-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η απάντηση που έπρεπε να δώσει ήταν πολύ απλή: 'Πάνε βάλτο αλλού εσύ'
Εν τω μεταξύ το πάνω parking ήταν άδειο...αλλά όοοοοχι...αυτός ήθελε να το βάλει στα πιτ μέσα που γίνεται πανικός και να έχει την απαίτηση να είναι όλοι στα 5 μέτρα
Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε αμάξι τώρα και δεν θέλετε να σας πλησιάζει αμάξι παρκαρισμένο όχι σε ακτίνα 5μ αλλά ούτε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο, μία είναι η λύση... αμάξι made in Japan!!!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Εγώ πάντα όταν παρκάρω πολύ κοντά στον άλλον είτε σε ευθεία είτε πλάγια γραμμή κοιτάω αν ο πίσω-μπροστά-διπλανός μου έχει τον απαραίτητο χώρο για μανούβρες και τότε μόνο το αφήνωΣωστός αλλα όσοι το κάνουν αυτό. Ο καλοπερασακιας να το χωσει καπου θελει και σκασιλα του για τους υπολοιπους.
-
Και εγώ από το πορτμπαγκάζ είχα μπεί
-
Χθες αφηνω το αυτοκινητο παρκαρισμενο σε parking οπου παρκαρεις καθετα ο ενας διπλα στον αλλο.Φυσαγε αρκετα και σκεφτομαι οτι ολο και καμια πορτα θα φυγει απο τον διπλανο και θα σκασει πανω στο δικο μου.Αμεσως μετα εχοντας ανοιξει διαλογο με τον ευατο μου του λεω οτι ειναι υποχονδριος και υπερβολικος και οτι μια χαρα ειναι εδω το αμαξι,και δεν μπορω καθε φορα που παρακρω να σκεφτομαι ολους τους πιθανους κινδυνους...Γυρνωντας να το παρω το μεσημερι βρισκω μια καθετη ακμη-βαθουλωμα πισω απο την πορτα του οδηγου (ειναι τριπορτο) με λιγο χρωμα απο το αλλο αυτοκινητο πανω...Περαστικα μας,ευτυχως δεν εχει φυγει χρωμα απο εμενα,ελπιζω με τη μεθοδο της βεντουζας να επανελθει.Φυσικα για αφημα στοιχειων ουτε λογος,στην Ελλαδα ζουμε...
Δεν ελεγα καλυτερα να κερδισω το τζοκερ???
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Τζιράρουν καλά φαίνεται τα Sakis Rouvas collection...
Για τον δε 'κόκκινο' που έχει και το καρτ...αφενός τον περνάω με το αυτόματο (έχει 6τάχυτο ) και αφετέρου δεν αφήνει κανένα να παρκάρει σε ακτίνα 10 μέτρων μη του το ακουμπήσουν και βεβαίως το κατεβάζει στα πιτ.
Πάρκαρε ένας κακομοίρης δίπλα του...και του λέει...'το βγάζεις από εδώ σε παρακαλώ γιατί δε μπορώ να ανοίξω τη πόρτα'?!
καλα κανει ρε παιδια τοσα λεφτα εχει δωσει....και εγω που χω ενα abarth αμα μου κολησει κανεις κοντα κοντα στραβωνω δεβ θελει και πολυ να γινει η ζημια...που να χες και ferrari. Οπως γνωριζετια εμεις οι Ελληνες δεν πολυσεβομαστε το αμαξι του διπλανου μας οτι και ναναι αυτο.
κοιτα κι εγω κανω σαν υστερω αμα δω πραγματικη μαλακια (εχω τσακωθει και με γειτονισσα οταν ειδα γουβιτσα στη πορτα μου) , αλλα οχι κι ετσι
στη τελικη λαμαρινες στο δρομο ειναι, καποια στιγμη κατι θα παθουν
-
-
Aυτο θα ταιριαζε στη Lamborghini.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aυτο θα ταιριαζε στη Lamborghini.ίσως του το κόλλησε κανένας φίλος του για πλάκα.
