-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Nidosan 1.4 πρέπει να ειναι αυτο ε?
1.6 (που κάποτε το είχε ο πατέρας μου)
-
Και γιατι δεν ξεκινάει?
-
Μωρέ μια χαρά ξεκινάει...
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 110934.asp
-
-
http://www.autoblog.gr/2013/04/09/video ... -3-rs-cup/
-
από αθήνα έφυγα γεμάτος πηγα ναύπλιο, κέρκυρα, μέτσοβο. Γύρισα μέσω καλαμπάκας δομοκού. Στα 900χλμ ακριβώς, έβαλα πετρέλαιο στην καλαμπάκα. Τελικός απολογισμός. 1260χλμ, 61λίτρα και 85€. Να σημειώσω πως από ναύπλιο μέχρι ηγουμενίτσα, δεν το πηγα οικονομικά καθώς ήθελα να προλάβω καράβι, έβρεχε, τα ελαστικά γλιστρούσαν κ κατέβαζα ταχύτητες στις στροφές καθώς δεν ήθελα να αγοράσω οικόπεδο. Γενικά δεν το πηγα κ πολύ οικονομικά, χωρίς το εκο και με εύρος από 2100 ως 2300.με ελάχιστες περιπτώσεις έως 2500 και μια γερή 2α στον δομοκό μέχρι σχεδόν 4000.αν το συνέχιζα όπως το πηγα μέχρι ναύπλιο, θα είχα πέσει κάτω από τα 4l/100. Είμαι ευχαριστημένος κ με τα 4.8. Με εντυπωσίασε η ρεπριζ στις χαμηλές ταχύτητες 50-60χλμ σε προσπεράσεις στον δομοκό. Η μίτο αρχίζει να μου λείπει όλο κ λιγότερο. Αυτό που μου λείπει κ θα μου λείπει είναι οι 4πιστόνες, αλλά σε κάθε περίπτωση, θεωρώ τα φρένα λίγο αδύναμα σε σχέση με αυτα που θα έπρεπε να είναι. Τα λάστιχα με την πρώτη ευκαιρία αλλαγή. Το απόλυτο ξενέρωμα.
-
Τι λαστιχα είναι?
-
Ο χρήστης emmatis έγραψε:
από αθήνα έφυγα γεμάτος πηγα ναύπλιο, κέρκυρα, μέτσοβο. Γύρισα μέσω καλαμπάκας δομοκού. Στα 900χλμ ακριβώς, έβαλα πετρέλαιο στην καλαμπάκα. Τελικός απολογισμός. 1260χλμ, 61λίτρα και 85€. Να σημειώσω πως από ναύπλιο μέχρι ηγουμενίτσα, δεν το πηγα οικονομικά καθώς ήθελα να προλάβω καράβι, έβρεχε, τα ελαστικά γλιστρούσαν κ κατέβαζα ταχύτητες στις στροφές καθώς δεν ήθελα να αγοράσω οικόπεδο. Γενικά δεν το πηγα κ πολύ οικονομικά, χωρίς το εκο και με εύρος από 2100 ως 2300.με ελάχιστες περιπτώσεις έως 2500 και μια γερή 2α στον δομοκό μέχρι σχεδόν 4000.αν το συνέχιζα όπως το πηγα μέχρι ναύπλιο, θα είχα πέσει κάτω από τα 4l/100. Είμαι ευχαριστημένος κ με τα 4.8. Με εντυπωσίασε η ρεπριζ στις χαμηλές ταχύτητες 50-60χλμ σε προσπεράσεις στον δομοκό. Η μίτο αρχίζει να μου λείπει όλο κ λιγότερο. Αυτό που μου λείπει κ θα μου λείπει είναι οι 4πιστόνες, αλλά σε κάθε περίπτωση, θεωρώ τα φρένα λίγο αδύναμα σε σχέση με αυτα που θα έπρεπε να είναι. Τα λάστιχα με την πρώτη ευκαιρία αλλαγή. Το απόλυτο ξενέρωμα.Mε το που θα βαλεις πιο μαλακο (καλοκαιρινο φυσικα) ελαστικο, σε αντικατασταση των 'πρασινων' ή οικολογικων γενικοτερα φανταζομαι που θα εχει, θα δεις και σημαντικη βελτιωση στο φρεναρισμα...
P.S ...Τι ελαστικα φοραει τωρα?
-
Πρέπει να φοράει κάτι Bridgestone Ecopia νομίζω , πάντως το Tradewear ειναι στα 200 απο ότι έχω δεί απο μερικά εδώ
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι λαστιχα είναι?Continental eco contact!
-
http://www.br-performance.be/en-be/chip ... 4-1-5-dci/
Ε ρε γλέντια!!!!!!ετοιμαστείτε.......αρχίζει το ''τσίγκλισμα''.........
-
Καλα τοση φασαρία για κατι που θα βγει απο το εργοστασιο?
Με την ιδια δυναμη και περισσοτερη ροπη? -
ποιο εργοστάσιο ρε φίλε ?μιλάμε για ''τσιπάρισμα'' που σου δίνει έξτρα ροπή και άλογα.....
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
ποιο εργοστάσιο ρε φίλε ?μιλάμε για ''τσιπάρισμα'' που σου δίνει έξτρα ροπή και άλογα.....Μιλάει για τον 1.5 dci με τα 110 άλογα που φοραέι και το 3άρι και πολύ πιθανό να μπει και στο 4.
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
http://www.br-performance.be/en-be/chiptuning/1-cars/45-renault/2453-clio/4839-clio-4-10-2012/4844-1-5-dci/Ε ρε γλέντια!!!!!!ετοιμαστείτε.......αρχίζει το ''τσίγκλισμα''.........
Ντουμανια με τον επαναπρογραμματισμο
-
το ιδιο μοτερ με επαναπρογραμματισμο απο το εργοστασιο στα 110 δεν βγαζει ντουμανια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ε ρε γλέντια!!!!!!ετοιμαστείτε.......αρχίζει το ''τσίγκλισμα''.........
Ντουμανια με τον επαναπρογραμματισμο
Έτσι έτσι.Ή την κανεις σωτσα τη δουλειά και βλεπει ο κοσμος όταν ανοιγεις ή δεν την κανεις καθόλου
-
καλά ρε παιδιά μη βαράτε.......απλά αυτό που ήθελα να πώ είναι πως για κάποιον που έχει ήδη πάρει το αμάξι με τα 90ps όπως εγώ πχ και τον ενδιαφέρει στο μέλλον να έχει την παραπανίσια δύναμη που θα έχει η νέα έκδοση που όπως λέτε θα βγεί είναι πολύ καλή λύση αυτή και χωρίς να επέμβει πουθενά μηχανικά και χωρίς ιδιαίτερο κόστος.......
-
ναι μονο που το εργοστασιακο diesel στα 110ps δε θα κανει μονο 450 ευρω ακριβοτερα απο το 90αρι. οσο δηλαδη ειναι το κοστος μετατροπης. Ασε που για το Αν θα βγαινουν καπνοι ειναι εντελως υποθετικο.
Renault Clio IV