-
http://www.break.com/index/car-crashes- ... woman.html
Ζωο εξωτερικου........
-
'Boobies take everything bad away'
(Recommended for You, κάτι ξέρουν μάλλον ) -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
http://www.break.com/index/car-crashes-into-polish-woman.htmlΖωο εξωτερικου........
Τράκαρε με το άλλο αυτοκίνητο πιό κάτω? Μαστουρωμένος οδηγός? Η κοπέλα στη διάβαση πάντως πολύ φάρδος
-
στην Κρήτη κατέβηκα ενημερωμένος γνωρίζοντας ότι οδηγούν όπως να ναι και γι'αυτό πρόσεχα και δε μου χαλούσαν τη μέρα τα ερίφια
να σημειώσω ότι ήταν αρκετοί αυτοί που στην νεόστρωτη Ε.Ο. ήταν κολλημένοι στην λωρίδα αντί να κάνουν λίγο δεξιά στο έρεισμα. anyway..
τραγικό επίσης το πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου την Τετάρτη επί της εθνικής Χανίων - Ρεθύμνου. δεν το γνώριζα και χάσαμε τουλ. κανά μισάωρο εκεί. ευτυχώς προλάβαμε το δείπνο στο ξενοδοχείο
-
Τουριστικό λεωφορείο έχασε τις βαλίτσες του (μάλλον άνοιξε η πλευρική κάτω πόρτα) ΕΠΑΝΩ στις στροφές μετά την Παντάνασσα (προς Λυγαριά)
Ο δρόμος ΤΙΓΚΑ στην βαλίτσα σε σημείο ΧΩΡΙΣ ορατότητα και σε στροφιλίκια που πολλοί (δυστυχώς) γουστάρουν να γκαζώνουν...
Κυριακή ήταν, οπότε εκτός από πολύ κίνηση από αμάξια, είχε και πολλές ομάδες από παρέες μηχανών, που φυσικά γουστάρουν να απολαμβάνουν στροφιλίκια.
Στον δρόμο τους έκανα σινιάλο σαν τρελός με τα φώτα, ελπίζοντας να 'μαζευτούν ' λιγάκι από πλευράς ταχύτητας...
Ελπίζω να πήγαν όλα καλά μέχρι να εξαφανιστούν οι βαλίτσες (εκείνη την στιγμή τις μάζευαν, αλλά επειδή η στροφή ήταν τυφλή μου συκώθηκε η τρίχα κάγκελο με την σκέψη του τι μπορεί να συμβεί).Και μετά ακούμε κάτι 'μηχανόβιους' (συνήθως Ducatisti) ότι εν έτη 2009 το ABS στην μηχανή είναι μαλθακότητα...
Να χαίρεστε τις αρχαιολογίες σας!!! -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Και μετά ακούμε κάτι 'μηχανόβιους' (συνήθως Ducatisti) ότι εν έτη 2009 το ABS στην μηχανή είναι μαλθακότητα...
Να χαίρεστε τις αρχαιολογίες σας!!!Ασ΄τους να λενε
Δεν προκειται να καταλαβουν ποτε οτι αλλο δρομος και αλλο πιστα, δεν μπορουν οι μοτοσυκλετες να ειναι το ιδιο
Οι περισσοτεροι εχουν πεσει απο φρεναρισμα μπροστινου, και ακομα επιμενουν οτι δεν ειναι καλο το abs στις μοτοσυκλετεςΥ.Γ. Αγαπητοι αυτοκινητιστες, μολις παρακολουθησατε ενα κραξιμο αναμεσα σε εμας τους μοτοσυκλετιστες, ετσι για να μην νομιζετε οτι αγαπιομαστε ολοι μεταξυ μας
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Τουριστικό λεωφορείο έχασε τις βαλίτσες του
WTF?????
Πρωτοτυπησαμε και στον τομεα απωλειας αποσκευων!!!
Οτν σε ολο το κοσμο, μονο οι αεροπορικες εταιρειες χανουν τις βαλιτσες, στην Ελλαδα παμε ενα βημα μπροστα!
Χαστε τις βαλιτσες σας ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΕΛ!Και μετά ακούμε κάτι 'μηχανόβιους' (συνήθως Ducatisti) ότι εν έτη 2009 το ABS στην μηχανή είναι μαλθακότητα...
Να χαίρεστε τις αρχαιολογίες σας!!!Ειναι Ιταλικες, οποτε το ABS ειναι αχρηστο βαρος, καθως ως ηλεκτρονικη-υδραυλικη μοναδα, σιγα μη δουλευει!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Οι περισσοτεροι εχουν πεσει απο φρεναρισμα μπροστινου, και ακομα επιμενουν οτι δεν ειναι καλο το abs στις μοτοσυκλετεςΜηχανές playstation
Οι σωστές μηχανές έχουν φρένα ποδηλάτου
-
Μερικά ζώα στου Φιλοπάππου:
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Λιγα πραγματα με εκνευριζουν οσο η παρατεταμενη κορνα
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.κι εμένα με ενοχλεί φίλε tiger, αλλά πραγματικά όταν ο άλλος είναι ΖΩΟ (γιατί το μόνο που κοιτάζει είναι να καλύψει τις δικές του ανάγκες χωρίς να κάνει μία σκέψη πέρα από αυτό), είναι (κάποιες φορές) ο μόνος τρόπος για να του ανταποδώσεις κάπως τον εκνευρισμό που σου προκαλεί ο στ@ρχιδισμός του.....
