-
-
H διχρωμια στην 458
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
H διχρωμια στην 458+oo
'Η ολο κοκκινη ή ολο μαυρη....
-
-
Στο εσωτερικο συμφωνουμε παντως... Μπεζ...
-
Ε ! βλακείες . . . . άσπρα μαυρα και κουραφέξαλα .ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕ ΜΠΕΖ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΡΩΜΙΕΣ και παπαριές. άμα θέλεις ferrari την παίρνεις κόκκινη . είναι ίσως το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει κατοχυρωμενο χρώμα .
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Ε ! βλακείες . . . . άσπρα μαυρα και κουραφέξαλα .ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕ ΜΠΕΖ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΡΩΜΙΕΣ και παπαριές. άμα θέλεις ferrari την παίρνεις κόκκινη . είναι ίσως το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει κατοχυρωμενο χρώμα .Κόκκινη με μαύρο εσωτερικό με κόκκινες λεπτομέρειες για μένα και αγωνιστικά καθίσματα και ζώνες 4 σημείων!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Ε ! βλακείες . . . . άσπρα μαυρα και κουραφέξαλα .ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕ ΜΠΕΖ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΡΩΜΙΕΣ και παπαριές. άμα θέλεις ferrari την παίρνεις κόκκινη . είναι ίσως το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει κατοχυρωμενο χρώμα .+1
Αν και τις GT τις προτειμω σε σκουρα χρωματα(μαυρο,ανθρακι,μπλε). -
Λευκη Panamera turbo στη Νεα Πεντελη πριν λιγο...Ηταν και εδειχνε τεραστια!
-
Μια 458 λευκή σήμερα το πρωί στα Μελίσσια, πανέμορφη σε αυτό το χρώμα
-
Σήμερα στο service της maserati-lamborghini-lotus στο Μενίδι είχε μία ασημί Maserati Indy(κατά 99,9% μιας και δεν νομίζω να της μοιάζει τόσο πολύ καμια lambo ή lotus).
Είναι η παρακάτω και φαινόταν σε άριστη κατάσταση
http://www.auto-salon-singen.de/cars/Maserati_Indy.htm -
Σαν κι αυτη ηταν..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/677792/Σημερα πετυχα μια lotus elan πρωτης σειρας (αρχες '90s) σε χρωμα πρασινο μεταλλικο.
-
-
Ειδα το πρωτο (για μενα) Ψιτροεν Ψ4 περιπολικο στην Αχαρνων
-
Εγω πετυχα ενα περιπολικο c4 την Παρασκευη
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω πετυχα ενα περιπολικο c4 την Παρασκευη+1 κι εγώ, το βλέπω κάθε μέρα.
-
λειπει να δω και τι i30 Και να κλεισω σαν ανθρωπος Προσωπικα προτιμουσα τα Octavia
-
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
λειπει να δω και τι i30 Και να κλεισω σαν ανθρωπος Προσωπικα προτιμουσα τα OctaviaΕπισης στην Δροσια, την ιδια μερα, περιπολικο i30. Στην αρχη το περασα για securitαδικο.
Carspotting [#6]