-
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
δερμα+θερμενομενατα θερμαινόμενα πότε ακριβώς τα χρειάζεστε στην Ελλάδα?
-
παμε παι στη αρχη του θεματος που ειχα ανοιξει, διοτι κατελειξα τελικα στο Insignia 1.6Τ Sport [ Ηλιοροφη, χεnon, δερμα+θερμενομενα, ΟPc line , Navi 500, ktl ] εχουμε συμπλιρωσει τα χαρτια παραγγελιας και ειναι να παω δευτερα να δωσο προκαταβολη και να στειλει την παραγγελια ο πωλητης . Ομως, τυχαια μπηκα σημερα στο site της Audi και βλεπω 'Γιορταζουμε τα 100χρονια Audi' kai δεινουν εξοπλησμο αξιας 2.300 στο Α4 + 2000€ εκπτωση παμε 4300 συνολικα , και μου μπαινουν παλι η σκεψεις ....
Και τελικα ρωταω αν δεν σε ενδιαφερει αμεσα το γκαζι [ σκεφτομαι αν το χρειαστω αργοτερα εχω την ΑΒΤ] και θελεις ενα καλο-ωραιο αμαξι ανετο και καλο εξοπλησμο [ S-line : καθησματα ηλεκτ. Δερμα-Υφασμα , δερματιωο πολυλειτουργικο τιμονη-S , xenon-LED , Ηλιοροφη , TripComputer, Ζαντα Audi 18'' , dieroymena pisv kauhsmata] kai η διαφορα τους ειναι 2.000€ , εσεις ποιο θα επιλεγατε ?** και αυτο που ειχα ρωτησει για το Insignia δεν μου απαντησε κανεις, χειροφρενο η Δακτυλοφρενο ??[ηλεκτρομηχανικο]
Το Α4 **με 17αρες ** και κανονικο χειροφρενο (αν κανεις που κ που παιχνιδια) αλλιως
ηλεκτρονικο...
Κακα τα ψεματα ωραιο το Insignia αλλα το Α4 ειναι αψεγαδιαστο, και στην ουσια
πιο premium αν οχι μια κατηγορια πανω σε συνολικη ποιοτητα. -
τα αρχικα 120 ps einai kαλουτσικα ?? του Α4 ? εχει δει κανεισ Α4 με Αβτ 210ps kai 330nm ropi? kai mia teleytea erotisi , μηχανικα εχει ακουσει κανεισ για τα Audi ?? προβληματα λεω..σε σχεση με οπελ?
-
η προσφορά είναι μόνο για audi 120... αυτός ο κινητήρας είναι σα diesel, φαντάσου αποδίδει λιγότερα άλογα από τον παλιό 1800άρι ατμόσφαιρα
-
τα αρχικα 120 ps einai kαλουτσικα ?? του Α4 ? εχει δει κανεισ Α4 με Αβτ 210ps kai 330nm ropi? kai mia teleytea erotisi , μηχανικα εχει ακουσει κανεισ για τα Audi ?? προβληματα λεω..σε σχεση με οπελ?Δεν ξέρω αν είναι αρκετά τα 120 δεν το έχω οδηγήσει ποτέ το αυτοκίνητο αλλά η μετατροπή σε 210 με ξενίζει λίγο. Δεν ξέρω αν η μετάδοση αντέξει τόση διαφορά αφού είναι σχεδιασμένη για 120. Ας πούμε ξέρω παλιά που μετέτρεπαν τα sierra σε cosworth χαλούσαν για την πλάκα τον δίσκο πλατώ και είχαν διάφορα προβλήματα με το κιβώτιο.
-
H Abt germanias οπως και η Audi λεει οτι τα αυτοκινητα ειναι ιδια το 120 και το 160ps pio mikro sazman exei to 120 . μονο αυτο .το ρωταω αυτο διοτι αν το παρω και θελω αυριο-μεθαυριο κατι ποιο γρηγορο να μπορο να βαλω το προγραματακι της ABT kai na exv to epiuymito apotelesma .. διοτι απ'οτι καταλαβα το Α4 ειναι ενα + πιο πανω απο το Insignia +oti to 1.6T Ινσιγνια δεν εχει δοκιμαστει ακομα ... κουραστικα να ψαχνω...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
δερμα+θερμενομενα
τα θερμαινόμενα πότε ακριβώς τα χρειάζεστε στην Ελλάδα?
