-
καγκουρας παρεξηγηθηκε
-
Τις πατάτες τις κάνουν όλοι. Οι γέροι όμως λόγω ηλικίας και άνοιας δεν έχουν τα αντανακλαστικά και τις οδηγικές ικανότητες που είχαν πρωτύτερα. Γι'αυτό υπάρχουν οι εξετάσεις των ιατρών για να δουν αν μπορεί η μούμια να οδηγήσει με ασφάλεια. Αν όχι να κάτσει σπίτι της
-
Στοπ και κοκκινα φαναρια, σκεφτειτε οτι δεν υπαρχουν, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να την γλυτωσουμε, ειναι πλεον διακοσμητικα
-
η μουμια
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τις πατάτες τις κάνουν όλοι. Οι γέροι όμως λόγω ηλικίας και άνοιας δεν έχουν τα αντανακλαστικά και τις οδηγικές ικανότητες που είχαν πρωτύτερα. Γι'αυτό υπάρχουν οι εξετάσεις των ιατρών για να δουν αν μπορεί η μούμια να οδηγήσει με ασφάλεια. Αν όχι να κάτσει σπίτι τηςΒασικα οι γεροι, εμαθαν να οδηγουν σε μεγαλη ηλικια, και δεν μπορουν να κατανοησουν τους κανονες κ.ο.κ. το ιδιο ευκολα με ενα παιδι που γεννηθηκε μεσα στα αυτοκινητα
Προσπαθηστε να μαθετε υπολογιστες σε ενα παιδι και σε εναν γερο, ποιος θα μαθει καλυτερα?
Μην αρχισω με παραδειγματα ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ θα γινω κουραστικος, και βαριεμαι και να γραφωΦυσικα ολοι, αν προλαβουμε, θα γινουμε γεροι, αλλα αλλο αν ειναι στο αιμα μας η αυτοκινηση απο τοτε που γεννηθηκαμε, και αλλο αν πρωτη φορα στα 30 μας ειδαμε αυτοκινητα
Για αυτο και οι Ελληνες ειμαστε ΓΤΠΚ οδηγοι, γιατι πολυ απλα ειμαστε 2ης γεννιας οδηγοι, ενω στην Ευρωπη τουλαχιστον 4ης
-
η σωστη οδηγηση ειναι θεμα παιδειας και οχι τι γενιας οδηγοι ειμαστε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
η σωστη οδηγηση ειναι θεμα παιδειας και οχι τι γενιας οδηγοι ειμαστε.Eννοειται οτι θεμα παιδειας, το Α και το Ω, αλλα και το να γεννηθεις μεσα σε ενα καθεστως αυτοκινησης, παιδεια δεν ειναι και αυτο?
Ειναι δυνατον να εξηγησεις σε εναν 80χρονο γιατι πρεπει να βαλει DirectX9 για να τρεξει Crysis Warhead?
Αν πιστευεις οτι μπορεις, καλη τυχη... -
Ο χρήστης After έγραψε:
η σωστη οδηγηση ειναι θεμα παιδειας και οχι τι γενιας οδηγοι ειμαστε.
Eννοειται οτι θεμα παιδειας, το Α και το Ω, αλλα και το να γεννηθεις μεσα σε ενα καθεστως αυτοκινησης, παιδεια δεν ειναι και αυτο?
Ειναι δυνατον να εξηγησεις σε εναν 80χρονο γιατι πρεπει να βαλει DirectX9 για να τρεξει Crysis Warhead?
