-
Κάνοντας την καθιερωμένη μου βόλτα στο συνεργείο για να δω αν παίζει τπτ καλό είδα ένα προς παράδοση, μεταλλικό μπορντώ με γραφιτί οροφή και κεραμμυδί δέρματα μέσα στις καθισματάρες. Εκεί βάρεσα μια προσοχή
Ενδιαφέρον και το λευκό με θαλασσί ουρανό. Στο σύστημα είχε και ένα γκρι με θαλασσί ουρανό και navi, να στο κρατήσω;
-
Μην παίζεις με τον πόνο ενός πονεμένου!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να σε πω... φωτιά θες να με βάλεις;!Να παω να το δω απο κοντά και να δεις εσύ μετα καμιά αγγελία εδω μεσα: Πωλείται 207 ;
Στο παρατσάκ το γλυτώσαμε 2 φορές τώρα...
Αν εχεις το GT/Rallye δωστο! Σε καμια περιπτωση καποιο αλλο!
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Να σε πω... φωτιά θες να με βάλεις;!
Να παω να το δω απο κοντά και να δεις εσύ μετα καμιά αγγελία εδω μεσα: Πωλείται 207 ;
Στο παρατσάκ το γλυτώσαμε 2 φορές τώρα...
Αν εχεις το GT/Rallye δωστο! Σε καμια περιπτωση καποιο αλλο!
Το 1.6 με τα 110 εχω.
-
Κατσε εκει που εισαι τοτες!
-
Καλό είναι να κατανοήσουμε ότι πέρα Απο τα προφανή υπάρχει και ο παράγοντας προσωπικό γούστο ...
Και ναι το ds3 είναι ΠΟΛΥ πιο ξεχωριστό Απο το αδιάφορο μέσα-έξω 207...
Εκτός αν σε ένα καθαρά αυτοκινητιστικο φόρουμ βλέπουμε τα αυτοκίνητα μονοδιαστατα και υπό το πρισμα του βαλιου φορ μανει...Και στο κάτω κάτω και οδηγηκα να το πάρεις το ds3 έχει ΠΟΛΥ καλύτερο ηλεκ/κο πακέτο Απο τα τραγικά παρεμβατικα του rallye/gt
-
Δεν είπε κανείς το αντίθετο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είπε κανείς το αντίθετο. -
ξύδι
Είπα εγώ ποτέ ότι το δεν είναι ξεχωριστό/φαντεζί/niche μοντέλο το ds3; Πιο πριν δεν είπα ότι το 207 έχει βαρετό συγκριτικά εσωτερικό;
Για τα ηλεκτρονικά του ds3 δεν τοποθετήθηκα καθώς δεν το πίεσα τόσο. Του 207 προσωπικά σε διαδρομές σε δημόσιο δρόμο δεν με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα, αλλά ώρες ώρες και υπό συγκεκριμένες συνθήκες (όπως πχ συνειδητός εκβιασμός) είναι ενοχλητικός ο τρόπος που σου ρίχνει τον γενικό.
edit: typo
-
Ντίνε; Δεν ρίχνουμε ρε κανένα τουρμπο στο δικό μου, που δεν εχει κανενα ηλεκτρονικό (περα του abs) να γουσταρουμε;
-
-
Κοίτα... να λέμε που και που και καμία αλήθεια.Είμαι ο πρώτος που θα βρίσει την Peugeot και συγκεκριμένα το 207... το έχω κάνει ούκο λίγες φορές και θα το ξανακάνω και στο μέλλον, γιατί είμαι μαζόχας βρε αδερφέ!
Μου αρέσει να βρίζω αυτό που αγόρασα... γουστάρω, με ανάβειΑλλά πρέπει να πω απο την μεριά μου και τα θετικά της αγοράς αυτής.
ΟΧΙ γιατί την έκανα, δεν εχω να δόσω λόγο σε κανέναν άλλωστε... μου καύλωσε και το πήρα, στα τουμπουλίνια μου η γνώμη των άλλων, αλλά τι ήταν αυτό που με έκανε να το πάρω.Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει το DS3 (που μου αρέσει πολύ σαν αμάξι!) είναι ένα 207 με άλλο καπάκι.
οκ; οκ, πάμε παρακάτω.Η Citroen για λόγους marketing και όχι για λόγους ιδεολογίας όπως παλιότερα, διάλεξε να αναστήσει την σειρά DS και να βάλει σε αυτή διάφορα φουτουριστικά κομμάτια. Βλέπετε στην απέναντη όχθη παραμονεύει το Cooper και το 500αράκι... τι και αν το 500αράκι δεν είναι στην ίδια κατηγορία; σκατούλες μπλε με το συμπάθειο...