Τα κρύα πρωινά του χειμώνα είναι απόλαυση. Αυτή την εποχή στην Κεφαλονιά όλη μέρα σχεδόν χρησιμοποιούνται. Μόνο αν τα έχεις τα εκτιμάς. Κάτι σαν τον καλό ήχο ένα πράμα...
Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
δερμα+θερμενομενα
Τα κρύα πρωινά του χειμώνα είναι απόλαυση. Αυτή την εποχή στην Κεφαλονιά όλη μέρα σχεδόν χρησιμοποιούνται. Μόνο αν τα έχεις τα εκτιμάς. Κάτι σαν τον καλό ήχο ένα πράμα...
Soch
Soch, εχεις παραγειλει insignia ?? η το σκεφτεσαι ?
-
παμε παι στη αρχη του θεματος που ειχα ανοιξει, διοτι κατελειξα τελικα στο Insignia 1.6Τ Sport [ Ηλιοροφη, χεnon, δερμα+θερμενομενα, ΟPc line , Navi 500, ktl ] εχουμε συμπλιρωσει τα χαρτια παραγγελιας και ειναι να παω δευτερα να δωσο προκαταβολη και να στειλει την παραγγελια ο πωλητης . Ομως, τυχαια μπηκα σημερα στο site της Audi και βλεπω 'Γιορταζουμε τα 100χρονια Audi' kai δεινουν εξοπλησμο αξιας 2.300 στο Α4 + 2000€ εκπτωση παμε 4300 συνολικα , και μου μπαινουν παλι η σκεψεις ....
Και τελικα ρωταω αν δεν σε ενδιαφερει αμεσα το γκαζι [ σκεφτομαι αν το χρειαστω αργοτερα εχω την ΑΒΤ] και θελεις ενα καλο-ωραιο αμαξι ανετο και καλο εξοπλησμο [ S-line : καθησματα ηλεκτ. Δερμα-Υφασμα , δερματιωο πολυλειτουργικο τιμονη-S , xenon-LED , Ηλιοροφη , TripComputer, Ζαντα Audi 18'' , dieroymena pisv kauhsmata] kai η διαφορα τους ειναι 2.000€ , εσεις ποιο θα επιλεγατε ?Aναφέρεις 4300 έκπτωση στο Α4. Στο site της Audi βλέπω έκπτωση 2300. Τα υπόλοιπα στα δίνει ο τοπικός σου αντιπρόσωπος ύστερα απο διαπραγματεύσεις, ή τα προσφέρει η κεντρική αντιπροσωπεία και αυτά? Όσων αφορά το ερώτημα σου, εφόσον δεν κολλάς στα χρήματα πάρε το Α4, μην παρασύρεσαι απο τη χαμηλότερη τιμή και τα προσιτά extras γιατί όπως λέει η φράση ' η φτήνια τρώει τον παρά ', έφτασες τα λεφτά του Α4.
-
saxo_1100 , πες και εσυ την γνωμη σου , Α4 η Insignia [χρωμα¨:λευκα και τα δυο(insignia-mayri 18''zanta)}
-
- για μένα η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία είναι a4 2.0 tfsi 211 με valvelift... 35kgm ροπή, 6.9sec 0-100 (!!), 250km/h... κάνει 40300e (+έχει στάνταρ δερμάτινο σαλόνι που χρεώνεται 2300 σε a4 1.8tfsi) και το μόνο που χρειάζεται είναι μια 17'' (στάνταρ 16'').... άρα με 42k (χωρίς μεταλλικό μιας και θες άσπρο, που το θεωρώ πολύ ωραίο για a4) παίρνεις κατά τη γνώμη μου το καλύτερο value-for-money στην κατηγορία... και το μόνο αμάξι που 250ρίζει
2)από αυτά που προτείνεις a4 1.8tfsi ambition (17'', xenon, sport ανάρτηση κτλ) 36600, δλδ 37k+, για μένα δεν υπάρχει οπτικά σύγκριση a4-insignia... ούτε σε θέμα image κτλ που κακά τα ψέμματα το επιδιώκεις έστω και λίγο σε αυτή την κατηγορία χρημάτων..
3)αν ανέβηκε ψηλά η τιμή, η δεύτερη επιλογή που θα πρότεινα είναι passat cc 1.8tsi μακράν το πιο εντυπωσιακό και sexy αυτοκίνητο κάτω από τα 30k...
-
Καλό το Passat CC αλλά είναι τετραθέσιο μαθαίνω...