Αν πιστευεις οτι μπορεις, καλη τυχη...Για την γεννια απο 1930 εως 1950 εκτος απο το γεγονος οτι δεν υπηρχαν στην Ελλαδα πολλα οχηματα και ετσι δεν εζησαν μεσα σε κυκλοφορια οχηματων οπως εμεις, δεν εζησαν σε μεγαλη πολη με πολλα αυτοκινητα, και η αυτοκινητιστικη τους παιδεια ειναι -0.... διοτι νομιζουν οτι ζουν στο χωριο τους οπου ολα επιτρεπονται... και ολα απαγορευονται... μεταξυ δε 1950 1965 οσοι ηταν ψαγμενοι περι το αυτοκινητο, πηραν μυρωδια λιγο απο παιδεια κυκλοφοριακη.... Μετα απο αυτα τα χρονια οτι εμαθε καποιος απο την οικογενεια του.... και απο την υπολοιπη κυκλοφοριακη κατασταση.... βγαζει αποθημενα..... Στα σχολεια δυστυχως ακομα τιποτα σε μεγαλη κλιμακα για να επηρεασει την πλειονωτητα του πληθυσμου....
-
εγω θυμαμαι σε αρθρο του Κωστα Καβαθα που ελεγε οτι παλιοτερα οι οδηγοι ηταν λιγοτεροι και καλυτεροι.
-
εγω θυμαμαι σε αρθρο του Κωστα Καβαθα που ελεγε οτι παλιοτερα οι οδηγοι ηταν λιγοτεροι και καλυτεροι.Τα πάντα ήτανε καλύτερα παλιά
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
εγω θυμαμαι σε αρθρο του Κωστα Καβαθα που ελεγε οτι παλιοτερα οι οδηγοι ηταν λιγοτεροι και καλυτεροι.
Τα πάντα ήτανε καλύτερα παλιά
Λιγωτεροι οδηγοι.... λιγωτερα μαιμουδιασμενα διπλωματα....... αυτοκινητα με λιγωτερες δυνατοτητες, πιο ανασφαλη οχηματα γενικως, εκτος απο τα 'ψαγμενα', δρομοι απαραδεκτοι, και γενικα λιγωτερος εκνευρισμος κατα την οδηγηση...... ευκολωτερος ο ελεγχος απο την τροχαια... και επιβολη προστιμων.....
-
Ως μεγαλύτερο ΕΠΙΣΗΜΟ ΖΩΟ (ναι, με κεφαλαία) θα αναφέρω τον διοικητή Τροχαίας Ηρακλείου (όπως και τον συνάδελφό του στον Αγ. Νικόλαο, αλλά για άλλο λόγο αυτός).
Μα είναι δυνατόν η ΤΕΤΑΡΤΗ μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας να ΜΗΝ έχει τροχαία στους δρόμους;;;
Μιλάμε ότι με φίλους που το συζητάμε έχουμε να δούμε 'όργανο' στους δρόμους κάτι χρόνια!!!Εξ ου και το ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ **τριτοκοσμικό **χάος που επικρατεί στους δρόμους της πόλης...
- Ακράνωτοι δίτροχοι,
- Παρκαρισμένα οχήματα που εμποδίζουν τους πάντες (πεζούς και τροχοφόρα),
- Μονόδρομοι που υπάρχουν ΜΟΝΟ ως σήμα,
- Νερά στους δρόμους ΠΑΝΤΟΥ (εκτός του ότι κινδυνεύεις με το δίτροχο, όταν αυτά εμφανίζονται ξαφνικά σε στροφή, φοράς εσύ το άσπρο σου πουκάμισο να πας στον πελάτη και το μπροστινό αμάξι σε 'ψεκάζει' με τα βρωμόνερα, όση απόσταση και να' χεις),
- Μηχανάκια ΧΩΡΙΣ φωτισμό την νύχτα (μόλις χτες κόντευα να σουβλίσω ένα τέτοιο ανεγκέφαλο ζώο, όταν πήγα να βγω από στενό και αυτός πέρασε με τα χίλια ΧΩΡΙΣ φώτα και ΧΩΡΙΣ να φαίνεται!),
- Καμία μα ΚΑΜΙΑ ευγενείς άμιλλα μεταξύ των οδηγών....επικρατεί το πνεύμα του δυνατότερου,
*Πεζοί που μάλλον πάσχουν από μαζική αχρωματοψία, αφού περνούν ως καμικάζι τον δρόμο ασχέτως το τι χρώμα και να δείχνει το φανάρι, ή περνούν απ' όποιο σημείο τους κατέβει ΧΩΡΙΣ να υπολογίζουν τα τροχοφόρα, - Κτλ., κτλ. (η λίστα απλά δεν έχει τελειωμό!)
