-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χθες βραδυ καποιος με Καγιεν θεωρησε οτι μπορει να βγει απο το Αϊλαντ και να παει προς αθηνα, κοβοντας την κυκλοφωρια.
Περιπολικο μπροστα μου και το Καγιεν να μην μπορει να στριψει, γιατι στα χωματα ειχε παρκαρισμενα που επιαναν την μιση δεξια λωριδα και την υπολοιπη την επιαναν τα ταξι που εφτιαξαν πιατσα εκει.
Καβαλαω κορνα και την εχω πατημενη για παραπανω απο 1 λεπτο.
Καινουρια ειναι, να μην την στρωσω;;;
Περναει με τα πολλα το Καγιεν και το περιπολικο αναβει φαρο.
Λεω εδω ειμαστε, θα τον ξηλωσει για διπλη διαχωριστικη.....
Παπαρια....
Ο συνοδηγος μου κανει νοημα να κανω δεξια.
Σταματαω.
Βγαινουν τσαμπουκαλεμενοι και ερχονται προς το μερος μου.-Και ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα μου κορναρεις;
Κανονικα θα λεγα οτι κορναρα στο Καγιεν... Αλλα τα πηρα, ειχα και κεφια, οποτε....
-Δυσαρεστημενος πελατης. Ειδα οτι δεν κανετε σωστα την δουλεια σας και ειπα να εκφρασω τα παραπωνα μου.*κατι ελεγε, ελεγε κ ελεγε, που δεν θυμαμαι κατα λεξη -ειχα γενεθλια χθες, εχω καλυτερα πραγματα να θυμαμαι- η ουσια ειναι οτι θα με ξηλωνε για διαταραξη κοινης ησυχιας και επικινδυνη οδιγηση ανευ συναισης και προσοχης. *
Α... εκτος απο αχρηστος εισαι και επιλεκτικα τυφλος.... Ουτε τα παρανομα στεθμευμενα βλεπεις, ουτε την πιατσα ταξι βλεπεις στην δεξια λωριδα ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΝΙΟΥ, ουτε τους παρανομα τοποθετιμενους κονους βλεπεις, ουτε καν την διπλη διαχωριστικη, που εγραψε στ αρ....ια του ο τυπος με το Καγιεν κ εκανε αναστροφη επι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΝΙΟΥ ειδες.
-Συνεχησε και θα σε παω στον εισαγγελεα για εξυβρηση αστυνομικου, αντισταση κατα της αρχης (και κατι αλλα)
Βγαζω κινητο, παω μπροστα στο περιπολικο την ωρα που ξεκιναει να γραψει την κλιση.
Σταματαω για λιγο και παω στο πορτ μπαγκαζ.
Βγαζω την Νικον παιρνω θεση και τον καδραρο με φωντο ενα τα παρκαρισμενα, τα ταξι, τους κωνους και Merc ML καθετα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ....
-Χαμογελα! Αυριο θα σε παω σε κωλα Α4 με κορνιζα, στον διοικητη σου και θα του πω να δει το μεσημεριανω δελτιο ειδησεων του ΣΤΑΡ....Κατι ειπε, μπηκε στο περιπολικο κ εφυγε....
Δεν εκατσε να βγαλουμε μια αναμνηστικηΕισαι ο ηρωας μου! Ειλικρινα σε ευχαριστω! Θα φτιαξω group στο Facebook 'I love Wagner669'! Μπραβο παντως που μπορεσες και διατηρησες μια σχετικη ψυχραιμια και δεν εχασες τον ελεγχο με τον τσοπανο που σου λαχε...!
Φιλικη συμβουλη: Να τους αποκαλεις 'κυριε οργανο'! Τους κανει εξω φρενων!
