-
Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά Insignia άμεσα, καλό θα ήταν να κάνει μια (ψηφιακή) βόλτα από το opel-club.gr (Γενικά θέματα>Group Buy's)
Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά Insignia άμεσα, καλό θα ήταν να κάνει μια (ψηφιακή) βόλτα από το opel-club.gr (Γενικά θέματα>Group Buy's)Soch
Για να βοηθήσω...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Δυναμομέτρηση Astra 1.6T
http://img236.imageshack.us/my.php?imag ... isija8.jpgΑυτή η δυναμομέτρηση είναι τροχό ή στρόφαλο? Πού έγινε? Γιατί αν είναι στρόφαλο τότε θα ξέρεις ότι οι απώλειες μετριούνται βάσει τύπων... και στη δυναμομέτρηση του Drive 164 έδωσε τροχό συν 24 απώλειες άρα 188 σαν το νούμερο που δίνεις... αλλά εγώ συγκρίνω ιπποδύναμη τροχού αυτό δλδ που ενδιαφέρει...
http://www.rri.se/popup/performancegrap ... artsID=839
http://www.rri.se/popup/performancegrap ... artsID=446
Corsa OPC 192 άλογα, δυναμομέτρηση τροχό 177.... μόνο 3 περισσότερα από τα δυναμομετρημένα για το golf V gt...golf gt 170 => 174 τροχό
golf vi 160 => 160 τροχό
astra 1.6t => 164 τροχό
corsa opc => 177 τροχό -
Λοιπον.. Οσον αφορα την ηλικια μου, ναι ειστε σιγουροι πως δν παιζει ρολο.. Οδηγω εδω και 3 χρονια και οχι στα ποδια του μπαμπακα μου.. Μπορω να κρινω αν ενα αυτοκινητο τραβαει η οχι.. Δν βγηκα απο τα usb στα συτοκινητα οπως λεει καποιος.. Και για τν πληροφορια του οτι το insignia βγαινει μονο στην εκδοση sport μου την εδωσε ο επισημος αντιπροσωπος της opel.. Αν θελετε να κατηγορησετε καποιον τοτε δν ειμαι εγω.. Και οταν λεω να οτι δν θα πετουσα τα λεφτα μου εννοω οτι με την επιλογη μου ΔΝ θα πετουσα τα λεφτα μου.. Δηλαδη με το να αγορασω το superb.. ΟΚ?????????
-
Φίλε μου πραγματικά, δεν ξέρω από ποιόν αντιπρόσωπο της Opel είχες την πληροφορία... αλλά αν είναι έτσι, τότε το αυτοκίνητο που έχω παραγγείλει (1.6Τ Cosmo) τότε απλά δεν πρέπει να υπάρχει!!!
-
Κάπου μπερδεύτηκε ο φίλος. Απλά το spor ξεκινάει από την 1,6Τ και πάνω. Ο 1,6Τ ξεκινάει από την έκδοση edition και κάνει με το κλειδί στο χέρι 25000.
Περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, χειριστήρια στο τιμόνι, προβολείς ομίχλης, cruise control, διπλή εξάτμιση, 17' ζάντες αλουμινίου, χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων, ESP και άλλα πολλά καλούδια.