Επίσης Audi γιατί όταν έρθει η ώρα να το διώξεις σε 6-7 χρόνια θα φύγει πολύ πιο άνετα και με καλύτερη τιμή από το άλλο. -
Ο χρήστης soch έγραψε:
δερμα+θερμενομενα
Soch
Ναι αλλά προκαλούν προβλήματα στειρότητας (που είσαι γιατρέ να μας δώσεις τα φώτα σου;) οπότε με μέτρο η χρήση τους...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δερμα+θερμενομενα
Soch
Ναι αλλά προκαλούν προβλήματα στειρότητας (που είσαι γιατρέ να μας δώσεις τα φώτα σου;) οπότε με μέτρο η χρήση τους...
Ιδανικά για όποιον έχει ήδη 4-5 παιδιά. Καλύτερα και από μάθημα αντισύλληψης
-
[/quote]
Aναφέρεις 4300 έκπτωση στο Α4. Στο site της Audi βλέπω έκπτωση 2300. Τα υπόλοιπα στα δίνει ο τοπικός σου αντιπρόσωπος ύστερα απο διαπραγματεύσεις, ή τα προσφέρει η κεντρική αντιπροσωπεία και αυτά? Όσων αφορά το ερώτημα σου, εφόσον δεν κολλάς στα χρήματα πάρε το Α4, μην παρασύρεσαι απο τη χαμηλότερη τιμή και τα προσιτά extras γιατί όπως λέει η φράση ' η φτήνια τρώει τον παρά ', έφτασες τα λεφτά του Α4.[/quote]ναι 2300 Audi,2000 antiprvsvpos , τελικα δεν μου ειπατε εγω δεν μηλαω για το Audi oyte 2.0Tfsi oute 1.8 160Ps αλλα το 120ps[ dioti οπως ειπα θα μπει προγραματακι ΑΒΤ] αξιζει ???
-
ναι 2300 Audi,2000 antiprvsvpos , τελικα δεν μου ειπατε εγω δεν μηλαω για το Audi oyte 2.0Tfsi oute 1.8 160Ps αλλα το 120ps[ dioti οπως ειπα θα μπει προγραματακι ΑΒΤ] αξιζει ???
το πρόγραμμα πότε σκοπευεις να το βάλεις? με το που τελειώσει η εγγύηση ή άμεσα?
-
[/quote]
ναι 2300 Audi,2000 antiprvsvpos , τελικα δεν μου ειπατε εγω δεν μηλαω για το Audi oyte 2.0Tfsi oute 1.8 160Ps αλλα το 120ps[ dioti οπως ειπα θα μπει προγραματακι ΑΒΤ] αξιζει ???[/quote]Δεν μας λες και τον αντιπρόσωπο , να πάρουμε προσφορά????....
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
ναι 2300 Audi,2000 antiprvsvpos , τελικα δεν μου ειπατε εγω δεν μηλαω για το Audi oyte 2.0Tfsi oute 1.8 160Ps αλλα το 120ps[ dioti οπως ειπα θα μπει προγραματακι ΑΒΤ] αξιζει ???
το πρόγραμμα πότε σκοπευεις να το βάλεις? με το που τελειώσει η εγγύηση ή άμεσα?
αν δω οτι δεν ειναι ικανοποιητικα τα 120 λεω αμεσα.
-
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
ναι 2300 Audi,2000 antiprvsvpos , τελικα δεν μου ειπατε εγω δεν μηλαω για το Audi oyte 2.0Tfsi oute 1.8 160Ps αλλα το 120ps[ dioti οπως ειπα θα μπει προγραματακι ΑΒΤ] αξιζει ???[/quote]
Δεν μας λες και τον αντιπρόσωπο , να πάρουμε προσφορά????....[/quote]
ειναι επαγγελματικη χρηση γιαυτο εχει τετοια εκπτωση, ολες οι εταιρειεσ δεινουν απο 7% εωσ 10% αν κοπει τιμολογιο σε εταιρεια . [ εχει και τα καλα του η εκπτωση αλλα και τα κακα του ..] λογιστικα #$@%$#@ . το θεμα ειναι τελεικα τι κανω αυριο να παω να κλεισω πιο απο τα δυο ??
καλα απο τοτε που γραφτικα στο forum τις πρωτες μερες ελεγα σε 2 μερες θα καταλυξω διοτι βοηθαει παρα πολυ οι αποψεις ολων σε ολα τα θεματα ! απο την αλλη μπερδευτηκα περισοτερο. -
http://microsites.audi.com/a4microsite/ ... cale=en_GR
ζαντα 1 απο πανω [ 5 ακτινες ]
xρωμα [ Ibis White ]
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)