-
Παρακολούθησα το ντοκυμαντέρ για τον Άρνολντ στο Νέτφλιξ. Εξαιρετικό, διδακτικό και ειλικρινές. Έμαθα και αρκετά πράγματα που δε γνώριζα παρά το γεγονός ότι τον είχα μελετήσει αρκετά.
Φυσικά συστήνεται αλλά με προσοχή γιατί δε κάνει για όλους
-
Το Αμερικανικό όνειρο στα καλύτερα του.
Ότι θες θα γίνεις αρκεί να το παλέψεις. -
@mastoras78 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Παρακολούθησα το ντοκυμαντέρ για τον Άρνολντ στο Νέτφλιξ. Εξαιρετικό, διδακτικό και ειλικρινές. Έμαθα και αρκετά πράγματα που δε γνώριζα παρά το γεγονός ότι τον είχα μελετήσει αρκετά.
Και εγώ δεν γνώριζα αρκετά πράγματα (όπως π.χ. τον βίαιο πατέρα του) και ακόμα εχω δει μόνο 2 επεισόδια. Πάντως είναι παράδειγμα ανθρώπου, από ένα κολοχώρι της Αυστρίας στην μέση του πουθενά και κατάφερε όλα αυτά.
-
Είναι όντως διδακτικό και σε βάζει σε πολλές σκέψεις οταν λεει οτι το ίδιο οικογενειακό (προβληματικό) και κοινωνικό (συντηρητικό αυστριακό) περιβάλλον δημιούργησαν τον Άρνολντ αλλα και τον αδελφό του που ήταν εξυπνότερος και καλλίτερος σε όλα αλλα έγινε αλκοολικός και σκοτώθηκε μεθυσμένος σε τροχαίο πολύ νωρίς το 1971.
με τα ίδια λόγια του Άρνολντ:
"Well, look at my brother [Meinhard]. We were opposites. He was more fragile. He got the same treatment and became an alcoholic and died drunk driving. What tore him down built me up. It goes back to Nietzsche: What doesn’t kill you makes you stronger — and he got killed,"
-
Ξεκίνησα το Criminal Minds και δείχνει εξαιρετικό μέχρι το 11ο επεισόδιο που έφτασα.
-
Είδα πρόσφατα στο Netflix και το ντοκυμαντέρ για τον Σουμάχερ
Εννοείται παιδικός ήρωας και από τους οδηγούς που όπου και αν πήγαινε τον ακολουθείς ανεξαρτήτως ομάδας. Γιατί η προσωπικότητα, η ικανότητα και η έμπνευση ενός ανθρώπου είναι ανώτερη από τα δημιουργήματα του.
Εντυπωσιάστηκα από τα σημεία που "στεκόταν" το ντοκυμαντέρ και ανέλυε ώστε να τον κατανοήσει κάποιος καλύτερα χωρίς να υπερθεματίζει σε βαρετά στατιστικά ή στην περίοδο της αναμφισβήτης κυριαρχίας του.
Προτείνεται !
-
Κατά τύχη είδα ότι ο Bob Odinkirk(BCS),πρωταγωνιστεί σε καινούργια σειρά με τελείως άλλη θεματολογία από τα bb και bcs.Λέγεται lucky Hank ,από το AMC και προβάλλεται στη Nova η ξέρετε που άλλου θα τη βρείτε.Είδα το πρώτο,μου άρεσε αρκετα,προτείνεται για όποιον θελει να δει κάτι με κανονικούς χαρακτήρες επιτέλους,με έξυπνο μαύρο πικρό χιούμορ,με πρωταγωνιστή έναν ηθοποιό που πραγματικά μπορεί να παίξει τα πάντα και να είναι καλός!
-
Έχω φτάσει στο 6ο και η εντυπωση είναι ίδια.Μια ιστορία με κανονικούς ανθρώπους,κανονικά προβλήματα,χωρίς υστερίες και βλακώδεις νεωτερισμούς για δημιουργία εντυπώσεων με έναν ηθοποιό που θα μπορούσε να παίζει μόνος του και πάλι η σειρά να βλέπεται!!Εχει και ελευθερία κινήσεων σχετική γιατί είναι και παραγωγός.Αν έχετε nova δείτε το.
-
Δεν θυμάμαι νά το ανέφερα, το Foundation του Isaac Asimov τα σπάει.
Δεν είναι άλλη μια διαστημική νουβέλα αξίζει να το δείτε.Παρατήρησα ότι τα προϊόντα των apple TV Και Disney + είναι έτη φωτός καλύτερα από το φτηνό Netflix
-
Έτσι μωρή άρρωστη, ξύλο από τα αποδυτήρια.
Καλός και ο μπάρμπα Πασκάλ αλλά αν δεν πέφτουν ξυλιές με το καλημέρα δεν λέει. -
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Έτσι μωρή άρρωστη, ξύλο από τα αποδυτήρια.
Καλός και ο μπάρμπα Πασκάλ αλλά αν δεν πέφτουν ξυλιές με το καλημέρα δεν λέει.Είναι λίγο αργό σε όλα του... Οι ηθοποιοί στις κινήσεις τους, στις ομιλίες τους, λες και ο σκηνοθέτης κάνει την πρακτική του!
