακάτω:
Η ζέστη από μόνη της καταστρέφει το ίδιο το λάστιχο (όχι μόνο την χάραξή του) και τις χειμερινές του ιδιότητες. Για αυτό δεν πρέπει να φοράμε τα χειμερινά μας το καλοκαίρι. Τα all season από την άλλη αντέχουν, αλλά δεν είναι τόσο καλά ούτε το χειμώνα, ούτε το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
REALZEUS
4TF F15 PilotΔημοσιεύσεις: 40697
Last Visit: 07/09/17 9:47
Τοποθεσία: ΘεσσαλονίκηΥΓ: ΔΕΝ είμαι συνταξιούχος καθώς αποστρατεύτηκα (για προσωπικούς λόγους) πριν να κατοχυρώσω συνταξιοδοτικό δικαίωμα (το τι έχει η οικογένειά μου δεν σε αφορά, αλλά δεν είναι λίγα), είμαι επιχειρηματίας, δεν έχω Ferrari και edit .
Παρακαλώ να μην χρησιμοποιείτε προκλητικούς - προσβλητικούς χαρακτηρισμούς [mod] -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
είμαι επιχειρηματίας, δεν έχω Ferrari και είσαι βλάκας.over and out.-
-
Έβαλα τελικά τα Goodyear Efficientgrip Performance se 195/50/15 διάσταση. Εννοείται ότι άλλαξε η αίσθηση της οδήγησης κατά πολύ. Μαλάκωσε το πάτημα του αυτοκινήτου, έγινε ποιο άνετο, έσφιξε η αίσθηση του τιμονιού και μέχρι εκεί. Για κράτημα δεν μπορώ να γράψω γιατί δεν τα δοκίμασα. Είναι νωρίς εξάλλου, αλλά δεν οδηγώ γρήγορα για να μπορώ να πω. Χαλαρά το πάω συνήθως. Μου αρκεί η αίσθηση ασφάλειας που δίνει ένα ελαστικό που λένε ότι έχει καλή συμπεριφορά σε στεγνό και υγρό δρόμο και στο φρενάρισμα. Δεν ξέρω, πολλοί πάνε στα μεταχειρισμένα ελαστικά. Το ελαστικό είναι το μόνο για εμένα που δεν πρέπει να είναι μεταχειρισμένο και φθαρμένο ή πάνω από τεσσάρων ετών. Είναι θέμα ασφάλειας μεν, αλλά και τσέπης, γιατί αν γίνει το κακό, θα το πληρώσει πολύ περισσότερο από ότι μία τετράδα ποιοτικά ελαστικά.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
είμαι επιχειρηματίας, δεν έχω Ferrari και είσαι βλάκας.
over and out.-
[emoji38]Η πλακα ειναι οτι λεει πως ειναι συνταξιουχος (ο Διας) απο τα 45!!! Τον μεγαλωσε τον Δια απο μονος του!!!
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε πυραμιδα;
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Έβαλα τελικά τα Goodyear Efficientgrip Performance se 195/50/15 διάσταση. Εννοείται ότι άλλαξε η αίσθηση της οδήγησης κατά πολύ. Μαλάκωσε το πάτημα του αυτοκινήτου, έγινε ποιο άνετο, έσφιξε η αίσθηση του τιμονιού και μέχρι εκεί. Για κράτημα δεν μπορώ να γράψω γιατί δεν τα δοκίμασα. Είναι νωρίς εξάλλου, αλλά δεν οδηγώ γρήγορα για να μπορώ να πω. Χαλαρά το πάω συνήθως. Μου αρκεί η αίσθηση ασφάλειας που δίνει ένα ελαστικό που λένε ότι έχει καλή συμπεριφορά σε στεγνό και υγρό δρόμο και στο φρενάρισμα. Δεν ξέρω, πολλοί πάνε στα μεταχειρισμένα ελαστικά. Το ελαστικό είναι το μόνο για εμένα που δεν πρέπει να είναι μεταχειρισμένο και φθαρμένο ή πάνω από τεσσάρων ετών. Είναι θέμα ασφάλειας μεν, αλλά και τσέπης, γιατί αν γίνει το κακό, θα το πληρώσει πολύ περισσότερο από ότι μία τετράδα ποιοτικά ελαστικά.Τι είπαμε ότι φορούσες πριν;
Πάντως οι σκέψεις σου είναι πολύ σωστές, αλλά να προσθέσω ότι και άλλα πράγματα πρέπει να αγοράζουμε μόνο καινούρια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έβαλα τελικά τα Goodyear Efficientgrip Performance se 195/50/15 διάσταση. Εννοείται ότι άλλαξε η αίσθηση της οδήγησης κατά πολύ. Μαλάκωσε το πάτημα του αυτοκινήτου, έγινε ποιο άνετο, έσφιξε η αίσθηση του τιμονιού και μέχρι εκεί. Για κράτημα δεν μπορώ να γράψω γιατί δεν τα δοκίμασα. Είναι νωρίς εξάλλου, αλλά δεν οδηγώ γρήγορα για να μπορώ να πω. Χαλαρά το πάω συνήθως. Μου αρκεί η αίσθηση ασφάλειας που δίνει ένα ελαστικό που λένε ότι έχει καλή συμπεριφορά σε στεγνό και υγρό δρόμο και στο φρενάρισμα. Δεν ξέρω, πολλοί πάνε στα μεταχειρισμένα ελαστικά. Το ελαστικό είναι το μόνο για εμένα που δεν πρέπει να είναι μεταχειρισμένο και φθαρμένο ή πάνω από τεσσάρων ετών. Είναι θέμα ασφάλειας μεν, αλλά και τσέπης, γιατί αν γίνει το κακό, θα το πληρώσει πολύ περισσότερο από ότι μία τετράδα ποιοτικά ελαστικά.
