-
Τι καλά που ήταν τόσο καιρό με τις πυρκαγιές της και δεν ασχολούμασταν με κόντρες του στυλ 458 VS οτιδηποτεεχει4ροδες
Πάντως προχθές που το είδα εν κινήσει είναι χάρμα ωτών
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ξέρετε κανέναν που αγοράζει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας με βάση τους χρόνους που κάνει σε κάποια πίστα ? Εγώ κανέναν.Και γνωρίζω πολλούς από αυτούς.
Εμείς όμως έτσι κρίνουμε τι πρέπει να αγοράσει αυτός που αγοράζει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας Εκείνοι που δεν παίρνουν αυτό με τον καλύτερο χρόνο είναι άσχετοι ευθειάκηδες λεφτοκάγκουρες χωρίς ιδέα από αμάξια
Τότε είμαι ένας από αυτούς...
Ελπίζω να κατάλαβες ότι το είπα ειρωνικά προς τη χρονολαγνία μας
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Γρηγόρη φυσικά και έχουμε. Στην πίστα δοκιμών του Quattroruote:
Ferrari 458: 1.15.144
Nissan GTR: 1.16.686360kg λιγότερα, 80 άλογα περισσότερα, 2 χρόνια νεότερη, πανάκριβα περιφερειακά, τριπλάσια τιμή, ημιαγωνιστική φιλοσοφία για 1,5 sec διαφορά;; Και χάιρεσαι; Άμα ήταν πιο αργή και απο το GT-R εγώ στη θέση της Ferrari δε θα την έβγαζα παραγωγή κάν....
Για τα επιχειρήματα του sv2 δεν μπορώ να κρίνω. Εκεί ξεφεύγεις από την σκοπιά του μηχανικού και κοιτάς άλλα πράματα πια..
Μη δεις εσύ συζήτηση στο τοπικό της Ferrari... να τρολάρεις κατευθείαν. 1.5 sec σε πίστα είναι τεράστια διαφορά. Επίσης 0-200: 9.69 η Ferrari, 12,61 το Nissan. ΧΑΟΣ! Έχεις ακουστά το νόμο της φθίνουσας απόδοσης; Όσο πιο ψηλά φτάνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να καλυτερέψεις κάτι.
Κανονικά έπρεπε να χαρείς που το GTR είναι 0.25s ταχύτερο από την 911 Turbo S αλλά η εμπάθεια σου εναντίον της Ferrari σε παρέσυρε...
-
delete
-
Επειδή παρασέρνεστε σε συζητήσεις που δεν έχουν νόημα, να εξηγήσω ότι το σχόλιο μου ήταν απλά σφήνα σε μηνύματα που εξήραν την 'κυριαρχία' και την... παντοδυναμία της Ferrari .
Ναι, και εγώ θα την προτιμούσα σε σχέση με το GTR (who in his right mind wouldn't? ), ναι, ούτε εμένα θα με ένοιαζε αν το Nissan θα ήταν εξίσου, ή ακόμα πιο γρήγορο στον δρόμο*, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Ferrari δεν είναι η μόνη που βγάζει καλά αυτοκίνητα, ούτε είναι απαραίτητο να έχεις τεράστια ιστορία πίσω σου για να βγάλεις ένα αμάξι που .... και δέρνει.
*άλλωστε κόντρα με τόσα άλογα με τα δικά μου χέρια, μόνο στο... χαντάκι μπορεί να καταλήξει!
-
και απο ποτε το gtr βγηκε για να χτυπησει φερραρι?..
η 458 χτυπιεται με την mc12 το gtr δεν εχει καμια σχεση αλλα η δυναμη του gtr φανηκε στο ring7:38 458
7:29.03 gtr
περα απο αυτο δεν συγκρινονται πουθενα ομως μπορει να ανεβασει 1200 αλογα σαν το παλιο μπορει να μπει σε τροχια αλλα το αλογακι αλογακι και εκει ειναι το θεμα η αιγλη.. -
Cabala: Υπάρχει ακόμα άνθρωπος που πιστεύει αυτόυς τους γελοίους ισχυρισμούς για το Ring? Σε όλα τα ανεξάρτητα τεστ δεν υπαρχει καμία επαφή ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα!