-
Αα.. Και οταν λεω οτι ο κινητηρας δεν εχει δυναμομετρηθει, εννοω οτι δν εχει δυναμομετρηθει στο Insignia για να δουμε τα αλογα στον τροχο.. Και οταν λεω οτι δεν εχει δοκιμαστει εννοω το οτι να το φορα ενα μονο μοντελο της Opel δηλαδη το Astra, δεν συγκρινεται με το να το φορουν τα A4, A3, Leon, Passat, Octavia 5.. Οι πωλησεις και ολων αυτων των μοντελων ξεπερνουν κατα παρα πολυ τις πωλησεις του Astra 1,6Τ... Οποτε ο κινητηρας αυτος εχει δοκιμαστει παρα πολυ.. Αυτο εννοω για αυτους που δν καταλαβαν καλα.. Ελπιζω να λυθουν οι παρεξηγησεις.. Ο εκπροσωπος της Οpel ειπε κατα λεξη οτι η εκδοση 1.6Τ βγαιμει μονο sport.. Αυτο εγινε πριν περιπου 1 μηνα και κατι.. Μπορει να μην ειχε καταλαβει καλα τι του ειχαν πει απο τα κεντρικα ή επειδη ηταν νωρις χρονικα να ειχαν αλλα σχεδια για αυτην την εκδοση λογω του δυνατου του κινητηρα.. Μπορει μετα τα σχεδια εισαγωγης του μοντελου να αλλαξαν.. Δν ξερω τι εγινε.. Εμενα ετσι μου ειπαν και ετσι λεω.. Δν εχω λογω να πω ψεματα
-
Τον ίδιο κινητήρα φοράει το Opel Meriva εδώ και 5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Opel τον δοκίμασε πρώτα στο Meriva και αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τον χρησιμοποιεί σε όλα τα μοντέλα της. Από ό,τι βλέπεις φίλε μου μάλλον έχει δοκιμαστεί πιο πολύ ο 1.6Τ από τους κινητήρες της VAG.
-
Στο site των 4ων Τροχών, έχει τον τιμοκατάλογο εδώ και πολυ καιρό και έχει όλες τις εκδόσεις από την αρχή. Οι εκδόσεις στην Ελλάδα ήταν γνωστές τουλάχιστον από τον Νοέμβρη όπου έγινε και η έκθεση αυτοκινήτου. Οι πωλητές γενικά... αν δεν είναι ενημερωμένοι καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε γιατί κάνουν τα πράγματα χειρότερα! Τα τούρμπο της GM είναι δοκιμασμένα και πολύ αξιόπιστα εδώ και πάρα πολλά χρόνια επάνω στα Saab τα οποία ανήκουν στο ίδιο Group και όχι μόνο στο Astra της Opel. Στην δυναμομέτρηση σε σχέση με το Astra ίσως να υπαρχουν διαφορές, καθώς το Insignia προορίζεται για διαφορετική χρήση, αλλά έχει και διαφορετικές ρυθμίσεις λόγω των καινούριων κανονισμών για την εκπομπή καυσαερίων.
-
παιδια παω πασο για το Meriva.. τωρα το συνειδητοποιησα.. λαθος μου
-
Ο χρήστης nikosp11 έγραψε:
παιδια παω πασο για το Meriva.. τωρα το συνειδητοποιησα.. λαθος μουΛάθος σου και οι εκδόσεις, όπως και άλλα. Ο σωστός καταναλωτής ψάχνει, δεν μένει στην άποψη ενός κακοενημερωμένου πωλητή. Τι το έχουμε το διαδίκτυο?
Soch
-
Φιλε μου, αν ερθεις σπιτι μου θα δεις ποσα περιοδικα εχω μεσα σε ενα χρονο.. Δν μπορεις να ξερεις κατι παραπανω η να πιστεψεις κατι που θα δεις στο διαδυκτιο για ενα αυτοκινητο το οποιο θα κυκλοφορησει το Μαη παρα μονο αυτα που θα σου πουν στην αντιπροσωπεια.. Οταν κανενα περιοδικο δεν το εχει τεσταρει και οταν καλα καλα δν εχει κυκλοφορησει στο εξωτερικο, δν μπορεις να ξερεις κατι αλλο.. Καταλαβες??
