-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Νομίζω έχει βαλτώσει το Netflix, ψάχνω και εγώ καιρό τώρα να δω κάτι αξιόλογο αλλά δεν... Είδα το κορεάτικο - όχι χωριάτικο - The Silent Sea και ήταν συμπαθητικό.
Ριχτε καμία ιδέα παιδιά
Edit : Στο stremio έχει ανέβει σε HD ο Μαύρος Αδάμ, ωραιγιο ήτανε
Τα Anime τα έχεις τσεκάρει ? Μπάκι , Castlevania κτλ ?
-
Πότε δεν βλέπαμε τέτοια!
Anime μόνο τσόντες . -
Πότε δεν βλέπαμε τέτοια!
Anime μόνο τσόντες .Βάλε castlevania τότε και θα με θυμηθείς
-
Δε ξέρω και τι ψάχνετε κύριοι ....
Η αλήθεια είναι ότι το netflix μοιάζει να έχει βαλτώσει.
Παλαιότερες σειρές του , αστυνομικές - μυστηρίου:
Η Βέλγικη " Άγραφος Πίνακας" , έξυπνη σειρά , αν είσαι του είδους μπορεί να ψιλλιαστείς τον ένοχο.
Η Γαλλική " Ο μάντης" . Καλή σειρά....
Η Ισπανική " Innocent" , καλή , παρόμοια με πολλές ισπανικές ταινίες μυστηρίου.Σε θρίλερ μου άρεσε πολύ το " Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" , ωραίο θρίλερ....
Σε ιταλικό " Οι καμπάνες του Κουρόν" ,εντάξει , δεν τρελάθηκα.....
Σε σενάριο καταστροφής του κόσμου το " to the lake " , είναι ρώσικη , έχει έναν κύκλο , αμφιβάλλω ότι θα προβληθεί δεύτερος..Σε να περνάει η ώρα " Γενιά 56Κ" , όποιος ήταν έφηβος τη δεκαετία τέλη 90 , θα ταυτιστεί , έχει και ωραία Ιταλικά τοπία, μου άρεσε , αν και έχει και τα απαραίτητα ρομαντικά κλισέ .....
Τέλος έξυπνο (περίεργο) ήταν το Γερμανικό " πως να πουλησεις ναρκωτικα online " , λέει ότι είναι και αληθινή ιστορία.Αυτά τα ολίγα , από παλαιότερες , σειρές netflix , όχι από τις πάρα πολύ γνωστές.
-
Σε sci-fi από τα κορεάτικα ενδιαφέρον είχε το Sisyphus.
-
Πάντως και ταινία καλή έχει να βγάλει κάνα χρόνο το Netflix, ενώ σε σειρές βλέπω το Disney + και το HBO να προηγούνται. Βέβαια η Disney είναι χολυγουντιανη και έχει αγοράσει πάρα πολλά brands...
Όσο είναι σχεδόν τσάμπα το Netflix το αγαπάμε και το στηρίζουμε -
Το νετφλιξ πήρε πολύ τα πάνω του στην πανδημία οκ. Σήμερα πραγματικά έχει τόσα πολλά πράγματα και τόσο λίγα ταυτόχρονα.
Το χειρότερο μου είναι να ψάχνω κάτι να δω, να σκρολλάρω κανένα 15' και στο τέλος να το κλείνω τελείως. Και δε βλέπω και κάθε μέρα ώρες φανατικά, άντε κανένα 45' το βράδυ στο τσακίρ κέφι. -
To Νetflix καλά πήγαινε, μετά άνοιξαν και οι υπόλοιποι συνδρομητικές υπηρεσίες (studio, κανάλια κλπ) οπότε από μονοπώλιο, έχασε πολύ υλικό.
-
@xenos said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Το νετφλιξ πήρε πολύ τα πάνω του στην πανδημία οκ. Σήμερα πραγματικά έχει τόσα πολλά πράγματα και τόσο λίγα ταυτόχρονα.
Το χειρότερο μου είναι να ψάχνω κάτι να δω, να σκρολλάρω κανένα 15' και στο τέλος να το κλείνω τελείως. Και δε βλέπω και κάθε μέρα ώρες φανατικά, άντε κανένα 45' το βράδυ στο τσακίρ κέφι.Μου έχει τύχει να καώ στο σκρολάρισμα μισάωρο και βάλε και στο τέλος να μη δω τίποτα.. Χόρτασα trailer
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το "my name" από Κορέα μεριά.
