-
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Διπλωμάτισα, εξαιρετικό, τουλάχιστον η 1η σεζόν. Την 2η δεν την έχω δει ακόμα.
ακομα καλυτερη η δευτερη φανη. Προχωρα αφοβα!
-
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Δεν το φοβάμαι. Αλλά αποφάσισα, έτσι ξαφνικά να δω το Lost (ναι μετά από 20 χρόναι που βγήκε....χαχαχα!!), γιατί όταν το ξεκίνησα δεν είχα κάτι καλύτερο. Και τώρα έχω κολλήσει, μου έχουν πει ότι έιναι ψιλοβλακέια στο τέλος, αλλά θέλω να το τελειώσω...επιμένω!!
Μάλλον όμως θα κάνω ένα διάλειμμα και θα δω την Διπλωμάτισα τώρα στις γιορτές που θα έχω πιο πολύ χρόνο.
-
Δεν το φοβάμαι. Αλλά αποφάσισα, έτσι ξαφνικά να δω το Lost (ναι μετά από 20 χρόναι που βγήκε....χαχαχα!!), γιατί όταν το ξεκίνησα δεν είχα κάτι καλύτερο. Και τώρα έχω κολλήσει, μου έχουν πει ότι έιναι ψιλοβλακέια στο τέλος, αλλά θέλω να το τελειώσω...επιμένω!!
Μάλλον όμως θα κάνω ένα διάλειμμα και θα δω την Διπλωμάτισα τώρα στις γιορτές που θα έχω πιο πολύ χρόνο.
ΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!
δες διπλωματισα, δες το silo (που Lost-οφερνει).. δες βαμμενο τοιχο να στεγνωνει.. οχι το lost ομως.. μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου! 6 σαιζον Χ 24 επεισοδια ειναι πολυς χρονος για να φτασεις να βριζεις στο τελος -
ΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!
δες διπλωματισα, δες το silo (που Lost-οφερνει).. δες βαμμενο τοιχο να στεγνωνει.. οχι το lost ομως.. μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου! 6 σαιζον Χ 24 επεισοδια ειναι πολυς χρονος για να φτασεις να βριζεις στο τελοςΑχαχαχα!!!
ΘΑ ΤΟ ΔΩ, γιατί:
- είμαι ήδη στην 5η σεζόν
- Παίζει η εβαντζελίν λίλη
- Δεν αφήνω ποτέ σειρά στην μέση, εδώ είδα το "100"
- Δεν έχουν όλες οι σεζόν 24 επεισόδια
- Δεν θα βρίζω, με έχουν προετοιμάσει πολλοί να περιμένω πατάτα...
- Έχω περιέργεια να δω που θα το πάει, έχω σκεφτεί διάφορα.
-
Lost η μεγαλύτερη μπαρουφα ever με το πιο άκυρο τέλος
Εχασα τον χρόνο μου αν και μεχρι την 3η σεζόν ήταν ωραίο ! -
@bathan said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Lost η μεγαλύτερη μπαρουφα ever με το πιο άκυρο τέλος
Εχασα τον χρόνο μου αν και μεχρι την 3η σεζόν ήταν ωραίο !Συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλό μέχρι 3η σεζόν. 4η ήταν κάτι παραπάνω από ΟΚ και η 5η πολύ μέτρια μέχρι στιγμής. Έχω πάρει απόφαση για το τέλος, οπότε πλέον το βλέπω για το τι γίνεται και όχι για το πως θα τελειώσει!
-
ΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!
δες διπλωματισα, δες το silo (που Lost-οφερνει).. δες βαμμενο τοιχο να στεγνωνει.. οχι το lost ομως.. μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου! 6 σαιζον Χ 24 επεισοδια ειναι πολυς χρονος για να φτασεις να βριζεις στο τελοςΑχαχαχα!!!
ΘΑ ΤΟ ΔΩ, γιατί:
Σποιλερ αλέρτ ******
Τον δημιουργό τον έπιασε κόψιμο γερό και το τελειωσε τσατρα πατρα (που λενε και στο χωριό μου) με την συμφορά να γλύφει σώβρακο.Κάπως έτσι βλέπω να γίνεται και με το From….
-
@teo-mak said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
ΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!
ΘΑ ΤΟ ΔΩ, γιατί:
Σποιλερ αλέρτ ******
Τον δημιουργό τον έπιασε κόψιμο γερό και το τελειωσε τσατρα πατρα (που λενε και στο χωριό μου) με την συμφορά να γλύφει σώβρακο.Κάπως έτσι βλέπω να γίνεται και με το From….
Οι σειρες που περιστρεφονται γυρω απο ενα κεντρικο μυστηριο ειναι παρα πολυ δυσκολο να τελειωσουν καλα. Αν πανε καλα τα ratings υπαρχει η ταση να της "ξεχειλωνουν", κατι που εγινε με το Lost αλλα και αλλες αντιστοιχες. Γενικα, για να εχει δυνατο τελος μια σειρα, πρεπει να ληξει στο σημειο που ειχε σκεφτει απο την αρχη ο δημιουργος της.