-
Ο χρήστης nikosp11 έγραψε:
Φιλε μου, αν ερθεις σπιτι μου θα δεις ποσα περιοδικα εχω μεσα σε ενα χρονο.. Δν μπορεις να ξερεις κατι παραπανω η να πιστεψεις κατι που θα δεις στο διαδυκτιο για ενα αυτοκινητο το οποιο θα κυκλοφορησει το Μαη παρα μονο αυτα που θα σου πουν στην αντιπροσωπεια.. Οταν κανενα περιοδικο δεν το εχει τεσταρει και οταν καλα καλα δν εχει κυκλοφορησει στο εξωτερικο, δν μπορεις να ξερεις κατι αλλο.. Καταλαβες??Το αποτέλεσμα δικαιώνει εμένα (και άλλους φίλους) και όχι εσένα. Κατάλαβα!
Soch
-
και τα 2 αμαξια ειναι πολυ καλα με τα συν τους και τα πλην τους.πας δοκιμαζεις ΤΑ ΟΔΗΓΕΙΣ και συγκρινεις.
το οτι δεν τριζει στην αρχη δεν μου λεει κατι.αυτο θα φανει σε βαθος χρονου.εγω μπηκα στην βιαμαρ στο superb ακομα και το ambiente την απλη εκδοση δηλαδη μου φανηκε πολυ προσεγμενη και ποιοτικη κατι που δεν περιμενα.το οτι ειναι skoda ρε παιδια δεν εχει καμια σημασια πια.ειμαστε στο 2009 και η εταιρια βγαζει πολυ καλα αυτοκινητα.τωρα αν λες αυτο το εσωτερικο αθλιο σχεδιαστικα τι να πω..
και του opel καλο ειναι ειναι θεμα γουστου.
-
Άθλιο δεν το λες, παλιομοδίτικο ίσως!
-
Αν μπορείς αντί για ξύλο στο Όπελ να έχεις πχ αλουμίνιο, θα είναι πολύ ωραίο, αλλά το συγκεκριμένο θυμίζει επένδυση δεκαετίας 60
Στο σκόντα, το τιμόνι με χαλάει
-
To κατω μερος της κονσολας (ποτηροθηκες, υποβραχιωνιο κτλ) στο Skoda ειναι ιδιο με του προηγουμενου Golf....
-
Θεωρώ πώς είναι σφάλμα σχεδιαστικά , για οποιονδήποτε κατασκευαστή , να μην είναι η οθόνη πληροφοριών ( navi , ηχοσυστήματος , επεξεργαστή ταξιδίου , check control ) ψηλά και ενσωματωμένη στο ταμπλώ όπως είναι του Insignia και του Astra. Ακόμη και του Vectra μου φαίνεται χαμηλά. Όταν έχεις οθόνη πρέπει να μπορεί να την διαβάσεις χωρίς να σκύβεις.
Ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα το Astra σε σχέση με τον ανταγωνισμό με όμοιο εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Θεωρώ πώς είναι σφάλμα σχεδιαστικά , για οποιονδήποτε κατασκευαστή , να μην είναι η οθόνη πληροφοριών ( navi , ηχοσυστήματος , επεξεργαστή ταξιδίου , check control ) ψηλά και ενσωματωμένη στο ταμπλώ όπως είναι του Insignia και του Astra. Ακόμη και του Vectra μου φαίνεται χαμηλά. Όταν έχεις οθόνη πρέπει να μπορεί να την διαβάσεις χωρίς να σκύβεις.Ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα το Astra σε σχέση με τον ανταγωνισμό με όμοιο εξοπλισμό.
+1000
Ποσο μπροστα ειναι λοιπον οι Σουηδοι??
-
H λογική των οθονών αυτών μου αρέσει , όπως και στην Mercedes που βγαίνει από το ταμπλώ αλλά νομίζω ότι είναι επικίνδυνη σε περίπτωση ατυχήματος γιατί εξέχει όπως τα aftermarket. Γι' αυτό τόνισα τη λογική του insignia και του astra ή ακόμη και της παλαιότερης Libra ( ήταν χαμηλούτσικα όμως ).
INSIGNIA ή SUPERB?