-
Ο Πουρναράκης κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα σε intermediate και v wet ελαστικών;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Πουρναράκης κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα σε intermediate και v wet ελαστικών;όχι δεν την είχε καταλάβει... αυτό έγινε άμεσα κατανοητό όταν έδειξαν την αλλαγή από wet σε intermediate.... Και εμένα πάντως δεν μου έκανε κλικ αυτό....
-
Πάντως μπράβο στον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε τους τηλεθεατές και συνέχισε να δείχνει πλάνα ακόμα και αν δεν είχαμε αγώνα. Ο Alpha θα το είχε ρίξει στις διαφημίσεις χαλαρά και κάποια στιγμή κατά τις 2 θα σταματούσαν λίγο τις διαφημίσεις για να πουν ότι τέλειωσε τελικά ο αγώνας.
-
το BBC δεν βάζει καθόλου διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. κορυφαίο κανάλι.
το ITV μας είχε πρίξει τα νεύρα.
-
Καλα βρε παιδιά, αλλους σχολιαστές δεν βρήκαν να βάλουν στην εκπομπή, μόνο επειδή ο μπαμπάς του Καμιτσάκη έχει χρήματα μπορει να σχολιάζει αγώνες; Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν διακρίσεις και ασχολούνται με το άθλημα και γράφουν κιόλας σε εφημερίδες και περιοδικά αλλά και στο Ιντερνετ. Μου οτ έλεγε ένας φίλος Πρωταθλητής που είχε πάρει διακρίσεις στο εξωτερικό...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Καλα βρε παιδιά, αλλους σχολιαστές δεν βρήκαν να βάλουν στην εκπομπή, μόνο επειδή ο μπαμπάς του Καμιτσάκη έχει χρήματα μπορει να σχολιάζει αγώνες; Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν διακρίσεις και ασχολούνται με το άθλημα και γράφουν κιόλας σε εφημερίδες και περιοδικά αλλά και στο Ιντερνετ. Μου οτ έλεγε ένας φίλος Πρωταθλητής που είχε πάρει διακρίσεις στο εξωτερικό...Ρε άνθρωπε ΝΙΩΘΕΙΣ;
- Δεν νομίζω να ζήτησαν από τον Καμιτσάκη φορολογική δήλωση.
- Δεν παίζει να υπάρχει πιο κατάλληλος Έλληνας οδηγός για να σχολιάσει ένα GP.
- Ο Πουρναράκης περιγράφει. Ο Καμιτσάκης έχει κάνει σχόλιο σε 2 GP μόνο (δυστυχώς δεν είναι μόνιμος στην εκπομπή).
- Διακρίσεις αντίστοιχες με του Καμιτσάκη έχουν άλλοι 2-3 Έλληνες.
- Τι σχέση έχει το ότι γράφουν σε περιοδικά;
- Για πες μας ποιος είναι ο φίλος σου Πρωταθλητής (με Π κεφαλαίο κι όλας...)
Μάζεψε τα κόμπλεξ σου και κοίτα να συμμαζέψεις το site σου γίατι αν το πάρει μυρωδιά το msfree θα έχετε ΆΛΛΑ τρεχάματα...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Καλα βρε παιδιά, αλλους σχολιαστές δεν βρήκαν να βάλουν στην εκπομπή, μόνο επειδή ο μπαμπάς του Καμιτσάκη έχει χρήματα μπορει να σχολιάζει αγώνες; Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν διακρίσεις και ασχολούνται με το άθλημα και γράφουν κιόλας σε εφημερίδες και περιοδικά αλλά και στο Ιντερνετ. Μου οτ έλεγε ένας φίλος Πρωταθλητής που είχε πάρει διακρίσεις στο εξωτερικό...Ο Καμιτσακης ηταν προσκεκλιμενος,οπως και ο stratissino την προηγουμενη φορα δεν ειναι μονιμος σχολιαστης σε αντιθεση με τον Κατσιμη που ειναι.Εσυ ποιον θες να ερθει να σχολιασει????
-
Είναι κιόλας επειδή οι υπόλοιποι πρωταθλητές kart/f3 κτλ είναι φτωχαδάκια κατά κανόνα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Πουρναράκης κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα σε intermediate και v wet ελαστικών;Άσχετο, αλλά εδώ δεν κατάλαβε (βλ. υπολόγισε) τη διαφορά ηλικίας Trulli - Button, που την ανέβασε στα 10 χρόνια!!
(JT: 13/07/1974, JB: 19/01/1980, 5.5- χρόνια διαφορά)
Μικρό το κακό...Ιδέα μου είναι ή σύγκρινε την ηλικία του με αυτή του Trulli;; Μόνο 35 είναι δηλαδή... και κάνει περιγραφές από τα ...25;; Μπράβο!
-
Nαι κατι τετοιο ειπε και για την ηλικια του αλλα καπως το υπολογισε και βγηκε 40 χρονων ο ιδιος αν θυμαμαι καλα.Επισης εχω την εντυπωση οτι την SL AMG(SC) την ειπε CLK.
