-
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_532.html
Οποτε καλη καρδια για μας παιδες! -
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Οποτε καλη καρδια για μας παιδες!φαίνεται πως δεν έχουν smart στην γηραιά Αλβιών.
-
Καλή η γενικότερη συζήτηση περί των premium supermini
αλλά εγώ έχω μια πιο πεζή ερώτηση:
Ο ΤΗΡ 150 λειτοργεί σωστά με απλή αμόλυβδη ή
χρειάζεται αμόλυβδη 98 - 100 RON ; -
Γιατι το ονομασαν DS τι σχεση εχει το εν λογω αυτοκινητο ωστε να του δωσουν ονομασια που να θυμιζει την citroen ds?
-
απλη!!!
απο ολη την συζητηση ενα πραγμα ηταν το σημαντικοτερο...Τι εχουν τα προγραμματα? τι ακουστηκε στο internet....
το racing ds3 ειχει front mouth cooler ,αλλο καπακι, αλλη τουρμπινα κτλ.... ενα προγραμμα δεν μπορει να αντικαταστησει αυτα... τι κοστος ομως εχουν επιπλεον?το ds3 λεω να το χαιρεται ο ds3 και να κανει ατελειωτες βολτες και ταξιδια ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΑ ....
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ebd έχεις, πακέτο με το abs είναι. Έφτιαξες την bsi τελικά και σταμάτησαν;
Τι είναι το ebd ;
Την bsi λογικά την φτιάξαμε (κατά 99%)
ήρθε ενα παλικάρι απο τα κεντρικά της Citroen ( ) και το κοίταζε για κανένα 2ωρο.
Πρέπει να ήταν απο τον συναγερμό, που με ¨κλέφτες¨ είχαν κάνει να παίρνει σήμα απο τον εγκέφαλο.Τώρα ήμαστε stand by... αλλα ελπίζω όλα να πέρασαν
Στο είχα πει, δεν στο είχα πει;
Είμαι σίγουρος πως δεν θα σε ξαναενοχλήσει! Να πας να βρεις τον τεχνικό που σου έβαλε το συναγερμό και να του χώσεις την σειρήνα στον λο! -
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Οποτε καλη καρδια για μας παιδες!Οποτε προσεχτε τα FORD.
Αλλα και παλι οι απροσεχτοι οδηγοι ξερουν τι αγοραζουν...
-
αν η σιτροεν ειχε καταφερει να δημιουργησει τοσο ντορο οσο δημιουργειται στο φορουμ για το ds3 στις τελευταιες σελιδες θα χε κανει χρυσες δουλειες...
για τον χρηστη ds3, νομιζω ειπες οτι ειχες αουντί Σ3, γιατι το αλλαξες με το σιτροεν? βαρεθηκες?
-
Περασε η μπογια του και μου αρεσε η νεα DS3, οικονομικα με επαιρνε...τι αλλο?
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Περασε η μπογια του και μου αρεσε η νεα DS3, οικονομικα με επαιρνε...τι αλλο?να επαιρνες κι αλλο s3
αν η σιτροεν ειχε καταφερει να δημιουργησει τοσο ντορο οσο δημιουργειται στο φορουμ για το ds3 στις τελευταιες σελιδες θα χε κανει χρυσες δουλειες...
η αλφα μας εχει αποδειξει πολλες φορες το αντιθετο
Οποτε καλη καρδια για μας παιδες!για φορντ δε ξερω, αλλα η bmw εχει μερικους απο τους καλυτερους, αλλα και τους χειροτερους οδηγους
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Οποτε καλη καρδια για μας παιδες!φαίνεται πως δεν έχουν smart στην γηραιά Αλβιών.
εεεεπ ! δε κατάλαβα τι έχει το smart δηλαδή ?
-
Ο χρήστης kimkim69 έγραψε:
Καλή η γενικότερη συζήτηση περί των premium supermini
αλλά εγώ έχω μια πιο πεζή ερώτηση:
Ο ΤΗΡ 150 λειτοργεί σωστά με απλή αμόλυβδη ή
χρειάζεται αμόλυβδη 98 - 100 RON ;95αρα και ξερό ψωμί. Αν βάλεις πρόγραμμα, εξαρτάται από την ρύθμισή του. Πλέον υπάρχουν και tuners που δίνουν λιγότερο επιθετικές ρυθμίσεις ώστε να μην απαιτείται η 100αρα.
έχουν αλλάξει οι εποχές...
η αγορά τα θέλει όλα και τα θέλει φθηνά και προσιτά
και όμορφο σουλούπι και αίσθηση πρεμιουμ(αυτό μας μάρανε... ) και ποιότητα κατασκευής, και ήσυχο ταξίδι, και δυνατά φρένα , αραιά σέρβις ... και και και...
αν οδηγώντας την μίτο ,και την κάθε μίτο της κατηγορίας περίμενες μια μετενσάρκωση του 306maxi ήσουν λάθος από την αρχή...ή δεν ήξερες τι κατασκευάζει και τι κατασκεύαζε η άλφα ρομέο...Μαζί σου. Το θέμα είναι ότι το όμορφο σουλούπι, την ποιότητα κατασκευής, το ήσυχο ταξίδι, τα δυνατά φρένα κλπ κλπ στα δίνει και το grande, και το 207, και το fiesta και και και. Όταν ακούς λιβάνισμα για ένα μοντέλο το οποίο υποτίθεται βασίζεται σε αυτά τα θετικά στοιχεία πηγαίνοντάς τα αρκετά βήματα παραπέρα και βλέπεις κάτι επί της ουσίας ίδιο με γυαλιστερά πλαστικά και όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς, ε όσο να ναι απογοητεύεσαι.
