-
Ο χρήστης Asteiatoras89 έγραψε:
Καλησπέρα! Τελικά τα αυτοκόλλητα που λέγαμε πριν βγήκαν με επιτυχία. Βέβαια στα σημεία που ήταν κολλημένα, το (ολοκαίνουριο και ανέγγιχτο από τον ήλιο) άσπρο γυάλιζε πιο πολύ. Μετά από ένα πέρασμα με ειδική αλοιφή το αποτέλεσμα είναι όμορφο και ομοιόμορφο.. Χίλιες φορές καλύτερο εν τέλει το αυτοκίνητο με απλή διχρωμία και χωρίς τα too much αυτοκόλλητα... Θα ανεβάσω και φώτο σύντομα... Η δουλειά έγινε σε φανοποιείο(για να μην γίνει καμιά στραβή και τρέχω για βάψιμο) και η αλήθεια είναι ότι μου θώπευσαν ελαφρώς τους γλουτούς, αλλά αξίζει... Επιφυλάσσομαι για φώτο..πόσο δίκιο είχα...
βέβαια εγώ μίλησα για 2 χρόνια και εσύ μου είπες οτι αρέσουν και σε εσένα και στους γύρο σου...
περίεργα πράγματα... -
Καταληγω οτι το λευκο-μαυρο ειναι απο τους πιο ωραιους συνδυασμους..Πετυχα ενα σημερα το απογευμα στη νεα πεντελη.. Το πρωτο σαμπανιζε επισης που βλεπω ειναι γεγονος..
Γενικα το μονο χρωμα που δε το κολακευει κοθολου ειναι αυτο το ραφ με τη μπορντω οροφη που τα εχουν και ετοιμοπαραδοτα μαλλον γιατι ειναι τα περισσοτερα που εχω δει.. μου φαινεται τελειως αταιριαστο.. -
απο τους ποιο δυνατους χρωματικους συνδυασμους:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/932894/αν δεν ειχα την μιτο κ επρεπε να επιλεξω ενα απο την κατηγορια των γρηγορων μικρων σιγουρα θα ηταν η πρωτη μου επιλογη! οι αληθειες να λεγονται! τι πολο και τα ετεροθαλη του ιμπιθα-φαπια-α1...?
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Eτσι για την ιστορια...etuners[/url:yjy4ddly]':yjy4ddly]Είναι πραγματικά τεχνολογικό θαύμα πώς ένας κινητήρας μόνο 1.6 λίτρων αντέχει την καταπόνηση σχεδόν 40 κιλών ροπής χωρίς να κινδυνεύει να λυγίσει τους διωστήρες του. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην Peugeot-BMW για τον εξαιρετικά ανθεκτικό κινητήρα που κατασκεύασαν. Μέχρι στιγμής έχει αντέξει επιτυχώς σε οποιοδήποτε , όσο σκληρό και επίπονο, τεστ τον έχουμε υποβάλλει.
Δεν είναι θαύμα. Ο κινητήρας αυτός σχεδιάστηκε εξ αρχής για αγωνιστικός.
-
Χθες είδα δύο, μάλλον καινούρια. Ανθρακί με μαύρη οροφή και το άλλο με κόκκινη σκούρα οροφή.
Lifestyle αμαξάκι.
Και τα δύο τα οδηγούσαν κοπέλες.Η μία μάλιστα εντελώς αρχάρια παραλίγο να πέσει πάνω μου και να με στείλει στα 'πευκάκια'...
Παραβίασε STOP την ώρα που περνούσα με την σκουτεριά, το τρελό γκάζι ...
Ούτε να το στρίψει δεν ήξερε. Σταμάτησε μέσα στη μέση του δρόμου...Αυτά βλέπω και θα πάω να πάρω ένα CRX VTEC μαύρο με μαύρα δερμάτινα, μοντέλο 1992...