@ κ. Λάππα... είδες φωτιές που άναψες νυχτιάτικα... (και τώρα περιμένω εξυπνάδα για τις φωτιές... ).
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα όρια μου (μιλάμε για στροφές ε; ) θεωρώ ότι είναι πολύ χαμηλά ακόμα και για μια Ζ4, οπότε αφήνω αυτό το αριστούργημα της μηχανολογίας στους χεράδες...Τα όρια του καθενός από εμάς σαν οδηγού είναι άλλη εντελώς ιστορία από τα όρια του οποιουδήποτε αυτοκινήτου.
Το αναλύω λίγο:
Ένας κορυφαίος οδηγός, πχ έστω για χάρη του παραδείγματος ο Sebastian Loeb, θα κάνει στα μέγαρα ένα χρόνο οδηγόντας πχ Fiat Panda 1.1 ο οποίος θα είναι άπιαστος για το 99% των οδηγών. Άρα αν μη τι άλλο το 99% των οδγηγών δεν μπορεί να εξαντηλήσει τα όρια ενός (πχ) Fiat Panda. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως οι οδηγοί αυτοί δεν θα αντιληφθούν ή δεν θα αξιολογήσουν την διαφορά δυναμικού ενός GT-R σε σύγκριση με ένα Panda.
Οπότε το τι οδηγός είσαι (ή είμαι) με το τι δυνατότητες έχει το αυτοκίνητο είναι δύο διαφορετικά ζητήματα εκτός αν μιλάμε για τόσο χαμηλό επίπεδο (οδηγού) που δεν θα καταλαβαίναμε διαφορές μεταξύ δύο οχημάτων.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Cabala: Υπάρχει ακόμα άνθρωπος που πιστεύει αυτόυς τους γελοίους ισχυρισμούς για το Ring? Σε όλα τα ανεξάρτητα τεστ δεν υπαρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα!@ κ. Λάππα... είδες φωτιές που άναψες νυχτιάτικα... (και τώρα περιμένω εξυπνάδα για τις φωτιές... ).
ετσι ελεγαν και για το r34 μεχρι που η φημη εγινε φαπα μεχρι και στην veyron και πιο βαρυ και με λιγοτερα αλογα σε ευθεια το mines της εριξε 2 δευτερα
-
Eνα αυτοκινητο των 200-300k το παιρνεις γιατι το ερωτευεσε απο την εξωτικη του εμφανιση και οχι απο το τι χρονους κανει στην πιστα η πως ανταποκρινεται στα στροφιλικια.Ενα Evo παει ποιο γρηγορα στη Ριτσωνα πχ απο μια 458,αυτο παει να πει οτι το Ενο αξιζει περισσοτερο σαν αγορα???Σε ενα supercar πρωτα κοιτας εμφανιση,ποιοτητα κατασκευης,ηχο και μετα μαθαινεις την ιπποδυναμη του,εκει ειναι που κερδιζει η Ferrari και ειναι παντα μπροστα απο τον ανταγωνισμο.
-
Το σκίσαμε το θέμα... πάρε κι ένα σκαραβαίο και βάλτου κινητήρα από F16...
Μιλάμε για εργοστασιακά αυτοκίνητα Γιάννη. Όλα μπορούν να βγάλουν άπειρα άλογα αν αρχίσεις καγκουριές με νίτρα κλπ. Το θέμα είναι ότι είναι μόνο για αγώνες dragster μετα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σε ενα supercar πρωτα κοιτας εμφανιση,ποιοτητα κατασκευης,ηχο και μετα μαθαινεις την ιπποδυναμη του,εκει ειναι που κερδιζει η Ferrari και ειναι παντα μπροστα απο τον ανταγωνισμο.[paradox detected]
-
Γιατι δεν εχει ποιοτητα???