-
Οι σειρες που περιστρεφονται γυρω απο ενα κεντρικο μυστηριο ειναι παρα πολυ δυσκολο να τελειωσουν καλα. Αν πανε καλα τα ratings υπαρχει η ταση να της "ξεχειλωνουν", κατι που εγινε με το Lost αλλα και αλλες αντιστοιχες. Γενικα, για να εχει δυνατο τελος μια σειρα, πρεπει να ληξει στο σημειο που ειχε σκεφτει απο την αρχη ο δημιουργος της.
Συμφωνώ, το ίδιο έγινε και με το Black List (και μείναμε με την απορία τελικά).
Αλλά για το Lost, διάβαζα ότι όταν ρώτησαν τον δημιουργό πόσο θέλει ακόμα να το τελειώσει, αυτός είπε ΧΧ επεισόδια (δεν θυμάμαι τον αριθμό) και έτσι έγινε 6 σεζόν - δηλαδή υποτίθεται δεν ήθελαν να το τραβήξουν περισσότερο από όσο χρειαζόταν. Δεν ξέρω εαν είναι αλήθεια, πάντως η 5η σεζόν δείχνει τραβηγμένη, δεν έχει λόγο ύπαρξης μέχρι στιγμής. Χειρότερο βέβαια ήταν το "100" σε αυτό το θέμα!
-
Συμφωνώ, το ίδιο έγινε και με το Black List (και μείναμε με την απορία τελικά).
Αλλά για το Lost, διάβαζα ότι όταν ρώτησαν τον δημιουργό πόσο θέλει ακόμα να το τελειώσει, αυτός είπε ΧΧ επεισόδια (δεν θυμάμαι τον αριθμό) και έτσι έγινε 6 σεζόν - δηλαδή υποτίθεται δεν ήθελαν να το τραβήξουν περισσότερο από όσο χρειαζόταν. Δεν ξέρω εαν είναι αλήθεια, πάντως η 5η σεζόν δείχνει τραβηγμένη, δεν έχει λόγο ύπαρξης μέχρι στιγμής. Χειρότερο βέβαια ήταν το "100" σε αυτό το θέμα!
τωρα με κανεις να ψαχνω τις αναμνησεις. Θυμαμαι οτι ειχε ειπωθει πως το αρχικο πλανο ηταν 2 ή 3 σαιζον. Μετα ομως, οταν εγινε τεραστια επιτυχια αρχισαν τα καραγκιοζιλικια. Το hbo τους εδωσε απειρα χρηματα και αρχισε το πουλοβερ να ξεχειλωνει. Θυμαμαι σε comicon να εχουν σκασει μυτη με μαυρο θησαυροφυλακιο οπου μεσα σε αυτο υποτιθεται οτι ηταν το σεναριο του τελος. Δηλαδη οτι και καλα ηξεραν πως θα ληξει η σειρα. @@ . Φανηκε οτι απο ενα σημειο και μετα πηγαιναν ψαχνοντας διοτι διαφορα ερωτηματα εμειναν αναπαντητα. πχ θυμαμαι οτι για τον καπνο δοθηκε μια τελειως ηλιθια εξηγηση, ενω για την πολικη αρκουδα απολυτως τιποτα.
-
4, 8, 15,16, 23, 42....
Πρέπει να τα έχω παίξει Λόττο ή Τζόκερ ίσαμε 1.000 φορές...
-
πχ θυμαμαι οτι για τον καπνο δοθηκε μια τελειως ηλιθια εξηγηση, ενω για την πολικη αρκουδα απολυτως τιποτα.
Για την αρκούδα δεν χρειάζεται καποια εξηγηση, εμενα μου ειναι ηδη ξεκαθαρο. Ειχαν διαφορα ζωα για τα πειραματα.
-
@antoniokon said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
4, 8, 15,16, 23, 42....
Πρέπει να τα έχω παίξει Λόττο ή Τζόκερ ίσαμε 1.000 φορές...
Ευτυχως δεν κερδισες....ειδες τι επαθε ο Χιουγκο!!
-
πχ θυμαμαι οτι για τον καπνο δοθηκε μια τελειως ηλιθια εξηγηση, ενω για την πολικη αρκουδα απολυτως τιποτα.
Για την αρκούδα δεν χρειάζεται καποια εξηγηση, εμενα μου ειναι ηδη ξεκαθαρο. Ειχαν διαφορα ζωα για τα πειραματα.
Α ναι έχεις δίκιο. Αυτήν την ηλίθια εξήγηση βρήκαν να μας πουν. Συγχύστηκα που τα θυμήθηκα.
-
Α ναι έχεις δίκιο. Αυτήν την ηλίθια εξήγηση βρήκαν να μας πουν. Συγχύστηκα που τα θυμήθηκα.
Δεν ήταν τόσο χάλια αυτό....makes sense. Περιμένω πολύ χειρότερα για το τέλος από τις αρκούδες...χαχα!! Αλλά Εβαντζελίν λέμε, οπότε τα αντέχω όλα!
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]