Aug 29, 2020, 7:30 PM

StathisTr wrote:

Γειά σας, είμαι κάτοχος εδώ και περίπου δύο μήνες ενός μεταχειρισμένου clio 1.5 dci του '18 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε τι τύπο (ιξώδες) βαλβολίνες παίρνει στο σασμάν του (μηχανικό κιβώτιο) το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς και πόσα λίτρα, γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό πουθενά στο διαδίκτυο... ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει..

Το Manual το βρήκα σε δευτερόλεπτα αλλά δε γράφει (εφόσον είναι και για το δικό σου μοντέλο)

https://ie.e-guide.renault.com/sites/default/files/olds_pdfs/955_7_BK98_Clio_4_Ph1/Clio_4_Ph1_-_955-7_ENG.pdf

δεν θα μπορούσε να σε συμβουλέψει ένα επίσημο συνεργείο; ακόμη κι αυτοί που πουλάνε αναλώσιμα θα έχουν λίστες με τον σωστό τύπο.

Σ' ευχαριστώ πολύ και μόνο που έκανες τον κόπο και έψαξες... αλλά το γνωρίζω ότι δεν γράφει δυστυχώς τίποτα το manual για αυτό το θέμα..μια λύση είναι αυτό που προτείνεις, αλλά είναι που θα πέσεις,για το αν θα λάβεις απάντηση ή όχι ( θα μου πεις δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω).. σωστά..αλλά οι πιο πολλοί θα σου πούνε φέρτο εδώ και θα σου αλλάξουμε εμείς βαλβολίνες,αυτές που προβλέπει ο κατασκευαστής κλπ... απάντηση δύσκολα δίνει κάποιο συνεργείο εξουσιοδοτημένο σε άγνωστο και μάλιστα τηλεφωνικά,για τεχνικά και καλά..θέματα...γι' αυτό είπα κι εγώ να ρωτήσω εδώ κάποιον συνάδελφο κάτοχο ή μη του αυτοκινήτου που γνωρίζει λόγο εμπειρίας κάτι παραπάνω.