-
Τσου
- παίρνει και φωτιά
-
Σε σχέση με άλλες μάρκες που βγάζουν μοντέλα αυτού του κόστους πχ Aston, Lambo, η καμπίνα υπολείπεται σε ποιότητα λένε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το σκίσαμε το θέμα... πάρε κι ένα σκαραβαίο και βάλτου κινητήρα από F16...Μιλάμε για εργοστασιακά αυτοκίνητα Γιάννη. Όλα μπορούν ν βγάλουν άπειρα άλογα αν αρχίσεις καγκουριές με νίτρα κλπ. Το θέμα είναι ότι είναι μόνο για dragster μετα.
καλα δεν μιλαμε για απλο αμαξακι στοκ πηγαινε μεχρι τα 750 διαπιστωμενα απο την top secret! για ποσα χρονια εβγαινε αυτο το θεικο μοτερ πρωτο στο tuning? (νομιζω μεχρι οταν σταματησε η παραγωγη του )
δεν υπαρχει μοτερ μεχρι τωρα που να το εχει ξεπερασει (μιλαμε παντα απο τα 280 μεχρι τα 1300-1400 που εβγαζε απο 2.5 )
της Mines Που λες δεν ξερω αμα το εχεις δει ψαξε δες τα βιντεο να δεις ποσο κοντα στα gt της ιαπωνιας ηταν τοτεοπως και να εχει ειπαμε η αιγλη κανει την διαφορα και το οτι παντα θα υπαρχει αυτο το αισθημα οτι βοηθας μια ομαδα οχι εταιρεια και αυτη ειναι η διαφορα της φερραρι με τις υπολοιπες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οπότε το τι οδηγός είσαι (ή είμαι) με το τι δυνατότητες έχει το αυτοκίνητο είναι δύο διαφορετικά ζητήματα εκτός αν μιλάμε για τόσο χαμηλό επίπεδο (οδηγού) που δεν θα καταλαβαίναμε διαφορές μεταξύ δύο οχημάτων.
διαφωνω, τι να τις κανω τις δυνατοτητες αν δε μπορω να τις εκμεταλλευτω..
για να πω ενα ακραιο παραδειγμα παρε ενα μονοθεσιο F1, εχει τις περισσοτερες δυνατοτητες στον πλανητη, αλλα μαλλον μετα απο μερικες στροφες οι περισσοτεροι θα το εχουμε στειλει ειτε σε καμια αμμοπαγιδα , ειτε καμια μπαριερα
ενα wrc απο την αλλη θα το πηγαιναμε πιο γρηγορα
οχι οσο γρηγορα οσο ο loeb, αλλα πιο γρηγορα απο το δυστροπο τερας
-
@ΙΚΕ
αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πολλές φορές βλέπουμε την επιλογή αυτοκινήτου να προσδιορίζει τις ικανότητες του κατόχου και όχι το αντίθετο. Από τη στιγμή που έριξαν σύρμα οι ειδήμονες των περιοδικών ότι το Evo είναι για 'πραγματικούς οδηγούς' γεμίσαμε με 20χρονους χεράδες. Άσχετα αν μετά τους μαζεύαν από τα δέντρα...
Με πιο απλά λόγια. Μπορεί και το Evo να έχει φοβερές ικανότητες που να χτυπάει ακόμα και Murcielago σε (κλειστή) πίστα. Σημαίνει αυτό κάτι για την Murcielago; -
Καγκουρίζεις επικίνδυνα Γιάννη... Υπάρχουν πολλά μοτέρ με 1000+ άλογα. Μια F50 στην Ιαπωνία πλησιάζει τα 1500 και τα Hennesey Viper βγάζουν 1200. Αλλά και τι με αυτό; Αηδίες για κόντρες στην ευθεία είναι μόνο...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε σχέση με άλλες μάρκες που βγάζουν μοντέλα αυτού του κόστους πχ Aston, Lambo, η καμπίνα υπολείπεται σε ποιότητα λένε
Δεν θα τόλεγα....η Aston και η Ferrari έχουν καλούτσικη ποιότητα η Lambo και είδικά η Murci είναι χάλια.
Αναφερόμουν σε DB9 και Gallardo κυρίως, αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις (προφανώς)
Ferrari F458 Italia