-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δε πα να θιξετε οποιον θέλετε? λες και σας έγραψα εγω ότι είμαι με τους παντελονατουςσυνεχιστεί να φουμαρετε απ την ταμπακιερα τωρα
Οταν δεν σε ενοχλει οτι, το ΔΗΜΟΣΙΟ= κρατικος μηχανισμος κολυσιεργει οταν ειναι να κινηθει εναντιον λαμογιων - παντελονατων συμπεραινω οτι για σενα ειναι Ο.Κ. τετοιοι ρυθμοι αντιδρασης.... = παραταση στη δυνατοτητα να παντελονιαζει καποιος... αν δεν εισαι ικανοποιημενος απο τις ενεργειες του κρατους να κλεισει τις τρυπες τοτε ειμαστε συμφωνοι ....
-
Απο που απ τα γραφόμενα μου συμπερανες ότι είμαι υπέρ ?
Κουτσά στραβά, έβαλαν ένα σύστημα για την καταγραφή, το οποίο μέσα σε ενα χρονο το κατηργησαν, αυτο πως ακριβώς σας φαίνεται? ήταν σωστό?
-
Μικρή διόρθωση...
Το σύστημα κατέστη επιχειρησιακό μόλις το 2006 με αρχική τοποθέτηση το 1997. Απλά οι κύριοι με παρελκυστικές τακτικές το έθεσαν επιχειρησιακό όταν πια ως σύστημα ήταν απαρχιωμένο.
Θεσπά.... πάμε παρακάτω...
-
Γι αυτό που ρώτησα πιο πάνω (sorry που διέκοψα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ) έχει κανείς άποψη?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Γι αυτό που ρώτησα πιο πάνω (sorry που διέκοψα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ) έχει κανείς άποψη?Δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, σε κάθε περίπτωση όλα τα διόδια ακολουθούν τις προδιαγραφές, εκτός προδιαγγραφών και ψιλοχύμα απ'ότι κατάλαβα είναι λίγο περίεργη περίπτωση Κατά τη γνώμη μου καλά έκανες και δεν πλήρωσες
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Γι αυτό που ρώτησα πιο πάνω (sorry που διέκοψα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ) έχει κανείς άποψη?
Δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, σε κάθε περίπτωση όλα τα διόδια ακολουθούν τις προδιαγραφές, εκτός προδιαγγραφών και ψιλοχύμα απ'ότι κατάλαβα είναι λίγο περίεργη περίπτωση Κατά τη γνώμη μου καλά έκανες και δεν πλήρωσες
Αυτό που με τσάντισε ήταν ότι
(1) δεν είδα προειδοποίηση/σήμανση
(2) δεν υπήρχε μπάρα
(3) δεν κατάλαβα γιατί (για ποια διαδρομή) πρέπει να πληρώσω, αφού αν συνέχιζα για Αθήνα θα πλήρωνα παρακάτω στις Αφίδνες, όπως και στον πηγαιμόΣαν παγίδα του στυλ 'ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα' ήταν.
-
Την έχω πατήσει και εγώ εκεί. Ο σταθμός είναι στημένος με την μέθοδο ABL.
-
Πριν 2 καλοκαιρια αν θυμαμαι καλα, την πατησα ετσι στο Καπανδριτι.
Βγηκα απο το φερυ στο Ωροπο, πηγα σε μια βαφτιση σε ενα παλιο μοναστηρι και μετα βγαινοντας στην εθνικη, περασα απο ενα κουβουκλιακι χωρις μπαρα και ιδιαιτερη σημανση.
Μου κουνουσαν τα χερια, σταματησα απο περιεργεια και... πληρωσαμε επιασαν κυριολεκτικα στον υπνο
-
Με απόδειξη κανονικά?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Με απόδειξη κανονικά?ναι
edit: post No 2000
-
Δεν έχω καταλάβει.... Τελικά, διόδια μπορούν να βάζουν όπου γουστάρουν, χωρίς σήμανση, χωρίς μπάρα? Και να πληρώνεις όχι για να διανύσεις κάποιο τμήνα της ΕΟ αλλά και για να βγεις από την ΕΟ να πας σε κάποιο χωριό, ενώ τα κανονικά διόδια είναι λίγο πιο κάτω, φτάνοντας σε μεγάλη πόλη?!...