Τι είπαμε ότι φορούσες πριν;
Πάντως οι σκέψεις σου είναι πολύ σωστές, αλλά να προσθέσω ότι και άλλα πράγματα πρέπει να αγοράζουμε μόνο καινούρια!
Στην Ελλάδα έχω το Corsa C του πατέρα μου. Δεν το κυκλοφορεί πλέον και το έχω εγώ όσο είμαι εδώ. Όλα μια χαρά είναι πάνω του, εκτός από τα λάστιχα που είχε και σύντομα θα αλλάξω και τακάκια μπροστά και υγρά φρένων. Είναι καλοδιατηρημένο. Αυτό πριν φορούσε 185/60/14 Μichelin Energy αλλά ήταν για αλλαγή. Διάβασα ότι αυτά τα οικολογικά κλπ, δεν είναι και τόσο καλά στο κράτημα. Και αλλάζοντας ζάντες (15άρες της Sport έκδοσης του Corsa C βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση), πήγα στα Goodyear. Για τα Michelin και από την μηχανή δεν έχω καλή άποψη. Δηλαδή, είναι καλά στο κράτημα, όμως, ο σκελετός τους φταίει; Σακατεύονται εύκολα. Χώρια που στη μηχανή που την είχα αφήσει τον χειμώνα για μήνες αραγμένη, κάνανε ραγάδες στα πλαινά. Η ρόδα όταν γυρνούσε η πίσω στον αέρα, είχε γίνει....οβάλ από στρόγγυλη. Δεν ήταν θέμα ζάντας. Αφού και ο λαστιχάς όταν την είδε, μου είπε ότι το πίσω λάστιχο θέλει πέταμα. Στο εξωτερικό όταν είμαι στον αδερφό μου, κυκλοφορώ με την 2άρα την δίλιτρη πετρέλαιο με τα 190 άλογα. Εκείνο φοράει τα Bridgestone 225/45/17 Anderline αν θυμάμαι σωστά την σειρά, που είναι βεντούζες.
-
Έχει κανείς άποψη για τα [URL]https://www.barum-tyres.com/car/tyres/summer/car/bravuris-4x4[/URL] ή για τα [URL]http://www.bfgoodrich.co.uk/gb/ranges/4x4-Range/BFGoodrich-Urban-Terrain-T-A[/URL]
Υπάρχουν 2 jimny, το 1 φοράει Yokohama g012 και θα πάει σε g015. Το 2ο πολύ σπάνια βγαίνει σε δύσβατο χωματόδρομο και τώρα φοράει Bridgestone 684, οπότε και θέλουμε κάτι σχετικά ασφάλτινο...Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καμια καλη προταση για i10 και 155/70/13 75t?
Τα μαμα hankook αρχισαν να χανουν κομματια απο το πελμα ( 10000χλμ σε 3 χρονια και ημερομηνια 37/13.) -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Τα μαμα hankook αρχισαν να χανουν κομματια απο το πελμα ( 10000χλμ σε 3 χρονια και ημερομηνια 37/13.)Dunlop StreetResponse 2....εξαιρετικά ελαστικά!
-
Τα μαμα hankook αρχισαν να χανουν κομματια απο το πελμα ( 10000χλμ σε 3 χρονια και ημερομηνια 37/13.)Με 10000 χλμ. μονο και χανουν πελμα: Και εγω βριζω τα continental που αρχισαν να βγαζουν κοματακια στα 35000χλμ.:
-
για τα uniroyal rainexpert 3, έχει κανείς άποψη?
-
για τα uniroyal rainexpert 3, έχει κανείς άποψη?Βροχολάστιχο στην Ελλάδα; Γιατί;
-
στην κατηγορία των θερινών είναι.
μου το έχουν προτείνει τρία σοβαρά λαστιχάδικα και μάλιστα είναι φθηνότερα ως και €60 από αυτά που τους ζήταγα.
παίζει πολύ μετριότητα πάντως σε αυτή την διάσταση. δεν ξεχωρίζει κανένα.
όποιος έχει καμιά εμπειρία ας βοηθήσει. -
Όπως είπα: Dunlop, τα φοράω στο Panda σε αυτή την διάσταση και είναι εξαιρετικά!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]