Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μπορείτε να πάτε στον Μπακάκο ή να παραγγείλετε στο φαρμακείο της γειτονιάς καθαρή άνυδρη ακετώνη.
Μια safe αναλογία είναι 3-5ml ανά λίτρο βενζίνης ή 0.3%.
Επίσης σε χρωματοπωλείο μπορείτε να ζητήσετε ακετόνη της κάρμικο.
Φυσικά και μπορεί να κάψετε τους καταλύτες μιας και με χρήση ακετόνης ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία των καυσαερίων και φυσικά δεν θα σας το συνιστούσα αν αγαπάτε το αυτοκινητάκι σας.
Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα όλες οι μεγάλες εταιρίες θα το είχαν σκεφτεί...και μην μου πείτε τώρα δεν το κάνουν γιατί θα μείωναν της πωλήσεις τους λόγο οικονομίας καυσίμου έτσι...
Κάνω παράθεση στο ποιο έγκυρο ποσταριζμα που διάβασα. Θέλω να μου το επιτρέψεις!.
Νερό από το βενζινάδικο δεν παίρνεται ποτέ. Τέρμα και τελείωσε!. Οι υδροπαγιδες σε καμία περίπτωση δεν το αφήνουν.
Το νερό δεν αναμειγνύεται με την βενζίνη, ο κόσμος να χαλάσει!.
Τα νερό βρίσκεται στα ρεζερβουάρ σας, από την υγροποίηση των υδρατμών, όταν ‘πατώνει’ η βενζίνη, από τα εσωτερικά τοιχώματα αυτού!. Γι’ αυτό λέω στους πελάτες μου, να συμπληρώνουν πάντοτε βενζίνη, για να αποφεύγουν αυτό το φαινόμενο, καθώς και την φθορά της υδρολιπαντης ηλεκτρικής αντλίας βενζίνης του αυτοκινήτου σας.
Το νερό της υγροποίησης στο ρεζερβουάρ, μαζεύεται στο κάτω λεκανακι αυτού, και ακαριαία πάει στο σύστημα τροφοδοσίας, και γι’ αυτό το πρωί πολλές φορές έχουμε ένα ελαφρό ρετάρισα, και τίποτα περισσότερο.
Οι πρόσθετες αλκοόλες που κακώς βάζετε, καύσιμα υλικά, ενώνονται με την υγρασία και καίγονται. Είναι όμως υλικά ξηράς καύσεις και ξεσκίζουν τον κινητήρα σας.
Συνιστώ, βελτιωτικά λιπαντικά, τα οποία δεν αφήνουν της οξειδώσεις, στο κακό τους έργο.
Αυτά με την ανάλογη μεζούρα που έχουν, μπαίνουν ανά φουλάριζα και είσαστε ΟΚ!.
Πάντα κοντά σας, πάντα στην διάθεση σας, από έναν ‘γερο’ βελτιωτή!. Antonis-team.
Το νόμιμο ποσοστό αλκοόλης στο καύσιμο (στην Ελλάδα) είναι 3% (ή 5% δεν είμαι σίγουρος). Η Χόντα για το σιβίκ μου επιτρέπει μέχρι 5% αλκοόλης στο καύσιμο χωρίς βλάβη.
Το καύσιμο με την αλκοόλη έχει περισσότερα οκτάνια, λιγότερους ρύπους αλλά μικρότερη θερμογόνο δύναμη, δηλαδή μεγαλύτερη κατανάλωση. Όταν περιέχει (και) αλκοόλη το καύσιμο λέγεται oxygenated fuel.
Όταν γεμίζεις με βενζίνη το ρεζερβουάρ, μειώνεις τον αέρα (και την υγρασία) στο ρεζερβουάρ. Όμως πάντα υπάρχει πιθανότητα να μαζευτεί υγρασία στο ρεζερβουάρ και επειδή δεν ανακατεύεται με τη βενζίνη, το νερό μένει στο ρεζερβουάρ και προκαλεί ζημιές. Μικρές ποσότητες αλκοόλης γαλακτωματοποιούν το νερό και ξοδεύεται μαζί με τη βενζίνη. Το ασετόν επίσης γαλακτωματοποιεί το νερό (και το ξεφορτώνεσαι) αλλά δεν ξέρω αν προκαλεί βλάβες (οι κατασκευαστές επιτρέπουν χρήση αλκοόλης όμως δεν μιλούν για ασετόν) - έχω χρησιμοποιήσει ασετόν και δεν έχω διαπιστώσει βλάβες αλλά αυτό δεν είναι κανόνας.
Αντώνη όταν λες 'βελτιωτικά λιπαντικά, τα οποία δεν αφήνουν της οξειδώσεις, στο κακό τους έργο' ποια εννοείς;