-
Ο χρήστης glenn077 έγραψε:
Ένα ζώο σήμερα το απόγευμα κατέσφαξε ένα STOP στην Κηφισιά με 50 Km/hr. Δεν ξέρω πως τον απέφυγα. Δεν ξέρω γιατί ζω ακόμη. Δεν ξέρω καν τι είδους ελιγμό έκανα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ζωντανός. Δεν έχω το κουράγιο ούτε να γράψω. Σ' ευχαριστώ Παναγία μου.PS: Οδηγώ σερί από το 1987, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέτοιο πράγμα δεν μου έχει τύχει ξανά. Ευχαριστώ που ζω. Αν βρω το κουράγιο αύριο θα γράψω λεπτομέρειες. Τώρα νοιώθω σαν να δούλευα οικοδομή 36 συνεχόμενες ώρες.
Στη θέση σου θα αναρωτιόμουν γιατί ζει ακόμα ο βλάκας που έσφαξε το STOP.
-
Ο χρήστης glenn077 έγραψε:
Ένα ζώο σήμερα το απόγευμα κατέσφαξε ένα STOP στην Κηφισιά με 50 Km/hr. Δεν ξέρω πως τον απέφυγα. Δεν ξέρω γιατί ζω ακόμη. Δεν ξέρω καν τι είδους ελιγμό έκανα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ζωντανός. Δεν έχω το κουράγιο ούτε να γράψω. Σ' ευχαριστώ Παναγία μου.Σε ποιό σημείο στην Κηφισιά?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ένα ζώο σήμερα το απόγευμα κατέσφαξε ένα STOP στην Κηφισιά με 50 Km/hr. Δεν ξέρω πως τον απέφυγα. Δεν ξέρω γιατί ζω ακόμη. Δεν ξέρω καν τι είδους ελιγμό έκανα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ζωντανός. Δεν έχω το κουράγιο ούτε να γράψω. Σ' ευχαριστώ Παναγία μου.
Σε ποιό σημείο στην Κηφισιά?
Κατεβαίνοντας την κάθετο (Όθωνος; θα σε γελάσω) της Κηφισίας πριν τα σουβλάκια Κηφισιάς με κατεύθυνση προς Μαρούσι. Ήταν ένα άσπρο χρέπι, απ' τον τρόμο μου δεν συγκράτησα τίποτε.
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Βρε Ζώρζη κατέχω ότι σε όλη την Ελλάδα τα πράγματα είναι παραπλήσια, αλλά μα τον θεό τα πράγματα εδώ έχουν Ξ-Ε-Φ-Υ-Γ-Ε-Ι...
Όποτε είμαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον βλέπω κάποιον Τροχαίο ή κάποιον Ζητά...εδώ αμά ρωτήσεις πότε είδαν τελευταία φορά Τροχονόμο στους δρόμους θα σου πει '...ΔΕΝ θυμάμαι...'!Κοίταξε, κι εδώ που κυκλοφορούν νομίζεις ότι έχει κάποιο αποτέλεσμα; Σταματάω σε φανάρι, δίπλα μου Ζητάς και παραδίπλα ξεκράνωτος BMWδάκιας. Περιμένω ότι θα τον γράψει ή έστω θα τον κράξει. Τίποτα, σαν να μην τον είδε. Σε άλλη κεντρική διασταύρωση (Εθν. Αντιστάσεως & περιφερειακός) όπου μονίμως θα περάσουν με κόκκινο από 1-2 έως 10-12 (δεν υπερβάλλω!) καθώς περιμένω να στρίψω αριστερά, παρατηρώ περιπολικό κρυμμένο στο πάρκινγκ του γωνιακού κτηρίου. Περνάει κάποιος σβέλτα, αρκετά δευτερόλεπτα μετά το δικό του κόκκινο, οπότε περιμένω να ανάψουν φάρο και να του τη φορέσουν... Αμ δε, που να σηκώσουν κεφάλι από την 'Σπορ του βορρά' τα καμάρια μας
Οπότε τζάμπα φθείρουν τα οχήματα τους και καίνει βενζίνη. Οι δικοί σας είναι πιο οικολόγοι...
