-
Λαογραφικά εξηγείτε ως:
Ο Tigraκιας ... 'Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας'!
Και ο SV2 ... 'Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει'! -
H 308 σνηκει σε γνωστο βενζινα της πειραιως που επισης εχει 2 caterham ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
H 308 σνηκει σε γνωστο βενζινα της πειραιως που επισης εχει 2 caterham ...και ολα αυτα τα εχει βγαλει απο την πωληση βενζινης ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
H 308 σνηκει σε γνωστο βενζινα της πειραιως που επισης εχει 2 caterham ...
και ολα αυτα τα εχει βγαλει απο την πωληση βενζινης ?
μπορεί η γυναίκα του να είναι καλή επιχειρηματίας ή υπάλληλος και βγάζει τρελά λεφτά ή η οικονομική του επιφάνεια λόγω γονιών, συγγενών κτλ να είναι τέτοια που να του επιτρέπει να έχει και να συντηρεί ένα τέτοιο αμάξι.
Όχι ότι δεν είναι ύποπτο.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αν σας πω οτι ειδα και τριτη 458 , αυτη τη φορα κοκκινη (μετα την μαυρη και την ασπρομαυρη) , μεσα σε 3 βδομαδες, θα με πιστεψετε; . Παρκαρισμενη στη δροσια χτες το βραδυ, ηταν αναμενα τα αριστερα led, και το πισω αριστερο φαναρι . Η προσπαθεια φωτογραφισης της απο τον συνοδηγο μου ηταν ανεπιτυχης ωστοσο μιας και ημουν εν κινήσει ...
-
Προχθές και χθες το βράδυ εθεάθη κόκκινο r8 στην Θεσσαλονίκη με πινακίδες Αγρινίου... Του πάει το κόκκινο .
-
4X4 και V6!!!
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Αν σας πω οτι ειδα και τριτη 458 , αυτη τη φορα κοκκινη (μετα την μαυρη και την ασπρομαυρη) , μεσα σε 3 βδομαδες, θα με πιστεψετε; . Παρκαρισμενη στη δροσια χτες το βραδυ, ηταν αναμενα τα αριστερα led, και το πισω αριστερο φαναρι . Η προσπαθεια φωτογραφισης της απο τον συνοδηγο μου ηταν ανεπιτυχης ωστοσο μιας και ημουν εν κινήσει ...
χε στην Δροσιά το απόγευμα που πέρασα το απόγευμα είδα και εγώ. Ήταν μια παρκαρισμένη και ρουμάνικες πινακίδες (αν πρόσεξα καλά).
Επίσης λίγο αργότερα στην λίμνη του Μαραθώνα. Z4 M CSL. Υπάρχει τέτοια έκδοση της Z4 -
Μια απογευματινή/βραδυνή βόλτα προς Βουλιαγμένη 'απέδωσε' τα εξής:
- Lamborghini Murcielago σταθμευμένη σε αλάνα στη Βουλιαγμένη
- Lamborghini Superleggera πορτοκαλί εν κινήσει στην παραλιακή από το ύψος του Ελληνικού μέχρι το Παλαιό Φάληρο.
- Ferrari 599(;) γκρι σταθμευμένη επί πεζοδρομίου στην παραλιακή στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μια απογευματινή/βραδυνή βόλτα προς Βουλιαγμένη 'απέδωσε' τα εξής:- Lamborghini Murcielago σταθμευμένη σε αλάνα στη Βουλιαγμένη
- Lamborghini Superleggera πορτοκαλί εν κινήσει στην παραλιακή από το ύψος του Ελληνικού μέχρι το Παλαιό Φάληρο.
- Ferrari 599(;) γκρι σταθμευμένη επί πεζοδρομίου στην παραλιακή στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.
Στο Μονακό για το GP ήσουν;
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Επίσης λίγο αργότερα στην λίμνη του Μαραθώνα. Z4 M CSL. Υπάρχει τέτοια έκδοση της Z4Τσουκ. Δεν παρήχθη ( ) ποτέ CSL Z4
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το απόλυτο carspotting δεν είναι στο Μονακό αλλά στο Saint Tropez στο Nikki Beach......
Youtube VideoΝέα μέθοδος άντλησης υδάτων από πλυμηρισμένα υπόγεια?
Νέο ποτιστικό μπέκ? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το απόλυτο carspotting δεν είναι στο Μονακό αλλά στο Saint Tropez στο Nikki Beach......
http://www.youtube.com/watch?v=NWVDFNek8ZI
http://www.youtube.com/watch?v=1Zp6Q6CL ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=HiZd3nTU ... re=relatedπω πω... αλληθώρισα...
Πραγματικά άλλος κόσμος...Τους χαίρομαι (ειλικρινά). -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Επίσης λίγο αργότερα στην λίμνη του Μαραθώνα. Z4 M CSL. Υπάρχει τέτοια έκδοση της Z4
Τσουκ. Δεν παρήχθη ( ) ποτέ CSL Z4
και εγω έτσι πιστεύω. Απλα η συγκεκριμένη είχε 2 δίδυμες μπουκες (δεξιά - αριστερά) και έγραφε πισω M CSL. Ο ήχος της ήταν μπάσος.
-
Και πάλι ήταν η 'απλή' Z4 M.
Έτσι όπως λες είναι από πίσω:
-
-
-
Ο Κουρσάρος έχει κάνει τη Δροσσιά Μονακό
ΥΓ. Η διχρωμία απαράδεκτη IMHO
-
Τούμπανο!
[Αν και θα την προτιμούσα όλη μαύρη, με τις ίδιες ζάντες/δαγκάνες]
-
Πολύ καλό carspotting έχει και το parking στο Goodwood. Ότι δεν αξίζει να υπάρχει μέσα, υπάρχει έξω πάνω στο χωράφι με το γρασίδι...
ΥΓ Ψήνεται κανένας για φέτος γιατί έχω ξεμείνει από παρέα;
Carspotting [#6]