Κάποιοι έχετε ποστάρει βίντεο με τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους της Ινδίας...
Έ κάτι τέτοιο λοιπόν ζούμε και μεις εδώ καθημερινά στο 'Ευρωπαϊκό' ΗράκλειοΚαι φυσικά πως να μην τα κάνουν πεζοί και οδηγοί αφού ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ από τους άντρες του κυρ. διοικητά στους δρόμους (μόνο άμα λάχει να κάνουν καμιά είσπραξη θα λάβουν εντολή να ξεμυτίσουν).
Ευχαριστούμε κ. διοικητά της Τροχαίας Ηρακλείου για την κατάντια που φέρατε με την απραξία σας στην πόλης μας
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα πάντα ήτανε καλύτερα παλιά
Ax, εκείνες οι ωραίες εποχές πριν την πενικιλίνη, την αποστείρωση, τα εμβόλια, που όλος ο κόσμος πέθαινε ευτυχισμένος 20 χρόνια νωρίτερα απ' ότι τώρα... Τι μου θύμησες...
@webfox: Μήπως για την ανυπαρξία της τροχαίας φταίτε κι εσείς οι Κρητικοί; Γιατί δε θέλω να φανταστώ τι έχει να γίνει αν ένας τροχαίος σταματήσει έναν Κρητίκαρο για αλκοτέστ πχ... Δεν είναι δικαιολογία για ένα πολιτισμένο κράτος αυτό, ούτε είναι έτσι οι περισσότεροι (εννοείται!), αλλά ίσως είναι και αυτός ο λόγος στην Μπανανία που ζούμε...
-
Εγώ δεν κατάλαβα πού έγκειται η διαφορά αυτού που περιγράφει ο webfox με τη κατάσταση στην υπόλοιπη Ελλάδα...
-
Και εγώ την ίδια απορία έχω.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και εγώ την ίδια απορία έχω.+10... μόνο τα 'νερά' που αναφέρει ο φίλος δεν συναντάω κάθε μέρα στον Πειραιά και στις διαδρομές μου (αλλά σίγουρα σε στενάκια και γειτωνιές θα υπάρχουν και αυτά!)... κατά τα άλλα... μια 'κλασική' Ελληνική πόλη μου κάνει το Ηράκλειο...
-
εγω θυμαμαι σε αρθρο του Κωστα Καβαθα που ελεγε οτι παλιοτερα οι οδηγοι ηταν λιγοτεροι και καλυτεροι.Και απο ποτε ο Κ.Καβαθας ειναι αυθεντια;;;
Εχει πει κ αλλα πραγματα τα οποια τα χει αναθεωρησει....Εγώ δεν κατάλαβα πού έγκειται η διαφορά αυτού που περιγράφει ο webfox με τη κατάσταση στην υπόλοιπη Ελλάδα...
....ομοιως
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
@webfox: Μήπως για την ανυπαρξία της τροχαίας φταίτε κι εσείς οι Κρητικοί; Γιατί δε θέλω να φανταστώ τι έχει να γίνει αν ένας τροχαίος σταματήσει έναν Κρητίκαρο για αλκοτέστ πχ... Δεν είναι δικαιολογία για ένα πολιτισμένο κράτος αυτό, ούτε είναι έτσι οι περισσότεροι (εννοείται!), αλλά ίσως είναι και αυτός ο λόγος στην Μπανανία που ζούμε...Μα φίλε markvag μιλάμε για μια 'σύγχρονη' πόλη με 250.000+ κατοίκους που έχει αφεθεί πλήρως στο έλεός της...