Ομως η μ*λακια καποιου δεν δικαιολογει να τα κανουμε ολα πουτ@να.
Εαν εσυ πχ παραβιασεις στοπ αυτο δεν σημαινει οτι εγω πρεπει να αναστατωσω το συμπαν,να κλεισω τον δρομο,να ουρλιαζω να παταω κορνες,να χειροδικησω και γενικως να χαλασω την ημερα ολων σε ακτινα 10 χλμ. για να συμπασχουν μαζι μου.
Κι εγω εχω κανει παπαριες στον δρομο,και εχω αντιδρασει υπερβολικα οταν μου εχουν κανει αλλοι,και σιγουρα δεν ειμαι τελειος,αλλα...προσπαθω να γινω τελειος.Παντως η κορνα μου την δινει υπερβολικα! -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Ο δρόμος ΤΙΓΚΑ στην βαλίτσα σε σημείο ΧΩΡΙΣ ορατότητα και σε στροφιλίκια που πολλοί (δυστυχώς) γουστάρουν να γκαζώνουν...
(...)
Και μετά ακούμε κάτι 'μηχανόβιους' (συνήθως Ducatisti) ότι εν έτη 2009 το ABS στην μηχανή είναι μαλθακότητα...
Να χαίρεστε τις αρχαιολογίες σας!!!Ο αναβάτης αυτής της Ducati πάντως δεν έπαθε τίποτα σε ακριβώς ανάλογη περίπτωση όπως απέδειξε αυτό το ντοκυμαντέρ: http://www.youtube.com/watch?v=_iwa0VVmq0Y
-
Σήμερα μου έκλεψαν την κεραία από το αυτοκίνητο.......ΕΛΕΟΣ.
Συνήθως τη μαζεύω και βάζω στο πορτ μπαγκάζ....ε...δυό μέρες είπα να μην τη μαζέψω κ έκανε φτερά!
Άλλο ένα 20άρικο βλέπω να φεύγει στην VW......έψαξα online μπας και την πετύχω πουθενά φτηνότερα αλλά δεν τα κατάφερα.
-
Σε ποια περιοχή; Είχα την εντύπωση πως είχε σταματήσει αυτή η ηλιθιότητα με τις κεραίες.
Αν έχεις μερική κλοπή σε αποζημιώνει η ασφαλιστική.
-
Αν έχει πάνω από 5-10 ευρώ είναι κλέφτες.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σε ποια περιοχή; Είχα την εντύπωση πως είχε σταματήσει αυτή η ηλιθιότητα με τις κεραίες.Αν έχεις μερική κλοπή σε αποζημιώνει η ασφαλιστική.
Θα πρέπει να πάει στην αστυνομία να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων, θα πάρει αποτυπώματα η σήμανση και θα πληρώσει μετά 10-12 ευρώ το πλύσιμο για να φύγει η σκόνη από το αμάξι.
Κατόπιν θα δηλώσει την κλοπή στην ασφαλιστική και τον επόμενο χρόνο θα εισπράξει ένα bonus malus επιπλέον με την ανάλογη αύξηση στα ασφάλιστρα.
Ο χρόνος που θα χάσει από τα παραπάνω, το πλύσιμο και η αύξηση....Καλύτερα να πάρει καινούργια κεραία.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
θα πάρει αποτυπώματα η σήμανση!!!
Δεν καταλαβαίνω αν το λες στα αλήθεια ή αν πρόκειται για αστείο.
-
Εκλάπη στη Θεσσαλονίκη αλλά το διαπίστωσα τη δεύτερη φορά που χρησιμοποίησα το αμάξι σήμερα, συνεπώς δεν ξέρω αν μου τη βούτηξαν στο Ντεπώ ή στη Χαριλάου...αμφότερες πάντως δεν είναι 'κακόφημες' γειτονιές με την έννοια του Δενδροπόταμου (για τους γνώστες)...
Σκέφτηκα κ εγώ το θέμα της ασφαλιστικής. Έχω μερική κλοπή - όμως το συμβόλαιο λέει για πράγματα 'στέρεα προσαρτημένα στο σώμα του αυτοκινήτου'. (1) Νοείται ως τέτοιο πράγμα η κεραία και (2) αξίζει τον κόπο η όλη ιστορία, εαν ληφθεί υπ' όψη ότι (α) η καινούρια κεραία κάνει 19 € στην VW και (β) δεν τίθεται θέμα bonus-malus καθώς έχω προστασία και πάντως είχα την αίσθηση ότι το BM αυξάνει μόνο σε περιπτώσεις υπαιτιότητας του ασφαλισμένου για την επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου..