-
Αναρωτιέμαι πως την πάτησε έτσι ο Bryan Cranston μετά την τεραστια επιτυχία του ΒΒ.Your Honor η σειρά ,υποδύεται έναν έντιμο,έξυπνο,ανθρωπιστή δικαστή στη Νέα Ορλεάνη,ο οποίος αντιμετωπίζει ένα δίλημμα όταν ο μοναχογιός του σκοτώνει κατά λάθος σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον γιο του αρχιμαφιόζου της περιοχής.
Τον παραδίδει στην αστυνομια η χρησιμοποιεί τις γνώσεις και τα μέσα του για να τον γλιτώσει;Έξυπνη σεναριακή ιδέα,ο ίδιος παίζει ποκυ καλά στο γνώριμο μοτίβο του ΒΒ ,μετατροπής ενός φιλήσυχου ανθρωπου σε κάποιον που απλά θα κάνει τα πάντα για να επιτύχει τον σκοπό του.
Η εκτέλεση όμως είναι πολύ κακή.Τρύπες και αναληθοφανειες τραγικές ακόμα και για αμερικανική σειρά,τραγικοί όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί που τον πλαισιώνουν.Δεν θυμάμαι άλλη σειρά που να μην παίζει κανένας έστω αξιοπρεπώς ακόμα και οι δεύτεροι η οι τρίτοι ρολοι.Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι μια παρά πολυ καλή προσπάθεια.
Ακόμα και ο κακός της υπόθεσης ,θέλει να παίξει σαν Μαικλ Κορλεόνε αλλά καταλήγει με τος γκριμάτσες του Ντε Νιρο στον ρολο του μαφιόζου με τον ψυχίατρο!
Ο έτερος του ΒΒ ,Odinkirk ,ακολούθησε τελείως διαφορετικό δρόμο και σε υπόθεση και σε χαρακτήρες πολυ πιο επιτυχημένα στην σειρά μετά τα ΒΒ και ΒCS.
Ένα ελαφρυντικό ισως είναι ότι αυτός έχει και χρέη παραγωγού,όποτε είχε δικαίωμα στην επιλογή των ηθοποιών αν και φαίνεται απίθανο να μην είχε λόγο ο Cranston!
Αξίζει θέαση όμως για όποιον θέλει θα περάσει καλά αν δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις! -
Ok δεν είμαι Fun των Manga / anime , ούτε όταν ήμουνα μικρός έβλεπα αυτά που έπαιζε η τηλεόραση (dragonball / pokemon / sailor moon κα) , οπότε το one piece δεν θα έκανε διαφορά , χαζομάρα για να περνάει η ώρα μεταξύ Tik -Tok και μεσημεριανού ύπνου.
-
Ok δεν είμαι Fun των Manga / anime , ούτε όταν ήμουνα μικρός έβλεπα αυτά που έπαιζε η τηλεόραση (dragonball / pokemon / sailor moon κα) , οπότε το one piece δεν θα έκανε διαφορά , χαζομάρα για να περνάει η ώρα μεταξύ Tik -Tok και μεσημεριανού ύπνου.
Μόνο η Candy Candy άξιζε !
Θαντερκατς έβλεπες; -
Candy Candy έβλεπα αναγκαστικά επειδή έβλεπε η αδερφή μου.
- Thundercats
- He-Man
- Silver Hawk
- Στρουμφάκια
- T.N.M.T
- Αστυνόμος Σαϊνη
- Brave star
Και γενικά πολλές χαζομάρες αλλά μάνγκα όχι πολλά , σχεδόν καθόλου
-
Και Νιλς Χολγκερσον ρε παιδιά, μην τον ξεχνάμε!!
-
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Και Νιλς Χολγκερσον ρε παιδιά, μην τον ξεχνάμε!!
Μπράβο που το θυμήθηκες ,φοβερό!
-
Candy Candy έβλεπα αναγκαστικά επειδή έβλεπε η αδερφή μου.
- Thundercats
- He-Man
- Silver Hawk
- Στρουμφάκια
- T.N.M.T
- Αστυνόμος Σαϊνη
- Brave star
Και γενικά πολλές χαζομάρες αλλά μάνγκα όχι πολλά , σχεδόν καθόλου
Aν έχεις χρόνο και όρεξη φυσικά,δες το spirited away και howls moving castle,είναι στο Netflix και κατά την γνωμη μου και τα δυο φοβερά,δεν έχουν καμμία σχέση με Pokémon κτλ.Το 2ο το είχα δει στον Παράδεισο με τα παιδιά και είχα πάθει πλάκα αν και είναι δύσκολο να αρέσει σε μικρά η να το καταλάβουν εντελώς!
-
Για όποιον ενδιαφέρεται η Disney τρέχει ένα promo με 1,99 για 3μηνη συνδρομή.
Φυσικά έχει αυξήσει την τιμή μετά αν θέλει κάποια να συνεχίσει κατά 2 ευρώ μηνιαίως στα 10,99.
Αλλιώς ετήσιο με 7. -
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Για όποιον ενδιαφέρεται η Disney τρέχει ένα promo με 1,99 για 3μηνη συνδρομή.
Φυσικά έχει αυξήσει την τιμή μετά αν θέλει κάποια να συνεχίσει κατά 2 ευρώ μηνιαίως στα 10,99.
Αλλιώς ετήσιο με 7.Θα μείνω με το stremio .
έχει και μεταγλωττισμένα παιδικά ?
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]