-
Το οτι συνδυάζει lifestyle με επιδόσεις μονο θετικό το βλέπω εγώ... μαζί με την MiTo δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο άλλο που να τα καταφέρνει αυτά τα δύο μαζί στο βαθμό αυτό. Αλλά το έχουμε πει 1.000.000 φορές το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό...
Πάντως αν δεν περάσει 2 χρόνια στην αγορά το DS3 να δω τι προβλήματα θα βγάλει, δεν θα το αγόραζα. Με φοβίζει πολύ το όνομα Citroen στην αξιοπιστία και στην ποιότητα κατασκευής (όχι υλικών τα οποία τα βλέπεις αν είναι ή δεν είναι ποιοτικά).
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Το οτι συνδυάζει lifestyle με επιδόσεις μονο θετικό το βλέπω εγώ... μαζί με την MiTo δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο άλλο που να τα καταφέρνει αυτά τα δύο μαζί στο βαθμό αυτό. Αλλά το έχουμε πει 1.000.000 φορές το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό...Πάντως αν δεν περάσει 2 χρόνια στην αγορά το DS3 να δω τι προβλήματα θα βγάλει, δεν θα το αγόραζα. Με φοβίζει πολύ το όνομα Citroen στην αξιοπιστία και στην ποιότητα κατασκευής (όχι υλικών τα οποία τα βλέπεις αν είναι ή δεν είναι ποιοτικά).
Tότε τι σε φοβίζει ακριβώς; Δεν έχει κάτι νέο πάνω του το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το οτι συνδυάζει lifestyle με επιδόσεις μονο θετικό το βλέπω εγώ... μαζί με την MiTo δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο άλλο που να τα καταφέρνει αυτά τα δύο μαζί στο βαθμό αυτό. Αλλά το έχουμε πει 1.000.000 φορές το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό...
Πάντως αν δεν περάσει 2 χρόνια στην αγορά το DS3 να δω τι προβλήματα θα βγάλει, δεν θα το αγόραζα. Με φοβίζει πολύ το όνομα Citroen στην αξιοπιστία και στην ποιότητα κατασκευής (όχι υλικών τα οποία τα βλέπεις αν είναι ή δεν είναι ποιοτικά).
Tότε τι σε φοβίζει ακριβώς; Δεν έχει κάτι νέο πάνω του το αυτοκίνητο [
Αυτό είναι που με φοβίζει... περίμενα με το πέρασμα των χρόνων να έχει βελτιώσει την αξιοπιστία της η citroen. Σε θέμα κατασκευής όμως δεν μπορείς να ξέρεις ακόμα αν μετά τα 50.000χλμ σε ελληνικούς δρόμους γίνει κουδουνίστρα. Δείχνει πάντως και είναι στιβαρή κατασκευή.
-
Eξακολουθώ να μη σε πιανω...Πρόσφατα είχα ένα νοικιάρικο C3 με 50k χιλιόμετρα και δεν έκανε κιχ αντίθετα ένα Saab νοικιάρικο πάλι με 20κ έκανε σαν κουδουνίστρα και δεν είναι θέμα αγάπης προς τα Citroen ή κάτι άλλο.
-
Tότε τι σε φοβίζει ακριβώς; Δεν έχει κάτι νέο πάνω του το αυτοκίνητο [
Αυτό είναι που με φοβίζει... περίμενα με το πέρασμα των χρόνων να έχει βελτιώσει την αξιοπιστία της η citroen. Σε θέμα κατασκευής όμως δεν μπορείς να ξέρεις ακόμα αν μετά τα 50.000χλμ σε ελληνικούς δρόμους γίνει κουδουνίστρα. Δείχνει πάντως και είναι στιβαρή κατασκευή.