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σε ποια περιοχή; Είχα την εντύπωση πως είχε σταματήσει αυτή η ηλιθιότητα με τις κεραίες.
Αν έχεις μερική κλοπή σε αποζημιώνει η ασφαλιστική.
Θα πρέπει να πάει στην αστυνομία να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων, θα πάρει αποτυπώματα η σήμανση και θα πληρώσει μετά 10-12 ευρώ το πλύσιμο για να φύγει η σκόνη από το αμάξι.
Κατόπιν θα δηλώσει την κλοπή στην ασφαλιστική και τον επόμενο χρόνο θα εισπράξει ένα bonus malus επιπλέον με την ανάλογη αύξηση στα ασφάλιστρα.
Ο χρόνος που θα χάσει από τα παραπάνω, το πλύσιμο και η αύξηση....Καλύτερα να πάρει καινούργια κεραία.
Άκυρο αυτό που λες.
Σε αυτοκίνητο του αδερφού μου του είχαν κλέψει 2 φορές (σε διαφορετικά μέρη) μια το σήμα και την μπροστινή μάσκα και μια το λογότυπο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου
Και τις 2 φορές ήταν επαρκής μια καταγραφή συμβάντος από την αστυνομία, αγορά σήματος και βαφή + τοποθέτηση μάσκας, και ένα σηματάκι τη 2η φορά, προσκόμιση τιμολογίων συν το χαρτί συμβάντος από την αστυνομία στην ασφαλιστική και αποζημιώθηκε αμέσως. Ούτε bonus malus αυξήθηκε, ούτε ταλαιπωρήθηκε.
*Edit: τώρα που το ξανασκέφτομαι εαν θυμάμαι καλά είχε φωνάξει και τον πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής να το φωτογραφίσει και να γίνει φάκελος για τη ζημιά. Δες μήπως αρκεί να έρθει ο πραγματογνώμων
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
http://www.break.com/index/car-crashes-into-polish-woman.html
Ζωο εξωτερικου........
Τράκαρε με το άλλο αυτοκίνητο πιό κάτω? Μαστουρωμένος οδηγός? Η κοπέλα στη διάβαση πάντως πολύ φάρδος
Τον κυνήγησε και τον σταμάτησε αυτός με το κόκκινο που φεύγει 'κομμάτια' μόλις ελευθερώνεται η διάβαση.
Ελπίζω να τον σάπισε στο ξύλο. Και μετά την αστυνομία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λιγα πραγματα με εκνευριζουν οσο η παρατεταμενη κορνα
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.κι εμένα με ενοχλεί φίλε tiger, αλλά πραγματικά όταν ο άλλος είναι ΖΩΟ (γιατί το μόνο που κοιτάζει είναι να καλύψει τις δικές του ανάγκες χωρίς να κάνει μία σκέψη πέρα από αυτό), είναι (κάποιες φορές) ο μόνος τρόπος για να του ανταποδώσεις κάπως τον εκνευρισμό που σου προκαλεί ο στ@ρχιδισμός του.....
Ομως η μ*λακια καποιου δεν δικαιολογει να τα κανουμε ολα πουτ@να.
Εαν εσυ πχ παραβιασεις στοπ αυτο δεν σημαινει οτι εγω πρεπει να αναστατωσω το συμπαν,να κλεισω τον δρομο,να ουρλιαζω να παταω κορνες,να χειροδικησω και γενικως να χαλασω την ημερα ολων σε ακτινα 10 χλμ. για να συμπασχουν μαζι μου.
Κι εγω εχω κανει παπαριες στον δρομο,και εχω αντιδρασει υπερβολικα οταν μου εχουν κανει αλλοι,και σιγουρα δεν ειμαι τελειος,αλλα...προσπαθω να γινω τελειος.Παντως η κορνα μου την δινει υπερβολικα!Μαλιστα, δηλαδη ουτε οταν παει καποιος να πεσει πανω μας απο ΣΤΟΠ, δεν μπορουμε να κορναρουμε? Οπως επισης δεν μπορουμε να ριξουμε ουτε ενα κοφτο κορναρισμα για να ειδοποιησουμε καποιον που μας εχει κλεισει κ μπορει να βρισκεται 5 μετρα πιο περα, αλλα πρεπει να κατσουμε να περιμενουμε σαν μαλακες για να μην πειραχτουν τα ευαισθητα αυτακια του Tiger...
Για πες μας ρε Tiger με το κομπλεξ σου με την κορνα:
**Σε ποιες περιπτωσεις μπορουμε να κορναρουμε? **Ή ειναι ολοι οι κατασκευαστες μαλακες που βαζουν την κορνα ως περιττο βαρος στα αυτοκινητα?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]