Η Peugeot απο την άλλη, διάλεξε έναν πιο ήρεμο δρόμο, για ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν μπαμ απο μακριά (κάτι σαν την ιντιφάντα και τους παλαιστίνιους καμικάζι ένα πράγμα).
Εγω φυσικά, χρόνια τώρα ανοίκω στην κατηγορία του μπαμ...
Η Peugeot που λέτε, ναι μεν διάλεξε τον ήρεμο δρόμο, αλλά παράλληλα το 207 ήταν το πρώτο μοντέλο της PSA όπου τα υλικά κατασκευής του, μέσα και έξω, ήταν μίλια μακριά σε σχέση με τα τότε στάνταρ της κατηγορίας του. C3 (το προηγούμενο), 206, Fiesta, Ibiza, Polo, Corsa και Grande Punto είχαν όλα κατώτερη ποιότητα κατασκευής. Συν οτι το 207 είχε και καλύτερο πάτωμα και γενικά πιο δεμένο σύνολο.
Το 207 κυκλοφόρισε στα μέσα προς τέλη του 2006, άρα μιλάμε για ένα σχέδιο ήδη 4 ετών.Το εσωτερικό του, μπορεί να είναι μουντό (ακα μαύρο), αλλά με ωραίο σχήμα (το πάνω μέρος του ταμπλό είναι ίδιο σχεδόν με την μουσούδα του εμπρός προφυλακτήρα), με πολύ καλής ποιότητας πλαστικά.
Που δεν τρίζουν, δεν σπάνε, δεν τα τρώει ο σκόρος.
Το εξωτερικό του, είναι μοντέρνο και μην ξεχνάμε οτι ήταν το πρώτο μοντέλο στην Ελληνική αγορά που είχε πανοραμική οροφή .Κατα την άποψη μου, σαν μοντέρνος, kinky, διεστραμένος νέος άνθρωπος δεν μπορώ να το βρω βαρετό σαν αμάξι... σχεδιαστικά πάντα, οχι μηχανολογικά.
Είμαι άνθρωπος που δίνει τρελή προσοχή στην λεπτομέρια και πέρα απο ένα δυο φάουλ, δεν μπορώ να βρω κάτι μεμπτό.
Όλα είναι ένα κλικ πάνω απο το μέτρο του κλασικού ανθρώπου παυλα αγοραστή.Αντιθέτως το DS3 είναι 3 κλικ πανω απο το ίδιο μέτρο. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει αυτή είναη η αλήθεια.
Όπως προείπα, μιας και είμαι άνθρωπος του μπαμ, αν είχα μπροστά μου ενα 207 και ένα DS3 ΜΟΝΟ απο θέμα εμφάνησης θα έπαιρνα το δεύτερο. Δεν έχω μπει μέσα καν στο DS3 ακόμα.Οκ μέχρι εδώ; οκ.
Πάμε παρακάτω.
Στον ψυχολογικό τομέα.Το ότι πήρες φίλτατε DS3 το... DS3 επιδή το διάλεξες εσύ, δεν το κάνει αυτομάτος, ομορφότερο - καλύτερο - μουνοπαγηδέστερο απο τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού.
Το διάλεξες γιατί απλά σου άρεσε κάτι πάνω του ή μεσα του ή απο κάτω του .-Το οτι είχες S3 δεν είναι υπέρ σου εν την προκειμένη, γιατί πήγες απο ένα καράσυντηριτηκό αυτοκίνητο, σε ένα καραφλύαρο αυτοκίνητο, γεμάτο λεπτομέριες, σχέδια, γραμμές, μπιχλιμπίδια.
Μην μπερδεύεις τις βούρτες με τις σαγιονάρες.
οκ; οκΜην προσπαθείς να βγάλεις off άλλα μοντέλα, γιατί απλά δεν σου γυάλισαν. Πήρες αυτό που πήρες, μπράβο σου, μεγειά σου με χαρά σου και να το χαρείς σε άααπειρα χιλιόμετρα!
Να βρεθούμε για καφεδάκι να το δούμε και εμείς απο κοντάΑλλά μέχρι εκεί.
Άσε τα LOL one more time, my friend και τα λοιπά.Χαιρόμαστε που πήρες αυτο το αμαξάκι, αλλά ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε το Ντρντίνος έχουμε μετοχές στην PSA.