Κι επισης αν δεις οτι ειναι λιγο παλιος κι εχει κανενα γαλονι, κανενα αστρο κτλ αποκαλεσε τον 'Κυριε αστυφυλακα'! Θα δεις να αναψοκοκκινιζει αν και το αυτοφωρο μετα δεν ειναι και τοσο αμφιβολο αλλα αξιζει να δεις την φατσα τους! -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
+1 κι'από μένα στον wagner. Απαράδεκτη η συμπεριφορά ( η απραξία) των οργάνων που σε εκνευρίζει ακόμα περισσότερο αν σ' έχουν γράψει κάποτε για κάτι ασήμαντο.Υ.Γ. Όπλο η φωτογραφική πάντως .
I shoot people in my free time....
Wagner, μπύρες πότε θα σε κεράσουμε;;;
Με τους αδερφους Aserf πηγαμε για μπηρες καποια στιγμη....
Οποτε... Μπορουμε να το κανονισουμε! Guinness ή Warsteiner να χει και ειμαι μεσα!!!Λιγα πραγματα με εκνευριζουν οσο η παρατεταμενη κορνα
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.Το ξερω....
Αλλα το θεωρω σαν επιβεβαιωση της μαλ....ιας που εκανε καποιος.
Αυτος ειναι.... Θαυμαστε τον!!!Γενικοτερα....
Εχω υποψιες οτι καποιος απο το Island τα ακουμπαει γερα σε καποιον απο το αρμοδιο Α.Τ. ή απλα ο τυπος εχει τον Θεο μπαρμπα.
Δεν μπορω να καταλαβω, πως οσοι περιπολουν στην ευρυτερη περιοχη των Λιμανακιων να ξηλωνουν με το παραμικρο ΟΛΟΥΣ, εκτος απο τους πελατες του Island....
Εγω μια φορα εκανα αναστροφη στα Λιμανακια και ενω δεν υπηρχε ψυχη, γιατι ηταν χαραματα, με ειδε κριμενο περιπολικο και μου πηρε τις πινακιδες για 3 μηνες.... (150ευΧ3 και τις ειχα 3 μερες μετα)
Πως στο καλο κανουν ενα καρο μαλ...ιες λιγο πριν και λιγο μετα το Island και δεν δινει κανενας σημασια;;; -
Καθώς γυρνούσα σπίτι μου, στον κεντρικό (μονόδρομος) βλέπω αμάξι (μάλλον λάνσια) να τον έχει πάρει ανάποδα, και με ταχύτητα. Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει αρκετά μεγάλο πλάτος και τα αμάξια κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, έχει τύχει να είμαι και με 60 στην ελαφριά στροφή απ' όπου ξεπρόβαλε το ζώο.
Με το που το βλέπω, ετοιμάζομαι να βγω στο δρόμο και να αρχίσω τις φωνές (μιλάμε αν έρχοταν αμάξι τη στιγμή που έμπαινε ανάποδα στη στροφή, είχαμε στάνταρ νεκρό) τσααααακ 'ίου, ίου ίου, α α, ίου' το ξαρά απο πίσω.. Το ζώο που οδηγούσε (γκόμενα ) δεν σταμάταγε, πήγε 2 στενά πιο κάτω για να κάνει δεξιά. Όταν σταμάτησαν, άκουσα τον οδηγό του περιπολικού να λέει 'δεν είμαστε καλά..'.
Πρώτη φορά έχω πετύχει να φτάνει τόσο ψηλά, συμβαίνει μία-δυό φορές το μήνα, για κάποιον ηλίθιο λόγο μπερδεύονται απο τα πολλά απαγορευτικά και μπαίνουν μέσα.. (ίσως είναι ζυγά, 2 αρνήσεις μία κατάφαση ).
Ελπίζω να την έσκισε την ηλίθια, θα μπορούσε να σκοτώσει κόσμο. -
Αλέξανδρε, μπράβο κι από μένα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.Ναι, δεν οδηγούμε Diesel!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.
Ναι, δεν οδηγούμε Diesel!
