-
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@costasbab said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
καλησπέρα σας.
Πήρα καινούρια τηλεόραση και θα
περνάω και αρκετό χρόνο στο σπίτι πλέον, βέβαια δεν νομίζω να έχω και τον χρόνο για να βλέπω, αλλά το θέλω για τα παιδιά κυρίως.
Κάτι σε μεταγλωττισμένο θα βοηθούσε...
Τι θα προτείνατε για online για μικρούς κυρίως αλλά και μεγάλους...το disney+?
Μόνο θέμα που
η σύνδεση μου είναι χάλια.
έχω την απλή 24 που μετά βίας πιάνει 9-10 mbps.Στην άλλη την τιβι που είναι μια turbo x της πλάκας πιάνει 5mbps με WiFi.
Η νέα είναι με ethernet(καλώδιο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.Το Disney είναι σχεδόν μονόδρομος για μικρά παιδιά,καλύτερο και πιο κλασικό περιεχόμενο από το Netflix και αρκετα φθηνότερο.Τα Apple και prime δεν μπαίνουν καν στην σύγκριση.Με 9-10 στο Netflix δεν έχεις θεμα,στο Disney δεν φαίνεται η ταχύτητα που κλειδώνει.
Το Netflix πάντως έχει εκπληκτικό αλγόριθμο συμπίεσης οπότε και απλή dsl δεν προβληματίζει...
-
Το disney + είναι πολύ αργό .
-
Το Netflix έχει καλά παιδικά σε σειρές.
Το Disney+ έχει όμως και γ@μω τα παιδικά και σειρές.
Marvel / Pixar /Disney classic γίγαντες σε ένα πακέτο.
Αξίζει η προσφορά με 3 μήνες 1.99€/ μήνας, δυστυχώς το ακρίβυναν και αυτό από 8.99 σε 10.99
@antoniokon 4 σεζόν είμαι και εγώ στο Saul, οκ δεν τρελαίνομαι αλλά βλέπετε ευχάριστα, θέλω να δω πως καταντάει έτσι
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Αξίζει η προσφορά με 3 μήνες 1.99€/ μήνας, δυστυχώς το ακρίβυναν και αυτό από 8.99 σε 10.99
@antoniokon 4 σεζόν είμαι και εγώ στο Saul, οκ δεν τρελαίνομαι αλλά βλέπετε ευχάριστα, θέλω να δω πως καταντάει έτσι
899 φορες εχω δει το στεμμα του Ποσειδωνα με τον σφουγγαρακη.Παω για 1099!!!Νετφλιξ
-
899 φορες εχω δει το στεμμα του Ποσειδωνα με τον σφουγγαρακη.Παω για 1099!!!Νετφλιξ
Γ@@@@τα !!!!!
Και εγώ το ίδιο ! -
@costasbab said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
καλησπέρα σας.
Πήρα καινούρια τηλεόραση και θα
περνάω και αρκετό χρόνο στο σπίτι πλέον, βέβαια δεν νομίζω να έχω και τον χρόνο για να βλέπω, αλλά το θέλω για τα παιδιά κυρίως.
Κάτι σε μεταγλωττισμένο θα βοηθούσε...
Τι θα προτείνατε για online για μικρούς κυρίως αλλά και μεγάλους...το disney+?
Μόνο θέμα που
η σύνδεση μου είναι χάλια.
έχω την απλή 24 που μετά βίας πιάνει 9-10 mbps.Στην άλλη την τιβι που είναι μια turbo x της πλάκας πιάνει 5mbps με WiFi.
Η νέα είναι με ethernet(καλώδιο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.Μήπως έχεις cosmote ? Το σήμα κινητής πώς είναι στην περιοχή σου ? Αν πιάνεις 4G+ / fake 5G υπάρχουν λύσεις, ακόμα και Starlink να βάλεις. Πρώτα θα έλυνα το θέμα του ίντερνετ στην θέση σου και μετά θα κοίταγα για σειρές και ταινίες.
-
#ngkamaei o bob o σφουγγαράκης.. Γενικά όλοι οι bob
-
@mastoras78 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
#ngkamaei o bob o σφουγγαράκης.. Γενικά όλοι οι bob
Εχεις μεινει πισω!!!!!!!Επεσε αλλο ενα καστρο !!!
https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2020/jun/15/spongebob-squarepants-backs-queer-pride-and-creates-rainbow-of-speculation -
Mόνο ο Bob Marley έμεινε!!
-
Mόνο ο Bob Marley έμεινε!!
Πω πω όντως έχω μείνει πίσω.. Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κάμανε κι αυτόν
-
-
Διαχρονικό μαζί με τη μαμά του Κώστα!
-
Διαχρονικό μαζί με τη μαμά του Κώστα!
Η μαμά του Κώστα, γνήσια αριστερή, ακέραιος άνθρωπος που θα τον αφήσει νηστικό τον γιο άμα πάει να ζητήσει ρουσφέτι απ τον Άδωνι, το αντίθετο του Έλληνος Δεξιού γλυφτη.
-
Καλά αυτά τα βίντεο για τις Γ.Α, γιατί δεν τα βάζετε στις γελοιογραφίες μαζί με τους άλλους γνήσιους του Γ.Ο.Χ.
Εννοείται με το που διάβασα τα σχόλια, δεν το άνοιξα το βίντεο...
Φοβήθηκα μην με πάρει κανένας κρύος αέρας από αριστερά και με πλευριτώσει...
Κρύος από την ..... Σιβηρία...
-
-
Αυτός είναι Βόρειος και καθαρίζει, ο άλλος από την στέπα είναι παγωμένος...
-
Πρέπει να πολιτικοποιησουμε ΚΑΙ αυτό το το τοπικό? Έλεος, έχω μπλοκάρει τα μισά τοπικά γιατί γράφετε πολιτικές τοξικοτητες...
Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν τα περιττά.... Φρουρααααααα.
Στα των σειρών :
Κάνω κατς απ το" better call Saul"!
Πολυ αργό για τα γούστα μου,
Αλλά... Τέλος 5ης - και 6η σεζόν αποκτά ενδιαφέρον και σασπένς.
Αυτά... Μέχρι... εκεί -
Πρέπει να πολιτικοποιησουμε ΚΑΙ αυτό το το τοπικό? Έλεος, έχω μπλοκάρει τα μισά τοπικά γιατί γράφετε πολιτικές τοξικοτητες...
Στα των σειρών :
Αυτά... Μέχρι... εκείτο παράτησα στην 3 ... δεν άντεξα
-
Στα των σειρών :
Αυτά... Μέχρι... εκείΚαι εγώ τελευταία και προτελευταία σεζόν έδωσα προσοχή γιατί άρχισε να συνδέεται πολύ με το breaking bad.
Όχι ότι οι προηγούμενες δεν ήταν καλές σεναριακά και από ερμηνείες αλλά στο τέλος έγινε πάρα πολύ ενδιαφέρον να δεις ποιο θα είναι το conclusion του πρωταγωνιστή.
-
Αφού πρέπει να σας πείσει όλους να ψηφίσετε ότι και αυτός. Αυτό δεν είναι άλλωστε η δημοκρατία;
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]