-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το c2 το έχω οδηγήσει περιστασιακά , αλλά το 106 το είχα σε 2 εκδόσεις και σε θέματα οδηγικής συμπεριφοράς ήταν εκπληκτικό...Αυτονόητο...
@REALZEUS τα παραλέτε ρε παιδιά για τα FIAT. Εγώ 5GT είχα και αρκετά, από αυτά τα FIAT που αναφέρεται έχω οδηγήσει, αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημα τα πράγματα όσο λέτε.
Είπα εγώ κακό λόγο για Φιατ;;;
Γέλαγε κάποτε πασίγνωστος δημοσιογράφος ειδικού τύπου όταν του είπα ότι θεωποιούν μια σκοτώστρα.
Ποιός;;;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@REALZEUS τα παραλέτε ρε παιδιά για τα FIAT. Εγώ 5GT είχα και αρκετά, από αυτά τα FIAT που αναφέρεται έχω οδηγήσει, αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημα τα πράγματα όσο λέτε.
Είπα εγώ κακό λόγο για Φιατ;;;
Εγω ειπα για τα Fiat και αυτο μονο και μονο για να διξω πως τα σημερινα αυτοκινητα ειναι πολυ πιο φιλικα και λιγοτερο σκοτωστρες απο τα αμαξια του 80 και του 90....
Απλα τοτε οδηγουσε ο οδηγος... και αν δεν ειχες το μυαλο στο κεφαλι το αμαξι γινοταν σκοτωστρα... σε αντιθεση με το σημερα που σχεδον σε ολα τα αμαξια ο οδηγος εχει φιλικη συμετοχη!!!
Υπηρχαν τοτε ομως και αμαξια χωρις αλογα που συνηθως θελανε να πανε ευθεια οταν στριβες... και κατα μεγαλο ποσοστο ηταν ιαπωνικα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γέλαγε κάποτε πασίγνωστος δημοσιογράφος ειδικού τύπου όταν του είπα ότι θεωποιούν μια σκοτώστρα.
Ποιός;;;
Είπαμε πασίγνωστος τι άλλο να πω;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ποιός;;;
Είπαμε πασίγνωστος τι άλλο να πω;
Ποια η σκοτωστρα και ποιος ο πασιγνωστος?
-
-
Σημερα ειδα και γω σε μια αντιπροσωπεια το Clio!! Σ'ενα εντονο μπλε (σαν παστελ).. Σαν προσθετο εξοπλισμο ειχε ενα πακετο Champion (νομιζω λεγοταν) το οποιο σε καποια σημεια στο εσωτερικο (στο τιμονι πχ.) ειχε κιτρινες λωριδες.. Μπαινω μεσα και μενω ιδιαιτερα ικανοποιημενος με το εσωτερικο!! Προσκυνω την οθονη και τις λειτουργιες της!! Ετσι πρεπει να ειναι ενα σωστο ICE!! Νταξει δεν ειναι τοσο smooooooth η αισθηση στον χειρισμο (οι androidαδες καταλαβαινουν ) αλλα ειναι προς τη σωστη κατευθυνση!! Βρισκοντας τη σωστη θεση οδηγησης, παρατηρω οτι το τιμονι ρυθμιζεται καθ'υψος και κατα μηκος μονο που καθ'υψος, θα βολευε η τελευταια σκαλα να ηταν ενα κλικ πιο πανω.. Anyway πες συνηθιζεται.. Παω να κατσω πισω απο τη θεση που ρυθμισα και μπορω να πω οτι... σφηνωσα!!! Βεβαια σχεδον σε ολα τα σουπερμινι, πισω δεν αισθανομαι και τοσο ανετα.. Παντως με υψος 1,85, το κεφαλι μου, εβρισκε στην οροφη.. Τα καθισματα ηταν αναπαυτικα απ'ο,τι θυμαμαι!! Ποιοτικα δεν θα εβρισκα καποιο ψεγαδι, συγκρινομενο με την υπολοιπη κατηγορια..
Το εκθεσιακο ηταν το 900αρι dynamic, υπερπληρες απο εξοπλισμο και η τιμη ηταν 14.500 ευρω. Καθολου ασχημα!!
Προσωπικα μαλλον θα επαιρνα την ιδια εκδοση αλλα με τον 1.500αρη dci με τα 110 αλογα, οταν ερθει!ΥΓ. Μονο εμενα μου εδωσε την αισθηση οτι παραειναι μεγαλο σε μηκος?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΥΓ. Μονο εμενα μου εδωσε την αισθηση οτι παραειναι μεγαλο σε μηκος?Το έχουμε πει και απο τις φωτογραφίες αλλά και live αυτη την αίσθηση δίνει.
-
Οφείλεται αρκετά και στο γεγονός ότι οι τροχοί έχουν μετακινηθεί προς τις γωνίες και στην όλη κλίση καπό-παρμπριζ. Πάντως είναι κυρίως αίσθηση γιατί η διαφορά σε πόντους σε σχέση με το προηγούμενο δεν είναι μεγάλη.