-
Wagner, μπύρες πότε θα σε κεράσουμε;;;
Με τους αδερφους Aserf πηγαμε για μπηρες καποια στιγμη....
Οποτε... Μπορουμε να το κανονισουμε! Guinness ή Warsteiner να χει και ειμαι μεσα!!!Τα αδέλφια aserf είναι μέσα για όποτε ξανακανονιστεί
Γενικοτερα....
Εχω υποψιες οτι καποιος απο το Island τα ακουμπαει γερα σε καποιον απο το αρμοδιο Α.Τ. ή απλα ο τυπος εχει τον Θεο μπαρμπα.
Δεν μπορω να καταλαβω, πως οσοι περιπολουν στην ευρυτερη περιοχη των Λιμανακιων να ξηλωνουν με το παραμικρο ΟΛΟΥΣ, εκτος απο τους πελατες του Island....
Εγω μια φορα εκανα αναστροφη στα Λιμανακια και ενω δεν υπηρχε ψυχη, γιατι ηταν χαραματα, με ειδε κριμενο περιπολικο και μου πηρε τις πινακιδες για 3 μηνες.... (150ευΧ3 και τις ειχα 3 μερες μετα)
Πως στο καλο κανουν ενα καρο μαλ...ιες λιγο πριν και λιγο μετα το Island και δεν δινει κανενας σημασια;;;Τουλάχιστον μία φορά έχουν πράξει τα δέοντα με τους θαμώνες του 'Νησιού': viewtopic.php?p=1583756#p1583756
-
Χθες βραδυ καποιος με Καγιεν θεωρησε οτι μπορει να βγει απο το Αϊλαντ και να παει προς αθηνα, κοβοντας την κυκλοφωρια.
Περιπολικο μπροστα μου και το Καγιεν να μην μπορει να στριψει, γιατι στα χωματα ειχε παρκαρισμενα που επιαναν την μιση δεξια λωριδα και την υπολοιπη την επιαναν τα ταξι που εφτιαξαν πιατσα εκει.
Παπαρια....
Σταματαω.
Βγαινουν τσαμπουκαλεμενοι και ερχονται προς το μερος μου.-Και ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα μου κορναρεις;
Κανονικα θα λεγα οτι κορναρα στο Καγιεν... Αλλα τα πηρα, ειχα και κεφια, οποτε....
-Δυσαρεστημενος πελατης. Ειδα οτι δεν κανετε σωστα την δουλεια σας και ειπα να εκφρασω τα παραπωνα μου.*κατι ελεγε, ελεγε κ ελεγε, που δεν θυμαμαι κατα λεξη -ειχα γενεθλια χθες, εχω καλυτερα πραγματα να θυμαμαι- η ουσια ειναι οτι θα με ξηλωνε για διαταραξη κοινης ησυχιας και επικινδυνη οδιγηση ανευ συναισης και προσοχης. *
Α... εκτος απο αχρηστος εισαι και επιλεκτικα τυφλος.... Ουτε τα παρανομα στεθμευμενα βλεπεις, ουτε την πιατσα ταξι βλεπεις στην δεξια λωριδα ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΝΙΟΥ, ουτε τους παρανομα τοποθετιμενους κονους βλεπεις, ουτε καν την διπλη διαχωριστικη, που εγραψε στ αρ....ια του ο τυπος με το Καγιεν κ εκανε αναστροφη επι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΝΙΟΥ ειδες.
-Συνεχησε και θα σε παω στον εισαγγελεα για εξυβρηση αστυνομικου, αντισταση κατα της αρχης (και κατι αλλα)
Βγαζω κινητο, παω μπροστα στο περιπολικο την ωρα που ξεκιναει να γραψει την κλιση.
Βγαζω την Νικον παιρνω θεση και τον καδραρο με φωντο ενα τα παρκαρισμενα, τα ταξι, τους κωνους και Merc ML καθετα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ....
