-
Είχα βάλει εντολή αγοράς χθες το βράδυ με όριο το 0,14 και δεν μου την πήρε...
@#$!%#$%^ το online trading της Πειραιώς.
-
Μια από τα γίδια με τη ΧΑΛΚΟΡ (μέσω Πειραιώς)
-
Μια διορθωσούλα πάντως τη σηκώνει ο ΓΔ... Αν δει κανείς το γράφημα του τελευταίου τριμήνου είναι σε κρίσιμο σημείο όπου μια πτώση/διόρθωση ~100 μονάδων φαίνεται να είναι πολύ πιο πιθανή από μια νέα άνοδο... ακολουθούμενη ενδεχομένως από ένα νέο ανοδικό μομέντουμ 150+ μονάδων, έτσι ώστε να ακολουθήσει την αυξητική πορεία των τελευταίων μηνών.
Και μετά ξύπνησα... και λέω να πάω να παίξω ένα τζόκερ.
-
Με τα δικαιοματα στην Αλφα που ληγουν αυριο τι συμφερει ???
-
αν τα ειχες αγορασει απο την αρχη, εχεις βγαλει ουκ ολιγα χρηματα. προσωπικα θα επερνα το ρευστο και θα εφευγα.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Με τα δικαιοματα στην Αλφα που ληγουν αυριο τι συμφερει ???Επειδή δεν ξέρει κανείς σίγουρα τι θα γίνει με τα warrants μακροπρόθεσμα, γνώμη μου είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις (σχετικά) γρήγορα.
Ουσιαστικά αν έχεις το ρευστό εξασκείς, γιατί οριακά είσαι ήδη κερδισμένος (για alpha μιλάμε πάντα). Ακόμα κι αν σκοπό έχεις το βραχυπρόθεσμο κέρδος, ένα μπραφ να κάνει μέχρι τα 0,75 λεπτά κάποιο χαρτί θα το μαζέψεις. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχεις το ρευστό, πούλα τα για να μην έχεις το άγχος (είναι μυστήριο προϊόν το warrant, και δεν έχει και ξεκάθαρο καθεστώς ακόμα).
Επίσης μην ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα, ένα μέρος το πουλάς, ένα μέρος εξασκείς. Απλά σήμερα που είναι η πρώτη μέρα, λογικά θα έχει πτώση το warrant στο ταμπλώ (επειδή πολλοί θα αποφασίσουν να πουλήσουν).
-
Ευχαριστω....
-
Αντίστοιχα για ΕΤΕ ?
-
Σκέφτεσαι να εξασκήσεις τα warrants της ΕΤΕ ;
Δεν ακούγεται πολύ συμφέρον να δεχτείς να αγοράσεις μετοχές της ΕΤΕ στα 4.46 (4.29+επιτόκιο) όταν στο ταμπλό την ψωνίζεις 42% φθηνότερα (= 2.61 σήμερα)
Αν τώρα μέχρι τις 26 Ιουνίου, που είναι η ημερομηνία εξάσκησης, ξεπεράσει τα 4.46 (= άνοδος 70%), το ξανασυζητάμε -
Ξεκωλωθηκε η αττικης
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αντίστοιχα για ΕΤΕ ?Εντύπωσή μου είναι ότι μία βόλτα στα 3€+ θα την κάνει το επόμενο διάστημα (πριν την εξάσκηση). Κι αυτό γιατί είναι σχετικά χαμηλά τώρα, ενώ αγόρασαν κι αβέρτα τα funds την προηγούμενη παρασκευή (κάπου 325 εκ € σε μια μέρα). Ε αυτοί δε θα αφήσουν να χρονίσει η ιστορία, θα ανεβάσουν για ξεφόρτωμα/μπάζα/αρπαχτή.
Όταν συμβεί αυτό, θα τσιμπήσει και το warrant. Εγώ τότε θα το πούλαγα.
Πάντως αν θες να πάρεις ΕΤΕ γενικώς, πάρτες αύριο. Μακροπρόθεσμα δεν το κόβω κακό το 2,60, ενώ αν γίνει η άνοδος που περιγράφω παραπάνω κάτι θα βγάλεις.Όλα αυτά πάντα με την επιστημονική μέθοδο του 'από την κοιλιά μου' πάντα ε;
-
Ναι εννοείται
Σ΄ευχαριστώ, καθώς και τον koutsan. Οχι, δεν έχω σκοπό να βάλω ούτε ένα € ακόμα στο ΧΑ, απλά έχω κάποια warrants της ΕΤΕ και αναρωτιέμαι πότε να τα πουλήσω. Αλλά δεν παρακολουθώ το πράμα (λάθος μου αλλά δεν έχω χρόνο). -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με την ΤΕΚΔΟ;Λοιπόν; Να ελπίζω ;
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Με τα δικαιοματα στην Αλφα που ληγουν αυριο τι συμφερει ???πιστευω να προσεξατε που πηγανε σημερα τα προνομια....
-
Γνώστες, για ονλινε παρακολούθηση ΧΑΑ, εκτός από το μονόπολυ υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει να προτιμηθεί?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Γνώστες, για ονλινε παρακολούθηση ΧΑΑ, εκτός από το μονόπολυ υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει να προτιμηθεί?Ο διαχειριστής του χαρτοφυλακίου σου δεν έχει τίποτα;
-
ZTrade
-
Εκτος απο την Solidus το δινει και καποια αλλη χρηματιστηριακή;
-
-
Όπα, το Ζτρέιντ δεν το ήξερα, είναι και φτηνότερο. Ευχαριστώ.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]