-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Αναρτήθηκαν,ναι.
Εγώ πλήρωσα χθες και του αυτοκινήτου και της μηχανούλας... νομίζω πως δικαιωματικά διεκδικώ το βραβείο του πιο ψυχαναγκαστικού Έλληνα!Εγώ ακόμα τα περσινά πληρώνω
-
Κάθε χρόνο στις 10/12 ... με κακιστη διάθεση και σκέψη προς αυτούς που τα λαμβάνουν ... [emoji48]
(Και δεν εννοώ τον ταμια στην τράπεζα...) -
Μόλις μπει το δώρο των Χριστουγέννων φεύγει σε τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια. Οπότε όπως καταλάβατε πληρωμή στις 23/12
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Το ποτε θα πληρωσει ο καθενας ειναι αναλογα...Υπαρχουν αυτοι που σκεφτονται,αφου θα τα δωσω που θα τα δωσω ας τα πληρωσω να τελειωνω,ενω αλλοι θεωρουν οτι για να την σπασουν στο συστημα θα πληρωσουν τελευταια στιγμη,οχι γιατι δεν μπορουν νωριτερα,απλα ετσι για το σπασιμο.Φετος υπηρχε λιγοτερο δραμα και λιγοτερη φημη,οποτε τη γλιτωσαμε με τα ιδια πανω κατω τελη.
-
Πλερώθηκαν... 22 το παπί, 120 το Aygo της γυναίκας και 112 το Kuga (συνιδιοκτησία με τον πατέρα μου).
Σε αντίθεση με πέρσι που έδωσα 22 + 320 για το mx5 εγώ και 920! ο πατέρας μου για το cherokee 2,4 (που δεν το πούλαγες ούτε 4000euro). Μια χαρά χριστουγεννιάτικο δώρο. -
Πάνε κι οι σχεδόν μισές εφημερίες Νοεμβρίου στα τέλη: 152 ευρώ το Scross και 89 ευρώ το Fiestaki
-
Καλησπέρα! θέλω να ρωτήσω αν πρεπει κανεις να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας το έτος που αγοράζει ενα νέο αυτοκίνητο? π.χ αν κάποιος αγόρασε αυτοκίνητο το Νοέμβρη του 2017 θα πρεπε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για το 2017?
Ευχαριστώ!
-
Ο νομος λεει ναι
-
Ο νομος λεει ναι
Μπαίνει όμως στο taxis και στο 2017 δεν εμφανιζονται τελη κυκλοφορίας (ενω για το 2018 υπαρχουν κανονικα). Μηπως εχουν πληρωθεί απο την αντιπροσωπεία που έγινε η αγορά?
-
Για να έβγαλε πινακίδες πληρώθηκαν.
-
Αρχισαν οι γνωστες ραδιοαρβυλες για τα τελη κυκλοφοριας οπως καθε χρονο.
-
Θα έκαναν πολλές αλλαγές αλλά δεν προλαβαίνουν τώρα........όπως κάθε χρόνο.
-
Γραφουν οτι δεν αλλαζουν τα τελη,τα ιδια με περυσι,για να δουμε και επισημα.
-
Το ενοχλητικό δεν είναι ότι δεν τα αλλάζουν αλλά ότι κάθε χρόνο λένε ότι θα τα αλλάξουν. Αστα όπως είναι να ξέρει ο κόσμος τι θα πληρώνει
-
Αυτή τη στιγμή το Υπουργείο αν ήταν σοβαρό έπρεπε να έχει ενσωματώσει τις διαφορές με το WLTP .... αλλά τα ζώα μου αργά ...
-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Αυτή τη στιγμή το Υπουργείο αν ήταν σοβαρό έπρεπε να έχει ενσωματώσει τις διαφορές με το WLTP .... αλλά τα ζώα μου αργά ...Ωραίο ανέκδοτο είπες τώρα,φίλε!
Πιστεύεις σοβαρά, ότι οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση θα έβρισκε επιπλέον έσοδα από το πουθενά για να ταϊσει τα πιστά της κομμ@τόσκυλ@ -χωρίς να κατηγορηθεί κιόλας για κάτι που νομοθέτησε εκείνη- κι αντί αυτού θα κοίταζε να εξισορροπήσει πιο δίκαια τις διαφορές που προέκυψαν στα τέλη;Υ.Γ. Η 2η πρότασή σου μπορούσε να σταματήσει και στη λέξη 'ζώα'... (αν κι είναι κρίμα για τα ζωντανά του πλανήτη να χαρακτηρίζονται με έλληνες κυβερνώντες).
-
+1
Τους ηρθε 'δωρο' απο το πουθενα -
Καλησπέρα!
Μια ερωτησούλα...Έστω ότι θέλω να εισάγω από χώρα της Ε.Ε. αμάξι του 2017/18' , με ρύπους Χ.
Στην Ελλάδα θα πληρώσω τους ρύπους Χ που ίσχυαν κατά τη πρώτη ταξινόμηση του αυτοκινήτου στη χώρα της Ε.Ε. ή με βάση το νέο WLTP και θα λαμβάνει υπόψιν τους ρύπους που ισχύουν την ημερομηνία εισαγωγής;
-
Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Χωρίς να ξέρω υποθέτω θα μετρήσουν οι αρχικές όπως αναφέρονται στα έγγραφα πιστοποίησης
-
Στο έγγραφο του αυτοκινήτου αναφέρονται η κλάση ρύπων και οι εκπομπές. Είναι με τα παλιά ή τα νέα πρότυπα? Η απάντηση στην ερώτησή σου.
Τέλη κυκλοφορίας