-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
αν είχα την ίδια λογική τότε, θα χα γλυτώσει δυο γόνατα, την μέση μου και τον δεξί ώμο
καλά όλα τα άλλα, αλλά τον δεξί ώμο πως τον χτύπησες?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αν είχα την ίδια λογική τότε, θα χα γλυτώσει δυο γόνατα, την μέση μου και τον δεξί ώμο
καλά όλα τα άλλα, αλλά τον δεξί ώμο πως τον χτύπησες?
εσκασα με τον αγκονα στον τεμπελη, την ωρα που το σωμα μετατοπιζοταν προς τα δεξια.
Δεν επαθα εξαρθρωση, αλλα απο το τρανταγμα, τραυτιστικαν οι αρθρωσεις στον ώμο.
Τα γονατα τα κοπανησα στα πλαστικα κατω απο το τιμονι και η μεση ειχε καποια θεματα απο παλια, τα οποια εγιναν χειροτερα μετα το τροχαιο.
-
περαστικα φιλε
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σιδερενιος
τι αμαξι ειναι αυτο ????????
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
περαστικα φιλεΘανξ.
Αλλά οι φωτογραφίες είναι του 1999 -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σιδερενιος
τι αμαξι ειναι αυτο ????????
1998 Ford Mustang
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
παπάκουλας: -Ναι αλλά είμαι σε μηχανάκι και ενώ βλέπεις ότι περνάω βγαίνεις, αν χτυπήσω το ξέρεις ότι θα σε πάνε μέσα για πάντα ρε #%(#$(% ;Μνημειώδης
Πραγματικά μου είναι ασύλληπτο, ενώ πρέπει να προσέχεις ακόμα και όταν έχεις εσύ προτεραιότητα (γιατί σε τι θα σε ωφελήσει αν η ταφόπλακα σου γράφει πάνω 'Είχε προτεραιότητα'?) και αυτοί οι τύποι ουσιαστικά αφήνουν την επιβίωση τους στα χέρια τρίτων οδηγών, εκβιάζοντας κιόλας το ατύχημα;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
παπάκουλας: -Ναι αλλά είμαι σε μηχανάκι και ενώ βλέπεις ότι περνάω βγαίνεις, αν χτυπήσω το ξέρεις ότι θα σε πάνε μέσα για πάντα ρε #%(#$(% ;
Μνημειώδης
Πραγματικά μου είναι ασύλληπτο, ενώ πρέπει να προσέχεις ακόμα και όταν έχεις εσύ προτεραιότητα (γιατί σε τι θα σε ωφελήσει αν η ταφόπλακα σου γράφει πάνω 'Είχε προτεραιότητα'?) και αυτοί οι τύποι ουσιαστικά αφήνουν την επιβίωση τους στα χέρια τρίτων οδηγών, εκβιάζοντας κιόλας το ατύχημα;
Εκτός του ότι πήγαινε γυρεύοντας, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να θεώρησε ότι θα την πληρώσω εγώ αν τον χτυπήσω ενώ έχω προτεραιότητα στη διασταύρωση
-
μπορει να σε τρεχουν ασχημα τα κωλομηχανακια .. αμα τσακιστει ασχημα και πει και κανα ψεμα στο δικαστηριο μπορει να τον πληρωνεις μεχρι να πεθανεις..
-
μπορει να σε τρεχουν ασχημα τα κωλομηχανακια .. αμα τσακιστει και πει και κανα ψεμα στο δικαστηριο μπορει να τον πληρωνεις μεχρι να πεθανεις..Nαι το σκέφτηκα... ότι είχαμε προηγούμενα/είχαμε φραστικό επεισόδιο και τον εμβόλισα επίτηδες και τέτοια.
Πφφφφ παλαβοί που υπάρχουν εκεί έξω. -
αν ειναι προφανες οτι δε φταις εσυ μπορεις να κατουρησεις και στο κρανιο του
αλλα θα σε τρεξει
- οι συγγενεις που θα ερθουν ακομα και απο κανα χωριο του εξωτερικου για ψυχικη οδυνη που χασαν το καμαρι τους
εμενα ο πατερας μου πηγε να παθει κακο με μηχανη και ευτυχως που ενας αλλος μηχανακιας ειπε την αληθεια στην αστυνομια γιατι δε θα ξεμπλεκαμε με τιποτα
στο τελος ομως το παραδεχτηκε και ο ιδιος που ηταν αμεσα εμπλεκομενος , γιατι καταλαβε τη μαλακια του
τα υπολοιπα ζωα-καγκουρες (απο αυτους που τρεχουν ολη την ωρα στη βουλιαγμενης και στις στροφες πανε με 60 ) που ηταν εκει τριγυρω μολις ηρθε η αστυνομια -αφου πρωτα εκρυψαν τις μηχανες τους σε γυρω στενα αφου δεν ειχαν πινακιδες, κρανη και διπλωματα- αμεσως πεταχτηκαν να πουν οτι ο πατερας μου αλλαξε λωριδα χωρις φλας..