-
@mastoras78 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@xenos said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Το χειρότερο μου είναι να ψάχνω κάτι να δω, να σκρολλάρω κανένα 15' και στο τέλος να το κλείνω τελείως. Και δε βλέπω και κάθε μέρα ώρες φανατικά, άντε κανένα 45' το βράδυ στο τσακίρ κέφι.Μου έχει τύχει να καώ στο σκρολάρισμα μισάωρο και βάλε και στο τέλος να μη δω τίποτα.. Χόρτασα trailer
Χαχα το ίδιο και εγώ αλλά κάνω και το άλλο. Έχει κάποια κανάλια στο YouTube με τις καλύτερες σκηνές από καλές ταινίες. Βάζεις και βλέπεις μερικά και δεν χρειάζεται να δεις άλλο, έχεις χορτάσει.
Το γυρίζεις μετά στου σουρβαιβο -
Εγώ μπαίνω γιου τιουμπ πατάω μπεστ μουβις βλέπω τρειλερ και όποια μου αρέσει την ψάχνω στρεμιο
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Το γυρίζεις μετά στου σουρβαιβο
το θέμα είναι να μην δεις σουρβαιβο ... προτιμώ να δω peppa pig με τα παιδιά
-
Για όσους έχουν μεγάλο σπίτι, κυρίως μονοκατοικία και τους περισσεύουν λίγα λεφτά δείτε αυτό... Εγκρίνω
Βάζεις ένα τραπεζάκι μπροστά σε έναν τοίχο ,τον οποίο μπορείτε να τον βάψετε με ειδική μπογιά για σινεμά και καλές προβολές. Περιλαμβάνει και ηχομπαρα και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο.
-
Το γυρίζεις μετά στου σουρβαιβο
το θέμα είναι να μην δεις σουρβαιβο ... προτιμώ να δω peppa pig με τα παιδιά
Τα αγωνίσματα τα βαριέμαι, μετά στα συμβούλια έχουν πλάκα.
Disney+ βάλατε;
-
άμα το βρω σπασμένο θα βάλω , δεν θα πληρώνω 3εις πλατφόρμες για να χαζεύω τηλεόραση
-
Έχω βάλει εγώ, και ακόμα δεν έχω δει πολλά.
Βασικά έχω δύο πλατφόρμες και βλέπω YouTube.
Είναι αυτό το συναίσθημα που θες να έχεις πολλά και τελικά όταν τα έχεις διαθέσιμα ξαναγυρίζεις στο άλλο που είχες και ήταν δωρεάν.
Σκέφτομαι να βάλω και cosmote tv και amazon premium και μετά να βλέπω το κανάλι της Βουλής όπως κάνω πολλές φορές.
-
Εγώ το έχω ρίξει στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, έστω σε χαμηλή ποιότητα στο youtube (πχ Παντελή Βούλγαρη, άλλες cult ταινίες - πχ αυτό μου άρεσε).
-
Εγώ νομίζω ότι άλλο ένα πρόβλημα του netflix, είναι ο αργός του αλγόριθμος προτιμήσεων. Κοινώς και αργεί να "καταλάβει" τις προτιμήσεις σου και τα μπερδεύει μετά και τέλος σε "βομβαρδίζει" και σου προτείνει συνέχεια να δείς τα mainstream που βγάζει.
Π.χ. είχα δεί αυτό που ο Καναδός φτιάχνει σακαράκες , στο γνωστό στυλ τέτοιων εκπομπών. Από τότε αντί να προτείνει τίποτα με αυτοκίνητα (που δεν έχει....) με έχει τρελάνει να μου βγάζει τύπου ριάλιτι για ότι θες από γκομενικά μέχρι μαγειρικές κέικ....
-
Έχω βάλει εγώ, και ακόμα δεν έχω δει πολλά.
Βασικά έχω δύο πλατφόρμες και βλέπω YouTube.
Είναι αυτό το συναίσθημα που θες να έχεις πολλά και τελικά όταν τα έχεις διαθέσιμα ξαναγυρίζεις στο άλλο που είχες και ήταν δωρεάν.
Σκέφτομαι να βάλω και cosmote tv και amazon premium και μετά να βλέπω το κανάλι της Βουλής όπως κάνω πολλές φορές.
Amazon βάλε αν μπορείς έχει αρκετές καλές σειρές,τώρα βλέπω πχ το Goliath που είναι εξαιρετικό.Εχει και το grand tour
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]