-
Η τιμή είναι λογική με τα δεδομένα που περιγράφεις.
-
Μπορεί όντως να ειναι λογική, αλλα αν υπάρχουν κι αλλα περιθώρια έκπτωσης; Γι αυτο θέλω κύριως απο αυτόυς που το πήραν να μου πουν ποσο και απο που
-
Μόνο αν παζαρέψεις να μη σου χρεώσει το χαρτί της απόσυρσης. Και να πάει χωρίς μεταλλικό στα 15.800. Η να ψάξεις σε αγγελίες και να βρεις εσύ φθηνότερο. Μπορείς επίσης μετά να πιέσεις για δώρα όπως αισθητήρες παρκαρίσματος ή/και συναγερμό.
-
Μια χαρά το βρήκες φίλε,εμένα μου πήγε 16.250 κομπλέ με μεταλικό χρώμα και μαύρες ζάντες και είναι η 1.5 dynamic με τα 90 άλογα....
-
Φίλε μου απο ποιον έμπορο το πήρες αν επιτρέπεται;
-
Αργολίδα φίλε μου σου πέφτει μάλλον λίγο μακριά.........
-
Όντως.. Με λίγο όμως ψάξιμο στην ευρύτερη περιοχή ίσως βρεθεί κατι..
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
Αργολίδα φίλε μου σου πέφτει μάλλον λίγο μακριά.........Κυκλοφορείς Ναυπλιο;Εχω δει ενα όπως της φωτό σου,έχει και η αντιπρόσωπος ένα σε τετοιο χρώμα με διαφήμιση επάνω .
-
όχι δεν κυκλοφορώ Ναύπλιο απλά το πήρα εκεί,εγώ από Κορινθία είμαι.....το ξέρω της αντιπροσώπου,το έκανα test drive πριν πάρω το δικό μου....
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
όχι δεν κυκλοφορώ Ναύπλιο απλά το πήρα εκεί,εγώ από Κορινθία είμαι.....το ξέρω της αντιπροσώπου,το έκανα test drive πριν πάρω το δικό μου.... -
Καλησπέρα
Χτες λοιπόν ερχομαι από πίσω για να μπω στο νέο μου Clio diesel και τι βλέπω. Ενα καλώδιο να κρέμεται κάτω από τον πισω προφυλακτηρα. Προφανώς ηλεκτρολογικο καλώδιο. Είναι μαύρο λεπτό. Αύριο σφαίρα συνεργείο να δω τι θα μου πουν.
-
Σου είχαν περάσει μήπως τίποτα αισθητήρες παρκαρίσματος στην αντιπροσωπεία;
-
Στο παρακατω video οπου ο Σλοβενος(?) δοκιμαστης, γυριζει σε πιστα με το νεο Clio RS ΕDC, και συγκεκριμενα στα 2-3 τελευταια λεπτα, μαλλον φαινεται απο τις κινησεις των χεριων του στον λεβιε, και τον αντιστοιχο ηχο των αλλαγων, να επιβεβαιωνονται καποιοι δοκιμαστες που ανεφεραν χαμηλο/ικανοποιητικο χρονο αποκρισης αλλαγων στα ανεβασματα, αλλα οχι τοσο καλο αντιστοιχα στα κατεβασματα...Μακαρι να ειναι θεματακι προπαραγωγης, και να εχει λυθει μεχρι να παραδοθουν τα πρωτα κομματια στους αγοραστες...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Σου είχαν περάσει μήπως τίποτα αισθητήρες παρκαρίσματος στην αντιπροσωπεία;Πολυ σωστος φιλε μου.
αυτο ηταν, ειχε κρεμασει το καλωδιο των αισθητηρων και ηθελε μαζεμα.
-
γεια σας παιδια,
εχοντας το clio dci 1500 cc 90 αλογα εχω κανει αισιως 2000 χλμ.
μεχρι τα 1500 χλμ ποτε δεν ανεβαινα πανω απο 2000 στροφες και 100 χλμ.
απο τα 1500 μεχρι τα 1900 κατι που ειμαι τωρα το τσιμπαω 2200 - 2500 στροφες φτανοντας 120-130 χλμ.
τις τελευταιες μερες ηθελα να τσεκαρω το κουμπακι eco και αν αυτο κανει μεγαλυτερη οικονομια.
σε μια σταθερη διαδρομη που κανω καθημερινα των 30 χλμ , χωρις το eco ενεργοποιημενο καιω 1 λιτρο πετρελαιο.
με το eco ενεργοποιημενο εκαψα 0.9 λιτρα.
τελικα το eco τι κανει ??
κανει οικονομια ??ή ειναι για κατι αλλο ??
για βοηθηστε ρε παιδια να κατανοησω και εγω και τι κανει αυτο το κουμπακι.
επισης ειναι φρονιμο να αλλαξω λαδακια και φιλτρο λαδιου τωρα στα 2000 χλμ ?? ετσι για να φυγουν οτι μπορει να ειχε?? ή να το αφησω στο πρωτο service ?
σας ευχαριστω εκ των προταιρων.
-
Οικονομία κανει το eco.Απλα θελει εκμάθηση κι αυτό στο στυλ οδηγησης για να πετυχεις ένα καλυτερο αποτελεσμα σαν νουμερο
Τώρα για τα λαδια που λες.Εγω (δεν ξερω καλως κακώς.Έτσι μου είπαν στην αντιπροσωπια έτσι έπραξα) τα αλλαξα στις 10000.Η αιτιολογία ήταν ότι βγαζωντας τα ρονταρισματος απλα παρατεινουμε το ρονταρισμα του μοτερ.Στα 10000 αλλαξα λαδια φίλτρο κλπ
Τώρα τι να σου πω.Οι περισσοτεροι αλλαζουν στα 1500-2000 χμλ.Δεν το ξερω αυτο το θέμα για να σου απαντησω υπευθυνα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Οικονομία κανει το eco.Απλα θελει εκμάθηση κι αυτό στο στυλ οδηγησης για να πετυχεις ένα καλυτερο αποτελεσμα σαν νουμερο
Τώρα για τα λαδια που λες.Εγω (δεν ξερω καλως κακώς.Έτσι μου είπαν στην αντιπροσωπια έτσι έπραξα) τα αλλαξα στις 10000.Η αιτιολογία ήταν ότι βγαζωντας τα ρονταρισματος απλα παρατεινουμε το ρονταρισμα του μοτερ.Στα 10000 αλλαξα λαδια φίλτρο κλπ
Τώρα τι να σου πω.Οι περισσοτεροι αλλαζουν στα 1500-2000 χμλ.Δεν το ξερω αυτο το θέμα για να σου απαντησω υπευθυναOTAN EXEI ενεργοποιημενο το eco , νοιωθεις διαφορετικα τον κινητηρα?? γεμιζει τις ταχυτητες πιο αργα ?? κανει κατι??
γιατι εγω το ιδιο βλεπω απο αντιδρασεις.
τωρα για τα λαδια , δεν ξερω , μηπως μας που και αλλοι κατοχοι τις εμπειριες τους
-
Όταν ειναι ενεργοποιημενο αλλαζει η χαρτογραφηση του μοτερ κι ελαφρα η αποκριση του γκαζιου απ' όσο λεει η εταιρεία.
-
με λαδια αλλαγη?
και με το στρωσιμο ?? ποτε θα ξενιασω ?? εχω φτασει ηδη τα 2000 χλμ.
-
Μήπως με το eco επίσης δείχνει το σημάδι αλλαγής ταχύτητας και αλλάζει χρώμα το ταμπλό αναλογα με το πώς οδηγείς ?
Renault Clio IV