-
Την είπε.
-
Νταξ, το ματιάσαμε το παιδί στην Αυστραλία και μας τα χάλασε χτες.
Πάντως αυτό με τα λάστιχα ήταν ολίγον ΤΙ χοντρό. Να βλέπεις λάστιχο τίγκα στα αυλάκια σχεδόν τρακτερωτό και να το λες ενδιάμεσο είναι λίγο κάπως... -
Παρονυχιδες. Το βασικο προβλημα που εχει ο ΤΠ ειναι οτι πολλες φορες δεν καταλαβαινει σε μια μονομαχια ποιος ηταν στην αρχη μπροστα και ποιος πισω. Ετσι ακουμε (οπως και χθες) οτι ο Χ καταφερε να περασει (ενω απλά κρατησε τη θεση του) και ο Ψ απετυχε να περασει (ενω μολις ειχε φαει προσπερασμα).
Παντως φτουφτου το ξαναλεω, φετος ειναι η μερα με τη νυχτα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως φτουφτου το ξαναλεω, φετος ειναι η μερα με τη νυχτα.
+1
-
Τάκηηη, οι αεροτομές από ανθρακονήματα ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ... ΣΠΑΝΕ...
Επίσης, αν κάποιος αθλείται ανελλειπως από τα 15-16 δεν βλέπει πτώση παρά μόνον μετά τα 35-36, και ειδικά σε θέματα επαναφοράς από τραυματισμούς. Δεν μπορώ να ακούω για τον 'μεγάλο ηλικιακά' Τρούλι που βγαίνει και δείχνει κουρασμένος, περισσότερο από τον Μπάτον λόγω ηλικίας... Οι διαφορές είναι ελάχιστες...
-
Εντάξει ρε παιδιά όταν κάνεις μια μετάδοση, δεν έχεις κολλημένη την μούρη σου στην οθόνη όπως ένας τηλεθεατής. Μέχρι να κοιτάξει το laptop να πει κανα χρόνο, να κοιτάξει τη Σταυρούλα βαθιά στα μάτια, να του πει καμια βλακεία ο σκηνοθέτης, προφανώς θα του ξεφύγουν πράγματα.Από τον καναπέ όλα εύκολα φαίνονται.
Πάντως χαρακτηριστικά λιγότερες διαφημήσεις. Οι 1ες πέσανε 25' μετα την έναρξη!
Στον αλφα, στο καπάκι μετά την εκκίνηση... -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Εντάξει ρε παιδιά όταν κάνεις μια μετάδοση, δεν έχεις κολλημένη την μούρη σου στην οθόνη όπως ένας τηλεθεατής. Μέχρι να κοιτάξει το laptop να πει κανα χρόνο, να κοιτάξει τη Σταυρούλα βαθιά στα μάτια, να του πει καμια βλακεία ο σκηνοθέτης, προφανώς θα του ξεφύγουν πράγματα.Από τον καναπέ όλα εύκολα φαίνονται.
Στον αλφα, στο καπάκι μετά την εκκίνηση...+1
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Στον αλφα, στο καπάκι μετά την εκκίνηση...Αλλά βρε παιδί μου, τώρα με το παραθυράκι κάτω δεξιά (άσε που στην 14άρα trinitron -προίκα των φοιτητικών μου χρόνων- δεν βλέπω τίποτα απ΄τον καναπέ...), σε μπριζώνει στο κάθισμα... ούτε για κατούρημα δεν μπορώ να διακόψω!
Τουλάχιστον ως προς αυτό ο ALPHA φρόντιζε για την ανακούφισή μας -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Στον αλφα, στο καπάκι μετά την εκκίνηση...Αλλά βρε παιδί μου, τώρα με το παραθυράκι κάτω δεξιά (άσε που στην 14άρα trinitron -προίκα των φοιτητικών μου χρόνων- δεν βλέπω τίποτα απ΄τον καναπέ...), σε μπριζώνει στο κάθισμα... ούτε για κατούρημα δεν μπορώ να διακόψω!
Τουλάχιστον ως προς αυτό ο ALPHA φρόντιζε για την ανακούφισή μαςΜην ανησυχεις. Θα ερθουν και κατι Βαρκελωνες με τα μονοθεσια να κανουν γυρω-γυρω ολοι, που θα εχεις χρονο και για χεσιμο
-
Κι ομως ακομη και στις παρατεταμενες της Μαλαισιας τα μονοθεσια ακολουθουσαν το ενα το αλλο οποτε μην το παιρνεις δεδομενο. Απο την εξοδο του σικεϊν μεχρι το πρωτο εσακι του γυρου στη Βαρκελωνη εχει πολυ πολυ χρονο για παιχνιδια με το ΚΕΡΣ. Για παραδειγμα οι αγωνες του Renault World Series (που τα μονοθεσια εχουν παρομοια παιχνιδακια δηλ boost και ground effects) εκει εχουν αρκετο παιχνιδι στην μεγαλη ευθεια.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014