Τι κόπρανα μπορεί να έχει κάποιος στο κεφάλι του όταν παρκάρει έτσι (1η φωτο) την ώρα που ακριβώς από δεξιά έχει το χώρο που φαίνεται στη 2η φωτό; (και απέναντι, στην είσοδο του Κόδρα έχει ακόμα περισσότερο χώρο)
Την ίδια απορία έχουν και πολλοί διακεκριμένοι νευρολόγοι σε όλο το κόσμο, οπότε -για χάρη της επιστήμης- εύχομαι στον οδηγό του εν λόγω Jimny να έχει πολύ σύντομα έναν οδυνηρό θάνατο αλλά με κάποιο τρόπο να διατηρηθεί ανέπαφο το κρανίο του. -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Μα φίλε markvag μιλάμε για μια 'σύγχρονη' πόλη με 250.000+ κατοίκους που έχει αφεθεί πλήρως στο έλεός της...
Η Τροχαία είναι απλά ΑΦΑΝΤΗ ότι ώρα, ή όποια εποχή του χρόνου και να περάσεις...Τα βρίσκει και τα κάνει ο κόσμος (αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ να βάλει καμιά τάξη)...γιατί π.χ. να κυκλοφορεί ο παπάκιας καλοκαιριάτικα με κράνος στην πόλη αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος;;;
Κι αν η 'υπερήφανη' Τροχαία μετά του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ διοικητή της φοβάται να κάνει έλεγχο σε τυχών 'μάγκες', να πάνε να πουλάνε μανταρίνια στην λαϊκή, γιατί ΔΕΝ κάνουν τότε για την δουλειά για την οποία τους πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!
Να μας φέρουν τότε καμιά 20αριά τροχαίους από την Γερμανία να δεις για πότε θα ηρεμήσουν τα 'μαγκάκια' με τα μαύρα πουκάμισσα και τα καγκουρεμένα 4x4!
Δηλ. είναι πιο μάγκες οι πετσαράδες βουνήσιοι από τους π.χ. μπράβους του Sankt Pauli στο Αμβούργο (ξέρουν οι γνώστες ); Οπλοφορούνε κι αυτοί αλλά σε ελέγχους της τροχαίας δεν θα τολμούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα....γιατί άραγε;;;Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, απλά ξεχνάς σε ποια χώρα ζούμε...
Εγώ δεν κατάλαβα πού έγκειται η διαφορά αυτού που περιγράφει ο webfox με τη κατάσταση στην υπόλοιπη Ελλάδα...
Στο ότι εδώ η τροχαία σταματάει για να κάνει έλεγχο σε άδεια - δίπλωμα, πάντα στα ίδια στάνταρ σημεία...
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, απλά ξεχνάς σε ποια χώρα ζούμε...
Πεντακάθαρο το κτίριο και δείχνει να έχει και καλό εξαερισμό... δεν είναι όμως καθόλου οικολόγοι... μέρα μεσημέρι και το φώς αναμμένο!
Το Stop στο βάθος...έχει 'φάει' αυτοκόλλητα... και το Astra είναι παρκαρισμένο σχεδόν πάνω στην γωνία -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
@webfox: Μήπως για την ανυπαρξία της τροχαίας φταίτε κι εσείς οι Κρητικοί; Γιατί δε θέλω να φανταστώ τι έχει να γίνει αν ένας τροχαίος σταματήσει έναν Κρητίκαρο για αλκοτέστ πχ... Δεν είναι δικαιολογία για ένα πολιτισμένο κράτος αυτό, ούτε είναι έτσι οι περισσότεροι (εννοείται!), αλλά ίσως είναι και αυτός ο λόγος στην Μπανανία που ζούμε...
Μα φίλε markvag μιλάμε για μια 'σύγχρονη' πόλη με 250.000+ κατοίκους που έχει αφεθεί πλήρως στο έλεός της...
Η Τροχαία είναι απλά ΑΦΑΝΤΗ ότι ώρα, ή όποια εποχή του χρόνου και να περάσεις...Τα βρίσκει και τα κάνει ο κόσμος (αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ να βάλει καμιά τάξη)...γιατί π.χ. να κυκλοφορεί ο παπάκιας καλοκαιριάτικα με κράνος στην πόλη αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος;;;
Κι αν η 'υπερήφανη' Τροχαία μετά του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ διοικητή της φοβάται να κάνει έλεγχο σε τυχών 'μάγκες', να πάνε να πουλάνε μανταρίνια στην λαϊκή, γιατί ΔΕΝ κάνουν τότε για την δουλειά για την οποία τους πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!
Να μας φέρουν τότε καμιά 20αριά τροχαίους από την Γερμανία να δεις για πότε θα ηρεμήσουν τα 'μαγκάκια' με τα μαύρα πουκάμισσα και τα καγκουρεμένα 4x4!