αλητεια , της πουτσας κιολας
η πραγματικοτητα ηταν οτι ο πατερας μου ηταν σταματημενος στο φαναρι (lidl , βουλιαγμενης, γλυφαδα) και οπως περασε το 'σμηνος' με καγκουρες τριγυρω του ενας απο αυτους τον χτυπησε το πισω φαναρι και φτερο , διελυσε το γονατο και τη λεκανη του (πηγε να χασει και το ποδι του) και προκαλεσε πτωση και των απο πισω..
ενας μονο απο τους απο πισω ειπε την αληθεια με την ελπιδα να αποζημιωθει (γιατι ειναι ακριβα τα πλαστικα των ΚΤΜ ) , αλλα οταν εισαι απο πισω φταις και δεν πηρε τιποτα..
-
αν ειναι προφανες οτι δε φταις εσυ μπορεις να κατουρησεις και στο κρανιο τουEPIC
αλλα θα σε τρεξει
- οι συγγενεις που θα ερθουν ακομα και απο κανα χωριο του εξωτερικου για ψυχικη οδυνη που χασαν το καμαρι τους
εμενα ο πατερας μου πηγε να παθει κακο με μηχανη και ευτυχως που ενας αλλος μηχανακιας ειπε την αληθεια στην αστυνομια γιατι δε θα ξεμπλεκαμε με τιποτα
στο τελος ομως το παραδεχτηκε και ο ιδιος που ηταν αμεσα εμπλεκομενος , γιατι καταλαβε τη μαλακια του
τα υπολοιπα ζωα-καγκουρες (απο αυτους που τρεχουν ολη την ωρα στη βουλιαγμενης και στις στροφες πανε με 60 ) που ηταν εκει τριγυρω μολις ηρθε η αστυνομια -αφου πρωτα εκρυψαν τις μηχανες τους σε γυρω στενα αφου δεν ειχαν πινακιδες, κρανη και διπλωματα- αμεσως πεταχτηκαν να πουν οτι ο πατερας μου αλλαξε λωριδα χωρις φλας..
αλητεια , της πουτσας κιολας
η πραγματικοτητα ηταν οτι ο πατερας μου ηταν σταματημενος στο φαναρι (lidl , βουλιαγμενης, γλυφαδα) και οπως περασε το 'σμηνος' με καγκουρες τριγυρω του ενας απο αυτους τον χτυπησε το πισω φαναρι και φτερο , διελυσε το γονατο και τη λεκανη του (πηγε να χασει και το ποδι του) και προκαλεσε πτωση και των απο πισω..
ενας μονο απο τους απο πισω ειπε την αληθεια με την ελπιδα να αποζημιωθει (γιατι ειναι ακριβα τα πλαστικα των ΚΤΜ ) , αλλα οταν εισαι απο πισω φταις και δεν πηρε τιποτα..
Ειναι να μην σου τυχει
εαν ο τυπας με το ΚΤΜ δεν ελεγε την αληθεια μπορει να το πληρωνατε ακομα το κολωπαιδο -
η αληθεια ειναι οτι ηταν ξεκαθαρο χτυπημα απο πισω , αλλα θα ειχαμε τραβηγματα..
καλα αυτος στο τελος το παραδεχτηκε (του πηραν καταθεση στο νοσοκομειο μετα απο μερες) και την ωρα του ατυχηματος σφαδαζε στην ασφαλτο εκει δε μπορουσε να πει τιποτα , τα αλλα τα μαλακισμενα πηγαν να κανουν τη ζημια
-
Προχτες πετυχα το forester που ψαχνει ο kacey! Ημουνα ΠΑΘΕ και μου κολλαει μετα τα διοδια των Τεμπων, λεω τι μ@@κας ειναι και τον αφηνω να περασει, αλλα κατι μου εκανε η πινακιδα ΙΒΙ 4579 και μετα θυμηθηκα οτι το ζωον ειναι διασημο εδω στο φορουμ. Τον ειχα μεχρι τη Λαμια, μια μπροστα μου ,μια πισω, αλλα η φωτο δε λεει και πολλα γιατι ημουνα μονος μου και δεν εχω και καλο κινητο...
Παντως φλωρος οικογενειαρχης μου φανηκε, δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο ν' ασχοληθεις μαζι του... -
Απιστευτο....
-
ετσι.....ετσι....ετσι....
-
να μην εχω ομως κι ενα τηλεφωνο να παρω.... Φτηνα τη γλιτωσε ο λακαμας
-
Επρεπε να τον ακολουθησεις...
-
Και να τον σταματησω, 'συγγνωμη κυριος, ειστε καταζητουμενος'
Δυστυχως εστριψα για Μπραλο και τον εχασα.. -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
:ysterical: Και να τον σταματησω, 'συγγνωμη κυριος, ειστε καταζητουμενος'
Δυστυχως εστριψα για Μπραλο και τον εχασα..Απο Μπραλο εισαι?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]