Αν μετά από όλα αυτά εσύ κατάλαβες ότι εγώ ή ο funky περίμενε από τη mito να είναι ένα 306 maxi τότε τι να πω, έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης του γραπτού λόγου.
-
Ή καποιοι δεν εκφραζονται σωστα
-
Πιο δεκαρικάκια δεν μπορώ να στο κάνω, λυπάμαι. Αν δεν καταλαβαίνεις αυτό το τυχαίο quote:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από κει και πέρα, αν θεωρείς ότι τα mito/ds3 κλπ κλπ δεν είναι επί της ουσίας φτιασιδωμένα supermini (με τις συνέπειες που αυτό επιφέρει σε θέματα ουσίας και όχι του φαίνεσθαι)...
Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο εξηγήσω.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έχουν αλλάξει οι εποχές...
η αγορά τα θέλει όλα και τα θέλει φθηνά και προσιτά
και όμορφο σουλούπι και αίσθηση πρεμιουμ(αυτό μας μάρανε... ) και ποιότητα κατασκευής, και ήσυχο ταξίδι, και δυνατά φρένα , αραιά σέρβις ... και και και...Σωστός. Δήθεν θέλουμε ανόθευτα και μη επηρεασμένα από ηλεκτρονικά και μου έρχονται κανα 2-3 τέτοια μοντέλα με καλές κριτικές από τα περιοδικά, που δεν τα έχω δει ακόμα live αγορασμένα. Είναι που όλοι είμαστε hard-coreάδες οδηγοί.
αν οδηγώντας την μίτο ,και την κάθε μίτο της κατηγορίας περίμενες μια μετενσάρκωση του 306maxi ήσουν λάθος από την αρχή...ή δεν ήξερες τι κατασκευάζει και τι κατασκεύαζε η άλφα ρομέο...
Ή 306 μάξι ή αδιάφορο δηλαδή; Δεν πάει έτσι...η 156 δεν ήταν 306μάξι, αλλά όταν το οδήγησα αναφώνησα 'ma che bella macchina' ως άλλος Σ.Χ. (καλή σου ώρα Βαγγέλη, γιατί έτσι) και αξιώνω η Alfa να φτιάχνει αυτοκίνητα που θα τα σκέφτεται για καιρό κάποιος μετά από την επαφή. Όχι κάτι που θα έπρεπε να είχε φτιάξει κάποια άλλη εταιρεία. Το αυτό και για τη DS3 που θέλω να διαφέρει ουσιαστικά για να δώσει πραγματικά άλλη πνοή στην Σιτροέν. Τώρα αν με πεις ότι η DS3 με π.χ. υδροπνευματική θα κόστιζε 25-30Κ και σιγά μην την αγόραζες funky, θα είχες μεγάλο δίκιο.
-
@ντιρντινο
μάλλον ΕΣΥ έχεις πρόβλημα έκφρασης...
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι οι εποχές έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί ...
Τέρμα τα μονοδιαστατα αυτοκίνητα... Πλέον για να πουλήσει πρέπει να ειναι καλό σε όλους τους τομείς...
Λίγο η αναγκαιότητα και λίγο το μάρκετινγκ γεμίζουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα με κάθε λογής ηλ/κα συστηματα που ξενερωνουν τον 'έμπειρο' χαρντκορα ,κολακεύουν τον άπειρο και βοηθάνε τον μέσο...
Και ναι μιτο και ds3 είναι καλύτερα Απο γκραντε και 207 αντίστοιχα ... Πόσο ;; Όσο τους αφήνουν το όριο των 20000€ που στοιχίζουν . -
Μα δεν διαφωνεί κανείς σε αυτά που λες. Ούτε εγώ σήμερα θα έπαιρνα ένα 106 ραλλυ, θεωρώ το σημερινό πολύ πιο ολοκληρωμένο ως αυτοκίνητο και γελάω με όλους τους πιουρίστες που λένε ότι γνήσιο αμάξι είναι η ελίζ επειδή δεν έχει ηλεκτρονικά. Άντε και σε αμάξι με χειροκίνητο αβανς για ακομα περισσοτερη χαρντκορια.
Τώρα που είδες εσύ ότι εγώ αναπολώ τις παλιές εποχές μόνο εσύ το ξέρεις.
άκου κει, ΕΓΩ δεν μπορώ να καταλάβω ότι οι εποχές έχουν περάσει ανεπισρεπτίΌσο για την έκφρασή μου, αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι θα πει η φράση: 'όλα αυτά είναι φτιασιδωμένα supermini' δεν φταίει αυτή αλλά εσύ.-
Σιγά τις φοβερές και τρομερές διαφορές του DS3 από το 207 για 4 χρόνια μετά και τόσο ντόρο. Καλύτερο σε μερικά σημεία συμφώνησα εξαρχής ότι είναι, νιώσε λίγο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σωστός. Δήθεν θέλουμε ανόθευτα και μη επηρεασμένα από ηλεκτρονικά και μου έρχονται κανα 2-3 τέτοια μοντέλα με καλές κριτικές από τα περιοδικά, που δεν τα έχω δει ακόμα live αγορασμένα. Είναι που όλοι είμαστε hard-coreάδες οδηγοί.
Απλά από περιέργεια.
Ποια είναι αυτά; -
clio gt, twingo rs from the top of my head
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
clio gt, twingo rs from the top of my headΚαι μερικά άλλα πιο ειδικά (Clio RS, Megane RS, Civic Type R).
Citroen DS3