-
-
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ τεστ του Βρετανικού Evo.
Συγκριτικό μεταξύ:
458 Italia
MP4 12C
Merc SLS
911 Turbo S
Ford GT
Noble M600Πίστα: Bedford Autodrome
Αποτέλεσμα:
1η θέση: Ferrari 458 Italia (1.19.3)
2η θέση: McLaren MP4 12C (1.20.6), με ημισλίκ (Zero Corsa) ο χρόνος της ήταν 1.19.6Συνολικός νικητής: Ferrari 458 Italia. Η McLaren ήταν πολύ αποστειρωμένη και βαρετή συγκριτικά σύμφωνα με τους δοκιμαστές!
-
Link??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Link??Από το έντυπο περιοδικό τα αποτελέσματα. Link θα βγει στο http://www.evo.co.uk από βδομαδα.
-
Σε πιστεύουμε. Είσαι αξιόπιστος.
-
Αν είχατε προσέξει τα ποστ μου θα το γνωρίζατε ήδη: viewtopic.php?f=8&t=27160&p=2154613#p2154613
Γενικά τα αποτελέσματα από τις δοκιμές του evo τα ξέρει κανείς όχι απλά χωρίς να διαβάσει το περιοδικό αλλά και πριν βγουν στην αγορά τα αυτοκίνητα.
ΥΓ. Ένα ακόμα viewtopic.php?f=15&t=8920&p=2130007#p2130007
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν είχατε προσέξει τα ποστ μου θα το γνωρίζατε ήδη: viewtopic.php?f=8&t=27160&p=2154613#p2154613Γενικά τα αποτελέσματα από τις δοκιμές του evo τα ξέρει κανείς όχι απλά χωρίς να διαβάσει το περιοδικό αλλά και πριν βγουν στην αγορά τα αυτοκίνητα.
ΥΓ. Ένα ακόμα viewtopic.php?f=15&t=8920&p=2130007#p2130007
Κοίτα, όσο και αν έχει γίνει κλισέ το περί ψυχής κλπ, γεγονός παραμένει ότι ορισμένα αυτοκίνητα είναι πιο ενδιαφέροντα οδηγικά από άλλα. Η αμεσότητα των χειρισμών, η αίσθηση των χειριστηρίων, η απόκριση του μοτέρ, μερικές λεπτομέρειες της συμπεριφοράς, ο ήχος κλπ συνθέτουν ένα σύνολο που εξιτάρει περισσότερο. Δε νομίζω να διαφωνείς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε νομίζω να διαφωνείς.Διαφωνώ
-
Δηλαδή όλα σου φαίνονται ίδια;;;
-
Βασικα σε αυτη την κατηγορια αυτοκινητων κοιτας ποιο σου αρεσει ποιο πολυ εμφανησιακα παρα τα νουμερα επιδοσεων και την οδικη του συμπεριφορα (σιγα μην καταλαβει ο μεσος οδηγος ποιο παει καλυτερα στην ασφαλτο).Ουτως η αλλως τα αγοραζεις με το συναισθημα και οχι με την εννοια του ποιο ειναι καλυτερο.
Παντως η Μclaren κουκλα ειναι αλλα δεν θα την προτιμουσα εναντι μιας 458 και ας την βγαλουν και χειροτερη,το κολλημα ειναι κολλημα. -
Και 2ο τεστ αγγλικού περιοδικού, βγάζει την 458 ταχύτερη του ανταγωνισμού... Τελικά αυτή η McLaren ούτε την Lamborghini δεν μπορεί να περάσει... 1,7 δεύτερα αργότερη της 458! Και τι δεν θα έδινα για να δω τα ξυνισμένα μούτρα του Ron Dennis!!!
-
Σοβαρά τώρα...πόσα φράγκα μπορεί να έσκασε η Audi για να μπει το χάρχαλο το R8 στη σύγκριση??? Δεν τα λυπούνται τα λεφτά τους? Ας τα δώσουν σε κάνα σχεδιαστή μπας και φτιάξει κάνα ενδιαφέρον σΚέδιο.
Ferrari F458 Italia