Δηλ. είναι πιο μάγκες οι πετσαράδες βουνήσιοι από τους π.χ. μπράβους του Sankt Pauli στο Αμβούργο (ξέρουν οι γνώστες ); Οπλοφορούνε κι αυτοί αλλά σε ελέγχους της τροχαίας δεν θα τολμούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα....γιατί άραγε;;;Εγώ δεν κατάλαβα πού έγκειται η διαφορά αυτού που περιγράφει ο webfox με τη κατάσταση στην υπόλοιπη Ελλάδα...
Βρε Ζώρζη κατέχω ότι σε όλη την Ελλάδα τα πράγματα είναι παραπλήσια, αλλά μα τον θεό τα πράγματα εδώ έχουν Ξ-Ε-Φ-Υ-Γ-Ε-Ι...
Όποτε είμαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον βλέπω κάποιον Τροχαίο ή κάποιον Ζητά...εδώ αμά ρωτήσεις πότε είδαν τελευταία φορά Τροχονόμο στους δρόμους θα σου πει '...ΔΕΝ θυμάμαι...'!Κοίτα βρε παιδάκι μου που θα παρακαλάμε τώρα να βλέπουμε τα αχώνευτα στρουμφάκια γύρω μας...
Και το **χειρότερο **είναι ότι αρχίζω να ακούγομαι σαν τον σχωρεμένο πατέρα μου ή την μάνα μου... γμτ.Στο τονισμένο η απάντηση είναι για να φυλάξει το κεφάλι του από τις π@π@ριές που κάνουν οι σύντεκνοι στους δρόμους. Αλλά μάλλον το περιεχόμενο του κεφαλιού είναι άνευ ενδιεφέροντος ακόμη και για τον κάτοχο.
Κατά τα λοιπά , το Ηράκλειο όντως είναι η χειρότερη πόλη της Ελλάδος σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά και νομίζω στατιστικώς είναι πρώτο στα ατυχήματα.
-
Στα επεισόδια του Δεκεμβρίου, ήταν ένα διάστημα όπου γινόταν χαμός και οι μπάτσοι είχαν συμμαζευτεί και εξαφανιστεί τελείως από τους δρόμους, για να μη δέχονται επιθέσεις προφανώς. Όποτε έβγαινα από το σπίτι, ανησυχούσα παραπάνω απ'ό,τι συνήθως: επειδή στην προκειμένη στιγμή δεν υπήρχε 'κράτος', αν μού συμβεί κανένα ατύχημα δε θα υπάρχει κάποιο 'όργανο' να με 'προστατεύσει'... Είπα αυτόν τον προβληματισμό μου σε έναν φίλο και αυτός απάντησε 'μα ποτέ δεν υπήρχε κράτος'. Σταμάτησα να ανησυχώ, είχε δίκιο.
-
Μαλλον οι νεοτεροι δεν εχουν ιδεα τι παει να πει κρατος και μαλιστα κρατος αστυνομοκρατουμενο.... ολα ειναι θεμα πολιτικης βουλησης και οποτε και οταν οι κρατουντες κρινουν πως θελουν να ξαναβαλουν ταξη και να αισθανθει ο πολιτης ασφαλεια .... θα γινει σχεδον σε μια μερα. Δεν ειμαι ουτε χουντολαγνος ουτε τιποτα στρατοταβλος ...... αλλα οταν νιοθω ανασφαλεια και οτι κινδυνευω και κινδυνευει η οικογενεια μου γινομαι θυριο ετοιμο να αμυνθει και να επιτεθει σε δικαιους και αδικους και αυτο με στεναχωρει... δε θελω να ζω σε μια ζουγκλα που θα υπαρχει ο νομος του δυνατοτερου.
Οταν λοιπον η πολιτικη ηγεσια θελησει να αποσυρει τον φρουρο κομμωτη παιδι για τα θεληματα της γυναικας του βουλευτη και του Χ δημοσιογραφου και βαλουν ενα φρενο στους διευθαρμενους μπατσους που κανουν τις εισπραξεις απο τα νυχτομαγαζα τοτε θα βρεθουμε με πεζους και εποχουμενους αστυνομικους για περιπολιες ,τροχονομους και θα μαζευτουν οι καγκουριες στους δρομους και το καθημερινο δελτιο πυρπολημενων αυτοκινητων. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...Κατά τα λοιπά , το Ηράκλειο όντως είναι η χειρότερη πόλη της Ελλάδος σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά και νομίζω στατιστικώς είναι πρώτο στα ατυχήματα.Μα το απίστευτο είναι, ότι σε σχέση με την αφρικανική κατάσταση (συγγνώμη Africa) που επικρατεί στους δρόμους εδώ, τα ατυχήματα είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!