-Χαμογελα! Αυριο θα σε παω σε κωλα Α4 με κορνιζα, στον διοικητη σου και θα του πω να δει το μεσημεριανω δελτιο ειδησεων του ΣΤΑΡ....Κατι ειπε, μπηκε στο περιπολικο κ εφυγε....
Δεν εκατσε να βγαλουμε μια αναμνηστικηΗ μίζα να πέφτει από τον επιχειρηματία και άγιος ο Θεός...
Πιο πάνω στο πέταλο ξέρουν να κάνουν ότι κάνουν...400 μέτρα πιο κάτω,ως δια μαγείας,δε βλέπουν καμία παρανομία... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λιγα πραγματα με εκνευριζουν οσο η παρατεταμενη κορνα
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.Κι εμενα με εκνευριζει η πολιτισμενη αντιμετωπιση των αγροικων
αποψεις
Δεν γινεται να αντιμετωπισεις γιδια με κυριλικια , θα πεσουν να σε φανε.... -
Περιπολικο μπροστα μου και το Καγιεν να μην μπορει να στριψει, γιατι στα χωματα ειχε παρκαρισμενα που επιαναν την μιση δεξια λωριδα και την υπολοιπη την επιαναν τα ταξι που εφτιαξαν πιατσα εκει......
Κατι ειπε, μπηκε στο περιπολικο κ εφυγε....
Δεν εκατσε να βγαλουμε μια αναμνηστικηΜπράβο σου!
και πολύ πετυχημένο και το τελευταίο σχόλιο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λιγα πραγματα με εκνευριζουν οσο η παρατεταμενη κορνα
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.κι εμένα με ενοχλεί φίλε tiger, αλλά πραγματικά όταν ο άλλος είναι ΖΩΟ (γιατί το μόνο που κοιτάζει είναι να καλύψει τις δικές του ανάγκες χωρίς να κάνει μία σκέψη πέρα από αυτό), είναι (κάποιες φορές) ο μόνος τρόπος για να του ανταποδώσεις κάπως τον εκνευρισμό που σου προκαλεί ο στ@ρχιδισμός του.
Και να στο θέσω αλλιώς:
οι αστυνομικοί δεν είναι για να μας τραβάνε το αφτί κάθε φορά που κάνουμε κάποια παρανομία (γιατί απλά μας βολεύει).Δεν μπορούν να είναι και παντού.Είναι πρακτικώς αδύνατο.Το θέμα είναι να μάθουμε να σκεφτόμαστε και λίγο μόνοι μας.
Αν εσύ-εγώ-ο άλλος δεν δείξουμε στον άλλο (έστω) την δυσαρέσκειά μας, τον εκνευρισμό μας και ότι έκανε χοντρή μ@λ@κί@, τότε αυτός στάνταρ θα το ξανακάνει.
ΑΝ κάθε φορά που περνούσε κάθετα, τον μουτζώνανε και του κορνάρανε όλοι στο δρόμο, κάποια στιγμή θα σταματούσε να το κάνει.
Το ίδιο και με τους κατασκηνωτές της αριστερής λωρίδας οι οποίοι είναι υπεράνω όλων και δεν αλλάζουν λωρίδα εκτός κι αν αυτή πέφτει στο γκρεμό ή απλώς επειδή θέλουν να βγουν από την εθνική οδό.
ΑΝ ο κάθε ένας που ερχόταν από πίσω και του έκανε φώτα και δεν έκανε δεξιά (ενώ είχε χώρο) και τον άρχιζε στις κόρνες-φώτα-χειρονομίες, κάποια στιγμή θα καταλάβαινε ότι ενοχλεί και ΔΕ θα καθόταν τέρμα αριστερά.
ΑΝ τον αφηνει ο καθένας και τον προσπεράμε όλοι από δεξιά, τότε κι αυτός βολεύεται και δε δίνει σημασία, αφού όπως είπαμε, είναι ζώο και δεν μπορεί να κάνει καμία σκέψη πέρα από τις ανάγκες του κι αφού δεν μπορεί, τουλάχιστον ας τον αναγκάσουμε τουλάχιστον οι άλλοι να κάνει αυτή την παραπάνω σκέψη.