Αν και το ειδα τωρα απλα ζωγραφισες με αυτο το ποστ!Ευγε!
-
Ντίνε; Δεν ρίχνουμε ρε κανένα τουρμπο στο δικό μου, που δεν εχει κανενα ηλεκτρονικό (περα του abs) να γουσταρουμε;Έχεις διζωνικό κλίμα όμως, + ebd Επίσης αυτόματους καθαριστήρες ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, άλλοι πληρώνουν έξτρα γιαυτό
Ελπίζω οι ταλάκες να βάλουν και κανένα αυτόματο της προκοπής, έστω το 6αρι το ρομποτιζέεεε
@ds3fanboy: πιες και δεύτερη μερίδα ΤΟΠ και μη ρίχνεις το επίπεδο με αυτές τις σάχλες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις διζωνικό κλίμα όμως, + ebd Επίσης αυτόματους καθαριστήρες ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, άλλοι πληρώνουν έξτρα γιαυτόΕλπίζω οι ταλάκες να βάλουν και κανένα αυτόματο της προκοπής, έστω το 6αρι το ρομποτιζέεεε
Απο όλα αυτα μόνο τον διζωνικό εχω ρε
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αν και το ειδα τωρα απλα ζωγραφισες με αυτο το ποστ!Ευγε!Οντως, αλλα εσυ δε φανηκε απο προηγουμενα ποστ να συμφωνεις σε καποια σημεια...
Εγω οντως το βρηκα σε πολλα σημεια σωστο και γι αυτο το 'ουδεν σχολιο'
Αλλα u? u? http://www.youtube.com/watch?v=iZtbASCE7ZY -
ebd έχεις, πακέτο με το abs είναι. Έφτιαξες την bsi τελικά και σταμάτησαν;
Ειρήσθω εν παρόδω και μιας και πιάσαμε τα ηλεκτρονικά, το DS3 THP έχει SSP; Ξέρουμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ειρήσθω εν παρόδω και μιας και πιάσαμε τα ηλεκτρονικά, το DS3 THP έχει SSP; Ξέρουμε;Slow System of Peugeot???
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Αν και το ειδα τωρα απλα ζωγραφισες με αυτο το ποστ!Ευγε!
Οντως, αλλα εσυ δε φανηκε απο προηγουμενα ποστ να συμφωνεις σε καποια σημεια...
Εγω οντως το βρηκα σε πολλα σημεια σωστο και γι αυτο το 'ουδεν σχολιο'
Αλλα u? u? http://www.youtube.com/watch?v=iZtbASCE7ZYΒασικα το εχω δει το ds3.Πραγματικα εξωτερικα δε μου αρεσει καθολου...Αλλα ειχα πεσει σε ερωτα με το εσωτερικο του.Πολυ καλη ποιοτητα και γενικα ο σχεδιασμος του εσψτερικου του ειναι τρελα.Παντος εγω αυτο δεν το βλεπω και πολυ ομορφο.Ισως τρεντυ αλλα για τα γουστα μου απεχει πολυ...Αλοιμονο αν συμφωνουσα στα παντα με τον Θανο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ebd έχεις, πακέτο με το abs είναι. Έφτιαξες την bsi τελικά και σταμάτησαν;Τι είναι το ebd ;
Την bsi λογικά την φτιάξαμε (κατά 99%)
ήρθε ενα παλικάρι απο τα κεντρικά της Citroen ( ) και το κοίταζε για κανένα 2ωρο.
Πρέπει να ήταν απο τον συναγερμό, που με ¨κλέφτες¨ είχαν κάνει να παίρνει σήμα απο τον εγκέφαλο.Τώρα ήμαστε stand by... αλλα ελπίζω όλα να πέρασαν
-
ebd έχεις, πακέτο με το abs είναι. Έφτιαξες την bsi τελικά και σταμάτησαν;
Τι είναι το ebd ;
Την bsi λογικά την φτιάξαμε (κατά 99%)
ήρθε ενα παλικάρι απο τα κεντρικά της Citroen ( ) και το κοίταζε για κανένα 2ωρο.
Πρέπει να ήταν απο τον συναγερμό, που με ¨κλέφτες¨ είχαν κάνει να παίρνει σήμα απο τον εγκέφαλο.Τώρα ήμαστε stand by... αλλα ελπίζω όλα να πέρασαν
Ειναι αναλογο του esp νομιζω.
Citroen DS3