Πιτσιρικάς στην Γερμανία περπατούσα από 6 ετών άνετα τα 4 χιλιόμετρα στο σχολείο και σήμερα δεν αφήνω την μεγάλη κόρη μου (11) να περπατήσει το 1 χλμ., αφού ΔΕΝ υπάρχουν πεζοδρόμια!
Για ποδήλατο βέβαια έξω απ' την αυλή ούτε λόγος...(παρ' ότι αρέσει σε όλη την οικογένεια) -
Εγώ έχω εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στο http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=13209200
Είναι η μόνη ελπίδα να γλυτώσουμε από τους ανεγκέφαλους. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγώ έχω εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στο http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=13209200
Είναι η μόνη ελπίδα να γλυτώσουμε από τους ανεγκέφαλους.Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρούμε ή να λυπηθούμε από τέτοιες ειδήσεις...
Ή αν απλά είναι η αναπόφευκτη πρόοδος...
(ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας έχουν προβλέψει κάτι παρόμοιο - πχ download του εγκεφάλου μας σε υλικές δομές, κτλ - και προβλέψεις τους έχουν επαληθευτεί μέχρι τώρα...)
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Youtube VideoΠόσο μαλ....κας μπορεί να είναι κάποιος;
Η πινακίδα φαίνεται;;; -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Youtube VideoΝα εχεις αφησει το αμαξακι σου εκει, και να το βρεις κομματια....
Εχτες αυτοκινητο σχολης οδηγων, με δασκαλο μεσα, ΕΣΦΑΞΕ κοκκινο και πατησα φρενο τελευταια στιγμη
Ο δασκαλος δεν καταλαβε σχεδον τιποτα
Δυστυχως δεν προλαβα να δω ονομα, αλλιως τωρα θα υπηρχε σε ολα τα φορουμ ως αποφυγη -
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Μαλλον οι νεοτεροι δεν εχουν ιδεα τι παει να πει κρατος και μαλιστα κρατος αστυνομοκρατουμενο.... ολα ειναι θεμα πολιτικης βουλησης και οποτε και οταν οι κρατουντες κρινουν πως θελουν να ξαναβαλουν ταξη και να αισθανθει ο πολιτης ασφαλεια .... θα γινει σχεδον σε μια μερα. Δεν ειμαι ουτε χουντολαγνος ουτε τιποτα στρατοταβλος ...... αλλα οταν νιοθω ανασφαλεια και οτι κινδυνευω και κινδυνευει η οικογενεια μου γινομαι θυριο ετοιμο να αμυνθει και να επιτεθει σε δικαιους και αδικους και αυτο με στεναχωρει... δε θελω να ζω σε μια ζουγκλα που θα υπαρχει ο νομος του δυνατοτερου.
Οταν λοιπον η πολιτικη ηγεσια θελησει να αποσυρει τον φρουρο κομμωτη παιδι για τα θεληματα της γυναικας του βουλευτη και του Χ δημοσιογραφου και βαλουν ενα φρενο στους διευθαρμενους μπατσους που κανουν τις εισπραξεις απο τα νυχτομαγαζα τοτε θα βρεθουμε με πεζους και εποχουμενους αστυνομικους για περιπολιες ,τροχονομους και θα μαζευτουν οι καγκουριες στους δρομους και το καθημερινο δελτιο πυρπολημενων αυτοκινητων.+1
-
Ο τυπος με το σκαθαρι την κοπανησε μετα ;
-
Το οτι ηταν λιωμα μας απασχολει καθολου; το οτι στη θεση του παρκαρισμενου θα μπορουσε να ειναι καποιος πεζος; το οτι τετιοι τυποι ζουν αναμεσα μας και απειλουν να μας στειλουν αδιαβαστους ανα πασα στιγμη;
-
Και να μην πούμε για αυτούς που τράβαγαν με την κάμερα αντί να καλέσουν την αστυνομία (ή απλά να τον κατεβάσουν κάτω και να τον 'συνεφέρουν' ).
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]