Βασικα τα μηχανικα μερη ειναι ιδια με του 207 που ειναι αρκετα χρονια στους δρομους και πιστευω εχει αποδειξει τι αξιζει! Οποτε και στον τομεα αξιοπιστια εισαι καλυμμενος!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eξακολουθώ να μη σε πιανω...Πρόσφατα είχα ένα νοικιάρικο C3 με 50k χιλιόμετρα και δεν έκανε κιχ αντίθετα ένα Saab νοικιάρικο πάλι με 20κ έκανε σαν κουδουνίστρα και δεν είναι θέμα αγάπης προς τα Citroen ή κάτι άλλο.Mirage απλά έχω κακή εντύπωση και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος (αν κάνω λάθος με διορθώνεις) όσον αφορά την αξιοπιστία γενικά των γαλλικών αυτοκινήτων. Υπήρχαν και υπάρχουν στο κοντινό μου περιβάλλον γαλλικά και μάλιστα citroen τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν και την καλύτερη άποψη όσον αφορά την αξιοπιστία.
Από εκεί και πέρα για το παράδειγμα που μου ανέφερες για το C3 μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να ισχύει για όλα τα μοντέλα της citroen, να αποδειχθεί και αξιόπιστο το DS3 να πάει καλά σε πωλήσεις και εγώ μαζί του. Του αξίζει και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει στα χαρτιά αλλά και στον δρόμο.
-
Τι σχεση εχουν οι πωλησεις με το αν ειναι καλο..
Εγω το ξαναλεω μαλλον ειμαστε εξαιρετικα τυχεροι μετα απο τοσα citroen.. -
ΖΧ 1.4 δικό μου, μετά με μοτέρ 1.6 8V Ralllye (πέρασε ιδιαίτερα μεγάλη ταλαιπωρία).
Picasso 1.6 8V πατέρα μου
C3 εταιρικό 1.4 8V (συναδέλφου)
Peugeot 307 1.4 16V εταιρικό (δικό μου για λίγο καιρό, τώρα το έχει άλλος)
ΖΧ 1,4, C2 1.4, c4 1.6 και c4 1,6 THP κολλητού (και τα 4 με 50.000 χλμ ανά έτος).Από όλα τα παραπάνω, όλοι μας θα αγοράζαμε πολύ εύκολα ξανά Citroen.
Έχω βαρεθεί να ακούω υπερβολές για τη μη αξιοπιστία των Citroen. Τα παραπάνω, τουλάχιστον, ήταν εξαιρετικά. -
Παω στοιχημα οτι το αγαπημενο σου ηταν η zx....
-
Eξακολουθώ να μη σε πιανω...Πρόσφατα είχα ένα νοικιάρικο C3 με 50k χιλιόμετρα και δεν έκανε κιχ αντίθετα ένα Saab νοικιάρικο πάλι με 20κ έκανε σαν κουδουνίστρα και δεν είναι θέμα αγάπης προς τα Citroen ή κάτι άλλο.Mirage απλά έχω κακή εντύπωση και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος (αν κάνω λάθος με διορθώνεις) όσον αφορά την αξιοπιστία γενικά των γαλλικών αυτοκινήτων. Υπήρχαν και υπάρχουν στο κοντινό μου περιβάλλον γαλλικά και μάλιστα citroen τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν και την καλύτερη άποψη όσον αφορά την αξιοπιστία.
Από εκεί και πέρα για το παράδειγμα που μου ανέφερες για το C3 μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να ισχύει για όλα τα μοντέλα της citroen, να αποδειχθεί και αξιόπιστο το DS3 να πάει καλά σε πωλήσεις και εγώ μαζί του. Του αξίζει και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει στα χαρτιά αλλά και στον δρόμο.
Στο ζήτημα της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων πολλά μπορούν να λεχθούν. Η οικογένειά μου έχει αλλάξει 5 Σιτροέν και απο πλευράς αξιοπιστίας έχουμε μείνει σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι. Προβληματάκια υπάρχουν πάντα αλλά η γενική εικόνα είναι που αξίζει στο ολο θέμα.