-
ναι!ειχα παει και εγω παλια μαλακασσα παω να βγω στην εξοδο της στο ρευμα προς αθηνα(εκανα αναστροφη στο σειριο)
και με εχει προειδοποιησει ο φιλος μου..μην πληρωσεις θα δεις ενα container..80 λεπτα νομιζω ειναι.και οντως παω και πανω στη στροφη ειχε ενα isobox!!χωρις καν φωτισμο..πεταγεται μια κοπελα απο το παραθυρο και γινεται τιραμολας και μου κανει νοημα να σταματησω...φυσικα οχι δεν σταματησα ουτε εκοψα ταχυτητα..και τις εκανα ενα νευμα οχι!
μου εχει πει ενας αλλος φιλος που μενει ωροπο σε καποιες διαδηλωσεις που εκαναν οι κατοικοι για τα διοδια ο αλλος που δουλευε ο μαυρος ειχε ανεβει πανω στο isobox για να μην τον πλακωσουν
παντως το ολο σκηνικο,που περνας βλεπεις τελευταια στιμγη ενα κοντεινερ και σου λεει πλερωσε ειναι πολυ γελοιο...νιωθεις εντελως μακακας!
-
Δεν είναι τα μόνα που έχει στην περιοχή . Κάθε έξοδος-είσοδος έχει από Θήβα μέχρι τις Αφίδνες .
Απλά αυτά είναι τα μόνα που είναι έτσι χύμα . Έχει πάντως μια από τις στρογγυλές πινακίδες προειδοποίησης για διόδια στη στροφή . Τώρα γιατί είναι ένα σκέτο κουβούκλιο και όχι όπως τα υπόλοιπα δε το γνωρίζω . Παρόμοια είναι και τα πλευρικά στην Τραγάνα . -
Εγώ δεν είδα πινακίδα.
Μπάρα γιατί δε βάζουν? Σα να σου λένε ότι είναι προαιρετικό να σταματήσεις κι ότι ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα.
Και σε τι διαδρομή αντιστοιχούν αυτά τα 'διόδια'?Επειδή κάποιος τα έβαλε εκεί, είναι αυτονόητο ότι είναι νόμιμα?...
-
Στα πλευρικά διόδια υποτίθεται ότι πληρώνεις για τη διαδρομή μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Στα πλευρικά διόδια υποτίθεται ότι πληρώνεις για τη διαδρομή μέχρι εκεί.ή απο εκεί μεχρι τα επόμενα
(σε περιπτωση που μπαινεις στον αυτοκινητοδρομο) -
Για μένα το πιο αξιοκρατικό σύστημα το έχει στην Κίνα (εδώ ζω). Μπαίνοντας στον αυτοκινητόδρομο έχουν διόδια στα οποία απλά σου δίνουν μια κάρτα. Και έπειτα σε κάθε έξοδο έχει πάλι διόδια και ανάλογα την διαδρομή που έχεις διανύσει στον αυτοκινητόδρομο πληρώνεις και το ανάλογο αντίτιμο. Για μένα αυτό είναι το πιο δίκαιο και το πιο σωστό...
-
αυτο ισχυει στον πολιτισμενο κόσμο και γι'αυτο φωναζουμε κι εδω
Καπου διαβασα οτι σε 2 χρονια θα ειναι ετοιμο το συστημα και στην ελλαδα.
προϋποθετει ομως απολυτα κλειστο αυτοκινητοδρομο(και να γινουν καποτε και οι δρομοι )
-
Οι πολιτισμένοι πολίτες της Ελλάδας δεν είμαι σίγουρος αν θέλουν αυτό το σύστημα.
Θα σημαίνει οτι κανένας δεν θα κυκλοφορεί στην εθνική οδό χωρίς να πληρώσει και όπως είναι γνωστό σε πολλά μέρη η Ε.Ο. είναι χωράφι των τοπικών κατοίκων. -
Εμένα πάλι μ'αρέσει το σύστημα της Γερμανίας, όπου ζω πλέον εδώ και μήνες, όπου δεν υπάρχουν διόδια. Και στην Αυστρία επίσης βγάζεις μία κάρτα για όλο το χρόνο και αυτό επίσης το θεωρώ ακόμα καλύτερο, γιατί κάποιος που δεν χρησιμοποιεί τον Αutobahn δεν θα έπρεπε να πληρώνει στους φόρους το ίδιο με αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Και στην Ιταλία που είναι ακριβοί οι δρόμοι πληρώνεις με το χιλιόμετρο.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!