Η Τροχαία είναι απλά ΑΦΑΝΤΗ ότι ώρα, ή όποια εποχή του χρόνου και να περάσεις...Τα βρίσκει και τα κάνει ο κόσμος (αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ να βάλει καμιά τάξη)...γιατί π.χ. να κυκλοφορεί ο παπάκιας καλοκαιριάτικα με κράνος στην πόλη αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος;;;
Κι αν η 'υπερήφανη' Τροχαία μετά του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ διοικητή της φοβάται να κάνει έλεγχο σε τυχών 'μάγκες', να πάνε να πουλάνε μανταρίνια στην λαϊκή, γιατί ΔΕΝ κάνουν τότε για την δουλειά για την οποία τους πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!
Να μας φέρουν τότε καμιά 20αριά τροχαίους από την Γερμανία να δεις για πότε θα ηρεμήσουν τα 'μαγκάκια' με τα μαύρα πουκάμισσα και τα καγκουρεμένα 4x4!
Δηλ. είναι πιο μάγκες οι πετσαράδες βουνήσιοι από τους π.χ. μπράβους του Sankt Pauli στο Αμβούργο (ξέρουν οι γνώστες ); Οπλοφορούνε κι αυτοί αλλά σε ελέγχους της τροχαίας δεν θα τολμούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα....γιατί άραγε;;;Εγώ δεν κατάλαβα πού έγκειται η διαφορά αυτού που περιγράφει ο webfox με τη κατάσταση στην υπόλοιπη Ελλάδα...
Βρε Ζώρζη κατέχω ότι σε όλη την Ελλάδα τα πράγματα είναι παραπλήσια, αλλά μα τον θεό τα πράγματα εδώ έχουν Ξ-Ε-Φ-Υ-Γ-Ε-Ι...
Όποτε είμαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον βλέπω κάποιον Τροχαίο ή κάποιον Ζητά...εδώ αμά ρωτήσεις πότε είδαν τελευταία φορά Τροχονόμο στους δρόμους θα σου πει '...ΔΕΝ θυμάμαι...'!Κοίτα βρε παιδάκι μου που θα παρακαλάμε τώρα να βλέπουμε τα αχώνευτα στρουμφάκια γύρω μας...
Και το **χειρότερο **είναι ότι αρχίζω να ακούγομαι σαν τον σχωρεμένο πατέρα μου ή την μάνα μου... γμτ. -
Ένα ζώο σήμερα το απόγευμα κατέσφαξε ένα STOP στην Κηφισιά με 50 Km/hr. Δεν ξέρω πως τον απέφυγα. Δεν ξέρω γιατί ζω ακόμη. Δεν ξέρω καν τι είδους ελιγμό έκανα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ζωντανός. Δεν έχω το κουράγιο ούτε να γράψω. Σ' ευχαριστώ Παναγία μου.
PS: Οδηγώ σερί από το 1987, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέτοιο πράγμα δεν μου έχει τύχει ξανά. Ευχαριστώ που ζω. Αν βρω το κουράγιο αύριο θα γράψω λεπτομέρειες. Τώρα νοιώθω σαν να δούλευα οικοδομή 36 συνεχόμενες ώρες.
-
Ο χρήστης glenn077 έγραψε:
Ένα ζώο σήμερα το απόγευμα κατέσφαξε ένα STOP στην Κηφισιά με 50 Km/hr. Δεν ξέρω πως τον απέφυγα. Δεν ξέρω γιατί ζω ακόμη. Δεν ξέρω καν τι είδους ελιγμό έκανα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ζωντανός. Δεν έχω το κουράγιο ούτε να γράψω. Σ' ευχαριστώ Παναγία μου.PS: Οδηγώ σερί από το 1987, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέτοιο πράγμα δεν μου έχει τύχει ξανά. Ευχαριστώ που ζω. Αν βρω το κουράγιο αύριο θα γράψω λεπτομέρειες. Τώρα νοιώθω σαν να δούλευα οικοδομή 36 συνεχόμενες ώρες.
Welcome to the club
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]