Συγγενής μου εδω και 3 χρόνια έχει πάρει το Γκόλφ plus/1.4Τ με 140ΗΡ, αντικαθιστώντας το Ρενό Μεγκάν 1.4/98ΗΡ που είχε. Δυό φορές του έχει χαλάσει το ηλεκτρικό παράθυρο, άλλη φορά δεν του λειτουργούσε το κεντρικό κλείδωμα, μετά έτριζε το κάθισμα το οδηγού μέχρι που έφτασε κάποια στιγμή το βράδυ να ξεκινά το αυτοκίνητο και όταν άνοιξε τον φωτισμό του ταμπλό, να βλέπει ενδείξεις να αναβοσβήνουν και γενικά μια κατάσταση όπου το εσωτερικό του Γκόλφ να θύμιζε χριστουγενιάτικο δέντρο. Στα χρόνια που έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 50-50 οι εντυπώσεις του για το αυτοκίνητο. Και στο θεμα του σέρβις η ρημάδα η VW δυστηχώς τσούζει λιγάκι.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΖΧ 1.4 δικό μου, μετά με μοτέρ 1.6 8V Ralllye (πέρασε ιδιαίτερα μεγάλη ταλαιπωρία).
Picasso 1.6 8V πατέρα μου
C3 εταιρικό 1.4 8V (συναδέλφου)
Peugeot 307 1.4 16V εταιρικό (δικό μου για λίγο καιρό, τώρα το έχει άλλος)
ΖΧ 1,4, C2 1.4, c4 1.6 και c4 1,6 THP κολλητού (και τα 4 με 50.000 χλμ ανά έτος).Από όλα τα παραπάνω, όλοι μας θα αγοράζαμε πολύ εύκολα ξανά Citroen.
Έχω βαρεθεί να ακούω υπερβολές για τη μη αξιοπιστία των Citroen. Τα παραπάνω, τουλάχιστον, ήταν εξαιρετικά.Κι εγώ θα συμφωνήσω. Είχα saxo vts από καινούριο, το πούλησα στα 90.000Km χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα. Επίσης πέρασε από τα χέρια μου c3 1100, για 17.000km, επίσης χωρίς προβλήματα.
Γνωρίζω επίσης ακόμα δύο - τρεις φίλους που είναι ευχαριστημένοι γενικώς.
Άνετα θα ξαναγόραζα citroen
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι σχεση εχουν οι πωλησεις με το αν ειναι καλο..
Εγω το ξαναλεω μαλλον ειμαστε εξαιρετικα τυχεροι μετα απο τοσα citroen..Μην παρερμηνεύεις αυτά που γράφω...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παω στοιχημα οτι το αγαπημενο σου ηταν η zx....Μόλις διάβασα το μύνημα σου χαμογέλασα
Το μοτέρ της ΖΧ τώρα είναι σε ένα γυμνό 205 Ραλί. Με τετραπετάλουδο από CBR600, άγραφο εγκέφαλο, 8 μπεκ, πολλαπλασιαστή από Punto GT, κοντό κιβώτιο κλπ κλπ.
Τα πιστόνια έχουν τσέπες, το καπάκι έχει σφαγιαστεί και έχει συμπίεση 12+/1. Στροφάρει έως τις 7800rpm μια χαρά!
Φοβερή αντοχή το μοτέρ (στρόφαλος, κουζινέτα, πιστόνια, μπιέλες, μπλοκ κλπ_).Τα ίδια αναμένω και από το μοτέρ του DS3, το οποίο, ας μην ξεχνάμε, φτιάχτηκε με σκοπό να χρησιμοποιηθεί και σε αγώνες.
-
Λοιπόν καθήμενος σε καφετέρια μέτρησα 4 μεσα σε 2 ώρες και κάτι.Μέσα σε αυτά ήταν κι ένα κόκκινο-μάυρο
-
Citroen DS3