ΑΝ όλοι μας κλείναμε στεγνά όλα τα μηχανάκια που πάνε ανάποδα στα στενάκια, τότε θα σταματούσαν να το κάνουν.Τώρα πατάνε πάνω στην ανοχή μας (έλα μωρέ...χωράς κι εσύ!πώς κάνεις έτσι?) και έχει αρχίσει να γίνεται φυσιολογικό για τις μηχανές να πάνε ανάποδα από το να πάμε από το επόμενο στενό νόμιμα (το οποίο σαν χρόνος δεν είναι πάνω από ένα λεπτό, απλά ορισμένοι βαριούνται πραγματικά πολύ στη ζωή τους ).Δε λέω...κάποιες φορές το λέω κι εγώ στον εαυτό μου:δεν μπορώ να μάθω όλους (αυτούς) τους άλλους να οδηγούν σωστά.Και χαλάω τη ζαχαρένια μου και το αμάξι μου χαλάω (κορνάω, παίζω φώτα) και αποτέλεσμα δε βγαίνει τις περισσότερες φορές.
Ορισμένες φορές όμως δεν μπορείς να συγχωρέσεις το γεγονός ότι ακόμα και αστυνομικός που πληρώνεται για να κάνει αυτό που (πες το κι έτσι) κάνω εγώ, κάνοντάς το μάλιστα με πιο σωστό τρόπο, ΔΕΝ ασχολείται και το παίζει υπεράνω.Ορισμένες φορές γίνομαι κι εγω Wagner669 ή kacey, απλά δεν κάθομαι να τα γράψω εδώ γιατί απλώς θα με θεωρήσετε ζώο, ενώ ουσιαστικά μία αλυσίδα πράξεων των 'άλλων' είναι που με εξωθούν στα 'άκρα' και ασχολούμαι με τα ζώα.
-
ποσο μπουρτζος,ποζερας πρεπει να εισαι για να πηγαινεις με το φουσκωτο σου σε παραλια της αθηνας,που φτανεις κανονικα (και πιο γρηγορα) με το αυτοκινητο, και μαλιστα να ριχνεις αγκυρα 20μ απο την παραλια?
η αθηνων-σουνιου ειναι πιο επικινδυνη και απο το grand theft τα καλοκαιρινα μεσημερια.
πολλα μπλοκα για αλκοτεστ χθες στην παραλιακη.μπραβο! αρκει να εχουν συνεχεια...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ποσο μπουρτζος,ποζερας πρεπει να εισαι για να πηγαινεις με το φουσκωτο σου σε παραλια της αθηνας,που φτανεις κανονικα (και πιο γρηγορα) με το αυτοκινητο, και μαλιστα να ριχνεις αγκυρα 20μ απο την παραλια?η αθηνων-σουνιου ειναι πιο επικινδυνη και απο το grand theft τα καλοκαιρινα μεσημερια.
πολλα μπλοκα για αλκοτεστ χθες στην παραλιακη.μπραβο! αρκει να εχουν συνεχεια...
Που ειχε;;;;
Στο Ασκληπιειίο Βουλας, δεν ειδα τιποτα -
Αθηνα-πατρα σημερα...Ζωο το κτελ που το κοψε αριστερα μεσα σε καποια απο τις σηραγγες και πολυ που χεστηκε ποιος ηταν διπλα του..Ζωο και μια μαλακισμενη με yaris που ενω τη προσπερναγα στη κορινθου-πατρων το παταγε οσο πηγαινε , οταν μπηκα μπροστα της και πλακωθηκα στα φρενα ελπιζω να καταλαβε...
-
Παπαρια....
Σταματαω.
