Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αλλά και πάλι, δεν βλέπω ν' αλλάζω αυτοκίνητο, αφού δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο,
Αυτό ακριβώς: η μόνη χώρα που δεν έχει σταθερό σύστημα φορολογίας(τι επενδύσεις και σκ@τά να κάνει κάποιος και ειδικά από ξένη χώρα, για να μην αναφερθώ στην γραφειοκρατία), δεν έχει σταθερό σύστημα παιδείας(ο κάθε υπουργίσκος το βιολί του), δεν έχει σταθερή εξωτερική πολιτική, δεν, δεν, δεν.....
Ή νομίζει κανείς ότι σε 1-2 χρόνια δεν θα ξαναλλάξουν τα πράγματα στην φορολόγηση του αυτοκινήτου;
Τελικώς, γιατί να εμπιστευθείς τους 'κυρίους'; Μια ζωή δεν σε κοροϊδεύουν;
επιπλέον, τα νέα τέλη πριμοδοτούν μόνον την αγορά καινούριου, αφού στα μεταχειρισμένα, πάλι δεν έχεις να κερδίσεις πολλά...
Άλλο πάλι και αυτό... η μέγιστη κοροϊδία... Φυσικά και προωθούν την αγορά καινούργιου καθώς ΕΤΣΙ θα αρμέξει το κράτος περισσότερα(φόρος, ΦΠΑ, μεγαλύτερη δήλωση στην ΔΟΥ)... ρε οι τύποι ξέρουν τι κάνουν λέμε!
Όλα τα αυτοκίνητα που αγόρασε κάποιος τα τελευταία χρόνια, του κουτιού, με λίγους ρύπους, να πεταχθούν! Ρε πάτε καλά;;;;;;;;;;
Προτιμώ να δίνω τα 100€ παραπάνω το χρόνο για τα τέλη, παρά να πάω να δώσω 20Κ για αγορά καινούριου (και λίγα λέω... ).
Σκεφτόμουν να αγοράσω καινούργιο, με την επιδότηση, αλλά πλέον δεν ξέρω αν αξίζει! Τα χρήματα που θα δώσει κάποιος είναι έτσι και αλλιώς περισσότερα για αγορά καινούργιου + περισσότεροι φόροι(έστω τον πρώτο χρόνο, αλλά είναι μεγάλο το ποσό).
Αν κάποιος ήδη ήθελε να πάρει καινούργιο, ας το αγοράσει και συμφέρει, αλλιώς, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ και πετάξετε τα λεφτουδάκια σας για χάρη των 300 λαμόγιων! (και για να κερδίσετε τι, 100-200 ευρώ το χρόνο, θα αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο;;;; )
Αφού ξέρετε τι θα γίνει: σε 2-3 χρόνια θα σας ξαναπούν ότι σας διπλασιάζουν τα τέλη γιατί το 3 χρόνων αυτοκίνητό σας θεωρείται παλιατζούρα και.... ρυπαίνει... ΡΕ ΟΥΣΤ!+%^$##!
Αν και δεν μπορώ να πω πως διαφωνώ με την λογική 'ο ρυπαίνων πληρώνει' και σίγουρα το 1200άρι μου 10ετίας, ρυπαίνει περισσότερο από ένα αντίστοιχο καινούριο, εν τούτοις, είναι σαφές πως όπως πάει να γίνει είναι να τσεπώσουν χρήματα από το πόπολο και ταυτόχρονα να το φορτώσουν στην...οικολογία!
:lol
+1