-
8 εκατοστά περίπου. Δεν είναι πολύ, αλλά έτσι όπως πάμε σε λίγο θα φτάσουμε την επόμενη κατηγορία. Δεν ξέρω αν το περίπου 5 εκατοστά μικρότερο ύψος από την άλλη συμβάλει στην αίσθηση του μεγαλύτερου.
-
-
Επιτελους ενα ολοκληρωμενο Review για το νεο Clio RS.
Σημαντικη παραμετρος -για εμενα- η δυνατοτητα χειροκινητων αλλαγων και απο τον λεβιε, και μαλιστα με την 'σωστη' φορά, δηλαδη σπρωχνοντας προς τα πανω, να κατεβαζει σχεση, και προς τα πισω, να ανεβαζει...
Μακαρι να βελτιωσουν -μεσω λογισμικου πιθανον- τον χρονο αποκρισης στα κατεβασματα, οπως αναφερει και ο πιθηκας, οτι ειναι λιγο αργος, παροτι και στην συγκεκριμενη διαδικασια, αν κρατηθει το paddle παρατεταμενα, μπορει να κατεβαζει και περισσοτερες απο μια σχεσεις...
P.S Ευτυχως τουλαχιστον σε αυτα τα hot hatch (οπως και fiesta st και 208 GTI) διατηρειται το μηχανικο χειροφρενο, γιατι πλεον καποιοι που ιδρυσαν τον ορο 'GTI' στα μεγαλυτερα τους hot hatch, -οπως το νεο Golf GTI- το εφοδιαζουν με ηλεκτρικο διακοπτακι...
-
Παντως εγω δεν έχω ακομα καταληξει αν θα το αγοραζα αν έψαχνα κατι τέτοιο
Μαλλον θα έπαιρνα το απλο κι όχι το Cup σασί(ναι ναι σ' αυτο το κοκκινο ).Επίσης αν έχω καταλαβει καλά το προβλημα είναι στα κατεβασματα
Επισης και στα ανεβασματα απ' όσο καταλαβα το παντλ πρεπει να δινει εντολή στο τέρμα του πατηματος του
Παντως απ' όσο φαινεται κατι πρέπει ναι γινει με το λογισμικο.Ας ελπισουμε να βελτιωθει αλλα να μην καταντησουμε VW με τις αναβαθμισεις
Τεσπα καλα να ειμαστε να το χαζευουμε στους δρόμους -
-
πιστευω η renault βουτηξε στα βαθια, παρα πολυ βαθια!
Ολα αυτα τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια τι αξιοπιστια θα εχουν σε βαθος χρονου, και με χρηση gti/rs?Ακομα θυμαμαι ενα honda civic cvt ακινητοποιημενο στο συνεργειο για 2 μερες με αγνωστη αιτια και αγνωστο κοστος επισκευης.
Και ηταν μονο cvt... -
Τα Cvt ειναι πολυυυ ακριβοτερα σε επισκευες απο τα διπλοσυμπλεκτα
Επισης ειναι δυο χρονων το κιβωτιο λογικά μετα απο τοσο καιρό και δουλεία θα το έχουν προσέξει.Λογικα δηλαδή -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
πιστευω η renault βουτηξε στα βαθια, παρα πολυ βαθια!
Ολα αυτα τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια τι αξιοπιστια θα εχουν σε βαθος χρονου, και με χρηση gti/rs?Ακομα θυμαμαι ενα honda civic cvt ακινητοποιημενο στο συνεργειο για 2 μερες με αγνωστη αιτια και αγνωστο κοστος επισκευης.
Και ηταν μονο cvt...Τα CVT δυστυχώς είναι ψιλοπροβληματικά...
-
Και τα DSG πάντως σε επισκευή εκτός εγγυήσεως, νομίζω πως θέλουν αρκετά χρήματα.
-
-
Κύριοι καλησπέρα, είμαι σε αναζητηση καινουριου diesel και απ ότι φαίνεται έχω κατάληξει στο Renault 1.5 dci έκδοση dynamic. Είμαι απο θεσσαλονικη και επειδή και το τελευταίο ευρώ έχει σημασία στις μέρες μας , θα ήθελα να μου πείτε ποσο το πήρατε με το κλειδι στο χέρι ώστε να απευθυνθω εκεί. Για να μπαίνω στην ουσία του θέματος, ο κατάκης μου έδωσε τιμη 16100 (χωρις μεταλλικό χρωμα) με το κλειδι στο χέρι. Στην τιμη έχει συμπεριληφθεί όφελος απόσυρσης ( το χαρτί της απόσυρσης αγοράσμενο απο αυτούς αξίας 300€ συμπεριλαμβάνεται κι αυτο στην ανωτέρω τιμη)
-
Εκεί παίζουν οι τιμές, εμένα με μεταλικό 16443 μου δώσανε.
Renault Clio IV