Δεν εκατσε να βγαλουμε μια αναμνηστικηΈνα ΕΥΓΕ και από μένα !
Άσχετο:
Μου κάνει εντύπωση πως αλλάζει η συμπεριφορά των μπάτσων (τέτοιοι αστυνομικοί για μένα είναι ο ορισμός του μπάτσου) όταν βλέπουν δικηγόρο ... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ζωο και μια μαλακισμενη με yaris που ενω τη προσπερναγα στη κορινθου-πατρων το παταγε οσο πηγαινε , οταν μπηκα μπροστα της και πλακωθηκα στα φρενα ελπιζω να καταλαβε...Μπαα. Πιο αποτελεσματικό θα ήταν να πέρναγες μπροστά της, να πήγαινες σαν κοτόπουλο και όταν πήγαινε να σε προσπεράσει να γκάζωνες.
Μου κόρναρε κιόλας να κάνω στην άκρη:
Επίσης: στα διόδια της Ελευσίνας προς Αθήνα, είχε σταματήσει το παραπάνω πούλμαν με αλάρμ στη λέα. Μπροστά ένα όχημα της ΕΟ με τα μεγάλα βέλη. Μπαίνει ένας από πίσω μου δεξιά μου, στη λέα δλδ αφού ήμουν δεξιά εγώ. Βλέπω το πούλμαν, βλέπω ότι είναι γκαζομένος, μυρίζω μλκία.
Ε όταν είδε το πούλμαν φυσικά δεν φρέναρε αλλά πήγε να μου κάνει σφήνα. Φρένα, κόρνα σε λειτουργία, αλάρμ γιατί είχα δει και ότι ο πίσω ήταν παπάρας και δεν κρατούσε αποστάσεις... Φυσικά, πάλι, θα πιστεύει ότι τον έκλεισα κιόλας... Το άφησα να φύγει μπροστά μου.
Και καπάκι μετά το σκηνικό αυτό πετάγεται και ένας Ζητάς και άρχισε να τρέχει. Εκεί που λέω θα άκουσε τις κόρνες θα πάει να τον τσιμπήσει, @@...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Και καπάκι μετά το σκηνικό αυτό πετάγεται και ένας Ζητάς και άρχισε να τρέχει. Εκεί που λέω θα άκουσε τις κόρνες θα πάει να τον τσιμπήσει, @@...
έπεσε αυτόγραφο ή δεν είδες την εξέλιξη?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
έπεσε αυτόγραφο ή δεν είδες την εξέλιξη?
π@π@ρια.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Άσχετο:
Μου κάνει εντύπωση πως αλλάζει η συμπεριφορά των μπάτσων (τέτοιοι αστυνομικοί για μένα είναι ο ορισμός του μπάτσου) όταν βλέπουν δικηγόρο ...'The newspapers scream that lawyers have become a public menace. The police are incensed.
'Lawyers used to be a very gentle people,' says superintendent Sohail Sukhera of Lahore police force. 'They were polite and educated. But the last couple of years have converted them into an absolutely different commodity.'
He says that, in the last month, there have been 18 cases of assaults carried out by lawyers in Lahore alone.
'In one case, lawyers broke the leg of a police inspector. Others have had their skulls exposed when lawyers have hit them on the head with stones or chair legs. It's really uncalled for. ' -
ποσο μπουρτζος,ποζερας πρεπει να εισαι για να πηγαινεις με το φουσκωτο σου σε παραλια της αθηνας,που φτανεις κανονικα (και πιο γρηγορα) με το αυτοκινητο, και μαλιστα να ριχνεις αγκυρα 20μ απο την παραλια?
η αθηνων-σουνιου ειναι πιο επικινδυνη και απο το grand theft τα καλοκαιρινα μεσημερια.
Που ειχε;;;;
Στο Ασκληπιειίο Βουλας, δεν ειδα τιποταστον αλιμο και στην αρχη της αμφιθεας
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]